Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
busse
HV veteran

sõnum 26.03.2009 11:53:51 vasta tsitaadiga

keegi hiinamaalt patareisid/akusid on tellinud? tuleb tollist läbi või ei?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Jaanus
HV Guru
Jaanus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.03.2009 11:59:29 vasta tsitaadiga

Telli parem UK-st, saad kiiremalt kätte ja hind ei oluliselt kõrgem...
busse kirjutas:
Kommentaarid: 707 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 563
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ASSAA! elektroonika
Kreisi kasutaja

sõnum 26.03.2009 12:44:52 vasta tsitaadiga

DeCoder: Enne kui ostma hakkad, vaata, kust see kasutaja need positiivsed tagasisided on saanud. Selle kasutaja positiivsed tulevad 50-50 iPod'i skinnide ja mingite kaablite müümisest ja kui neid tagasisideme kirjutajaid lähemalt vaadata, siis kogu nende tagasisidede "ampuaa" koosnebki vaid sellise pahna ostmises. Võimaluseks on, et neil sealkandis mingisugune network, kes teevad endale mitmeid kontosid mitmete nimede alt ning kes fiktiivselt "kaupa" müüvad ning piisava arvu positiivseid tagasisidesid koguvad, et peale seda lääne "annetajaid" lüpsta.

Paypal kannab küll reeglina raha tagasi, kuid kui krediitkaart, millele see raha kantud on, on niigi miinuses (tõenäoliselt juba ka suletud), pole paypal'il ka seda raha kuskilt võtta.

eBay'st veel: Kui tellite, soovitage saatjal tsekk alles hoida, kui kaup kaduma läheb postitamise jooksul (mis mul nüüd kaks korda juhtunud on), on vähemalt teoreetiline võimalus kaupa trackida. Siiani õnneks on müüjad mulle raha tagasi kandnud.
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 106
tagasi üles
h2ckinside
HV vaatleja

sõnum 26.03.2009 14:00:20 vasta tsitaadiga

Kas siis UK-st tellides kaup ei lähe tollist läbi?

Jaanus kirjutas:
busse kirjutas:
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 26.03.2009 14:42:06 vasta tsitaadiga

h2ckinside kirjutas:
Kas siis UK-st tellides kaup ei lähe tollist läbi?

Jaanus kirjutas:
busse kirjutas:

ikka läheb, aga pole kuulnud, et keegi UK kauba pärast tolliga oleks kakelnud icon_razz.gif

Jaanus
HV Guru
Jaanus

sõnum 26.03.2009 14:59:39 vasta tsitaadiga

EU sisene kaup pole tollitav icon_wink.gif
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 26.03.2009 15:35:52 vasta tsitaadiga

Jaanus kirjutas:
EU sisene kaup pole tollitav icon_wink.gif

no EP tolliterminalist või kuidas seda kohta kus saabub kaup tuleb läheb ikka läbi. lihtsalt keegi ei hakka selle nimel tömblema, kui pakis on mobiil, millel puudub CE tähis.

Jaanus
HV Guru
Jaanus

sõnum 26.03.2009 15:52:25 vasta tsitaadiga

Sorteerimiskeskusest käib läbi, ma kahtlen kas EU sisene ikka päris tolliterminalist läbi läheb, ma arvan et see sorteeritakse ikka otse edasi...
Vähemalt kui trackingut olen jälginud EP lehel siis on nii...
tagasi üles
T00m25
HV kasutaja

sõnum 26.03.2009 16:53:14 vasta tsitaadiga

Mismoodi selle SEB Visa virtuaalkaardiga maksmine käib ?
Tegin poes tellimuse, seejärel valisin makseviisiks Visa krediitkaardi, lisasin nõutud kohta krediitkaardi nr. ja hetkel on tellimus "pending" staatuses. Mis edasi? Kuidas ma rahad üle kannan vms ?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
walkman
Kreisi kasutaja

sõnum 26.03.2009 19:13:04 vasta tsitaadiga

Mida see tähendab: Your item cleared customs in ESTONIA at 10:37 AM on March 26, 2009. -> Et pakk on tollis või juba on tollist läbi ja eesti posti teel ?
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 74
tagasi üles
Jaanus
HV Guru
Jaanus

sõnum 26.03.2009 19:34:55 vasta tsitaadiga

Tollist läbi icon_smile.gif
walkman kirjutas:
Mida see tähendab: Your item cleared customs in ESTONIA at 10:37 AM on March 26, 2009. -> Et pakk on tollis või juba on tollist läbi ja eesti posti teel ?
tagasi üles
walkman
Kreisi kasutaja

sõnum 26.03.2009 19:42:08 vasta tsitaadiga

Jaanus kirjutas:
Tollist läbi icon_smile.gif
walkman kirjutas:

