milleks story :S oled sa näinud kunagi mõnd automängu kus oleks mingi arvestatav stoori?
ja see ongi väga arcade, eriti lõbusaks läheb muidugi kõik siis, kui saad need high-end autod lahti.
E:
aga mulle tundubki et jah, Burnout on tõesti automäng nendele kes absull automänge ei salli (mina) ja need kes naudivad Forzas või mignites ralliasjades käigukasti õlitamist ja sellest saadavat 0.001 ms võitu, ei saa sellest lihtsalt aru. Burnouti peab mängima nagu platvormerit või puzzlemängu, milles juhuslikult autod.
milleks story :S oled sa näinud kunagi mõnd automängu kus oleks mingi arvestatav stoori?
ja see ongi väga arcade, eriti lõbusaks läheb muidugi kõik siis, kui saad need high-end autod lahti.
Ma tahaks järgmisesse WRC mängu stoorit Oled näiteks kolka mats ja pead alustama mosse liigast ja siis lõpuks jõuad WRC'sse välja ja siis vahepeal on intriigid ja ilus naine ja kurjad sponsorid, kes tahavad ralli ajal kogu külast teha söekaevanduse(nagu Duke of Hazzardis) ja siis enne viimast ja otsustavat sõitu tuleb sinu juurde Petter Solberg ja peab sulle inspireeriva kõne ja näitab õhtuseks tantsupeoks paar popimat diskosammu
Ei saa jah, ega me enam mingi PS2ga mängi, et split-screen võimalik oleks ja sõpradega samas toas võidu saad teha. Tehnika edasiminek, ikkagi...oot..njah
E:
Ohissand, vaatasin huvipärast sinna mängufoorumi Burnouti teemasse ja ahastusest tahtis nutt peale tulla.
Aga noh, see foorumi osa on üsna võrreldav Fallouti Wastelandiga eniveis.
Ega see teema siin eriti parem pole, aga noh, kus viga näed laita...
Alustasin pärast mängu teistkordset (digitaalset) ostu uuesti ja nüüdseks olen taas A-klassi litsentsini jõudnud, mil autod on juba üsna kiired. Pärast patch'i muutusid mängu esimese otsa burning route'id ajapiiri nihutamise tõttu tunduvalt lihtsamaks, aga õnneks näib, et mingist hetkest see muudatus enam ei päde ja tuleb ikka vahel hambaid krigistada. Kriginat muidugi vähendab restart-võimalus, mille lisamisest mul kontseptuaalselt isegi veidi kahju on (oli ju Criterion ise nõnda pikka aega nii armsal moel põhimõttekindlalt selle vastu), aga mida ma sellest hoolimata nüüd tihti kasutan. Seda loomulikult alles siis, kui sõit on praktiliselt kaotatud, mitte kohe alguses pärast esimest avariid, sest see oleks ju häbiväärselt nõrk!
Sõitmine ise on samuti endisest hõlpsam tänu paremale nähtavusele nii öösel kui päeval. Varasem päevane pleekinud look on nüüdsest minevik, millest minul kui esteedil on isegi natuke kahju. Samas tuleb tunnistada, et värvilises maailmas on tunduvalt kergem orienteeruda. Öine nähtavus aga paranes veelgi radikaalsemalt - kui varem olin sunnitud ajatsükli igavese päikeseloojangu peale keerama (romantik nagu olen), siis nüüd võin rahulikult täisööpäeva valida ja pole väga hullu. Party Pack'i veel ostnud pole, sest sõbrad mul ju viimasel ajal sugugi külas ei käi ja naine eelistab autolõhkumisele PixelJunk Eden'it. Legendary Cars läheb mulle vast kiiremini kaubaks.
Parafraseerides tuntud kultuuritegelase Gunnar19esseed: Hea mäng. 8 punkti. (1 punkt läheb maha unskippable plekikortsutus-cutscene'ide eest.)
haha
ostsin siis Nighthawki ja 88 Speciali ja peab tunnistama, et eriti awesome on need
nighthawki boost on eriti võimas, aga lühike, seega neid saab chainida kokku väga kergelt, polegi enne 6-7 burnouti ritta saanud ilma suurema probleemita. Kohati vb isegi liiga overpowered, aga mis seal ikka
ja noh, Jensen LENDAB
üsna asjalikult kulutatud punktid
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.