Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
02.04.2009 12:43:07
|
|
|
BReaK da iCE kirjutas: |
gnoom, oma refference code'i kaasa pookides oleks sellest viisakas teavitada kaa! Pole just uudis, mis?
|
Kas nüüd Ühiskonna Valvur on rahul. 8)
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
02.04.2009 14:12:44
|
|
|
gnoom, minu rahulolu on siinkohal ebaoluline. |
Tundub, et see nii ikka ei ole.
Tähtis on see, et küsija saab OBJEKTIIVSE vastuse ja soovituse. Sinu isiklikust omakasust ajendatud ja vahendatud pakkumine seda aga kindlasti pole. |
Küsija saigi minult objektiivse soovituse, mis tugineb minu pikemaajalisel kogemusel eesti hostingupakkujatega. Ja hea soovituse eest väike boonus teenida on samuti positiivne stiimul.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jussi
HV kasutaja
|
02.04.2009 17:57:12
|
|
|
No mis siin ikka vaielda, samas tema üritab mind aidata ja mul ei ole selle vastu midagi kui ma saan teda selle eest vastu aidata.
Mul on iseeneset vaja sihukest serverit kust käib läbi päevajooksul suht palju pilte ja tänu sellele oleks vaja ka üsna suurt andmeside mahtu ma kujutan ette. Samas tahaks kuludelt kokku hoida, aga mitte niipalju, et kvaliteedi pealt hakkavad vead tulema. Ehk siis, et kõik hinna, kvaliteedi ja mahu suhe oleks võimalikult hea.
Tänud kõigile kes siiamaani on üritanud aidata.
_________________ grindwise.ee |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
note1
Lõuapoolik

|
05.04.2009 16:27:39
|
|
|
Tuleb küsida, et kui palju sa reaalselt neid mahte ära kasutad? Andmeid liigutamisel ja andmeid virtuaalsel kettal?
-----------
VIRTUAALSERVER (tm) on eelkõige meeskond, mis koosneb spetsialistidest, kes on õppinud keskenduma partneri vajadustele ja eesmärkidele.
VIRTUAALSERVER (tm) koosneb arvukatest spetsialistidest, kus on suur spetsialistide armee, kes keskenduvad sinu failide ja andmekasutuste jälgimisele ja analüüsimisele
Valede failide ja väärkasutuse korral suletakse teie konto koheselt.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jussi
HV kasutaja
|
05.04.2009 23:58:56
|
|
|
Ei oskagi veel prognoosida, kuna pole millegi põhjal prognoosida.
Oletame, et umbes kui kasutaks seda andesidemahtu mida rate.ee, aga veerand sellest.
Ma ei oska nagu muud näidet tuua.
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
06.04.2009 05:30:52
|
|
|
BReaK da iCE, Rate.ee'st tean rääkida et seal pidavat olema gigabit ühendus ja 7 serverit, ega see palju ei ütle aga jah
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
06.04.2009 08:21:15
|
|
|
BReaK da iCE, no seal võib nüüd isegi kangem ühendus olla, küsisin seda 2 aastat tagasi selle eelmise omaniku käest siis ta ütles et on gigabit ühendus, nüüd vb rohkem kuna kasutajate hulk peaks vist tõusma pidevalt... aga jah eks see rate.ee ole üks tõsine server
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
06.04.2009 09:10:52
|
|
|
Gigabit on rohkem latentsuse pärast koormuse all, mitte ainult koguliikluse pärast.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jussi
HV kasutaja
|
09.04.2009 20:35:40
|
|
|
Ok. Siis panin mööda natuke rate.ee teemaga, kuna ei ole sellega väga kursis mis seal toimub. Lihtsalt mõtlesin, et ka sealt käib palju pilte läbi.
Uurin siis täpsemalt oma vajadused välja ja küsin siis üle - ega muidu vist väga ei oska keegi midagi targemat öelda.
Hetkel tänud sellegi eest.
