Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
_marek
HV Guru

|
19.03.2009 18:34:40
|
|
|
gnoom kirjutas: |
_marek kirjutas: |
Selle eest, et nende poolse vea tõttu minu asjad 2h maas olid, |
Oh jumi jami. mis on kaks tundi. see on ju köömes. Kunagi ootasid kirja niikaua kuni postiljon ennast ükskord kõrtsust välja vedas, kaineks magas ja siis lõpuks kirjaga kohale jõudis.
või kui on sul miskid ärikriitilised asjad, siis selliste asjade jaoks ikka muud lahendused. |
Imelik suhtumine sinu poolt. Ärikriitiline või mitte, kui tasuline teenus on kasutajale kättesaamatu ja mina selles süüdi ei ole, siis eeldaks ikkagi normaalset suhtumist teenusepakkuja poolt.
Kui mina oma äris kliendil kaks tundi oodata laseksin, tunneksin end küll väga piinlikult.
Siinkohal pole üldse vahet, mis liiki äriga tegu on või kui palju klient maksab.
Klienditeeninduse algtõed, aga mõnele tõenäoliselt arusaamatud.
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
20.03.2009 08:09:23
|
|
|
Siinkohal pole üldse vahet, mis liiki äriga tegu on või kui palju klient maksab. |
Kohe näha et roheline oled. On ikka vahe küll. Palju kahjumlikum on kaotada klienti, kes maksab näiteks 5000 kuus kui seda kes maksab 25 kronu kuus ja sealjuures sahmerdab nagu lits laadapäeval (see ei ole isiklik vihje sulle). Pane oma äri käima ja vaatame siis seda nii aasta paari pärast mis laulu laulad. 8)
Klienditeeninduse algtõed, aga mõnele tõenäoliselt arusaamatud. |
Ei ole arusaamatud, täitsa arusaadav on: "Kellel on kulda, see teeb ka reeglid."
MOTT
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
20.03.2009 11:27:47
|
|
|
Kullakene, nagu ma ütlesin, siis oma äris ma klientide või partneritega suheldes selliseid asju küll lubada ei saa.
Klient, kes täna maksab 25 krooni kuus võib vabalt homme vajada teenust hinnaga 5000 krooni kuus.
Kui aga teenusepakkuja on suutnud mingigi ebameeldiva mulje endast jätta, pole mingit põhjust sama teenusepakkujaga koostööd jätkata.
Sellest johtuvalt ei saa ükski endast lugupidav ettevõte lubada endale klientide lahterdamist "kasumlikkuse" alusel, kuna sa ei tea elusees, kas plätudes ja shortsides rannapoiss tuli ostma Maybachi või näpib niisama tilka.
"Kellel on kulda, see teeb ka reeglid." - selle alusel tegutsedes kõrbed kiirelt, eriti tänastes oludes.
Ma ei väidagi, et eeldaks selle raha eest 24/7 kliendituge ja 8760h uptime aastas.
Elementaarne viisakas suhtlemine ei tekita firmale mingeid kulusid ja on absoluutselt tasuta. Seda iga kliendi suhtes.
|
|
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
vopski
HV kasutaja
|
20.03.2009 11:44:21
|
|
|
No tegelikult on ikka nii et hind korrigeerib kõik.
33 krooni eest ei saa saada sama teenust mida nt. 300 krooni eest.
Odavus tähendab järeleandmisi. Teenuseid pakkuvates firmades tähendab odavam hind tavaliselt kehvemat klienditeenindust, teenuse kvaliteedis möödalaskmisi jne. On mõeldamatu et nt. 10x odavama hinna eest võib saada sama kvaliteetset teenust kui kallima variandi puhul.
Klient peab tegema nüüd ise selgeks mida ta tahab. Tahab odavat teenust, siis peab arvestama et see teenus on ka kvaliteedilt odavam. Kui, aga vaja tippklassi teenust, siis peab olema valmis ka selle eest maksma.
Kokkuhoid ju teenusepakkuja jaoks peab tulema kuskil. Antudjuhul tuleb see ilmselt väiksemast tööjõust, odavamatest serveritest ja millest iganes.
Sa ei saa ju loota, et odav ja kallis vorst on sama head. Odav on tehtud kondijahust ja kallimad on ikkagi korralikust lihast tehtud. Kui sa ostad odavat vorsti, siis sa ei lähe ju tootjat süüdistama, et näed miks sa mulle kondijahust vorsti tegid. Sama on kalamarjaga, tahad asja odavalt saada ostad odava Meremarja mis nö. võlts kalamari. Sa ei lähe ku tootjat süüdistama, et miks ta sulle võltsitud kalamarja ehk meremarja andis.
