Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson G900 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 22.04.2009 16:28:04 vasta tsitaadiga

indre,
http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Pood/p/18
4790.-
Ja jaluta Ülemiste Elisasse,eile ootas sind seal vähemalt kaks tükki beer_yum.gif

BTW: sellele seeriale ei tule enam uuendusi IMO.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kopz
HV kasutaja

sõnum 22.04.2009 20:18:37 vasta tsitaadiga

viisnurk kirjutas:
Kopz mul telefoniga vist sama jama on, kas pilt oli selline hästi tume?Mulle öeldi et on niiskust saand ja garantii alla ei läinud. Küsisid transpordiraha ja kõik.

Kas sul läks pilt lihtsalt tumedaks või hakkas telefon ka kokku jooksma? Nagu ma ennem kirjutasin tekkis mul kaks häda korraga.

Indre, Lasnamäe Centrumi Elisas on ka telefon täiesti saadaval, vähemalt eelmise nädala lõpus veel oli.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 23.04.2009 00:40:13 vasta tsitaadiga

Kopz kirjutas:
lurr kirjutas:
ei ole aeglane. kui vajalikud proged istuvad mälus, siis lausa väga OK.

Jepp, nii ta on. Kui kõige enam kasutatavaid rakendusi hoida mälus, siis on ta vaata et kiiremgi kui tavaline telefon. Mälus hoitavad rakendusi saab ka käsitsi sulgeda. Mina olen selle telefoni omadustega väga rahul. Ainus, mis selle telefoni puhul on väga tüütu, et ei saa nii nagu Nokial kontakte panna rühmadesse ja siis rühmale helin ja pilt määrata. Kõike tuleb ükshaaval teha vaatamata sellele, et tegelikult saab ka siin rühmad ja ka kaustad luua, kuid mina pole nende vajadusest siiani aru saanud.

Jätkates enda garantii teemat, siis sain telefoni mõni aeg tagasi kätte. Tundub, et "emaplaat" vahetati ära ning esipaneel on uus. Siiani on kõik toiminud paremini kui kunagi varem. Õnneks olin ma kunagi ammu arvutisse teinud telefini varukoopia, seega ei tulnud kõiki kontakte käsitsi ümber kirjutada. Paraku läks garantiiga üle kahe nädala aega.

Üks küsimus ka telefoni kohta. Kas Quickoffice's on võimalik tabelit panna tähestikulisse järjekorda?

ise kontaktide gruppe ei kasuta minujaoks on SIMlt kontaktide otsimine tüütu, aga muus osas olen igati rahul. väga 5+ ost!
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
viisnurk
HV kasutaja
viisnurk

sõnum 29.04.2009 17:21:32 vasta tsitaadiga

Hakkas ka kokku jooksma jah.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
v0ltage
HV kasutaja

sõnum 12.05.2009 20:31:51 vasta tsitaadiga

Õde valib uut telefoni ning on hetkel nendevahel,kas G900,G700 või C905.Kindlasti keegi oskab soovitusi tuua, valida ja miks icon_smile.gif
C905 võib natuke suur olla,kuid sellel 8.1 kaamera.

viimati muutis v0ltage 12.05.2009 21:59:00, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
hans
Nii ränk on olla.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.05.2009 20:46:55 vasta tsitaadiga

Kõigiga kokkupuuteid olnud

G700 on kenam kui G900.
Peamine erinevus on wifi, mis on ainult G900-l ja kaamera, 3.2mpix, autofookuseta vs 5mpix, autofookusega.

Mõlemal on symbian UIQ, saab lisasofti jm peale panna, + muidugi puute-ekraan, kui meeldib.

C905 kaamera on täitsa tibens, wifi ka ok.
Eriti mugav võimalus on kodus wifi sisse lükata, Ja telefonist faile üle võrgu arvutisse kopeerida
arvuti näitab seda võrgukettana.

Tahad midagi täpsemalt teada, küsi.

haldz
HV veteran
haldz

sõnum 13.05.2009 00:18:47 vasta tsitaadiga

hans kirjutas:

G700 on kenam kui G900.
Peamine erinevus on wifi, mis on ainult G900-l ja kaamera, 3.2mpix, autofookuseta vs 5mpix, autofookusega.

