Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
FD
HV kasutaja

|
30.03.2009 23:21:48
|
|
|
ja siis on "the end".
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
aap14
Kreisi kasutaja

|
30.03.2009 23:23:28
|
|
|
Mina mängin hetkel igatahes nii, et teen nii palju sidequeste kui võimalik ja lükkan main-i edasi nii kaugele kui võimalik. Hetkel pole isegi vault 102-he juurde veel läinud.
Samas 75% kaardist veel explorimata ja ma juba level 14
_________________ Slow is smooth and smooth is fast |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
30.03.2009 23:35:36
|
|
|
aap14 kirjutas: |
Mina mängin hetkel igatahes nii, et teen nii palju sidequeste kui võimalik ja lükkan main-i edasi nii kaugele kui võimalik. Hetkel pole isegi vault 102-he juurde veel läinud.
Samas 75% kaardist veel explorimata ja ma juba level 14  |
Ise kasutasin -50% XP modi, et levelid liiga kiiresti ei tuleks ja võib öelda, et täitsa paras oli. Samas kui alguses liialt palju ringi tallata siis on natuke jama. Nimelt fallout'l on selline loll vastaste leveldamise süsteem kus teatud alade vastased pannakse paika sellejärgi kui kõrge level sul esimest korda sinna sattudes on. Ehk teisisõnu kui käid kohe alguses enamus kohad läbi siis vastased jäävadki seal juustudeks ka edaspidi.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
aap14
Kreisi kasutaja

|
30.03.2009 23:37:23
|
|
|
Auron kirjutas: |
aap14 kirjutas: |
Samas 75% kaardist veel explorimata ja ma juba level 14  |
Ise kasutasin -50% XP modi, et levelid liiga kiiresti ei tuleks ja võib öelda, et täitsa paras oli. Samas kui alguses liialt palju ringi tallata siis on natuke jama. Nimelt fallout'l on selline loll vastaste leveldamise süsteem kus teatud alade vastased pannakse paika sellejärgi kui kõrge level sul esimest korda sinna sattudes on. Ehk teisisõnu kui käid kohe alguses enamus kohad läbi siis vastased jäävadki seal juustudeks ka edaspidi. |
Ega ma liiga laialdaselt ei tallagi, pigem väga põhjalikult. Mingi selline mod oli vist kah, mis levelcappi suurendas?
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
31.03.2009 01:22:05
|
|
|
Põhjalikult tallamise tulemuseks oli, et peale 10 questi täimist, oli level 20 käes... Levelcap suurendamisel, tekib arvatavasti "god like" tegelane. Ehk siis rpg tegemisega, on Betashedal raskusi aga ikkagi suur samm edasi, labasest levelscale "nipist".
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
31.03.2009 10:05:20
|
|
|
Sellepärast ongi hea see mod mis tõstab leveliteks vajamineva XP hulka poole võrra. Isegi selle LV 20 cap'ga annab tegelane suhteliselt väga ulmeliseks ajada kus aint paar suvalisemat asja a'la unarmed ja muu jura on mingi 70 kanti ja muu max.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Speal
HV vaatleja
|
31.03.2009 16:58:18
|
|
|
Mul see seisnud suhteliselt kaua, ja avastasin lõpuks selle mängu enda jaoks. Hakkas nagu täiega huvitama, aga ma ei suuda selliseid mänge mängida absull. Mulle ei meeldi, et mingi lootides on mingi junk mingid random asjad, ma ei tea kas neid läheb kunagi vaja või mitte, siis perkid ja skill pointid jms, et nagu mida tasub panna ja mida mitte. Liiga suured valikud ajavad mind segadusse...
Muidu mingi lvl 6 ja vault 112 lähedal või mis ta oligi.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
31.03.2009 17:07:26
|
|
|
No aga mõtle loogiliselt, mida sa tahaksid kasutada või nii. Igasugu kraami küll ei ole vaja kaasas vedada, kui vajadus tekib küll siis leiad uuesti neid itemeid :p
ja perkidega ka sama, mis äge või kasulik tundub, selle võtad
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
31.03.2009 17:48:12
|
|
|
Speal kirjutas: |
Mul see seisnud suhteliselt kaua, ja avastasin lõpuks selle mängu enda jaoks. Hakkas nagu täiega huvitama, aga ma ei suuda selliseid mänge mängida absull. Mulle ei meeldi, et mingi lootides on mingi junk mingid random asjad, ma ei tea kas neid läheb kunagi vaja või mitte, siis perkid ja skill pointid jms, et nagu mida tasub panna ja mida mitte. Liiga suured valikud ajavad mind segadusse...
Muidu mingi lvl 6 ja vault 112 lähedal või mis ta oligi. |
ega igast kola pole mõtet ka kaasas kanda, ja põhiline on see et kõiki skille pole mõtet upgardeda, muidu on lõpptulemus mingi mõttetu vend, pead ise aru saama milline su karakter peaks olema, üldjuhul on süsteem selline et kas oled võlur, vibumees, tugev mõõgamees, ja vstavalt sellele arendad skille, falloutis arendasin ise muukimist, parandamist, elustamist, ja relvadest arendasin energia relvi, ja üht teist veel.
nojah, eks alguses ole diablod ja muud sarnased hack n slash rpg-d arusaadavamad, näiteks morrowind lendas arvutist 3 korda, kuna ei saanud muffigi aru teemast, pärast oblivioni alles avastasin selle.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
aap14
Kreisi kasutaja