Jussi.
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trwind55
Kreisi kasutaja

|
14.04.2009 17:25:46
|
|
|
Tantum koos oma kodulehega on maas, või on viga ainult minus?
_________________ möhhh.. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanq
Kreisi kasutaja
|
14.04.2009 17:27:02
|
|
|
Trwind55 kirjutas: |
Tantum koos oma kodulehega on maas, või on viga ainult minus? |
www.tantum.ee igal juhul ei avane.
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
webromps
HV kasutaja
|
14.04.2009 17:56:13
|
|
|
Väga kahtlane. Pooled asjad töötavad, pooled mitte. Näiteks cpaneli saan ligi. Üks .ee domeeni kontol on 500 error, teine pargitud .ee domeen töötab, ja selle peadomeeni esileht ka töötab, kuid alamdoomeni oma ei tööta . Tundub, et kõik index.php-ga lehed on maas .
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
14.04.2009 18:07:40
|
|
|
webromps kirjutas: |
Väga kahtlane. Pooled asjad töötavad, pooled mitte. Näiteks cpaneli saan ligi. Üks .ee domeeni kontol on 500 error, teine pargitud .ee domeen töötab, ja selle peadomeeni esileht ka töötab, kuid alamdoomeni oma ei tööta . Tundub, et kõik index.php-ga lehed on maas . |
Ei ole siiski kõik maas. Tundub, et neil on ainult osad serverid maas. Miski kamm seal igatahes toimub kusagil kella neljast saadik.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
15.04.2009 09:53:14
|
|
|
Ma ei mäleta, kas olen seda varem siin teemas kirjutanud aga soovitaksin virtuaalserver võtta Eestist väljaspoolt. Ise kasutan just sellist (godaddy), kus saan ühe kettamahu peale paigutada mitmeid domeene (.ee ja .eu) ega pea igaühe jaoks eraldi paketti võtma. Kui Eestis peaks olema mõni firma, kelle paketti saab panna mitu domeeni (ei pea silmas alamdomeene) siis võiks sellest teada anda.
Samuti soovitan vahetada .eu domeenide registreerijat, sest isegi zone oma 125 krooniga aastas on röövimine. Ise sain aastase pikenduse üleviimise järel 4 euro eest (64 krooni) ja uue saaks samast kohast 6 euro eest (96 krooni). Kahjuks ei oska saksa keelt, sest olen näinud sealsetelt firmadelt 1 euroseid domeeni pakkumisi.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
15.04.2009 10:51:03
|
|
|
montez kirjutas: |
Kui Eestis peaks olema mõni firma, kelle paketti saab panna mitu domeeni (ei pea silmas alamdomeene) siis võiks sellest teada anda. |
Just äsja jutuks olnud Tantum seda võimaldab. See oligi üks ja ainukene põhjus, miks otsustasin Eesti majandust toetada.
Samuti soovitan vahetada .eu domeenide registreerijat, sest isegi zone oma 125 krooniga aastas on röövimine. Ise sain aastase pikenduse üleviimise järel 4 euro eest (64 krooni) ja uue saaks samast kohast 6 euro eest (96 krooni). Kahjuks ei oska saksa keelt, sest olen näinud sealsetelt firmadelt 1 euroseid domeeni pakkumisi. |
Siis tuleb saksakeel ära õppida, või maksta rohkem. 8)
Eesti majandust toetada tahad, siis Tantumis on .eu domeen 85.- kronu aasta.
