Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DeCoder
HV kasutaja

|
23.03.2009 14:48:55
|
|
|
Tuttaval õnnestus oma kasutajakonto parool ära muuta nii, et ei õnnestu enam sisse logida. Kas saab seda kuidagi ilma uue installita lahendada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
W00fer
HV vaatleja
|
23.03.2009 17:19:45
|
|
|
Safe modes saab ju sisse logida, start up ajal vajuta F8-t.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DeCoder
HV kasutaja

|
23.03.2009 19:10:18
|
|
|
W00fer kirjutas: |
Safe modes saab ju sisse logida, start up ajal vajuta F8-t. |
Ära enam peale võta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
23.03.2009 19:17:49
|
|
|
Ise unustasin ka oma passwordi ära.
Safe modes annab edukalt muuta adminni alt.
EDIT: See käis XP kohta.
_________________ Purgatory Judgement |
|
tagasi üles |
|
 |
W00fer
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
23.03.2009 23:51:26
|
|
|
DeCoder kirjutas: |
Tuttaval õnnestus oma kasutajakonto parool ära muuta nii, et ei õnnestu enam sisse logida. Kas saab seda kuidagi ilma uue installita lahendada? |
Kas see oli ainus kastaja masinas või on by default peidetud administrator on ka olemas?
|
|
tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
24.03.2009 00:02:27
|
|
|
Kas Vistale (32bit) on väljas ka mõnda korralikku ja toimivat Transormation Packi? Mõtlen Vista-Windows 7.
Vanasti sai XP-le üks selline terve komplekt (fail, vaid next-next-.... ja pärast restarti oligi pea kõik Vista väljanägemisega), aga praegu pole veel omale küll silma hakanud Vista-Windows 7 Transformation packid. Näinud vaid eraldi mingeid boot ekraane, desktopi uut kuju jms.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.03.2009 00:04:29
|
|
|
anduke88 kirjutas: |
Kas Vistale (32bit) on väljas ka mõnda korralikku ja toimivat Transormation Packi? Mõtlen Vista-Windows 7.
Vanasti sai XP-le üks selline terve komplekt (fail, vaid next-next-.... ja pärast restarti oligi pea kõik Vista väljanägemisega), aga praegu pole veel omale küll silma hakanud Vista-Windows 7 Transformation packid. Näinud vaid eraldi mingeid boot ekraane, desktopi uut kuju jms. |
Hetkel vist pole ja ma ei näe suurt mõtetki.Kui endal oskused olemas siis failid on ühilduvad ja saab suht Win7 välimuse vistale teha .
|
|
tagasi üles |
|
 |
ik2
Kreisi kasutaja
|
24.03.2009 18:39:22
|
|
|
[quote="anduke88"]Kas Vistale (32bit) on väljas ka mõnda korralikku ja toimivat Transormation Packi? Mõtlen [b]Vista-Windows 7[/b].
Vanasti sai XP-le üks selline terve komplekt (fail, vaid next-next-.... ja pärast restarti oligi pea kõik Vista väljanägemisega), aga praegu pole veel omale küll silma hakanud Vista-Windows 7 Transformation packid. Näinud vaid eraldi mingeid boot ekraane, desktopi uut kuju jms.[/quote]
http://rapidshare.com/files/160449374/Windows_7_theme_for_Windows_Vista.rar
|
|
tagasi üles |
|
 |
miq1988
HV kasutaja