Mõlemal on symbian UIQ, saab lisasofti jm peale panna, + muidugi puute-ekraan, kui meeldib.

C905 kaamera on täitsa tibens, wifi ka ok.
Eriti mugav võimalus on kodus wifi sisse lükata, Ja telefonist faile üle võrgu arvutisse kopeerida
arvuti näitab seda võrgukettana.

Tahad midagi täpsemalt teada, küsi.

g900 saab ka võrgukettana näha??
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 138
tagasi üles
hans
Nii ränk on olla.

sõnum 13.05.2009 00:20:42 vasta tsitaadiga

Ei saa.
pistyk
HV veteran
pistyk

sõnum 23.05.2009 08:42:29 vasta tsitaadiga

hans kirjutas:

G700 on kenam kui G900.

kust otsast ta kenam on? g900 näeb igaljuhul soliidsem välja.

haldz
HV veteran
haldz

sõnum 23.05.2009 10:21:44 vasta tsitaadiga

pistyk kirjutas:
hans kirjutas:

G700 on kenam kui G900.

kust otsast ta kenam on? g900 näeb igaljuhul soliidsem välja.

+1 thumbs_up.gif
tagasi üles
hans
Nii ränk on olla.

sõnum 23.05.2009 16:59:47 vasta tsitaadiga

Igalt poolt, kui õiget värvi on icon_smile.gif
Serdna
HV vaatleja

sõnum 25.05.2009 16:55:01 vasta tsitaadiga

Niih, kirjutan ka oma kogemustest.
Sai isend 2008. aasta augustis soetatud. Esimesel päeval jooksis kohe 5 korda kokku nii, et ei aidanud muu, kui aku tagant ära võtta ja uuesti tagasi panna. Hiljem kordus sellist kokkujooksmist ca. kord nädalas, kuni tuli uuem soft välja ning osaliselt selle probleemi lahendas. Praeguseks hetkeks uuendasin softi viimati märtsis ning on olnud ainult korra selline kokkujooksmine, seega asjad on tunduvalt paremuse poole läinud.
Korpus - laguneb! kõik vidinad, mis korpuse küljes peale selle SE rohelise märgi on korpuse küljest ära tulnud:evil:. Ei saa aru, mis liimiga neid liimitud on. Nüüd on nädal aega ka puutetundlik ekraan jamanud. Ekraanile vajutades ükskõik mis kohta aktiveerub ainult tööriistariba ja kõik. Ehk kõnesi vastu võtta ei saa, telefoniraamatust telefone simkaarile kanda ei saa jne.
Samuti esineb tolm ekraani all. Ja jällegi kõige tolmusem koht, kus telefon on olnud, on pükste tasku. Samuti jupsib laadimisliidese/kõrvaklappide liides. Aga kuna see jupsimive on ainult koos kõrvaklappidega, siis võib olla, et jamavad ainult kõrvaklapid. Laadimisega probleeme ei ole.
Ei tea, ehk tõesti on see nutitelefonide viga, kuid telefon on tõesti aeglane. Tavakasutajale pole sellest ehk probleemi, nii aeglane ta ka ei ole, aga mul on kõnesi päevas ca. 2-3 tunni eest ning ikka täitsa närvi ajab, kui telefon uimab, aga sul on kiire või sõidad autoga ning pead alati seisma jääma, et telefoninumber leida.
Aku võiks ikka kauem kesta, 2 päeva ning aku tühi. See ei ole muidugi nii hull, nagu W760i, kus on vaja telefoni iga õhtu laadida olenemata sellest, kas sa rääkisid 10 minutit päevas, või tegid päevas ainult 1 30 sekundilise telefonikõne, akut pead ikka laadima, sest järgmise päeva lõunaks on telefonil pilt taskus. Ning ei aita ka kõigi rakenduste ja 3g ning muude ühenduste väljalülitamine. Viisin telefoni remonti, 30 päeva pärast sain kätte, kirjutati, et aku on korras, vahetati soft ja kogu lugu. Telefon on korras. Telefoni laadimine toimub ikka iga õhtu...
Ok G900 juurde tagasi. Featurite juures ei oskagi midagi halba öelda, kõik mis vajalik on olemas, GPSi üle puudust ei tunne, kuna selle kasutamine läbi telefoni on niikunii üsna kulukas, seega kui vajadust selle järele on, panen autonavigaatori taskusse icon_smile.gif.
Kõne kvaliteet on niikaua, kuni ei kasuta handsfreed väga hea. Hands free (ma ei mõtle siin BT või juhtmega HF, vaid telefoni sisse ehitatud HF) on täiesti mõttetu. Esiteks ei kuule, mida teised räägivad ja teised ei kuule, mida sina räägid.
Kokkuvõte: Selle hinna eest võiks telefon ikka vähem bugine olla ning korralikult töötada. Ok, aegluse annan isegi andeks, nii aeglane ja hull ta ka ei ole nagu osad telefonid. Kuid selle hinna eest poolikult väljatöötatud telefoni osta järgmine kord ei tahaks. Sisuliselt läks selleks, et telefoni soft korda saadaks alates minu telefoni ostust ca. 8 kuud. Mis on ikka selgelt liiga palju ning kõikidest bugidest pole siiani lahti saadud. Nüüd aga kus telefoni soft peaaegu korras annab telefoni riistvara otsad...
Täna viin telefoni garantiiremonti, eks näis, mis nad seal kostavad, kas peab jälle 30 päeva ootama?! Kui nii, siis huvitav, kuidas ma tööd pean tegema? Kas annavad asendustelefoni?

