praegune kellaaeg 23.06.2025 15:26:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Anna tooli
|
17.04.2009 23:42:57
Ekraani ühilduvus erinevate sülearvutitega |
|
|
Probleem on hetkel müügis oleva HP Compaq 15" displei sobituvusega teistele masinatele. Nimelt olen seda juba kaks korda müünud kui ka tagasi ostnud, kuna see ei sobivat.
Teema sama displei proovinud ühe ostja poolt --> https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=407002
Täna prooviti seda mingisugusele ML kleepsuga läpparile, milles enne elutses sama mudeli (LP150X08) numbriga ekraan. Paraku toimis vaid taustavalgustus - pilti aga ette ei tulnud.
Kas lugu ongi järgmine, et peale HP Compaq NX6125 ükski teine seda omaks ei võta või on peategelane kuidagi vigastada saanud?
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
19.04.2009 08:30:25
|
|
|
Tere.
M6lemad variandid on v6imalikud.
Nii firmade omavaheline mittesobivus kui ka ekraani elektroonika mahap6lemine vale yhenduslahenduse t6ttu.
Kui on vaja, v6in seda ekraani uurida ja o'elda, et kumma probleemiga tegu on.
Postitatud mobile device
--------------------------------------------------------------
Edit: Lugesin ka selle teise teema läbi. Ja suure tõenäosusega see ekraani elektroonika läks ja laulis, et: "Mind lasti vale ühenduse tõttu vastu taevast". Seda tänu siis sellele, et viitsitud mõelda erinevate yhendustüüpide /lahenduste olemasolule.
Edasi on nii, et see viga kas on parandatav või mitte. Mõlemad varinadid on võimalikud, aga selle täpsemaks kindlakstegemiseks peab ekraani nägema.
Edu
|
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
19.04.2009 11:13:46
|
|
|
Mul on NX6110 ja otsisin sellele ka ekraani. Peale pikka tuhnimist sai selgeks, et see ekraan on sobilik vaid kolmele mudelile: 6110, 6115 ja 6125. Ehk siis nende kolme mudeli küljes olevad ekraanid on omavahel vahetatavad ja mingitele muudele aparaatidele see ekraan ei peaks sobima.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
19.04.2009 11:29:32
|
|
|
Oi, see on küll päris nõme lugu.
Aga tänan info eest
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
19.04.2009 13:44:59
|
|
|
bigmarx: Muide - see pole üksnes Compaq, mis enda tarbeks kindlaid ekraane kasutab, neid firmasid on veel teisigi olemas. Lisaks sellele leidub ühesuguseid ekraanimudeleid, mid toodetakse ühtedele firmadele ühtmoodi ja teistele teistmoodi lahendusega.
Alles ma maadlesin konkreetse 15,4 ekraani otsingul. Tulemuseks oli et sarnaseid esines 2-e erinevat pistiku-tüüpi, lisaks siis veel 2 erinevat toitepingetüüpi.
Samas - kui viitsida natuke uurida ja nuputada, siis saab tegelikult (vale) ekraani ka kusagil mujal (vales kohas) tööle panna.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|