|
25.03.2009 18:34:08
|
|
|
Oskab keegi aidata ? Ei saa partitsiooni väiksemaks teha. Lubas kuni ~21 giga võrra väiksemaks teha, rohkem mitte.
Kaks pilti ka :
Spoiler 
Spoiler 
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
25.03.2009 20:05:46
|
|
|
Kuidas bootivat mälupulka teha vista all.Formattimisel ei lase seda funktsiooni kasutada
_________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus. |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
26.03.2009 16:30:15
|
|
|
rycyve kirjutas: |
Kuidas bootivat mälupulka teha vista all.Formattimisel ei lase seda funktsiooni kasutada  |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=379255
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
27.03.2009 07:46:43
|
|
|
Asi ongi selles,et ei lase kasutada neid programme(täpsemalt teed proge lahti ja kirjad on mitteaktiivsd hallid)Olen mitut kasutanud ja kõigiga sama jama
Tundub nagu vista või siis plate ei saa aru või siis ei toeta seda funktsiooni Olen erinevaid bioseid proovinud ei midagi või on mõni service kinni?
_________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus. |
|
tagasi üles |
|
 |
mattu
HV veteran

|
27.03.2009 21:08:55
|
|
|
viimasel ajal jama, et net kaob kuidagi IEst ära ja IE kiilub kinni, tundub et asi nii, et niikaua kui netis olla on ok, aga läged masina tagant ära ja poole tunni pärast hangunud, aitab restart. kust kohast seda viga püüdma hakata, äkki kellelgi mõni hea mõte.
ruuteris ei tohiks asi olla, kuna läppar toimetab ilusti. ja täielikult net ära ei kao, kuna flashfxp jääb tirima
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
27.03.2009 22:56:58
|
|
|
Etz kirjutas: |
maatriks kirjutas: |
Etz, et linuxi maailm on 100% töötav 64bit all? Kõik programmid ja riistvara?
-normal users will get frustrated by the one or two incompatible applications or devices that are likely to occur.
Kusjuures endal ei tekkinud mitte mingeid probleeme. |
Siiamaani pole avastanud ühtegi proget mis ei töötaks.
(Olen ka forcenud installeeruma Repode väliseid 32-bit progesid, mis autorite poolest ei ole 64-bit olnud supporditud)
Riistvara poolelt pole kah nagu miskit halba öelda, kui masina raud on 64-bit, siis pole nagu probleeme ette tulnud
(samas ma ei välista, et on ka probleemseid kohti...)
Aga see jutt on juba selle teema väline...
tomorrow kirjutas: |
Etz kirjutas: |
Typical consumers, however, should stay away from Vista x64 for now. Though hardware and software compatibility has improved dramatically in the past year, normal users will get frustrated by the one or two incompatible applications or devices that are likely to occur. It's just not worth it. Not yet....
Miks mulle hakkab tunduma...köhh...köhhh...et mingis osas on Linuxi maailm küll ette jõudnud... |
Point ongi selles,et sa pole normaalkasutaja .Vähemalt minu arvates sa pole... .Seega ma väga kahtlen,et sind hakkab häirima paar ühildamatut programmi mida sa kunagi niikuinii ei kasuta
XP64 vs Vista64 ei saa võrrelda lihtsalt edukuse poolest.Need on nagu öö ja päev.Vista igal juhul edukam ja parem
Kas sul siis pole võimalust enne litsentsi ostmist Vista x64 testida?.Isegi 30 päeva võid ilma võtit sisestamata kasutada(ja enamgi).Keegi ei käse põrsast kotis osta  |
Miks ei ole siis... Isegi normaal keyd kasutades ei pea ju aktiveerima koheselt
Samas kui kummitab katastroofiline ajanappus pidevalt, siis on kasulikum üht koma teist enne produktsiooni võtmist juba välja selgitada...
Ning jahh, ega ma nüüd väga normaalne vist tõesti pole...
Spoiler 
EDIT:
Lasin siis asja Virtualmasinas püsti ja siiani tõesti pole minu kasutatavatest programmidest ühtegi, mis ei käiks  |
PMST...
Olen siis ühe korra antud momendiks....
...konkreetselt... "tala" saanud...
OpenAL siis asja nimeks...
Asi vajab Käiamist: (vana DLL enne Windows\system32 kaustast kustutada! "Compatibility" XP Sp2 Setupil, või muidu ei leia antud DLL`li ükski mäng ega ka 3Dmark06 )
Sest OpenAl on 32/64 Bit ja nstallib sulle vastava OS`ijärgi...
(Kuna mängud ja 3Dmark06 on 32-bit), siis lõpptulemust pole vist raske oletada
Ehk siis on probleemiks OpenAl installer (3Dmark06 installikas) , Mis Detectib OS´i küll õieti, aga 32-bit proged ootavad 32-bit DLL`i mida sa sel puhul ei saa... (Sama ka puhtal OpenAL installeri jooksutamisel)
Mudiu tundub täitsa pandav 64-bit OS olema M$ `ilt
Erinavlt Xp x64`ast
THX to: tomorrow... kes andis väikseid "vihjeid"...
EDIT: Parandasin tonnide viisi "typosid"... liiga kiire õigekirja jaoks...
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
27.03.2009 23:13:44
|
|
|
pole 64-bit vistaga ühtegi 'normal useri' probleemi näinud. no-cd kräkid kohati blokivad ja compatibility või administrator mode on kohati vajalik.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivar88
HV veteran
|
27.03.2009 23:29:55
|
|
|
londiste kirjutas: |
pole 64-bit vistaga ühtegi 'normal useri' probleemi näinud. no-cd kräkid kohati blokivad ja compatibility või administrator mode on kohati vajalik. |
sama siin, no problems at all.. ptui ptui ptui ... :p
|
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
27.03.2009 23:42:10
|
|
|
DyFendeX kirjutas: |
londiste kirjutas: |
pole 64-bit vistaga ühtegi 'normal useri' probleemi näinud. no-cd kräkid kohati blokivad ja compatibility või administrator mode on kohati vajalik. |
sama siin, no problems at all.. ptui ptui ptui ... :p |
Same here.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
27.03.2009 23:53:40
|
|
|
Hmmz...
3Dmark06 Installer oli nede kodulehelt...
(Pole ka eriline Warez user...nagu..siin eelnevalot vihjati)
|
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
28.03.2009 12:05:29
|
|
|
Endal oli samuti OpenAL fix vaja installida, sest enne 3dmark06 tööle ei läinud. Aga see ka ainult "probleem" põmst. ning enne selle installi töötasid kõik mängud ilusti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mattu
HV veteran