Ehh, post tuli üsna sapine, tegelikult ta nii hull ei ole, ehk on mulle selline halb isend sattunud. Sest mu sõbral olev telefon on praeguseks ca. 6 kuud vana ja tal pole midagi juhtunud. Tõsi, tal telefon ka uuem ehk oli selleks ajaks juba lastehaigustest lahti saadud.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
marko
HV Guru
marko

sõnum 25.05.2009 17:11:00 vasta tsitaadiga

See ei ole vanuses kinni, ka osa esimesi mis siin müüki tulid töötavad ilma mingite selliste "anomaaliateta", aga tõesti on sellel mudelil liiga kõrge probleemsete isendite arv. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 159
tagasi üles
lurr
HV veteran
lurr

sõnum 25.05.2009 17:12:13 vasta tsitaadiga

just - mul oli ka alguse otsa telefon ja ainuke viga oli tolm ekraani all, muus osas toimis kenasti.
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 25.05.2009 18:29:23 vasta tsitaadiga

ise ka ei nurise telefon töötab laitmatult, ja ei lagune kuskilt icon_biggrin.gif
tagasi üles
pistyk
HV veteran
pistyk

sõnum 29.05.2009 23:57:29 vasta tsitaadiga

Serdna kirjutas:
Ei tea, ehk tõesti on see nutitelefonide viga, kuid telefon on tõesti aeglane.
On küll jah nutitelefonid tunduvalt aeglasemad kui n.ö tavalised,mul oli kunagi noka n80,see oli veel uimasem ja kiilus pidevalt kinni.g900 isegi suht norm kiirusega,arvestades et tal puutetundlik ekraan ka.
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 31.05.2009 11:37:40 vasta tsitaadiga

pistyk kirjutas:
Serdna kirjutas:
On küll jah nutitelefonid tunduvalt aeglasemad kui n.ö tavalised,mul oli kunagi noka n80,see oli veel uimasem ja kiilus pidevalt kinni.g900 isegi suht norm kiirusega,arvestades et tal puutetundlik ekraan ka.

Hmm.. Ma ei usu, et puutetundlikul ekraanil väga pistmist on tarkvara kiirusega. Touchscreen on ju enamuses siiski riistvaraline, mitte tarkvaraline lahendus. Kui keeruline siis ikka on sensoritelt saadud koordinaatide alusel midagi selektida kui kogu GUI oli juba niikuinii olemas?
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 31.05.2009 12:30:33 vasta tsitaadiga

tonx kirjutas:
pistyk kirjutas:
Serdna kirjutas:

Hmm.. Ma ei usu, et puutetundlikul ekraanil väga pistmist on tarkvara kiirusega. Touchscreen on ju enamuses siiski riistvaraline, mitte tarkvaraline lahendus. Kui keeruline siis ikka on sensoritelt saadud koordinaatide alusel midagi selektida kui kogu GUI oli juba niikuinii olemas?