Väga armas, 17 ndal ostsin ära ja juba eestis. Super thumbs_up.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 74
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 26.03.2009 21:58:08 vasta tsitaadiga

Lugesin siin seda teemat ikka kõva paar tundi. Päris palju tarka juttu leidub.
Aga ikka endal kah küsimus. Täna otsustasin siis esimest korda tellida ebayst. kasutasin UK oma. kaubaks siis võtsin PS3 ning Buy It Now. Krediitkaarti pole, niiet sai nädala alguses tehtud SEB virtuaalkaart ning see ilusasti ka paypalis ära aktiveeritud. Aga täna tellides, kui kik juba kinnitatud, ja arvatavasti viimane nupp valida et raha üle läheks, hakkas segast peksma paypal/ebay:
"The card selected cannot be used for this
transaction. Please choose a different way to
pay, or click Continue below to select another
funding source, or to add another debit or credit
card to your account."
Ajas nagu üsna närvi, kuna cancel nuppu polnud läksin lihtsalt ebay lehele edasi rändama. Vaatasin ka igaksjuhuks SEB kontot, ilusasti 4,5k nüüd seisab broneeringute all. Tehingu all saab PAYPAL nime välja lugeda, kuid ei paypal lehel ega ebays pole midagi selle kohta et oleksin midagi ostnud, maksnud, üle kandnud. Paypali konto kah ikka 0. pole seal mingi 1,5€ mis peaks olema tagastatud peale kaardi kinnitamist, kuigi kaart on kinnitatud (verified), seda saan ka mina kinnitada:D kuigi SEB-is need 23eek kah broneeringute all. Kuna ma ei saa päris aru mida kogu see broneeringu värk tähendab , ei tea kas asi peabki nii olema või ei.
Niiet palukski abi siis sellega, et kas see kõik on normaalne, või pean hakkama muretsema?

EDIT: Müüja saatis just kirja, öeldes et paypal aktsepteerib ainult krediit/debeet kaarte. Tõesta nüüd talle et mingi virtuaalne kaart kah sobib...

viimati muutis Clover 26.03.2009 22:17:40, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
*Lask!ja*
HV kasutaja

sõnum 26.03.2009 22:12:25 vasta tsitaadiga

Kuidas vältida PayPali chargeback'e (loe: saadab enda kontole raha tagasi)? Plaan müüa mõnesid asju ja raha tahaks PayPali kontole, kuid väga suur oht on, et ostja teeb chargeback'i. Mismoodi saaks seda vältida? - Kas näiteks midagi jälgida või kuskilt andmebaasist midagi vaadata vms?

NB! Probleem pole seotud karvavõrtki eBay-ga.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Jaanus
HV Guru
Jaanus