Kas 1,1kr päevas mingi teenuse eest on palju maksta? See on niivõrd väikene summa, et selle eest ei saa lihtsalt midagi esmaklassilist saada.
Arvan sama mida gnoom, et kui sa ei kannata mõningaid apsusi välja siis osta kvaliteetsemat teenust.
Samas Tantum ju päris hea teenusepakkuja, siiani ilusti teenindanud Teid, miks on vaja kohe ühe pisikese apsu pärast vinguma hakata? Informatiivset meili kohe spammiks nimetama jne. Võtke asja vabamalt. Samas sa ise oleksid ka võinud ju taibata et midagi on mäda kui said meili et arve maksmata. Võtnud nendega siis ühendust mitte niisama vait olnud.
Muidugi oleks võinud Tantum vabandada, sest tegu ju selgelt nende veaga, aga hind korrigeerib siiski kõike.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
20.03.2009 11:59:11
|
|
|
Hind ei saa mitte mingil juhul "korrigeerida" viisakust kliendiga. Ma rõhutasin korduvalt, et ei sea teenusele kõrgemaid ootusi kui on teenuse maksumus, ent suhtlus peaks sellegipoolest viisakas olema.
Elementaarne viisakus on ju ka see, kui trollis suvalisele inimesele varbale astud, siis vabandad. Kus on seal "kallis teenusepakett"? Viisakus tuleneb ikkagi inimese sisemistest isikuomadustest, mitte sellest, kui palju ta selle viisakuse eest raha saama peaks.
Mul ei tuleks elusees pähegi suhtuda erineva viisakusega klientidesse, kes mu käest kuus 1000 või 10000 krooni ulatuses teenust ostab. Täielik absurd. Siin pole isegi vaielda millegi üle.
|
|
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanq
Kreisi kasutaja
|
20.03.2009 16:51:27
|
|
|
Selline kiri siis. Kui keegi korralikku majutust hea hinnaga tahab, andke minna!
tsitaat: |
Ilusat kevadet, mis just algas!
Täname Teid kasutamast meie osutatavaid teenuseid. Väärt klientidele pakume välja ühe eriti hea soodustuse. Nimelt juhul, kui Teil tekib soov majutada meie serveritesse veel mõni domeeninimi, võtame esmaselt arvelt tervelt 40% maha! Antud soodustus rakendub tellimisvormil kupongi lahtrisse järgneva koodi kirjutamisel:
Kupongi kood: kevad
Antud koodi saab piiramatult kasutada - võite seda jagada oma partnerite, tuttavate, sõprade ja pereliikmetega. Soodustus kehtib ainult uutele tellimustele ja seda võib kasutada ka nt domeenide ja veebimajutuse ületoomisel mõne teise teenusepakkuja juurest.
Kupong on kehtiv kuni 31.05.2009 ja see võimaldab saada soodustust virtuaalserveri teenuspaketi esmaselt arvelt. Nt kui valitakse "Pronks" teenuspakett üheks aastaks, oleks tavatasu 750 EEK. Koos soodustusega kujuneb esimese aasta teenustasuks kõigest 450 EEK, mis teeb arvestuslikuks kuutasuks ca 32 EEK + km. "Hõbe" ja "Kuld" teenuspakettidega on võimalik veelgi suuremaid summasid säästa!
Meie teenustega lähemalt tutvuda ja samas ka tellimusi edastada saab meie kodulehekülje kaudu aadressil www.virtuaal.com.
--
Tervitades,
VIRTUAAL.COM
http://www.virtuaal.com
|
viimati muutis tanq 25.03.2009 23:05:46, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomps01
HV vaatleja
|
20.03.2009 18:22:35
|
|
|
Hind ei saa mitte mingil juhul "korrigeerida" viisakust kliendiga. Ma rõhutasin korduvalt, et ei sea teenusele kõrgemaid ootusi kui on teenuse maksumus, ent suhtlus peaks sellegipoolest viisakas olema.
Elementaarne viisakus on ju ka see, kui trollis suvalisele inimesele varbale astud, siis vabandad. Kus on seal "kallis teenusepakett"? Viisakus tuleneb ikkagi inimese sisemistest isikuomadustest, mitte sellest, kui palju ta selle viisakuse eest raha saama peaks.
