Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Jõusaal märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 270, 271, 272  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Juhan88
HV Guru

sõnum 14.04.2009 18:15:24 vasta tsitaadiga

Suvi on alati selline kahtlane trenni mõttes...siis pigem jookseks või teeks midagi muud aeroobset...jõukas ei viitsi tõesti siis eriti palju rassida.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
redemption
HV kasutaja
redemption

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 14.04.2009 19:51:39 vasta tsitaadiga

Üks asi on koormuse kätte saamine, teine asi on tõsisemalt asja võtta. Loomulikult suvel ka muid asju teha aga kas tõesti ei leia siis seda paari tunnikest mõnel korral nädalas? Kahtlen selles.

Mis on mõttetu baas harjutustes. Need annavad lihasele tugevust ja üldiselt ka stabiilsust. Treenides paraneb ka füüsiline ja vormis olla on palju meeldivam kui olla õllekõhuga ja siis kiruda, et jõusaal mõttetu, joome õlut parem (mitte, et ma alkoholi ei tarvitaks). Mina ei lähe trenni tegema ühiskonna jaoks. Mina teen trenni endale.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
dvd vader
HV Guru

sõnum 14.04.2009 21:38:27 vasta tsitaadiga

jõusaal on kaval raha välja pumpamise asutus. täpselt samade tulemusteni jõuab ka täiesti tasuta või igatahes palju kordi väiksemate summade eest kui jõusaalis käimine nõuab.. jõusaalis käivad lihtsalt laisad inimesed, kes ei viitsi vaeva näha ja "ebamugavatel" viisidel end lihastesse pumbata. jõusaal pole sport ega treening, see on lihtsalt laiskade ajaveetmiskoht
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 14.04.2009 21:52:53 vasta tsitaadiga

dvd vader, aga ma käin kord nädalas tasuta jõusaalis, mis nüüd siis saab? icon_rolleyes.gif Ei pumbatagi krt raha välja. thumbs_down.gif

Aga nojah tegelikult mingi kolm korda nädalas küll ei oleks enam huvitav seal rassida. Kuidagi igavaks läheks. Seega mängin parem kaks korda nädalas korvpalli ja ühel hommikul sulgpall. Sulka on viimase aja leid, päris selline hea vanainimese trenn, ei mõju liiga rämedalt kuid samas tuleb ikka parajalt ringi rahmeldada thumbs_up.gif. Mitte et sellest kõigest oleks kehakaalule mingi jube suur kasu või midagi icon_cry.gif

tagasi üles
MelesMeles
HV Guru

sõnum 14.04.2009 22:13:38 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
jõusaal on kaval raha välja pumpamise asutus. täpselt samade tulemusteni jõuab ka täiesti tasuta või igatahes palju kordi väiksemate summade eest kui jõusaalis käimine nõuab.. jõusaalis käivad lihtsalt laisad inimesed, kes ei viitsi vaeva näha ja "ebamugavatel" viisidel end lihastesse pumbata. jõusaal pole sport ega treening, see on lihtsalt laiskade ajaveetmiskoht

Ka ülikoolid on mõttetud, sama info saab ju raamatuid lugedes ilma loengutes käimata kätte icon_razz1.gif jms.

Eks igaühele oma.

dvd vader
HV Guru

sõnum 15.04.2009 01:05:49 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ka ülikoolid on mõttetud, sama info saab ju raamatuid lugedes ilma loengutes käimata kätte

ülikooliga on see asi et nad väljastavad standardiseeritud kvaliteeditunnistusi ehk siis akadeemilisi kraade, diplomeid jne., mille alusel on võimalik teistel inimestel otsustada, kas isik on piisavalt pädev mingite asjade tegemiseks. aga millise paberi jõusaal annab edasijõudmise kohta, et muskel on nüüd 5 cm jämedam ja kus sellist asja vaja võiks minna üldse. peale kulturismi, mis pole ka eriti tugev spordiala muidugi.

