1. Vahepeal tuleb peale sõitu (või mingil muul ajal ka) erkaani ülalossa mingi rekordaeg ja mul hakkab aeg jooksma. Mida see tähendab? Mis ma tegema pean?
2. Mis online võimalused on (mis mängutüübid ja mis tegema peab)?
Vbla rumalad küsimused, aga kui ma mängu alustasin, siis mängisin tükk aega ilma helita olude sunnil _________________ PSN: weaselEST
see counter on lihtsalt selleks igal teelõigul on võimalik aeg sõita
nii öösel, kui päeval
online saab teha peaaegu kõiki neid asju mis single playeris, aga ma ise pole väga palju võrgus mänginud, seega liiga palju detaile ei tea :S _________________
X-kastis on isegi üks achievement, et oled kõigidel teelõikudel suutnud välja sõita kiireima aja. Teine on et oled samade teede peal teinud parima showtime punktiskoori, ja viimane on siis "total domination" kus sinu omad on nii kiireim sõiduaeg kui ga parim romutamise punktiskoor.
Kaardi peal näitab... enamus on lihtsalt suht sirge tee 1 ristmikust teiseni (st osadest ristmikutest paned lihtsalt otse üle).
Mõned on sellised et finish on "t-ristmik" kus tee lõppeb ära, mina nendes ei viitsi keerata paremale ega vasakule vaid lasen täisgaasiga seina et paar sajandikku kokku hoida
IMHO loeb showtimes algustänav, aga ma pole ka 100% kindel.
Xboxi puhul LB+RB. Selle tänava rekordit teed, millel showtime'i alustad, pärast võid ükskõikmispidi minna. Soovitavalt sinna, kus rohkem busse on
Online's on omaette 350 miniülesannet, mida siis saab 2-8kesi teha. Viimase uuendusega lisandus vist neidki igavene posu. Lisaks siis võidusõidud. _________________ I prepared Explosive Runes this morning
Kui paljudel HV kasutajatel see mäng olemas on (x360 peal), mõni õhtu võiks neid co-op challengeid teha? Ma paar päeva tagasi PeZ-iga juhtusin samal ajal onlines olema ja paar 2-player-challenges'i sai ära tehtud.
tehakse kõvasti lihtsamaks algajatele, aga üldjoontes väga ägedad muudatused. kuigi peab vist kiiresti road raged ette võtma, see muudatus seal teeb need kõvasti raskemaks.
milleks story :S oled sa näinud kunagi mõnd automängu kus oleks mingi arvestatav stoori?
ja see ongi väga arcade, eriti lõbusaks läheb muidugi kõik siis, kui saad need high-end autod lahti.
E:
aga mulle tundubki et jah, Burnout on tõesti automäng nendele kes absull automänge ei salli (mina) ja need kes naudivad Forzas või mignites ralliasjades käigukasti õlitamist ja sellest saadavat 0.001 ms võitu, ei saa sellest lihtsalt aru. Burnouti peab mängima nagu platvormerit või puzzlemängu, milles juhuslikult autod.
milleks story :S oled sa näinud kunagi mõnd automängu kus oleks mingi arvestatav stoori?
ja see ongi väga arcade, eriti lõbusaks läheb muidugi kõik siis, kui saad need high-end autod lahti.
Ma tahaks järgmisesse WRC mängu stoorit Oled näiteks kolka mats ja pead alustama mosse liigast ja siis lõpuks jõuad WRC'sse välja ja siis vahepeal on intriigid ja ilus naine ja kurjad sponsorid, kes tahavad ralli ajal kogu külast teha söekaevanduse(nagu Duke of Hazzardis) ja siis enne viimast ja otsustavat sõitu tuleb sinu juurde Petter Solberg ja peab sulle inspireeriva kõne ja näitab õhtuseks tantsupeoks paar popimat diskosammu
Ei saa jah, ega me enam mingi PS2ga mängi, et split-screen võimalik oleks ja sõpradega samas toas võidu saad teha. Tehnika edasiminek, ikkagi...oot..njah
E:
Ohissand, vaatasin huvipärast sinna mängufoorumi Burnouti teemasse ja ahastusest tahtis nutt peale tulla.
Aga noh, see foorumi osa on üsna võrreldav Fallouti Wastelandiga eniveis.
Ega see teema siin eriti parem pole, aga noh, kus viga näed laita...
Alustasin pärast mängu teistkordset (digitaalset) ostu uuesti ja nüüdseks olen taas A-klassi litsentsini jõudnud, mil autod on juba üsna kiired. Pärast patch'i muutusid mängu esimese otsa burning route'id ajapiiri nihutamise tõttu tunduvalt lihtsamaks, aga õnneks näib, et mingist hetkest see muudatus enam ei päde ja tuleb ikka vahel hambaid krigistada. Kriginat muidugi vähendab restart-võimalus, mille lisamisest mul kontseptuaalselt isegi veidi kahju on (oli ju Criterion ise nõnda pikka aega nii armsal moel põhimõttekindlalt selle vastu), aga mida ma sellest hoolimata nüüd tihti kasutan. Seda loomulikult alles siis, kui sõit on praktiliselt kaotatud, mitte kohe alguses pärast esimest avariid, sest see oleks ju häbiväärselt nõrk!
Sõitmine ise on samuti endisest hõlpsam tänu paremale nähtavusele nii öösel kui päeval. Varasem päevane pleekinud look on nüüdsest minevik, millest minul kui esteedil on isegi natuke kahju. Samas tuleb tunnistada, et värvilises maailmas on tunduvalt kergem orienteeruda. Öine nähtavus aga paranes veelgi radikaalsemalt - kui varem olin sunnitud ajatsükli igavese päikeseloojangu peale keerama (romantik nagu olen), siis nüüd võin rahulikult täisööpäeva valida ja pole väga hullu. Party Pack'i veel ostnud pole, sest sõbrad mul ju viimasel ajal sugugi külas ei käi ja naine eelistab autolõhkumisele PixelJunk Eden'it. Legendary Cars läheb mulle vast kiiremini kaubaks.
Parafraseerides tuntud kultuuritegelase Gunnar19esseed: Hea mäng. 8 punkti. (1 punkt läheb maha unskippable plekikortsutus-cutscene'ide eest.)
haha
ostsin siis Nighthawki ja 88 Speciali ja peab tunnistama, et eriti awesome on need
nighthawki boost on eriti võimas, aga lühike, seega neid saab chainida kokku väga kergelt, polegi enne 6-7 burnouti ritta saanud ilma suurema probleemita. Kohati vb isegi liiga overpowered, aga mis seal ikka
ja noh, Jensen LENDAB
üsna asjalikult kulutatud punktid
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.