Mul ei tuleks elusees pähegi suhtuda erineva viisakusega klientidesse, kes mu käest kuus 1000 või 10000 krooni ulatuses teenust ostab. Täielik absurd. Siin pole isegi vaielda millegi üle. |
Vaatenurki on erinevaid, mulle tuleb kohe pähe kaks, mille puhul võib tunduda mõttekam mitte vabandust saata.
1. Teenuspaketi hind. Sellise hinnaga äraelamiseks peab neil päris palju kliente taga olema. Tõenäoliselt pole sa ainuke kellel probleemid tekkisid, vabanduskirja koostamine võtab aega (isegi kui vabanduskirja mall on olemas), aeg on raha. St nad võivad väga vabalt olla praegu selle jama põhjuste likvideerimisega ülekoormatud.
2. Psühhiline tõrge. Nad saatsid sulle ühe vabanduse ja peale selle keerasid jama kokku. Sina tead seda, nemad teavad seda ehk pareminigi ja ka seda et sa oled nende jamast teadlik. Äkki uue vabanduse asemel nad tahavad nati vaikselt nurgas häbeneda ja elu üle järele mõelda. Kui nii siis, selle tulemus võib sulle isegi parem olla kui miski copy-pastetud vabandus.
Sorry mulle meeldib igalpoole targutada. Kuid vähemalt ma vabandan pea alati
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
24.03.2009 17:16:56
|
|
|
Vaja veebimajutust kus oleks:
- minimaalselt 1gb kettaruumi, php tugi, luua mysql andmebaase minimaalselt 5
Plaanis teha koduleht ning üles panna 2 phpbb foorumit. Hind võiks jääda aastas 250.- kanti. Sobib tasuta domeen .pri.ee. Välismaa hostingupakkuja võib ka olla. Oluline, et leiaksin midagi hea hinnaga, nõudmised ei ole suured ja ei oota mingeid ülisuuri võimalusi.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV kasutaja

|
24.03.2009 18:02:51
|
|
|
.. kustutatud ..
viimati muutis Cemtey 04.05.2014 16:43:56, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
24.03.2009 18:13:22
|
|
|
Kineskoop kirjutas: |
encrypt kirjutas: |
Plaanis teha koduleht ning üles panna 2 phpbb foorumit. Hind võiks jääda aastas 250.- kanti. Sobib tasuta domeen .pri.ee. Välismaa hostingupakkuja võib ka olla. Oluline, et leiaksin midagi hea hinnaga, nõudmised ei ole suured ja ei oota mingeid ülisuuri võimalusi.  |
tantum, netpoint, cemty, beeserver - oli vist veel neid tegelasi. |
Hetkel on närima jäänud mind see Tantumi Business 100 pakett.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
26.03.2009 20:21:26
|
|
|
encrypt kirjutas: |
Plaanis teha koduleht ning üles panna 2 phpbb foorumit. Hind võiks jääda aastas 250.- kanti. Sobib tasuta domeen .pri.ee. Välismaa hostingupakkuja võib ka olla. Oluline, et leiaksin midagi hea hinnaga, nõudmised ei ole suured ja ei oota mingeid ülisuuri võimalusi.  |
Zerver on ka väga hea. PHP5 tuli mulle üllatusena seal serveris (nimelt oli vaja .htaccess failis see aktiveerida) mis on väga hea, sest seda välja ei reklaamitud. Kasutan nüüdseks juba 2 aastat ja pole etteheiteid teha. Kirjutan allpool välja ka kuidas PHP5 aktiveerida Zerveris
# Use PHP5 as default
AddHandler application/x-httpd-php5 .php
AddHandler application/x-httpd-php4 .php4 |
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
vopski
HV kasutaja
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
29.03.2009 12:09:05
|
|
|
SQL päringus on ju viga
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
vopski
HV kasutaja
|
29.03.2009 12:18:48
|
|
|
Oo, uus kujundus Netpoindil hoopis nüüd
See ju ülim jama:
teenusepakkujapoolsete varukoopiate tegemine ja säilitamine puudub 1x nädalas 1x nädalas |
Mis mõttega võtta äripakett kui 1X nädalas vaid varukoopia
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ander
HV kasutaja

|
29.03.2009 21:14:11
|
|
|
VPS-teenust hindavatele isikutele julgen soovitada BitFolk [www.bitfolk.com] teenust. Olen praeguseks tarbinud kaks kuud.