|
29.03.2009 18:33:05
|
|
|
nii mul selline probleem, et vaja format teha, ketas jaotatud 3eks, ja ühel partiatsioonil siis vista peal, ja hetkel jookseb ketas native ide modes, tahaks aga sata 2 modes tööle panna, küsimus siis et kui aint formaadin 1 vista partiatsiooni siis kas saan panna sata modes jooksma, nii et teistel partiatsioonidel andmed alles jääks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
gessu
HV vaatleja
|
29.03.2009 21:00:15
Works Word Processor |
|
|
Mul siis wordiga selline probleem, et kui tahan kuskilt copy-paste teha, siis word jookseb kokku. Ütleb, et A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available. Ja edasi on ainuke variant programm kinni panna. Ühesõnaga midagi wordi copida ei saa. Milles asi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
29.03.2009 22:17:14
Re: Works Word Processor |
|
|
mattu kirjutas: |
nii mul selline probleem, et vaja format teha, ketas jaotatud 3eks, ja ühel partiatsioonil siis vista peal, ja hetkel jookseb ketas native ide modes, tahaks aga sata 2 modes tööle panna, küsimus siis et kui aint formaadin 1 vista partiatsiooni siis kas saan panna sata modes jooksma, nii et teistel partiatsioonidel andmed alles jääks? |
Saad küll.
gessu kirjutas: |
Mul siis wordiga selline probleem, et kui tahan kuskilt copy-paste teha, siis word jookseb kokku. Ütleb, et A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available. Ja edasi on ainuke variant programm kinni panna. Ühesõnaga midagi wordi copida ei saa. Milles asi? |
Muudes programmides (näiteks notepad, excel) saad seda toimingut teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
gessu
HV vaatleja
|
29.03.2009 23:05:13
|
|
|