Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mafia
HV veteran

|
09.11.2008 13:36:34
|
|
|
Mu jumal... Alguses tundus piltidelt, et ainult unitid on pasad.. tankid jms. Aga oh ei.. kogu see mäng on üks nalja number. Oeh... Ma olen RA2 suur fan ja see mäng ei anna võrreldagi sellega. Kas tõesti on sihtgrupiks valitud mingi algkooli lapsed? Max graafikaga, no krt.. ok see mailm on kirev.. ok lasta ta olla.. aga kurat puud, inimesed , masinad kõik on nii ... titekad. Võrdleme kas või COHi sõdureid ja RA3 sõdureid.. noo miks küll valiti RA3-mele selline "pehme" stiil :S
Võib küll öelda, et EA on RA seeria sellega piixu keeranud. Kahju kahju väga kahju :/
Edit: unustasin mainida, et videod on ainukesed head asjad
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
09.11.2008 14:17:58
|
|
|
Mafia kirjutas: |
Mu jumal... Alguses tundus piltidelt, et ainult unitid on pasad.. tankid jms. Aga oh ei.. kogu see mäng on üks nalja number. Oeh... Ma olen RA2 suur fan ja see mäng ei anna võrreldagi sellega. Kas tõesti on sihtgrupiks valitud mingi algkooli lapsed? Max graafikaga, no krt.. ok see mailm on kirev.. ok lasta ta olla.. aga kurat puud, inimesed , masinad kõik on nii ... titekad. Võrdleme kas või COHi sõdureid ja RA3 sõdureid.. noo miks küll valiti RA3-mele selline "pehme" stiil :S
Võib küll öelda, et EA on RA seeria sellega piixu keeranud. Kahju kahju väga kahju :/
Edit: unustasin mainida, et videod on ainukesed head asjad  |
Ma olen täiesti nõus. ;( Miks küll rikuti nii hea mäng ära. potentsiaali oli sitaks.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
09.11.2008 14:26:18
|
|
|
vaja on ju uuele ajudeta ja coolile "konsoolipõlvkonnale" meeldida.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
thunderaan
HV vaatleja
|
09.11.2008 14:39:29
|
|
|
Jah ... Ise sooviks ka et oleks rohkem RA2 stiilis. Ei tea kas kuskil .ini'st vms seda kirevust muuta ei saaks? Hakkab kohe silmadele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Egert143
HV kasutaja

|
09.11.2008 14:45:43
|
|
|
Võta lihtsalt optsionist video seaded heaga maha ja ongi korras.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
09.11.2008 14:58:19
|
|
|
vb tuleb mingi mod mis muudab kõik tekstuurid kenasti sõjateemaliseks, lihtsamalt öeldes oleks vaja tuhmimaks keerata kõik ja need lilled võivad küll naahhhuuuuuiiiiii
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
   |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja

|
09.11.2008 15:02:27
|
|
|
Irf, ra2 oli ju samasugune värviline. Ma ei tea mis ''doomi'' te siis ootasite.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
09.11.2008 15:16:52
|
|
|
devilman kirjutas: |
Irf, ra2 oli ju samasugune värviline. Ma ei tea mis ''doomi'' te siis ootasite. |
Ega oli jah.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
09.11.2008 16:35:02
|
|
|
Sakurai, pane sinna kõrvale siis mõni ra3 'värvilisem' screenshot ka.
see on ra2 mod muide.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
lexo
HV kasutaja

|
09.11.2008 18:00:14
|
|
|
Täpselt sama, aint RA3 on detailsem. Plahvatused jms ongi "värviline" ju.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
09.11.2008 18:57:13
|
|
|
Spoiler 
klassika
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
09.11.2008 18:58:31
|
|
|
mikk36, ojaa. aga see look keerati juba ra2-ga sügaalt perse niiet
muide, miks lillelise ra3 vastastele tw peale ei läinud?
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
09.11.2008 18:58:51
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Spoiler 
klassika  |
ja üldine pilt näeb ikka parem välja kui ra3-s
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
09.11.2008 19:02:04
|
|
|
pole mõtet nutta nüüd
kui meeldib RA, siis mängige RA'd
kui meeldib RA2, siis mängige RA2'e
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oakwarrior
HV vaatleja

