Gigabyte AUTO volt on ikka jube asi - just vaatasin, et mälud lähevad kuidagi tuliseks... tuli välja, et 1.8V asemel väänas asi rahulikult 1.96V selga...
No see on
Spoiler
lumme kusta
veel, kui PLL jätta AUTO peale siis paneb kohe laksti 1,85V prosele, mis pole just eriti hea.
Prose siis E8600 ja plaat UD3P, alati panen ikka 1,5V ja korras. _________________ Ära siia kliki
Tundub, et sain enda masina kah stabiilseks. Prime95 test 9h45m.
Aitas siis ikkagi loadline calibrationi muutmine auto pealt enabled. Ei tasu ikka oma peaga eeldada, et auto töötab samamoodi.
Enne tegi Prime testi 15m ja ühe core osa andis errori.
Praegu näitas Real temp testi ajal max saavutatud temperatuuriks 74C. Kas see on veel normaalse piirides?
Enne testi tegemist panin veel kasti sisse ja välja puhuvad vendid 5v peale ja prose vendi 7v peale, nüüd arvuti hea vaikne. Enne olid 12v peal.
Samas kui see 74C prose temp on liiast tuleks ilmselt tagasi 12v peale panna.
Chidori, Vaikimisi seadetega polegi uurinud, aga olemas nii "AUTO", kui ka "NORMAL" valik, nii et kui ei viitsi käppida, siis viskad "NORMAL"-i peale ja korras.
Chidori, Vaikimisi seadetega polegi uurinud, aga olemas nii "AUTO", kui ka "NORMAL" valik, nii et kui ei viitsi käppida, siis viskad "NORMAL"-i peale ja korras.
jah ja naq ma mainisin viskab EP45 kohe auto, EX58 normal (eks oleneb biosist kah)
Mul on järgmine probleem. Emaplaadiks GA EP-43 S3L. Tegemist tutika plaadiga, nädal vana. Kordaja on Biosist originaalis 7, ning nii sai ka jäetud, bus speed jäetud samuti originaal hetkel.Üleslaadimisel näitab, et 1,86 giga, nagu originaalis olema peabgi, sama numbrit on näha ka Control Panelis Systemi all. Käivitan aga cpu-z'i, näitab too mulle kordajaks 6 ning kokku 1,6 giga. Vahepeal viskab lampi korraks kordaja 7 peale ning siis väidab ka korraks olevat 1,86 giga, siis kukub jälle kordaja 6 peale. Kas paneb cpu z segast või on kala kuskil mujal?
Black66, Viga ikka tihendis
sellest juba ainuüksi siin teemas on räägitud 100 korda kindlasti.
selle asja nimi on EIST ,CIE Speedstep,nüüd nobedalt googledama
No selge, pole asjadega väga kursis, vaikselt alustasin, nüüd tean, mille kohta uurida. 523 lehekülge juttu tundus olevat liiga palju läbi lugemiseks.
Edit: Ja ongi probleem lahendatud, CIE Biosist maha keeratud ning kordaja ei tõmble enam, nagu vigane. Just seda üritasingi saavutada. Kahjuks on c2d süsteem minu jaoks suhteliselt uus ning tundmatu, sellepärast ilmselt ka nii rumal küsimus tuli. Kuid igatahes tänud, nüüd on ikka oc'l mõtet kah.
Black66, ja enne siis speedstepiga ei olnud OC-l mõtet? Imo vägagi kasulik asi, eriti nendel emaplaatidel, mis speedstepiga koos 24/7 OC puhul voldi ka alla lasevad.
Kui ma tahan puhtalt numbri pärast näha tulemust, siis mitte. Muidu süsteem isegi päris kasulik, kui oc'ga soovitud tulemused kätte saan ning katsetused tehtud, siis võibolla keeran peale tagasi.
tere ruttu abi vaja. Nimelt tõmbasin täna proge easy tune 5. Hakkasin siis vaikselt mhz tõstma ja arvuti tegi restardi. mul prose oli 1.8 tahtsin 2.0 peale saada. Enam windowsi ära ei lae. Kuidas saaks kõik korda?
tere ruttu abi vaja. Nimelt tõmbasin täna proge easy tune 5. Hakkasin siis vaikselt mhz tõstma ja arvuti tegi restardi. mul prose oli 1.8 tahtsin 2.0 peale saada. Enam windowsi ära ei lae. Kuidas saaks kõik korda?
Reset BIOS??? ... või kui on softi baasil see kellamine siis mine proovi safe mode all sisse minna!!! _________________ Framerate Is Life!!!
ma ei saa proge lahti võtta sest ma ei saa windowsi sisse ta korra nagu hakkab laadima ja siis restart kohe HEELP!(oplen ise oma teises arvutis praegu) ruttu abi vaja
A mismoodi sa siis safe modesse sisse said? prose läbi?? ei usu ... siis ei oleks sul tõenäoliselt üldse pilti ees! _________________ Framerate Is Life!!!
Uninstallid safe modes tolle kurja programmi
Minu küsimus siis: Kas see on väga absurdne mõte, või on see võimalik, et mängudes on lag spike'd võimalikud seetõttu, et EIST peal on ja kui natuke väiksem koormus on prosel, siis laseb ta MHz'd alla...? _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
Millalgi testin ilma EISTita, vaatan kas midagi paraneb
Keegi võiks veel proovida... _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.