Support on ehk veidi uimane, kuid arvestades, et nimetatud firma pole just väga suur, siis võib teenuse hinna ja kvaliteediga olla enam kui rahul.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
4 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
ander
HV kasutaja

|
30.03.2009 13:36:30
|
|
|
Kaks uut serverit tulid eelmine nädal ja tegelikult peaks olema juba ruumi. Pane end järjekorda, kui huvi-soovi.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
4 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
hode
HV kasutaja

|
30.03.2009 19:41:53
|
|
|
Kas kellelgi on kogemusi sellise kohaga nagu cactus.ee? Hetkel mingi soodukas ka, mõtlesin oma firma kodulehe nende juurde paigutada.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krizto
Kreisi kasutaja

|
30.03.2009 19:48:34
|
|
|
Tere!
meil on rõõm Teile teatada, et Tantumi paketide mahud on suuremaks kasvanud:
Revolution
2GB kettamaht
50GB kuu liiklus
Business
100GB kettamaht
3gb 75GB kuu liiklus
Starter
6GB kettamaht
150GB kuu liiklus
standard
12GB kettamaht
300GB kuu liiklus
Developer
18GB kettamaht
450GB kuu liiklus
Lugupidamisega,
Tantum Group
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jussi
HV kasutaja
|
01.04.2009 01:39:30
|
|
|
Tere.
Oleks vaja sihukest serverit ja domeeni nime, kust saaks võimalikult suure serveriruumi, andmeedastus mahu, kvaliteedi ja turvalisuse võimalikult soodsa hinna eest.
Oskab keegi midagi sellist pakkuda?
Jussi.
_________________ grindwise.ee |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
01.04.2009 09:26:58
|
|
|
hea hind, kvaliteet, suured mahud.
vali kaks.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jussi
HV kasutaja
|
02.04.2009 04:21:57
|
|
|
Traf kirjutas: |
vali kaks. |
Hea hind ja kvaliteet.
Suured mahud ja kvaliteet.
Nendele kahele nõudmisele siis asjatundlike pakkumisi?
_________________ grindwise.ee |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
02.04.2009 09:31:20
|
|
|
Jussi kirjutas: |
Traf kirjutas: |
vali kaks. |
Hea hind ja kvaliteet.
Suured mahud ja kvaliteet.
Nendele kahele nõudmisele siis asjatundlike pakkumisi? |
Millised on sinu jaoks suured mahud ja milline hea hind?
Muidu esimesele pakuksin midagi sellist välja:
Virtuaal.com'il on hetkel kampaania käimas.
"Kupongi kood: kevad
Antud koodi saab piiramatult kasutada - võite seda jagada oma partnerite, tuttavate, sõprade ja pereliikmetega. Soodustus kehtib ainult uutele tellimustele ja seda võib kasutada ka nt domeenide ja veebimajutuse ületoomisel mõne teise teenusepakkuja juurest.
Kupong on kehtiv kuni 31.05.2009 ja see võimaldab saada soodustust virtuaalserveri teenuspaketi esmaselt arvelt. Nt kui valitakse "Pronks" teenuspakett üheks aastaks, oleks tavatasu 750 EEK. Koos soodustusega kujuneb esimese aasta teenustasuks kõigest 450 EEK, mis teeb arvestuslikuks kuutasuks ca 32 EEK + km. "Hõbe" ja "Kuld" teenuspakettidega on võimalik veelgi suuremaid summasid säästa!"
Võib ka vaadata planeti poole, seal on Zone hosting taga tegelikult.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
02.04.2009 12:19:18
|
|
|
Hea hind ja kvaliteet. |
Siin langeb minu valik ja soovitus Tantumile. Liitumiseks kasuta linki http://www.tantum.ee/clients/aff.php?aff=071 nii aitad parandada minu majanduslikku heaolu.
Suured mahud ja kvaliteet. |
Hmm. Suured mahud on suhteline mõiste. Mõne jaoks on 1GB üüratult suur maht, seal samas teisele on näiteks 100GB vääägagi pisike suurus. Aga ikkagi soovitan Tantumit. Liitumiseks kasuta linki http://www.tantum.ee/clients/aff.php?aff=071 nii aitad parandada minu majanduslikku heaolu.
viimati muutis gnoom 02.04.2009 12:41:56, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|