|
10.11.2008 00:14:12
|
|
|
Üldine stiil sobib, aga natuke on ikkagi värvikirevusega liialdatud.
Esimene asi mida arvasin kui Alliede Peacekeeperit nägin: "Megaman"
Üldiselt hea mäng, aga potentsiaali oleks hulga rohkem.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
10.11.2008 01:03:31
|
|
|
No jah, olles nüüd mõnda aega venelaste campaigni teinud, siis ütleks seda, et kui nüüd see modeleerimise, värvikireva maaila jms pool kõrvale jätta, siis üles ehituselt misioonid on sarnased eelnevate RA-dega. Nagu.. videod ja siis see loading pool, siis enne misiooni sisse juhatus, misioonide ülesehitus on ka suht sarnane.. et see on hea õnneks. Muidugi, mäng on oluliselt lihtsam kui eelnevad RA-d. Vb see Co-Comander annab sellise tunde. Muidugi olen ainult 4 misiooni teinud aga siiani on kõik lihtne olnud. Vb võiks vinguda, et mapid on kohati siiani liiga väikesed olnud. Muidu see Co-Comanderi lisamine on suhteliselt oma pärane, kuigi muudab mängu oluliselt lihtsamaks (Mängin Mediumiga muide).
_________________ Bawse |
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
10.11.2008 13:21:15
|
|
|
... krt, WWII teemalistele mängudele osatakse küll üsna adekvaatne maailm taustaks luua aga nii, kui asi futuristlikuks kakub, siis on reeglina 3-st mängust vaid üks enam-vähem, ülejäänud 2 on legomaailm või mingi veider piparkoogimaailm, kus tatsuvad ringi mingid jaburad värvilised robotid, mis sülgavad roosamannat ja kõrsikuid. Täpselt selline mulje RA3 -st kahjuks jääb
... ma saan aru, et omal ajal oli tänu arvuti piiratusele üsna keeruline luua midagi adekvaatset ja siis tuli värvide ja pixlitega kombineeritult mängida, et luua mingi arusaadav maailm. Praeguse arvutusvõimsuse juures pole aga enam mingeid piiranguid ehk kui tahta luua ikka korralik sõjamäng, siis peaks ka maailm sisule vastama. Tapmine on tampmine, seda mingite mänguklotsidega ei varja, pigem loob vale ettekujutuse sõja olemusest nooremale põlvkonnale ...
... minu jaoks on alati käinud nii graafika kui mängitavus käsikäes, üks võib küll teist teatud määral kompenseerida, kuid kui kumbki on väga vilets või lihtsalt teemast väga mööda, ei suuda ma kogu mängu positiivselt suhtuda ja kahjuks on RA3 just selline mäng ...
|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
10.11.2008 15:01:07
|
|
|
Niih kõikidega hard'i peal läbi tehtud ja ütleme sedasi, et asi nagu pettumus Viimane siuke mõnus tsillida C&C oli generals (kuigi sellepuhul oli palju virinat, et teemast väga välja jne.).
Esiteks see värvikirevus mis ka mind häirib - okey sellega harjub ära või tuleb mingi mod mis twiigib alla igast ülepakutust.
Teiseks jääb mulje nagu oleks Blizzardi meeste tehtud teksuurid Okey - sellega ka harjub.
Kolmandaks, olgema ausad RA sari on alati olnud rohkem siuke tavalised masinad + siis paar mingit spets üksust mis annavad nö. selle mingi vägeva poindi välja. Siin kõik tangid, lennukid ja muud tegelased pritsivad lasereid, kutsuvad alla ion cannoneid ja on muidu müstiliselt ulmeks aetud + täiesti ülemõistuse vägistatud futu välimus. Japsi kanarobotitest ja muidu mechidest ei hakka rääkimagi
Neljandaks üksuse suurused, nu kamoon nigu oleks tagasi algeliste C&C'de juures kus lennukikandja on samasuur kui umbes 4 jalaväelast - idiootlik.
Special powereid on suht igavad ja neid on liiga palju ning nad pole konkreetsed ega ka eriti balansis - pealegi vene kosmosejaama kukkumine ja japsi kamikazed ainuksed head ründepowwad mis otseselt hästi kasulikud ja millest ka tolku.
Superrelvad on naljanumber kui japside oma välja arvata.
Pole ei üksuste, üksuste relvade ega ehitiste upgrade'sid mis generalsi niiheaks tegi. - a'la valik kas mingi healing pod või hoopis automaat selle asemel. Need protoKolli üksusboonused on nagu joke.
Positiivseks asjaks vahel on see, et üksused on kõik ikka ühekaupa treenitavad ja konkreetsed mitte sada matsi ei jookse korraga majast välja (CoH'is see ei häirind) aga commandis pole kunagi istund.
Lisaks üks olulisemaid miinuseid minu silmis - kuigi üksused on enamus mingid müstilised ja ulmed siis nad ikkagi tunduvad igavad ja suht siuksed ühetaolised ehk siis liialt kuidagi võrdsed. Eelistan suht ühtepidi äärmus teistpidi nõrka üksust millega tuleb taktikaliselt mängida ('ala snaiper) va.kahuriliha muidugi.
Mis värk nende tohutute kolmejalgsete robotitega on?
Ehk üldiselt eriti miskit positiivset polnudki - oli kas noh talutav või siis enamus käis nö. vastu. Ootaks, et keegi võtaks vaevaks teha CoH stiilis C&C kus isegi kui mingi artillery on mecha robot siis neid ei pea/ei saa tegema/teha palju, maa väriseb kui nad astuvad ehk on tunda, et tegu tõesti suurte ja raskete masinatega, lasevad kaugelt, aeglaselt ja mürsud (mitte mingid laserpommid keravälgud) lammutavad kõvasti ning nö. attidude on tõsine. Et sigrimigri tõmblemise asemel 100 üksusega oleks rohkem strateegial, liikumisel, üksuste paigutamisel ja nende kasutamisel vahet.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
10.11.2008 16:43:43
|
|
|
Pilte võib teha ükstapuha mis nurga alt aga sitt jääb ikka sitaks vahet ei ole kust otsast vaatad.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
10.11.2008 19:42:04
|
|
|
ot:
DigeBeni, tw sulle istus?
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
murjam
HV kasutaja
|
11.11.2008 00:06:13
|
|
|
Liiga futuristlik värk kohe algusest, minu jaoks oli raha raiskamine see ost. Red Alert 2 oli parem...
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|