Hoiatus! Järgnev link sisaldab isklikku kasusaamist võimaldavat koodi. Nõrganärvilistel ja muidu sõbralikel mitte klikkida sellel. http://www.tantum.ee/clients/aff.php?aff=071 :)
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
15.04.2009 11:11:45
|
|
|
Trwind55 kirjutas: |
Tantum koos oma kodulehega on maas, või on viga ainult minus? |
webromps kirjutas: |
Väga kahtlane. Pooled asjad töötavad, pooled mitte. Näiteks cpaneli saan ligi. Üks .ee domeeni kontol on 500 error, teine pargitud .ee domeen töötab, ja selle peadomeeni esileht ka töötab, kuid alamdoomeni oma ei tööta . Tundub, et kõik index.php-ga lehed on maas . |
Traf kirjutas: |
gnoom kirjutas: |
Jussi kirjutas: |
Hea hind ja kvaliteet. |
Siin langeb minu valik ja soovitus Tantumile |
Tantum ja kvaliteet.. Hm, suhteline. |
.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
15.04.2009 11:14:13
|
|
|
Kahjuks tantum ei sobi sest:
1. sellega liitus ekodu ehk Ken Kallase krempel
2. tunduvad olema mingi venekeelne kamp, kes peab mind nende kliendiks ja saadab infokirju.
Ma olen ka seda varem täheldanud, et Eestis teenust tarbides võib ülemäära üle maksta. Õnneks oskan vähemalt kahte ELiidus kõneldavat võõrkeelt ja seetõttu ei ole teenusepakkuja leidmine raske. Aga vaid eesti keele valdajatele tuleks küll kaasa tunda.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
vopski
HV kasutaja
|
15.04.2009 12:08:19
|
|
|
Eesti kõrgemad hinnad on ju paratamatus, sest turg on niivõrd palju väiksem.
Samas kas ikka 2kr päevas veebimajutuse ja 0,4kr päevas domeeni eest on tõesti palju maksta?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
15.04.2009 13:15:46
|
|
|
Kahjuks tantum ei sobi sest:
1. sellega liitus ekodu ehk Ken Kallase krempel |
Tegelikult kui päris aus olla, siis peale seda liitumist hakkas jamasid esinema. Tundub, et see p**a koorem oli ikka päris suur mis ekodust kaasa tuli ja selle harutamine võtab ikka jupi aega.
2. tunduvad olema mingi venekeelne kamp, kes peab mind nende kliendiks ja saadab infokirju. |
No jumi jami mees. Mis tähtsust on sellele mis rahvusega tegu. Olgu nad või helepunased sisalikud. Äri ei tunne rahvusi ja riigipiire.
vopski kirjutas: |
Eesti kõrgemad hinnad on ju paratamatus, sest turg on niivõrd palju väiksem. |
Pole see paratamatus miskit. Ei tasu siis ainult maakeelselt oma teenust reklaamida. Ja mida kohalikud teenusepakkujad peaksid parandama on klienditeenindus. Enamusel ei kannata see kriitikat.
vopski kirjutas: |
Samas kas ikka 2kr päevas veebimajutuse ja 0,4kr päevas domeeni eest on tõesti palju maksta? |
Ikka palju. Tasuta peab saama. Tegelikult võiks lausa peale maksta.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
vopski
HV kasutaja
|
15.04.2009 13:37:45
|
|
|
Kuidas sa müüd väljapoole kui enamik istub 5Mbit/s või väiksema välisühenduse otsas?
Et väljapoole müüa peaksid eesti sideteenustepakkujad oma hinnapoliitikat muutma(välisühendus peaks odavnema).
saksamaal, Inglismaal, USAs jm. suuremates riikides on 10000 kliendibaasiga teenusepakkuja väike tegija, Eestis, aga "suurfirma".
Samas, kui sulle need hinnad nii kõrged on, siis hakka ise teenust pakkuma. Nt. 100GB hinnaga 30kr kuus ja domeeni ostjale maksad veel 50kr peale .
Hetkel ju ideaalne aeg äri alustamiseks. Ettevõtete arengut pidurdanud palgatõusud on läbi.
Innovatsiooniaasta ju ikkagi
Minu domeenid on aga Sedo-s majutatud . Ei maksa ise sentiga vaid mulle makstakse hoopis ja kui vahest veab, siis saab ka suure preemia mõnikord
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|