|
31.03.2009 18:32:42
|
|
|
Speal kirjutas: |
Muidu mingi lvl 6 ja vault 112 lähedal või mis ta oligi. |
Lootis järgin mina reeglit, et korjan kõike, mille raskuse ja väärtuse suhte ületab 1:20. Alguses loomulikult nii valiv polnud. Peale seda Strong Back perki muutus kah lihtsamaks asjade kaasaskandmine.
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirigon
HV kasutaja

|
31.03.2009 23:24:23
|
|
|
Tegelikult vahet pole kas sa kasutad level cap 20 või mis iganes numbrit selle asemel....20'nendal levelil ongi su mees juba suht godlike vend kui õigeid valikuid oled teinud, kuid ise ma pidasin mängitavuse huvides paremaks suurendada levelcap'i 100'le (esialgu) siis on nagu mingi motivatsioon edasi liikumiseks...
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lorien
HV kasutaja

|
01.04.2009 01:12:16
|
|
|
Mirigon kirjutas: |
Tegelikult vahet pole kas sa kasutad level cap 20 või mis iganes numbrit selle asemel....20'nendal levelil ongi su mees juba suht godlike vend kui õigeid valikuid oled teinud, kuid ise ma pidasin mängitavuse huvides paremaks suurendada levelcap'i 100'le (esialgu) siis on nagu mingi motivatsioon edasi liikumiseks... |
Kuidas sa seda tegid?
_________________ Live and let die.
\,,/ |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
01.04.2009 04:03:31
|
|
|
modiga
et nagu tõstad levelcappi ja kõütad statse ja perke juurde? seen negauy mõtetum kui normailga mängida, -75& xp peale ja korras..
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
2 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
01.04.2009 14:00:59
|
|
|
Herr Kurm kirjutas: |
modiga
et nagu tõstad levelcappi ja kõütad statse ja perke juurde? seen negauy mõtetum kui normailga mängida, -75& xp peale ja korras.. |
see on pettus, ja üldse n mõteu niimoodi mängida, eriti veel rpg-d
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.04.2009 14:33:15
|
|
|
Aga arvestage sellega, et Broken Steel tõstab levelcapi ametlikult ülespoole ja jätkab lugu. Seega on hetkel modidega see probleem, et võib-olla pole teie savegamed enam kokkusobivad mänguga.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
01.04.2009 17:22:54
|
|
|
modiga
et nagu tõstad levelcappi ja kõütad statse ja perke juurde? seen negauy mõtetum kui normailga mängida, -75& xp peale ja korras.. |
Mis seal mõttetut? Hard tasemega, ilma kaaslasteta, androidi plasma rifle ja skillidega, mis lükkavad crit ja dam üles - lvl 20 - vastased probleeme ei tekita - stim packe on üle 150 kogunenud.... Levelcap eemaldamisega saab ülejäänud statse proovida, mida muidu ei kasutaks - näiteks big gun (mul üle 2000 leegiheitja ammo ja kapis burnmaster) või tief skillid (raha on piisaval ja midagi osta pole)....
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
01.04.2009 20:39:44
|
|
|
tsitaat: |
Isegi selle LV 20 cap'ga annab tegelane suhteliselt väga ulmeliseks ajada kus aint paar suvalisemat asja a'la unarmed ja muu jura on mingi 70 kanti ja muu max.
|
tsitaat: |
a põhiline on see et kõiki skille pole mõtet upgardeda, muidu on lõpptulemus mingi mõttetu vend, pead ise aru saama milline su karakter peaks olema,
|
Oh, peale seda kui ma esimest korda rivet citysse jõudsin tekkis mul kysimus kas kõik secondary skillid (big gun, unarmed, science, jne) saab põhja(ehk 100). arvutasin palju 20 lvl-iga neid kogub, palju annavad vesipead, ja palju primari skillid juurde annavad punkte secondary skillidele.(+ questid ja itemid millest ma aad ega beed ei teadnud). karakter nüüd superulme ja pole mõttetu vend, kahjuks kõik skillid 100.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirigon
HV kasutaja