sõnum 26.03.2009 22:27:24 vasta tsitaadiga

*Lask!ja*, ma ei saa ikka poindist aru, miks ostja peaks oma kontole raha tagasi kandma. Ega ei ei käi nii lihtsalt et kannan raha ja siis otsustan raha tagasi võtta, mis ostetud, see ostetud...
Clover, SEB virtuaalkaardil on kõik krediitkaardi omadused. Ära parem hakkagi müüjale virtuaalse krediitkaardi juttu ajama, ütle parem et sul on Visa krediitkaart Paypaliga seotud icon_smile.gif
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 26.03.2009 22:31:53 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Lugesin siin seda teemat ikka kõva paar tundi. Päris palju tarka juttu leidub.
Aga ikka endal kah küsimus. Täna otsustasin siis esimest korda tellida ebayst. kasutasin UK oma. kaubaks siis võtsin PS3 ning Buy It Now. Krediitkaarti pole, niiet sai nädala alguses tehtud SEB virtuaalkaart ning see ilusasti ka paypalis ära aktiveeritud. Aga täna tellides, kui kik juba kinnitatud, ja arvatavasti viimane nupp valida et raha üle läheks, hakkas segast peksma paypal/ebay:
"The card selected cannot be used for this
transaction. Please choose a different way to
pay, or click Continue below to select another
funding source, or to add another debit or credit
card to your account."
Ajas nagu üsna närvi, kuna cancel nuppu polnud läksin lihtsalt ebay lehele edasi rändama. Vaatasin ka igaksjuhuks SEB kontot, ilusasti 4,5k nüüd seisab broneeringute all. Tehingu all saab PAYPAL nime välja lugeda, kuid ei paypal lehel ega ebays pole midagi selle kohta et oleksin midagi ostnud, maksnud, üle kandnud. Paypali konto kah ikka 0. pole seal mingi 1,5€ mis peaks olema tagastatud peale kaardi kinnitamist, kuigi kaart on kinnitatud (verified), seda saan ka mina kinnitada:D kuigi SEB-is need 23eek kah broneeringute all. Kuna ma ei saa päris aru mida kogu see broneeringu värk tähendab , ei tea kas asi peabki nii olema või ei.
Niiet palukski abi siis sellega, et kas see kõik on normaalne, või pean hakkama muretsema?

EDIT: Müüja saatis just kirja, öeldes et paypal aktsepteerib ainult krediit/debeet kaarte. Tõesta nüüd talle et mingi virtuaalne kaart kah sobib.
..

tsitaat:
Clover, SEB virtuaalkaardil on kõik krediitkaardi omadused. Ära parem hakkagi müüjale virtuaalse krediitkaardi juttu ajama, ütle parem et sul on Visa krediitkaart Paypaliga seotud

Aga ma ei saa aru, kas mul siis arvelt läinud raha või ei? ta lisas mul broneeringu alla selle tellimuse hinna, kuid ei midagi muud. mis seis siis on ikkagi? kas äkki vaja aega enne kui SEB raha üle kannab ? oleks väga vaja teada.

viimati muutis Clover 26.03.2009 23:52:07, muudetud 1 kord
tagasi üles
Jaanus
HV Guru
Jaanus

sõnum 26.03.2009 22:34:02 vasta tsitaadiga

Clover, logi PayPali sisse ja vaata mis näitab, kas näitab tehingute all seda tehingut...
tagasi üles
*Lask!ja*
HV kasutaja

sõnum 26.03.2009 22:44:36 vasta tsitaadiga

Clover, mina soovitaksin SEB klienditoega ühendust võtta. Ise sain nende kaudu kõik aetud.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
VR53
HV Guru
VR53

sõnum 26.03.2009 22:52:46 vasta tsitaadiga

Clover kirjutas:
.../ Vaatasin ka igaksjuhuks SEB kontot, ilusasti 4,5k nüüd seisab broneeringute all. Tehingu all saab PAYPAL nime välja lugeda, kuid ei paypal lehel ega ebays pole midagi selle kohta et oleksin midagi ostnud, maksnud, üle kandnud. Paypali konto kah ikka 0. pole seal mingi 1,5€ mis peaks olema tagastatud peale kaardi kinnitamist, kuigi kaart on kinnitatud (verified), seda saan ka mina kinnitada:D kuigi SEB-is need 23eek kah broneeringute all. /...

See €1,5 tuleb kunagi hiljem, see on normaalne.

Ja kui maksmine ebaõnnestus, siis see on ka normaalne, et raha hoitakse broneeringu all kinni mõned päevad.

Vajadusel saab mulle kroonides ülekande teha ja saadan soovitud summa Paypali kontole. Jääb igasugune mässamine nende krediitkaartidega ära icon_wink.gif

tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 27.03.2009 00:46:24 vasta tsitaadiga

Tänks kõigile. Ma juba kirjutasin kirja SEB-ile. Loodan et homme juba vastavad.
Ja ma siin uus, niiet ei tea veel kui hästi teid saab usaldada nende rahaülekannetega icon_biggrin.gif no offence, lihtsalt ega summa pole väike. Pealegi eks enne kui ma seda raha Broneeringu alt kätte saa, ei saa ma ka midagi teha või uuesti proovida. Eks lähipäevil vaatab icon_wink.gif
ning Paypalis pole märgetki selle kohta.

