Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
WäntWõll
make.believe

|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kopz
HV kasutaja
|
22.04.2009 20:18:37
|
|
|
viisnurk kirjutas: |
Kopz mul telefoniga vist sama jama on, kas pilt oli selline hästi tume?Mulle öeldi et on niiskust saand ja garantii alla ei läinud. Küsisid transpordiraha ja kõik. |
Kas sul läks pilt lihtsalt tumedaks või hakkas telefon ka kokku jooksma? Nagu ma ennem kirjutasin tekkis mul kaks häda korraga.
Indre, Lasnamäe Centrumi Elisas on ka telefon täiesti saadaval, vähemalt eelmise nädala lõpus veel oli.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
23.04.2009 00:40:13
|
|
|
Kopz kirjutas: |
lurr kirjutas: |
ei ole aeglane. kui vajalikud proged istuvad mälus, siis lausa väga OK. |
Jepp, nii ta on. Kui kõige enam kasutatavaid rakendusi hoida mälus, siis on ta vaata et kiiremgi kui tavaline telefon. Mälus hoitavad rakendusi saab ka käsitsi sulgeda. Mina olen selle telefoni omadustega väga rahul. Ainus, mis selle telefoni puhul on väga tüütu, et ei saa nii nagu Nokial kontakte panna rühmadesse ja siis rühmale helin ja pilt määrata. Kõike tuleb ükshaaval teha vaatamata sellele, et tegelikult saab ka siin rühmad ja ka kaustad luua, kuid mina pole nende vajadusest siiani aru saanud.
Jätkates enda garantii teemat, siis sain telefoni mõni aeg tagasi kätte. Tundub, et "emaplaat" vahetati ära ning esipaneel on uus. Siiani on kõik toiminud paremini kui kunagi varem. Õnneks olin ma kunagi ammu arvutisse teinud telefini varukoopia, seega ei tulnud kõiki kontakte käsitsi ümber kirjutada. Paraku läks garantiiga üle kahe nädala aega.
Üks küsimus ka telefoni kohta. Kas Quickoffice's on võimalik tabelit panna tähestikulisse järjekorda? |
ise kontaktide gruppe ei kasuta minujaoks on SIMlt kontaktide otsimine tüütu, aga muus osas olen igati rahul. väga 5+ ost!
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
viisnurk
HV kasutaja

|
29.04.2009 17:21:32
|
|
|
Hakkas ka kokku jooksma jah.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
v0ltage
HV kasutaja
|
12.05.2009 20:31:51
|
|
|
Õde valib uut telefoni ning on hetkel nendevahel,kas G900,G700 või C905.Kindlasti keegi oskab soovitusi tuua, valida ja miks
C905 võib natuke suur olla,kuid sellel 8.1 kaamera.
viimati muutis v0ltage 12.05.2009 21:59:00, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
hans
Nii ränk on olla.
|
12.05.2009 20:46:55
|
|
|
Kõigiga kokkupuuteid olnud
G700 on kenam kui G900.
Peamine erinevus on wifi, mis on ainult G900-l ja kaamera, 3.2mpix, autofookuseta vs 5mpix, autofookusega.
Mõlemal on symbian UIQ, saab lisasofti jm peale panna, + muidugi puute-ekraan, kui meeldib.
C905 kaamera on täitsa tibens, wifi ka ok.
Eriti mugav võimalus on kodus wifi sisse lükata, Ja telefonist faile üle võrgu arvutisse kopeerida
arvuti näitab seda võrgukettana.
Tahad midagi täpsemalt teada, küsi.
_________________ ------ |
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
3 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
13.05.2009 00:18:47
|
|
|
hans kirjutas: |
G700 on kenam kui G900.
Peamine erinevus on wifi, mis on ainult G900-l ja kaamera, 3.2mpix, autofookuseta vs 5mpix, autofookusega.
Mõlemal on symbian UIQ, saab lisasofti jm peale panna, + muidugi puute-ekraan, kui meeldib.
C905 kaamera on täitsa tibens, wifi ka ok.
Eriti mugav võimalus on kodus wifi sisse lükata, Ja telefonist faile üle võrgu arvutisse kopeerida
arvuti näitab seda võrgukettana.
Tahad midagi täpsemalt teada, küsi. |
g900 saab ka võrgukettana näha??
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
hans
Nii ränk on olla.
|
13.05.2009 00:20:42
|
|
|
Ei saa.
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
pistyk
HV veteran