Kui googeldada siis leiab tweake mis teevad g900 kiiremaks icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
hornet
HV kasutaja

sõnum 18.06.2009 15:52:03 G900 SMS-i pikkus? vasta tsitaadiga

Avastasin oma üllatuseks, et minu G900 SMS pikkuseks ainult 70 tähemärki. Alates 71. tähemärgist hakkab pihta juba uus sõnum? Kas teistel kasutajatel ka samasugune probleem või oskab keegi probleemile lahendust pakkuda?

Üks probleem on tegelikult veel. Kasutan activesync-i e-mailinduseks. Kui saadan telefonist e-maili siis saajal arvutis täpitähtede asemel küsimärgid. Kas seda probleemi õnnestuks ka kuidagi lahendada?
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 28
tagasi üles
Kopz
HV kasutaja

sõnum 18.06.2009 17:00:35 vasta tsitaadiga

Proovisin praegu ja sain 160 märki. Äkki oli sinu sõnumis täpitähti?
tagasi üles
hornet
HV kasutaja

sõnum 18.06.2009 17:20:18 vasta tsitaadiga

Ilma täpitähtedeta lasi tõepoolest 160 märki kirjutada. Lisaks katsetasin ka täpitähti ja avastasin sellise seaduspärasuse, et kui sõnumis kuni kaks täpitähte siis nagu lubaks 160 tähemärki aga kui rohkem kui kaks täpitähte siis sms pikkus 70 tähemärki.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 28
tagasi üles
Kopz
HV kasutaja

sõnum 19.06.2009 12:51:26 vasta tsitaadiga

Minu teada peaks täpitähed erinema ka selle poolest, et osadega saad normaalses pikkuses sõnumi kirjutada, teistega mitte. Ise ei ole seda katsetanud.
tagasi üles
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 07.08.2009 12:47:19 vasta tsitaadiga

Tuli mõni nädal tagasi telefonil navigeerimise nuppude alt see iluliist liimist lahti ja viisin igaksjuhuks garantiisse. Selleks ajaks jäi ka handsfree parempoolne kanal vaikseks iseenesest ühel päeval.

EMT garantii aga ütles, et see ei saa ise liimist lahti tulla ja peavad terve puutetundliku ekraani 1200 kr ära vahetama ning klapid pean kah uued ostma kuna mingi mustus olevat sisse saanud. icon_evil.gif Olen ka varem kuulnud jutte, kuidas EMT keeldub garantiid andmast telefonidele. Nüüd siis teadmiseks, et sealt ei tasu enam midagi osta kuna garantiid sealt küll ei saa.
tagasi üles
renx
HV kasutaja
renx

sõnum 07.08.2009 23:38:47 vasta tsitaadiga

Kui kellelgi huvi, siis tuhande eegu eest panen teie telefonile tutika puuteekraani koos esipaneeliga.
Jutt siis käib telefonist G900. Minuarust uus paneel ei hakka hargnema ka nii ruttu ja tolmu koguma kui see tehase originaal. Aga pead ei anna. Endal vahetasin ära ja kestab kauem kui tehase oma. Uus on ka muidugi SE originaal jupp.

pistyk
HV veteran
pistyk

sõnum 13.08.2009 23:04:20 vasta tsitaadiga

teeb lambist restarti,siis tuleb kiri,et telefon taaskäivitus,et täiustada jõudlust.eriti kui hakkad netti minema,ja kui kaua ootad,nii et valgus ära kustub,siis vajutad uuesti ja enam pilti ette ei võtagi,ainult numbrivalgus põleb.välja saab lülitada,aga vahest aitab ainult aku ära võtmine.ja siis on ekraan hästi tume,siis mingi aeg läheb jälle normi.ja väga aeaglane on vahepeal.siuke tunne nagu mingi viirus või asi oleks sees.ei tea kas peaks garantiisse viima või äkki aitab softi ülelaskmine vms
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson G900 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.