ainus positiivne funktsioon, mida ma suudan näha jõusaalis, on see, et hoiab võib-olla mõned inimesed tänavalt ära ja väsitab ära, kes muidu mingite lollustega tegeleks. seepärast oleks ka kasulikud ööjõusaalid, mida paraku meil pole (seda teemat olen vist käsitlenud siin varem ka)
tagasi üles
Deadlock
Kreisi kasutaja

sõnum 15.04.2009 01:54:54 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
jõusaal on kaval raha välja pumpamise asutus. täpselt samade tulemusteni jõuab ka täiesti tasuta või igatahes palju kordi väiksemate summade eest kui jõusaalis käimine nõuab..
OK, räägi mulle ka, kuidas ma tasuta lihast kasvatada saaks sama heade tulemustega. Hea meelega jätaks maksmata.

dvd vader kirjutas:
jõusaalis käivad lihtsalt laisad inimesed, kes ei viitsi vaeva näha ja "ebamugavatel" viisidel end lihastesse pumbata.

kui hantel ja kang on laiskade inimeste "mugav" treeningriist, siis mis see mittelaiskade "ebamugav" treeningriist on? Kodus mingi autostangega seljali paku peal treenimine? Ja kui paljudel inimestel on motivatsiooni seda aastaid teha?

dvd vader kirjutas:
jõusaal pole sport ega treening, see on lihtsalt laiskade ajaveetmiskoht

Ma poleks uskunudki, et ma laisk olen, et sunnin ennast 2-3 korda nädalas kuhugi Rocca Al Maresse minema ja tund aega järjest oma kava järgi treenima, selle asemel, et niisama siin arvutitoolis lösutada.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Juhan88
HV Guru

sõnum 15.04.2009 06:30:39 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:

Mina maksan 100 krooni kuus....maal on üks külastuskord 15 eeku...jõhker raha välja pumpamine küll icon_rolleyes.gif

Ülejäänud su jutt on nii lapselikult ajuvaba, et seda ei viitsi tõesti kommenteerida.

fic
HV kasutaja
fic

sõnum 15.04.2009 07:11:24 vasta tsitaadiga

dvd vader, mis spordiga ise tegeled? Su argumendid on ikka väga banaalsed ja naerma ajavad. Ise ka ei rassi jõusaalis hinge välja ning käin päris harva kuigi olen sellega pea igapäevaselt seotud. Lihtsalt trenni kõrvalt ei jää palju aega. Jõusaal pole sport? Äkki proovid defineerida sõna "sport". Neti -> Tervis-> Sport, siit võiks Sinu mõtlemise järgi vabalt välja jätta kalastuse ja male/kabe. Kustotsast need sporti meenutavad? Aga näe, on sport mõne ringkonna jaoks. Põhiline on see, et asi millega tegeled, annaks hea enesetunde thumbs_up.gif
dvd vader
HV Guru

sõnum 15.04.2009 16:17:13 vasta tsitaadiga

tsitaat:

OK, räägi mulle ka, kuidas ma tasuta lihast kasvatada saaks sama heade tulemustega. Hea meelega jätaks maksmata.

käik raamatupoodi (kasvõi virtuaalsesse) ja leiad piisavalt materjali.

tsitaat:

kui hantel ja kang on laiskade inimeste "mugav" treeningriist, siis mis see mittelaiskade "ebamugav" treeningriist on? Kodus mingi autostangega seljali paku peal treenimine? Ja kui paljudel inimestel on motivatsiooni seda aastaid teha?

vt. eelmist vastust.

tsitaat:

Ma poleks uskunudki, et ma laisk olen, et sunnin ennast 2-3 korda nädalas kuhugi Rocca Al Maresse minema ja tund aega järjest oma kava järgi treenima, selle asemel, et niisama siin arvutitoolis lösutada.

ma võrdleks seda pensionäriga, kes kulutab energiat ja raha, et sõita teise linna otsa, kus müüakse krooni võrra odavamat saia. inimesed ei kaalu oma tegevusi läbi.

tsitaat:

Mina maksan 100 krooni kuus....maal on üks külastuskord 15 eeku...jõhker raha välja pumpamine küll

sel juhul oled lihtsalt hea diili otsa sattunud "maal". nt reval sport tallinnas on 650.- kuus.

tsitaat:

Jõusaal pole sport? Äkki proovid defineerida sõna "sport".