|
23.05.2009 08:42:29
|
|
|
G700 on kenam kui G900.
|
kust otsast ta kenam on? g900 näeb igaljuhul soliidsem välja.
_________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
23.05.2009 10:21:44
|
|
|
pistyk kirjutas: |
G700 on kenam kui G900.
|
kust otsast ta kenam on? g900 näeb igaljuhul soliidsem välja. |
+1
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
hans
Nii ränk on olla.
|
23.05.2009 16:59:47
|
|
|
Igalt poolt, kui õiget värvi on
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Serdna
HV vaatleja
|
25.05.2009 16:55:01
|
|
|
Niih, kirjutan ka oma kogemustest.
Sai isend 2008. aasta augustis soetatud. Esimesel päeval jooksis kohe 5 korda kokku nii, et ei aidanud muu, kui aku tagant ära võtta ja uuesti tagasi panna. Hiljem kordus sellist kokkujooksmist ca. kord nädalas, kuni tuli uuem soft välja ning osaliselt selle probleemi lahendas. Praeguseks hetkeks uuendasin softi viimati märtsis ning on olnud ainult korra selline kokkujooksmine, seega asjad on tunduvalt paremuse poole läinud.
Korpus - laguneb! kõik vidinad, mis korpuse küljes peale selle SE rohelise märgi on korpuse küljest ära tulnud:evil:. Ei saa aru, mis liimiga neid liimitud on. Nüüd on nädal aega ka puutetundlik ekraan jamanud. Ekraanile vajutades ükskõik mis kohta aktiveerub ainult tööriistariba ja kõik. Ehk kõnesi vastu võtta ei saa, telefoniraamatust telefone simkaarile kanda ei saa jne.
Samuti esineb tolm ekraani all. Ja jällegi kõige tolmusem koht, kus telefon on olnud, on pükste tasku. Samuti jupsib laadimisliidese/kõrvaklappide liides. Aga kuna see jupsimive on ainult koos kõrvaklappidega, siis võib olla, et jamavad ainult kõrvaklapid. Laadimisega probleeme ei ole.
Ei tea, ehk tõesti on see nutitelefonide viga, kuid telefon on tõesti aeglane. Tavakasutajale pole sellest ehk probleemi, nii aeglane ta ka ei ole, aga mul on kõnesi päevas ca. 2-3 tunni eest ning ikka täitsa närvi ajab, kui telefon uimab, aga sul on kiire või sõidad autoga ning pead alati seisma jääma, et telefoninumber leida.
Aku võiks ikka kauem kesta, 2 päeva ning aku tühi. See ei ole muidugi nii hull, nagu W760i, kus on vaja telefoni iga õhtu laadida olenemata sellest, kas sa rääkisid 10 minutit päevas, või tegid päevas ainult 1 30 sekundilise telefonikõne, akut pead ikka laadima, sest järgmise päeva lõunaks on telefonil pilt taskus. Ning ei aita ka kõigi rakenduste ja 3g ning muude ühenduste väljalülitamine. Viisin telefoni remonti, 30 päeva pärast sain kätte, kirjutati, et aku on korras, vahetati soft ja kogu lugu. Telefon on korras. Telefoni laadimine toimub ikka iga õhtu...
Ok G900 juurde tagasi. Featurite juures ei oskagi midagi halba öelda, kõik mis vajalik on olemas, GPSi üle puudust ei tunne, kuna selle kasutamine läbi telefoni on niikunii üsna kulukas, seega kui vajadust selle järele on, panen autonavigaatori taskusse .
Kõne kvaliteet on niikaua, kuni ei kasuta handsfreed väga hea. Hands free (ma ei mõtle siin BT või juhtmega HF, vaid telefoni sisse ehitatud HF) on täiesti mõttetu. Esiteks ei kuule, mida teised räägivad ja teised ei kuule, mida sina räägid.
Kokkuvõte: Selle hinna eest võiks telefon ikka vähem bugine olla ning korralikult töötada. Ok, aegluse annan isegi andeks, nii aeglane ja hull ta ka ei ole nagu osad telefonid. Kuid selle hinna eest poolikult väljatöötatud telefoni osta järgmine kord ei tahaks. Sisuliselt läks selleks, et telefoni soft korda saadaks alates minu telefoni ostust ca. 8 kuud. Mis on ikka selgelt liiga palju ning kõikidest bugidest pole siiani lahti saadud. Nüüd aga kus telefoni soft peaaegu korras annab telefoni riistvara otsad...
Täna viin telefoni garantiiremonti, eks näis, mis nad seal kostavad, kas peab jälle 30 päeva ootama?! Kui nii, siis huvitav, kuidas ma tööd pean tegema? Kas annavad asendustelefoni?
Ehh, post tuli üsna sapine, tegelikult ta nii hull ei ole, ehk on mulle selline halb isend sattunud. Sest mu sõbral olev telefon on praeguseks ca. 6 kuud vana ja tal pole midagi juhtunud. Tõsi, tal telefon ka uuem ehk oli selleks ajaks juba lastehaigustest lahti saadud.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
25.05.2009 17:11:00
|
|
|
See ei ole vanuses kinni, ka osa esimesi mis siin müüki tulid töötavad ilma mingite selliste "anomaaliateta", aga tõesti on sellel mudelil liiga kõrge probleemsete isendite arv.
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
lurr
HV veteran

