Mul jäi mängimine seisma venelaste missioonis fuji mäe juures. Ei oska kuhugi minna, igal pool surm. No ei saa selle japside pealiku juurde, et teda killida. On kellelgi ideid, mis teha.
Miks sa jälle vihastasid? Ma ütlesin vaid oma arvamuse. Ma austan inimesi kes ostsid mängu, samuti mina. Aga lihtsalt olen pettunud. Mul on hea meel kui kellelegi meeldib. Ei vastanud minu ootustele, muud midagi.
Sai ka proovitud päev-kaks tagasi just. Ütleme nii, et kampaaniaosa läbima ei kutsu, aga skirmishit saab vahepeal ajaviiteks taguda. Mitte midagi enamat.
Tjah sai eile ka lõpuks ära proovitud ja noh midagi erilist tõesti pole aga kuidagi mängitav ta on.
Ja tõesti võiks selle ulme ära lõpetada.Mingid robotid ja ma ei tea mis veel ning vahepeal kui mingi lahing käib siis ei saagi aru mis nüüd mis on ja kes ainult üks lasershow käib.
Krt õiget red alerti oskas ja tahtis teha ainult Westwood see EA keerab kõik sinna samusesse.
Tjah sai eile ka lõpuks ära proovitud ja noh midagi erilist tõesti pole aga kuidagi mängitav ta on.
Ja tõesti võiks selle ulme ära lõpetada.Mingid robotid ja ma ei tea mis veel ning vahepeal kui mingi lahing käib siis ei saagi aru mis nüüd mis on ja kes ainult üks lasershow käib.
Krt õiget red alerti oskas ja tahtis teha ainult Westwood see EA keerab kõik sinna samusesse.
Red Alert 2's oli tunda, et tegemist on sõjaga.
RA3's on värvikirevad lend-robot-liblikad, kes urruaugust laserit tulistavad.
RA3 ongi täpselt selline õltsikõrvale paras näppida. Aga samas nad võiksid Generalsi seeriast uue graafikaga variandi teha Zero hour 2 näiteks vms. Seal nagu rohkem seda "reaalsust" sees. Enamu siiski inimesed. Ok on paar robitit ka aga see ei tohiks küll kedagi segada.
Noh... Nagu RA3-gagi et ei paistnud midagi erilist aga kuna misioonid ja videod jne see pool oli suudetud hästi teha siis oli huvitav. Sama ka sellega, gamespotist esimesed pildid unititest tundusid naeruväärsed aga selle video järgi tundub et story võib jälle huvitav tulla Mängus on siis 4 mini kampaaniat, uued unitid. Videost võib näha ka mõneti uut Casti mis on väga viis valikute poolest. Eks näis... _________________ Bawse
a mis laul see on mis tuleb mängu alguses siis kui on näidand selle venkude video ära ja on mingi mees eael mereääres ja näeb laevu .. et mis laul see seal on ?
Sai ra3 demo proovitud ja silm punni aetud, mäng on ikka julmalt lapsik. Kui ra 2 oli kergelt lapsik siis ta oli vähemalt mõnus mängida ikkagi.
Aga jah generalsiga ra3 ei saa üldse võrrelda
Graffa on kah ra 3-le viletsam kui tiberium wars- minumeelst.
EA on ikka hea käkki kokku keeranud kahjuks _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Keegi teab midagi suvel Rootsis toimuvast RA3 võistlusest ?
Tuttav rääkis et hakkab teine juba treenima end selleks.
Keegi teist ei plaani äkki osa võtta ja Eestile au teha. _________________
mis selle generalsi ihalusega on nüüd. generals on veel rohkem ea kui cc3/ra3 ongi.
kogu selle teletupsunduse jutu kõrval ei kipu millegipärast välja paistma, et nii cc3 kui ra3 balance käib patchidega kuratlikult palju ühele ja teisele poole.
cc3 onlines mängimine sai pärast järjekordset suuremat patchi ära lõpetatud, kuna ei viitsinud hakata järjekordselt ümber harjuma. viimase patchiga keerati economy ka tuksi ja that's that.
ra3 näib praegu samamoodi minevat.
aga lihtsusest ja labasusest rääkijad, süvenege veidi või tehke paar(kümmend) online mati. strateegiaid on maa ja ilm.
viimane patch keerab ilmselt empire poole kaalukausid seekord. neile hunnik buffe ja alliedi airforce crippletakse omajagu ära. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Noh nüüd uprisingut korralikult teinud ja peab ütlema, et on kuidagi C&C'likum kui tavaline RA3 oli. Kuigi tava campaign missioone on vägavähe - aint 3-4 per side siis fakt, et enam ei tõmble mingi teine CPU poolt juhitud nö. ally jalus on mõnus. Pikem tegemine on aga challenge mode kus siis alguses on kõigil pooltel vägavähe erinevat tehnikat ja üksusi mida kasutada saab ning missioone ära tehes siis lukustatakse lahti neid. Tohutu pettumus oli, et kui challengis kõik missioonid alla teatud aega ära (ehk mõndade puhul täielikku ajunu**i näha) teha siis visatakse lihtsalt main screeni campaigni ette kolm tärni ja kogu moos kuigi alguses lubab, et mingi müstilien ja vinge secret on (oleks võind siis komjander tibisid strippama vms tegema panna ). Uued üksused on nagu on, mõned on asisemad kui teised - osad suht mõttetud. Ära mainiks ehk usakate terminaator ripoff future tank X'i ja japside tohutu suur lendav ning lasereid tulistav...erm transformeri pea Aga jahh, seda oli kuidagi palju chillim teha kui tavalist RA3'me.
viimati muutis Auron 03.04.2009 07:49:48, muudetud 1 kord
mulle meeldis ka ee Uprising rohkem
ja tõesti see GigaFortes aka transformersi pea oli üli cool
neid mingi6-7 tykki teed on suht õimatu hävitada _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
see challenge uprisingus on suht hea neh. ja yuriko missioon. teised natuke zz.
aga jah.. mingi kuskil pooled saanud seni alla par time (50% tehtud).
enamus mäppe saanud alliede manspamiga hakkama, suurema par timega mäpil kipub olema harbinger spam + apollod win _________________ eriti julm
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.