|
02.04.2009 22:41:33
|
|
|
Lorien kirjutas: |
Tegelikult vahet pole kas sa kasutad level cap 20 või mis iganes numbrit selle asemel....20'nendal levelil ongi su mees juba suht godlike vend kui õigeid valikuid oled teinud, kuid ise ma pidasin mängitavuse huvides paremaks suurendada levelcap'i 100'le (esialgu) siis on nagu mingi motivatsioon edasi liikumiseks... |
Kuidas sa seda tegid?  |
vajutad nuppu mis avab ... hmmm ... kuidas seda nüüd nimetada ... noh nupuks on igatahes see mis eelneb ühele klaviatuuril, tab'i kohal ja seal kirjutad Setgs iMaxCharacterMaxLevel ###
### asemele kirjutad vastava leveli mis sa tahad ja aga palun!!! Anna aga minna
ainus miinus on see et sa pead seda iga kord tegema kui sa mängu alustad (pärast käivitamist, mitte peale igat loadimist)
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
03.04.2009 00:19:26
|
|
|
nuppu mis avab ... hmmm ... kuidas seda nüüd nimetada ... noh nupuks on igatahes see mis eelneb ühele klaviatuuril, tab'i kohal |
tilde
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirigon
HV kasutaja

|
03.04.2009 00:55:48
|
|
|
Celos, Cheers
õpin kogu elu kuid suren ikka lollina
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
03.04.2009 08:41:15
|
|
|
lampi ei ole kuskilt võimalik saada, mõni koht on pime liiga
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
03.04.2009 11:52:49
|
|
|
Leegiheitja? 8)
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
03.04.2009 12:17:34
|
|
|
marcor1 kirjutas: |
modiga
Mis seal mõttetut? Hard tasemega, ilma kaaslasteta, androidi plasma rifle ja skillidega, mis lükkavad crit ja dam üles - lvl 20 - vastased probleeme ei tekita - stim packe on üle 150 kogunenud.... Levelcap eemaldamisega saab ülejäänud statse proovida, mida muidu ei kasutaks - näiteks big gun (mul üle 2000 leegiheitja ammo ja kapis burnmaster) või tief skillid (raha on piisaval ja midagi osta pole).... |
see ju ongi mõttetu, nii on ju igav mängida kui kõik nänn kohe käes
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
03.04.2009 12:17:45
|
|
|
hp-le hakkab pihta kui terve öö valgustad
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
miq1988
HV kasutaja

|
03.04.2009 13:00:16
|
|
|
aise kirjutas: |
lampi ei ole kuskilt võimalik saada, mõni koht on pime liiga  |
Pipboy lambi sai ju "tab" nuppu all hoides. (St pipboy nuppu). Natuke valgustab.
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |