Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
23.03.2009 23:46:36
KLICK avas Delli bränditsooni Rocca al Mare kaubanduskeskuses |
|
|
link :: Klick
PRESSITEADE 23.03.2009 KLICK avas Rocca al Mare kaubanduskeskuse poes esimese Delli bränditsooni, kus on vaatamiseks ja ostmiseks välja pandud parimad pakkumised Delli tootevalikust. Eriväljapaneku idee on näidata Delli tooteid, sest Dell on silma paistnud julge ja innovaatilise tootedisainiga ning mõistagi töökindlusega. KLICK`i turundusjuhi Heiko Hera sõnul on tegu ettevõtte uue strateegilise suunaga, millega soovitakse tootjat kliendile lähemale tuua ning seeläbi pakkuda kvaliteetsemat teenust. Antud lähenemine on Eesti digikaupade jaeturul üsna uus nähtus, millega luuakse tavapärasele jaemüügi lahendusele olulist lisaväärtust. Kontseptsiooni muudatuse eesmärk on pakkuda kliendile laiemat tootevalikut ning professionaalsemat nõustamist.
KLICK`i uue kontseptsiooniga poes, Dell bränditsoonis on esindatud era- ja äriseeria sülearvutid, sülearvutikotid, arvutite lisaseadmed ning garantiilaiendused. Kliendile on valiku tegemisel abiks KLICK`i klienditeenindajad, kes on saanud vastava tootekoolituse Dellilt. Avamise puhul anname kaasa piiratud aja jooksul 5 aastat garantiid paljudele Delli sülearvutitele.
Garantiitöid teostab DELL hoolduskeskus, mis asub aadressil Pärnu mnt 139/Kohila 8. Keskmine garantiitööde teostamise aeg on 2 tööpäeva.
KLICK on Eesti suurim digipoodide kett, kus müüakse iga kolmas sülearvuti, iga neljas digitaalne fotoaparaat ning ligi pool tuhat telerit kuus. KLICK`il on 21 poodi üle Eesti. Tootevalikus on esindatud vaid parimad digikaupade brändid nagu HP, Sony, Dell, Samsung, LG, Olympus, Canon, Nikon jt.
Dell on üks maailma suurimaid arvutitootjaid kelle tootevalikusse kuuluvad nii kodu- kui ka ärikasutaja jaoks mõeldud infotehnoloogilised tooted. Dell asutati 1984. aastal Michael Dell poolt. Ettevõtte kogukäive 2008 aastal oli üle 60 miljardi dollari.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
23.03.2009 23:51:19
|
|
|
imelik et ainult Dell'il ja Apple'il sellised asjad on, aga mitte nt. Aceril ja Acmel
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
0 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
aadiadio
HV vaatleja

|
24.03.2009 00:04:49
|
|
|
lu1de kirjutas: |
imelik et ainult Dell'il ja Apple'il sellised asjad on, aga mitte nt. Aceril ja Acmel  |
Eks rahvale ikka meeldivad ilusad asjad ja Dell ja Apple on sellele pihta saanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
24.03.2009 01:58:36
|
|
|
imelik tõesti, et jälle Dell...ma küll ei tea, et kusagil oleks ainult HP või IBM-i pood...Delli omasi tuleb keskustest päris mitmeid kohe meelde...apple omasi ka. Kusjuures pole kumbagil Eestis korraliku esindustki...kodulehest rääkimata.
HP-l ja IBM-l on mõlemal korralik esindus maja ning HP lehelt leiab pea kõik info ilusti eesti keelsena...
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
1 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
24.03.2009 07:57:01
|
|
|
wirx kirjutas: |
imelik tõesti, et jälle Dell...ma küll ei tea, et kusagil oleks ainult HP või IBM-i pood...Delli omasi tuleb keskustest päris mitmeid kohe meelde...apple omasi ka. Kusjuures pole kumbagil Eestis korraliku esindustki...kodulehest rääkimata.
HP-l ja IBM-l on mõlemal korralik esindus maja ning HP lehelt leiab pea kõik info ilusti eesti keelsena... |
oled sa kunagi hp läptoppi hooldusse viinud, aga delli?
Delli hooldus igaljuhul ruulib. Mul kukkus läppar laualt maha, õnnetult. Hoolduses tehti asi korda 2 tunniga, tasuta. Vahetati igaks juhuks emaplaat ja lcd ka ära
Hp saadap oma arvutid ma ei tea kuhu, enne 2 nädalat kätte ei saa.
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
XR
HV Guru

|
24.03.2009 08:53:38
|
|
|
tsitaat: |
oled sa kunagi hp läptoppi hooldusse viinud
|
_________________ www.estonia1918.com |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
24.03.2009 09:15:44
|
|
|
HP kohta ei ole häid sõnu öelda, aga IBM müüb ennast ise nii hästi, et esinduskauplust ei vajagi . Kuigi Lenovo arvutite tootmise üle võttis, on siiski õnneks kvaliteet sama heaks jäänud ja teenindusest ei hakka rääkimagi - parim Eestis, mis mina kohanud olen.
HP garantii/hooldus teenindusega lõppkasutajate osas on nii, nagu ta on. Servicenet on oma suhtumise ja tegemistega enam-vähem (kuigi ka nendega on vaidlemist tulnud) ja Abobase-st ei maksa rääkidagi.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaakennuste
HV kasutaja
|
24.03.2009 11:20:29
|
|
|
Rasmus kirjutas: |
HP kohta ei ole häid sõnu öelda, aga IBM müüb ennast ise nii hästi, et esinduskauplust ei vajagi . Kuigi Lenovo arvutite tootmise üle võttis, on siiski õnneks kvaliteet sama heaks jäänud ja teenindusest ei hakka rääkimagi - parim Eestis, mis mina kohanud olen.
HP garantii/hooldus teenindusega lõppkasutajate osas on nii, nagu ta on. Servicenet on oma suhtumise ja tegemistega enam-vähem (kuigi ka nendega on vaidlemist tulnud) ja Abobase-st ei maksa rääkidagi. |
Eks järelhoolduse tase peegeldab ka arvutite müügitrendi. Dell on hääletatud parima järelhooldusega arvutibrändiks Eestis. Suurimaks langejaks viimasel ajal on just HP. Eestis müüdavate arvutite esiviisiku sisse igatahes IBM/Lenovo ei mahu.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
24.03.2009 11:26:14
|
|
|
tsitaat: |
Eks järelhoolduse tase peegeldab ka arvutite müügitrendi. Dell on hääletatud parima järelhooldusega arvutibrändiks Eestis. Suurimaks langejaks viimasel ajal on just HP. Eestis müüdavate arvutite esiviisiku sisse igatahes IBM/Lenovo ei mahu.
|
No jah, arvestades et tegeled Delli müügiga, siis mida muud võiksidki öelda.
Mingi aeg võeti Delli garantiiremondi eest raha, kui arvuti polnud ostetud esindusest. Kas see on ikka nii veel?
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
24.03.2009 11:37:39
|
|
|
detsembris oli
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.03.2009 12:11:48
|
|
|
Max Powers: Dellil on ülemaailmselt nii, et kui mõnest teisest "ketist" või riigist ostad, siis maksad teatavat "hooldus/ülevaatustasu". Samas saad jälle Delli osta 5-e aastase garantiiga
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
24.03.2009 12:41:54
|
|
|
no ikka pole küll...mul kliendid nii soomes, rootsis, prantsusmaal, kui ka aafrikas jpm saanud täiesti tasuta oma dellid remonditud - peaasi, et service tag-i järgi garantii kehtiks, pole vahet kus kohast ostetud ning kui on onsite, siis tulevad koju kohale, vajalikud jupid näpus...Eestis on sellega võrreldes delli teenindus ajast ja arust...aga eks seda kõike põhjusel, et me liiga pisikesed ja meil ei ole veel päris oma Delli. Parim on minu kogemuse järgi siiski IBM-i esindus(isegi siis, kui ei arvesta, et dell küsib raha)
Enterpice ma arvan, et ma olen viinud nii 30+ hp-d garantiisse, teist sama palju ibm-e, mõne üksiku fujitsu ja 10kond delli....mitte, et dell paremini seisaks, aga eelmised delli mudelid polnud suuremad asjad IBM-i ja HP äriklassi kõrval ja milleks müüa halba, kui saab head :p ...fujitsu lifebook peab lihtsalt nii hästi vastu, et neid ei satu eriti garantiisse
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.03.2009 13:20:45
|
|
|
laurx: IT kasseerib täpselt samuti samuti raha, kui ostad arvuti MAX-ist ja lähed IT-sse.
Ja MAX küsis raha seetõttu, et see Dell, mille Flex-ist ostsid, tuli Flexi IT-st, mitte MAX-ist
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
24.03.2009 14:09:01
|
|
|
seletus on lihtne, mitte kumbki neist ei ole Dell, mõlemad on omaette firmad, kelle eesmärk on raha teenida ja no miks peakski konkurendilt ostetud arvutit tasuta remontima?