kõige lihtsam definitsioon on tegevus, eelkõige füüsiline, milles saab omavahel võistelda ja korraldatakse meistrivõistlusi. "jõusaalis" omavahel võistelda on keeruline, sest seal tekib küsimus, mida peaks üldse mõõtma. "jõusaali maailmameistrist" pole ka kuulnud. saaks mõõta eraldi, et mis vahendiga keegi kui palju mingit harjutust teha jaksab, aga siis peaks olema mingid rahvusvahlised standardid ja komisjonid ja ranged nõuded harjutuse sooritusseadmetele jne. igatahes pole spordiuudistes mingit sellist asja veel vastu tulnud.

siis hakkan uskuma, et jõusaalis käimine on sport, kui selle ala kohta spordiuudistes regulaarseid uudiseid tulema hakkab.
tagasi üles
B6
HV Guru
B6

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 15.04.2009 16:20:18 vasta tsitaadiga

mõned plussid jõusaali kasuks:
kodus treenides ei näe teisi ilusaid poisse-mehi ja ka sind ei märgata icon_razz.gif
pealegi ei saaks siis paljud kodust kääksuva naise-lapse juurest minema icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 185 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 5 :: 158
tagasi üles
iceincube
HV veteran
iceincube

sõnum 15.04.2009 16:29:09 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
tsitaat:

käik raamatupoodi (kasvõi virtuaalsesse) ja leiad piisavalt materjali.

tsitaat:

vt. eelmist vastust.

Keerutad, räägi asjast.

dvd vader kirjutas:

tsitaat:

Jõusaal pole sport? Äkki proovid defineerida sõna "sport".

kõige lihtsam definitsioon on tegevus, eelkõige füüsiline, milles saab omavahel võistelda ja korraldatakse meistrivõistlusi. "jõusaalis" omavahel võistelda on keeruline, sest seal tekib küsimus, mida peaks üldse mõõtma. "jõusaali maailmameistrist" pole ka kuulnud. saaks mõõta eraldi, et mis vahendiga keegi kui palju mingit harjutust teha jaksab, aga siis peaks olema mingid rahvusvahlised standardid ja komisjonid ja ranged nõuded harjutuse sooritusseadmetele jne. igatahes pole spordiuudistes mingit sellist asja veel vastu tulnud.

siis hakkan uskuma, et jõusaalis käimine on sport, kui selle ala kohta spordiuudistes regulaarseid uudiseid tulema hakkab.

Selle järgi siis muud alad mida harrastatakse ei ole sport? Et jäävad harrastuse alla nagu mudelism või õmblemine.
Miks peab võisltema sellel alal et spordiks muutub? Sport on eelkõige endale siiski, mitte ainult kõvatamiseks esltskonnas. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 15.04.2009 16:35:44 vasta tsitaadiga

iceincube, spordialade loetelu leiad wikipediast: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sports

samuti on wikipedias toodud spordi definitsioon: Sport is an activity that is governed by a set of rules or customs and often engaged in competitively.

ei ole jõusaali lingil ja definitsiooni koha pealt - on siis mingid reeglid jõusaalis olevate seadmete kasutamisele (välja arvatud ohutusreeglid), et võistelda nende kasutamisel teistega? (välja arvatud mõned üksikud seadmed, millel võistlemisel on tõesti reeglid olemas, näiteks juba eespool toodud sõudeergomeeter) aga sellist sporti nagu "jõusaal" olemas pole.
tagasi üles
B6
HV Guru
B6

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 15.04.2009 16:38:26 vasta tsitaadiga

aga keegi hakkaja võiks ju reeglid luua thumbs_up.gif
palju neid eestlaste väljamõeldud spordialasid ikka on peale kiikingu ja... icon_rolleyes.gif

kes suudab kõige kiiremini jõusaalist läbi käia.
kes jõuab jõusaalis kõige kauem olla.
kes jõuab võimalikult paljud jõusaalid päeva jooksul läbi käia jne jne
Kommentaarid: 185 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 5 :: 158
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 15.04.2009 16:39:56 vasta tsitaadiga

ärge enam peale võtke
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
iceincube
HV veteran
iceincube

sõnum 15.04.2009 17:00:17 vasta tsitaadiga

dvd vader, hmm, et siis sportide list.
Võimalik , et see wikipedia leht natuke ikka valetab ka.

Näiteks ala Parkour on seal kirjas küll, kuid selle pihta su spordi definitsioon eriti ei käi.
Ja näiteks on suht lähedane ala sinna Freerun, kuid see on üldse puudu listist (a'la äkki on saalitrenn ka puudu icon_biggrin.gif )

just saying...
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 15.04.2009 17:05:32 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Näiteks ala Parkour on seal kirjas küll, kuid selle pihta su spordi definitsioon eriti ei käi.

miks ei käi?
a) on füüsiline tegevus
b) võisteldakse
c) korraldatakse meistrivõistlusi

http://www.google.ee/search?hl=et&q=parkour+world+championship
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 15.04.2009 17:06:32 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
iceincube, spordialade loetelu leiad wikipediast: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sports

samuti on wikipedias toodud spordi definitsioon: Sport is an activity that is governed by a set of rules or customs and often engaged in competitively.

ei ole jõusaali lingil ja definitsiooni koha pealt - on siis mingid reeglid jõusaalis olevate seadmete kasutamisele (välja arvatud ohutusreeglid), et võistelda nende kasutamisel teistega? (välja arvatud mõned üksikud seadmed, millel võistlemisel on tõesti reeglid olemas, näiteks juba eespool toodud sõudeergomeeter) aga sellist sporti nagu "jõusaal" olemas pole.

Ma ei saa aru mida sa tõestada tahad. icon_rolleyes.gif Kui sulle ei meeldi siis ära käi.
No jõusaal pole muidugi spordiala. icon_biggrin.gif
Jõusaal on koht kus on hea arendada oma keha.Kõige rohkem käib jõusaaliga käsikäes tõstmine, kulturism ja siis ka rammumehed.
Ja muidugi teevad kangitrenni ja muud ka enamik kergejõustiklasi jne.

dvd vader
HV Guru

sõnum 15.04.2009 17:10:32 vasta tsitaadiga

tuletaks siia veel meelde et eestikeelne termin "jõusaal" võib olla natuke eksitav. algne ingliskeelne nimetus on "health club" ehk eestikeeli peaks olema "terviseklubi". jõudu tööle, terviseklubiinimesed
tagasi üles
iceincube
HV veteran
iceincube

sõnum 15.04.2009 17:19:07 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
tsitaat:

miks ei käi?
a) on füüsiline tegevus
b) võisteldakse
c) korraldatakse meistrivõistlusi

http://www.google.ee/search?hl=et&q=parkour+world+championship

ai deem, sellest võisteldav ala tehtud icon_evil.gif
Ma lähtusin tglt tõesti ainult eesti PK kommuunis liikuva infole, et see on ala kus ei võistelda oma vahel.
tagasi üles
Juhan88
HV Guru

sõnum 15.04.2009 17:21:14 vasta tsitaadiga

Terves kehas terve vaim!

Kuna dvd vader ajab siin ikka väga segast, siis järelikult pole vaim eriti korras ja võiks keha eest rohkem hoolt kanda. Nii et dvd vader - ootame sind jõusaali icon_smile.gif

dvd vader
HV Guru

sõnum 15.04.2009 20:13:27 vasta tsitaadiga

kui segaseks jääb, siis äkki peaksid jõusaalist välja tulema ja koolipinki rohkem nühkima ning vaimu eest hoolt kandma, hakkad äkki arugi saama thumbs_up.gif
tagasi üles
MelesMeles
HV Guru

sõnum 15.04.2009 20:40:27 vasta tsitaadiga

Nali naljaks, aga hakkab juba aitama. icon_neutral.gif
Juhan88
HV Guru

sõnum 15.04.2009 21:39:49 vasta tsitaadiga

dvd vader, nühin praegugi veel koolipinki...ja 2 järgnevat aastat nühin ka icon_wink.gif
Nagu ma ütlesin,

Terves kehas terve vaim!

Füüsis on sama oluline, kui vaimne tervis!

Auron
HV Guru
Auron

sõnum 16.04.2009 07:17:03 vasta tsitaadiga

Ma pakun, et dvd vader'le käib tiba närvi see kui ikka kipub selle jõusaali teema juurde kõvatamine tekkima a'la "einu palju ikka surud ka ähh" jne. mis enda heaolu ja terve keha kohapealt ei ole ju mingi näitaja.
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 132
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Jõusaal mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 270, 271, 272  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.