|
25.05.2009 17:12:13
|
|
|
just - mul oli ka alguse otsa telefon ja ainuke viga oli tolm ekraani all, muus osas toimis kenasti.
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
25.05.2009 18:29:23
|
|
|
ise ka ei nurise telefon töötab laitmatult, ja ei lagune kuskilt
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
pistyk
HV veteran

|
29.05.2009 23:57:29
|
|
|
Serdna kirjutas: |
Ei tea, ehk tõesti on see nutitelefonide viga, kuid telefon on tõesti aeglane. |
On küll jah nutitelefonid tunduvalt aeglasemad kui n.ö tavalised,mul oli kunagi noka n80,see oli veel uimasem ja kiilus pidevalt kinni.g900 isegi suht norm kiirusega,arvestades et tal puutetundlik ekraan ka.
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
31.05.2009 11:37:40
|
|
|
Ei tea, ehk tõesti on see nutitelefonide viga, kuid telefon on tõesti aeglane. |
On küll jah nutitelefonid tunduvalt aeglasemad kui n.ö tavalised,mul oli kunagi noka n80,see oli veel uimasem ja kiilus pidevalt kinni.g900 isegi suht norm kiirusega,arvestades et tal puutetundlik ekraan ka. |
Hmm.. Ma ei usu, et puutetundlikul ekraanil väga pistmist on tarkvara kiirusega. Touchscreen on ju enamuses siiski riistvaraline, mitte tarkvaraline lahendus. Kui keeruline siis ikka on sensoritelt saadud koordinaatide alusel midagi selektida kui kogu GUI oli juba niikuinii olemas?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
31.05.2009 12:30:33
|
|
|
tonx kirjutas: |
On küll jah nutitelefonid tunduvalt aeglasemad kui n.ö tavalised,mul oli kunagi noka n80,see oli veel uimasem ja kiilus pidevalt kinni.g900 isegi suht norm kiirusega,arvestades et tal puutetundlik ekraan ka. |
Hmm.. Ma ei usu, et puutetundlikul ekraanil väga pistmist on tarkvara kiirusega. Touchscreen on ju enamuses siiski riistvaraline, mitte tarkvaraline lahendus. Kui keeruline siis ikka on sensoritelt saadud koordinaatide alusel midagi selektida kui kogu GUI oli juba niikuinii olemas? |
Kui googeldada siis leiab tweake mis teevad g900 kiiremaks
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
hornet
HV kasutaja
|
18.06.2009 15:52:03
G900 SMS-i pikkus? |
|
|
Avastasin oma üllatuseks, et minu G900 SMS pikkuseks ainult 70 tähemärki. Alates 71. tähemärgist hakkab pihta juba uus sõnum? Kas teistel kasutajatel ka samasugune probleem või oskab keegi probleemile lahendust pakkuda?
Üks probleem on tegelikult veel. Kasutan activesync-i e-mailinduseks. Kui saadan telefonist e-maili siis saajal arvutis täpitähtede asemel küsimärgid. Kas seda probleemi õnnestuks ka kuidagi lahendada?