Update: just kontrollisin paypali, mu 1.5€ registreerimistasu jõudis kohale:Dicon_biggrin.gificon_biggrin.gif võttis küll päris kaua.
tagasi üles
h2ckinside
HV vaatleja

sõnum 27.03.2009 11:20:55 vasta tsitaadiga

kas kellelgi on kogemusi UK-st mobiili tellimisega millel puudub CE märgistus, kas kaup tuleb kohale?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
koerlane
HV kasutaja

sõnum 27.03.2009 13:36:35 vasta tsitaadiga

h2ckinside kirjutas:
kas kellelgi on kogemusi UK-st mobiili tellimisega millel puudub CE märgistus, kas kaup tuleb kohale?
Olen ostnud Kui kaup tuleb reaalselt ka UK,st siis tuleb asi ilusti kohale.Isegi Austraaliast sain ilma CE märgistuseta ilusti kätte aga ei pruugi.UK puhul pead ikka kindel olema et nad ei saada tegelikult Hong-Kongist.Hong-Kongist tellides on seis 50-50 Võib kohale jõuda ja võib ka mitte.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 27.03.2009 14:28:42 vasta tsitaadiga

tsitaat:
*Lask!ja* kirjutas:
Clover, mina soovitaksin SEB klienditoega ühendust võtta. Ise sain nende kaudu kõik aetud.

Sain just pangalt teate:

"Täname Teid kirja eest.

Virtuaalkaardi tehing on aktsepteeritud. Millegi pärast on sama tehing
teostatud veel ühe korra, kuid see pole vabade vahendite puudumise tõttu
õnnestunud."

Niiet ikkagi õnnestus maksmine, kuid ega paypalis ega ebays pole märgetki. Ning raha siiamaani broneeringute all. Vähemalt see 1,5€ pole, ma sian selle eile õhtul lõpuks tagsai paypali kontole icon_biggrin.gif Juvist siis läheb aega enne kui saab üle kantud. kuid see ju püris halb, sest kui tellid ebayst nad tahavad et sa ära maksaks üsna kiiresti, ning kui koguaeg peab mingi pool nädalalt ootama, et raha saaks üle kantud, siis see on halb.
Praegusel juhul õnneks Buy It Now juhtum ning kaupa tal veel 29 tükki, niiet mul aega on kuni üle kannab raha. Aga kui oleks tegu oktsioniga, siis oleks asi halb.

Kuni kaup pole veel käes, siis ei viitsi uurida, niiet keegi siin äkki teab mitu protsenti osta.ee võtab endale kui seal müüa ?
tagasi üles
VR53
HV Guru
VR53

sõnum 27.03.2009 16:01:13 vasta tsitaadiga

Clover kirjutas:
Praegusel juhul õnneks Buy It Now juhtum ning kaupa tal veel 29 tükki, niiet mul aega on kuni üle kannab raha. Aga kui oleks tegu oktsioniga, siis oleks asi halb.

Mis siis teistmoodi oleks? Müüja tahab oma raha tavaliselt 3-7 päeva jooksul nii või naa. Pole vahet kas tehgu on BIN või tavalise oksjoniga icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 27.03.2009 16:17:38 vasta tsitaadiga

VR53 kirjutas:
Clover kirjutas:

Mis siis teistmoodi oleks? Müüja tahab oma raha tavaliselt 3-7 päeva jooksul nii või naa. Pole vahet kas tehgu on BIN või tavalise oksjoniga icon_rolleyes.gif

Tihtipeale kui olen vaadanud tavalisi oktsjoneid, paljud tahavad raha näha juba 1-2 päeva jooksul. Selle BIN korral nt asi nii et kohe tahab raha et oleks ülekantud. seal öeldud et kuni raha pole, teised saavad toote ära osta. pealegi mul ei näita ju et ma selle ära ostsin. poleks tal veel 29 toodet järel, vaid nt ainult 1, siis oleks keegi teine juba ära ostnud enne kui mu raha poole nädala pärast kohale jõuab icon_biggrin.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.