Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
alliance
The Transporter
|
27.03.2009 21:28:25
|
|
|
rex kirjutas: |
Eks K olegi juba suht omahinnani jõudnud. Laod on kaupa täis, rahval raha ei ole, kuidagi on vaja rendid ja muud jooksvad kulud ära maksta. K on juba terve hulga poode kinni pannud. Eks neid lähe lähiajal veelgi... |
mulle tundub et k seis on yldse väga nutune.. allahindlused on jõhkrad.kuid see ei aita.inimesed lihtsalt ei osta sellisel ajal tehnikat.
_________________ --- |
|
tagasi üles |
|
 |
samsungime
HV vaatleja
|
28.03.2009 02:30:40
|
|
|
Kas keegi oskab öelda, kas eee 701 teist klaverit ka saab külge panna,ühendada nagu teist ekraani ja USB hiirt jne. Ja veel, kas saab ja kas on üldse mõtet OS-i uuendada? Mul see putukas juba üle aasta olnud aga ma pole mitte midagi tal uuendanud. Suht võhik tegelt ka selle asjaga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
28.03.2009 09:59:34
|
|
|
samsungime kirjutas: |
Kas keegi oskab öelda, kas eee 701 teist klaverit ka saab külge panna,ühendada nagu teist ekraani ja USB hiirt jne. Ja veel, kas saab ja kas on üldse mõtet OS-i uuendada? Mul see putukas juba üle aasta olnud aga ma pole mitte midagi tal uuendanud. Suht võhik tegelt ka selle asjaga.  |
Saab ikka, hiir ja klaver USB'idesse ja väline monitor VGA pessa. Välise monitori jaoks on kõikvõimalikke resosid valida. Või veel mugavam - USB pessa wireless hiir/klaver komplekti saatja ja monitori asemele 40" LCD teler, nagu ma vahel kodus kasutan. Kahju, et HDMI pesa ei ole...
OS'i saab uuendada küll. Win/Linux, maitse ja vajaduste asi. Mina lasin 701-l kunagi esimeste päevade jooksul selle Xandrose-käkerdise maha, kuna ta lihtsalt läägis täiega. XP Pro jooksis nagu kulda. Kui soovid Linuxile jääda, siis on täpselt Eee-de jaoks optimeeritud näiteks Ubuntu-Eee. Ma proovisin seda SD-kaardi pealt ja hea mulje jättis. Kindlasti eelistaksin Xandrosele, kui mul poleks vaja Win-spetsiifilisi programme kasutada ja sooviksin tasuta legaalset OS'i kasutada.
Nii palju veel, et hetkel mul on 901, kuid minu käest on läbi käinud ka 701 ja 900 (must ja valge).
|
|
tagasi üles |
|
 |
samsungime
HV vaatleja
|
28.03.2009 12:46:47
|
|
|
ei, hiir ja monitor mul juba käivad küljes, ainult ei teadnud kas klaverit ka USB-ga külge panna saab. Nüüd tean, aitähh.
Ja arvate, et on mõtet tema originaal Linux välja vahetada, ma nagu eriti mingi spets pole, siiamaani olen omad asjad sellega ära ajand, vahest jookseb küll kinni, aga eks seda vist juhtub kõikidel. Aga kui arvate, et on võimalik paremaks teha OS-i vahetusega siis ehk võtan ette.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.03.2009 14:10:05
|
|
|
Tihendi kvaliteet jääb, nagu ikka, määravaks...
|
|
tagasi üles |
|
 |
samsungime
HV vaatleja
|
28.03.2009 17:18:51
|
|
|
no seda ma ju räägingi, et ma pole eriline asjatundja, siiamaani on minu vajadused ka tagasihoidlikud olnud, aga ma ka arenen- tihendi kvaliteet paraneb pisut. Ja siit siis tahakski teada, mis muutub paremaks kui ma selle algupärase OS-i ära vahetan näiteks siis selle Ubuntu eee vastu? (kindlasti mitte Win XP vastu)
PS. praegu ongi juhtmevaba klaver ja hiir küljes, lapse lauaarvutilt võtsin proovida. Kõik toimib, ilma igasuguse lisatarkvara installimiseta, pistsin lihtsalt selle jagaja-saatja usb-sse ja kõik töötab. Minu arus plika suurde arvutisse pidin algul komplektiga kaasas olnud tarkvara sisse panema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
28.03.2009 20:11:59
|
|
|
no seda ma ju räägingi, et ma pole eriline asjatundja, siiamaani on minu vajadused ka tagasihoidlikud olnud, aga ma ka arenen- tihendi kvaliteet paraneb pisut. Ja siit siis tahakski teada, mis muutub paremaks kui ma selle algupärase OS-i ära vahetan näiteks siis selle Ubuntu eee vastu? (kindlasti mitte Win XP vastu) |
Ubuntu-eee saad soovi korral siit. All dokumentatsiooni/wiki lehel on juhend, kuidas seda näiteks SD-mälukaardile või USB mälupulgale paigaldada, kui ei taha kohe vana süsteemi hukata. Kui sa arvad, et sul võiks seda vaja minna, siis saad vast ka vastava SD-kaardi vormindamisega hakkama. 1-gigase SD-kaardi või mälupulga saad praegu juba poestki alla 100 eegu eest kätte, foorumist vast poole odavamalt. Enda kogemuse järgi pakuks, et sa jääd valiku korral Ubuntu juurde. Juba ainuüksi see selge ja ülevaatlik desktop väärib küünlaid.
PS. praegu ongi juhtmevaba klaver ja hiir küljes, lapse lauaarvutilt võtsin proovida. Kõik toimib, ilma igasuguse lisatarkvara installimiseta, pistsin lihtsalt selle jagaja-saatja usb-sse ja kõik töötab. Minu arus plika suurde arvutisse pidin algul komplektiga kaasas olnud tarkvara sisse panema. |
Võibolla siiski ei pidanud tegelikult, aga installisid? Tüüpiline teguviis on kõik asjadega kaasa tulevad plaadid arvutile sööta, kuigi umbes pooltel juhtudest oleks mõistlikum need otse prügikasti visata... Eee PC-ga on õnneks lihtne - sinna ei saagi neid plaate toppida! 8)
PS. Laps vaatab nüüd vesiste silmadega kõrvalt, kuidas emme või issi (pole aimugi, kummast soost sa oled) rahulolevalt tema hiirt-klaverit patsutab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
samsungime
HV vaatleja
|
28.03.2009 21:52:10
|
|
|
a ma tahaks ikkagi teada, mida see ubuntu siis paremini tegema hakkab?
Muidu kõik vajalik paistab et on olemas, mälupulk on, 2G sd kaart on, ja tegelt on ka 160G väline kõvaketas olemas. Mida neist oleks siis kõige mõttekam kasutada?
PS. lapse klaveri ja hiire panin kohe tagasi, lihtsalt korraks proovisin. a ta tegelt niikuinii veel külapeal
rex. mul ei lähe see sinu pandud link lahti, ja ega ma tegelikult nagunii eriti aru vist ei saaks- ingliskeelt ei mõista nii hästi
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
28.03.2009 22:36:38
|
|
|
Ega ta millegi sisu paremaks tee. Nii delfis kui emmessennis on ikka samasugused lambad. Kui oled nendega siiani olemasoleva OS'iga suhelda saanud, saad ka edaspidi. Püüdlus parema poole nõuab alati ohvreid (antud juhul peamiselt katsetamiseks ja harjumiseks kuluva aja arvel) ja pettumusi. Nii et kui vana toimib ja sellega oma tegemised tehtud saad, pole ehk vaja toimivat asja torkida. Samas, mina jälle torgiks. Mul lähevad kõik lingid nagu nõiaväel lahti ja natuke jagan ingliskeelt ka. Võta siis nüüd kinni...
PS. Kui ikkagi, siis ma valiks SD - ei jää arvutist välja ulatuma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
samsungime
HV vaatleja
|
28.03.2009 23:06:09
|
|
|
sedańd küll jah, et samad lambad ikka. OK. ma siis vist ikka proovin seda ubuntu-asja. seda enam, et kui saab niimoodi kaardi pealt proovida et olemasolevat kohe maha laskma ei pea.
Tänud info eest. Kui läheb jamaks, eks ma siis otsin jälle abi siit.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
30.03.2009 13:05:38
|
|
|
alliance kirjutas: |
rex kirjutas: |
Eks K olegi juba suht omahinnani jõudnud. Laod on kaupa täis, rahval raha ei ole, kuidagi on vaja rendid ja muud jooksvad kulud ära maksta. K on juba terve hulga poode kinni pannud. Eks neid lähe lähiajal veelgi... |
mulle tundub et k seis on yldse väga nutune.. allahindlused on jõhkrad.kuid see ei aita.inimesed lihtsalt ei osta sellisel ajal tehnikat. |
Päris nii see asi ei paista küll olevat. 3490.- hinna juures osteti ladu kohe tühjaks ja enam sellise hinnaga neid ei saa
6490.- on kõige odavam 20GB 901 variant.
|
|
tagasi üles |
|
 |
serxx
Kreisi kasutaja

|
30.03.2009 13:12:59
|
|
|
900/901 saadavus on üldse kehvavõitu hetkel.
Tundub, et need suured sooduskampaaniad (900 oli hulgihinnaga alla 3k vahepeal) oli toote lõpumüük ning nüüd kui laod tühjaks saamas, siis juurde neid enam ei tule.
|
|
tagasi üles |
|
 |
samsungime
HV vaatleja
|
31.03.2009 22:29:07
|
|
|
ongi vist jama käes. ei jätku ikka mõistust! olen nüüd lugend ja pusinud selle ubuntueee-ga mis nüüd kannab nime easypeasy, aga ei saa ikka inglisest nii palju aru- ühesõnaga ei oska installida.
Ühesõnaga välisel kõvakettal ( WD Passport 160 G) on nüüd olemas selline asi- easypeasy-1.0.iso 9660 CD-ROM filesystem data "Easy Peasy 1.0 (bootable). Kas see on õige asi uue OP tegemiseks? Kui viitsib keegi, andke nõu, või veel parem tehke keegi arusaadavas eesti keeles juhend, mismoodi eee 701-le peal saaks kasutada seda easypeacyt! Tahaks väga proovida. Hea oleks kui saaks nii, et olemasolevat xandrost siis maha võtma ehk ei peaks.
Tänan ette!
|
|
tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
01.04.2009 18:12:25
|
|
|
jey! sain oma 1000h k2tte > see on esimene lause uue l2pakaga
nüüd tuleb nuputada kuidas xp peale saab ( ilma igasugu optiliste seadeteta)
,cheerz
|
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
01.04.2009 18:18:24
|
|
|
ostad 100 eeguse mälupulga ja teed bootivaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
01.04.2009 18:29:56
|
|
|
ongi vist jama käes. ei jätku ikka mõistust! olen nüüd lugend ja pusinud selle ubuntueee-ga mis nüüd kannab nime easypeasy, aga ei saa ikka inglisest nii palju aru- ühesõnaga ei oska installida.
Ühesõnaga välisel kõvakettal ( WD Passport 160 G) on nüüd olemas selline asi- easypeasy-1.0.iso 9660 CD-ROM filesystem data "Easy Peasy 1.0 (bootable). Kas see on õige asi uue OP tegemiseks? Kui viitsib keegi, andke nõu, või veel parem tehke keegi arusaadavas eesti keeles juhend, mismoodi eee 701-le peal saaks kasutada seda easypeacyt! Tahaks väga proovida. Hea oleks kui saaks nii, et olemasolevat xandrost siis maha võtma ehk ei peaks.
Tänan ette! |
Ei mäleta enam peast. Mingi pisike utiliit oli, mis pakkis ISO'st OS'i mälukaardile lahti. See iisipiisi wiki on hetkel kahjuks maas...
|
|
tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
02.04.2009 14:39:03
|
|
|
apelsin16 kirjutas: |
ostad 100 eeguse mälupulga ja teed bootivaks. |
kas win XP installimisel 1000Hle ( kõvakettaga ) peab ka biose partitsiooni kustutama?
ma olen umbes 3 korda üritanud installida, aga alati tuleb ~"windows could not start because the following file is missing or corrupt: hal.dll . plz reisntall a copy of the above file" error. Võibolla ongi viga biose partitsiooni mitte-kustutamises, sest see ( http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=34599 ) juhend ütleb, et kõik stock partitsioonid tuleb kustutada aga samas juhend ei ole otseselt 1000h jaoks. Bioses ei olnud seda OS: start optionit ka
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
02.04.2009 14:45:39
|
|
|
Tuletan meelde et mina Enterist või Klicist kaupa osta ei julgeks
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
02.04.2009 16:02:21
|
|
|
d3t kirjutas: |
Tuletan meelde et mina Enterist või Klicist kaupa osta ei julgeks  |
Jänes kaarte ei mängi ega shampust joo jah. 8)
Mu ülalpool viidatud 901 3G editioni't müüb EMT nüüd juba vaid 4990-ga. Kui nad veel inimlikku veebi ka progema õpiksid...
|
|
tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
02.04.2009 16:24:45
|
|
|
sain oma 1000h-le XP peale lõpuks
|
|
tagasi üles |
|
 |
samsungime
HV vaatleja
|
02.04.2009 17:49:23
|
|
|
see iisipiisi wiki leht praegu jälle lahti. Kuna keegi mulle arusaadavat juhendit pole andnud, peab ikke ise edasi pusima. Kahjuks vaja reede õhtuni kannatada, siis saab koju. Tööarvutisse ei tohi miskit alla tõmmata ja oma arvutit siin võrku ei saa!.
Nagu ma olen aru saanud, selle SD kaardi või USB-i pulgal ei tohi midagi muud olla peale selle vajamineva iisipiisi asja? Kas ka väline kõvaketas peab olema muust asjast tühi? Mul see piisi ISO ju just seal praegu! Ja kas peab midagi selle mäluseadmega tegema, et arvuti selle pealt endale selle iisipiisi siis üldse sisse tõmbaks? Jah olen ikka täitsa nõrk küll selles iti asjas
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
02.04.2009 23:36:50
|
|
|
Boot-kettaks vormindatav SD-kaart või mälupulk ei pea olema tühjad, küll aga tehakse nad vormindamise käigus varem pealolnust tühjaks. Nii et tõsta endale oluline kraam sealt mujale ära. Kui välist HDD-d vaid ISO hoidmiseks kasutad, siis see ISO võib seal vabalt olla, jah. Muidu aga, siit teist punkti mööda edasi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
krustok
HV vaatleja
|
04.04.2009 14:24:16
|
|
|
Kaks kuud on Windows 7 peal olnud ja tagasi XP peale minna ei taha. 7 on lihtsalt nii palju parem. Hetkel veel on build 7000, nii et välise display kasutamine on võimatu (olen kuulnud, et uuematel (7048 and up) buildidel seda muret enam ei ole). Ootan RC ära ja siis läheb see peale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
04.04.2009 21:29:05
|
|
|
Palju 7 pärast installi ruumi õgis? 4-gigase SSD peal on ikka?
|
|
tagasi üles |
|
 |
samsungime
HV vaatleja
|
05.04.2009 03:49:03
|
|
|
. Mingi jama on! Mul on nüüd SD kaardi ( tegelt küll mikro, aga adapteriga annab ju sama välja) peal see iisipissi ISO olemas, unetbootin ka alla tõmmatud aga ma ei saa teda käima tümmata millegagi!? Kuidas seda kaarti siis bootivaks teha? Täitsa jama kohe, ma juba unes ka näen, et ma sain selle ubuntu omale läpakasse, aga ei oska ikka vist, jama aga tahaks küll ise hakkama saada. rrrh saab ka otsa!
REX, aita natuke veel, ütle mis moodi siis
saan selle kaardi bootivaks teha!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|