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kopz
HV kasutaja
|
18.06.2009 17:00:35
|
|
|
Proovisin praegu ja sain 160 märki. Äkki oli sinu sõnumis täpitähti?
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
hornet
HV kasutaja
|
18.06.2009 17:20:18
|
|
|
Ilma täpitähtedeta lasi tõepoolest 160 märki kirjutada. Lisaks katsetasin ka täpitähti ja avastasin sellise seaduspärasuse, et kui sõnumis kuni kaks täpitähte siis nagu lubaks 160 tähemärki aga kui rohkem kui kaks täpitähte siis sms pikkus 70 tähemärki.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kopz
HV kasutaja
|
19.06.2009 12:51:26
|
|
|
Minu teada peaks täpitähed erinema ka selle poolest, et osadega saad normaalses pikkuses sõnumi kirjutada, teistega mitte. Ise ei ole seda katsetanud.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
07.08.2009 12:47:19
|
|
|
Tuli mõni nädal tagasi telefonil navigeerimise nuppude alt see iluliist liimist lahti ja viisin igaksjuhuks garantiisse. Selleks ajaks jäi ka handsfree parempoolne kanal vaikseks iseenesest ühel päeval.
EMT garantii aga ütles, et see ei saa ise liimist lahti tulla ja peavad terve puutetundliku ekraani 1200 kr ära vahetama ning klapid pean kah uued ostma kuna mingi mustus olevat sisse saanud. Olen ka varem kuulnud jutte, kuidas EMT keeldub garantiid andmast telefonidele. Nüüd siis teadmiseks, et sealt ei tasu enam midagi osta kuna garantiid sealt küll ei saa.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx
HV kasutaja

|
07.08.2009 23:38:47
|
|
|
Kui kellelgi huvi, siis tuhande eegu eest panen teie telefonile tutika puuteekraani koos esipaneeliga.
Jutt siis käib telefonist G900. Minuarust uus paneel ei hakka hargnema ka nii ruttu ja tolmu koguma kui see tehase originaal. Aga pead ei anna. Endal vahetasin ära ja kestab kauem kui tehase oma. Uus on ka muidugi SE originaal jupp.
_________________ If juu tount andörständ tö kestiön, tount äsk tö kestion. |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
pistyk
HV veteran

|
13.08.2009 23:04:20
|
|
|
teeb lambist restarti,siis tuleb kiri,et telefon taaskäivitus,et täiustada jõudlust.eriti kui hakkad netti minema,ja kui kaua ootad,nii et valgus ära kustub,siis vajutad uuesti ja enam pilti ette ei võtagi,ainult numbrivalgus põleb.välja saab lülitada,aga vahest aitab ainult aku ära võtmine.ja siis on ekraan hästi tume,siis mingi aeg läheb jälle normi.ja väga aeaglane on vahepeal.siuke tunne nagu mingi viirus või asi oleks sees.ei tea kas peaks garantiisse viima või äkki aitab softi ülelaskmine vms
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|