Kivi tuleb visata Delli kapsaaeda, et pole teinud siia enda teenindust
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.03.2009 15:07:02
|
|
|
laurx: Seda on mulle Flex-ist otse öeldud, et kui masin on nendelt ostetud, siis tähendab see sama, kui masina ostmine IT-st. Ja kui on garantiiga tegu, siis käib see IT alla, mitte MAX123 alla.
Ja see, et Flex ajab äri IT-ga oli ka hindadest näha. Flexi sooduspakkumine kehtis ka 1:1-le IT-s, lihtsalt tuli Kontoris öelda, et ma soovin masinat sama hinnaga, mis Flex-is parajasti kehtiv on.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
God-1
HV kasutaja
|
24.03.2009 23:37:54
|
|
|
Nu olgem ausad aga oled sa nüinud kunagi mõnda IBM mis ka näeks välja normaalne. IBM kujundus on nagu telliskivi aastast 1970.
HP ei tooda muud kui odava kalssi saasta.
Ainuke mis siist välja jäänud on Fujitsu Siemens (samas FS hooldus paras peaga vastu seina jooksmne)
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
25.03.2009 00:12:07
|
|
|
Kas siis HP bisnisklassi pädeva hooldajana on Kungla Dialoog täiesti ära unustatud või olen ma ajast maha jäänud mingis osas?
Delli levikule aitab mõneti kaasa see, et GNT hulgiladu on hakanud peale max123 ka IT Grupi laoseise listima.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
25.03.2009 00:14:25
|
|
|
Välimus on maitseasi...väga palju on neid kliente, kellele on soliidsus esmatähtis ja IBM on selle musternäidis...lisaks, kui sa oled kasutanud juba 10a ühte sama brändi, siis on väga mugav võtta järgmine mudel ja ei pea ümber õppima klaviatuuri asetust, käivitus nuppu vms ehk siis arvuti mis on mõeldud töö asjaks, mitte ilu vidinaks..."
Aga GOD-1 selline ausaks olemise küsimus ka, et oled sa näinud mõnda 5a vana pingsas kasutamises olevat Delli, mille välimuse kohta ei peaks ütlema "pann" mina vähemalt ei saa seda väita...isegi 2-3a vanuste kohta ei saa....samas IBM-i kumjas tugev korpus vajab teinekord natuke puhastusvahendit ja võiks mõnele kliendile vabalt uue pähe maha müüa(kui ainult klaver ja aku ringi visata)
hmm...kas GNT hulgi ladu võtab tõesti IT grupist Delle?
samas on kõik muud suuremad brändid juba enne seal GNT-s kohal olnud...seega lihtsalt seis võrdsustati
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
God-1
HV kasutaja
|
25.03.2009 01:06:25
|
|
|
wirx kirjutas: |
Välimus on maitseasi...väga palju on neid kliente, kellele on soliidsus esmatähtis ja IBM on selle musternäidis...lisaks, kui sa oled kasutanud juba 10a ühte sama brändi, siis on väga mugav võtta järgmine mudel ja ei pea ümber õppima klaviatuuri asetust, käivitus nuppu vms ehk siis arvuti mis on mõeldud töö asjaks, mitte ilu vidinaks..."
Aga GOD-1 selline ausaks olemise küsimus ka, et oled sa näinud mõnda 5a vana pingsas kasutamises olevat Delli, mille välimuse kohta ei peaks ütlema "pann" mina vähemalt ei saa seda väita...isegi 2-3a vanuste kohta ei saa....samas IBM-i kumjas tugev korpus vajab teinekord natuke puhastusvahendit ja võiks mõnele kliendile vabalt uue pähe maha müüa(kui ainult klaver ja aku ringi visata)
|
5 aasta vanuse Delli kohta ma kahjuks kommenteerida ei oska aga oma 6 aastase Fujitsu kohta ütlen küll kiidusõnu. Teine asi on see, et kasutamine kasutamiseks aga hoidmine on ikkagi see võtmesõna. IBM on tõesti kõva ja lollikindel. Aga kasutamis mugavus kannatab selle all. Ja tänapäeva "ärimehed" ei ole nagu nii mingid heavy userid. nad rohkem loevad maili surfavad netis ja teevad oma tabelied. see ei koorma läpakat. Tüesti mingi hull IT mees kes 24/7 elab oma läpakaga koos ja tarib seda kõik võimalikesse kohtadess. annab masin kiireminio saba. Tema võib ju oma tellisega töötada. Aga temasuguseid on kahjuks väga vähe võrreldes tavaliste kasutajatega.
Ja see, et midagi muutuks nii drastiliselt mingi läpaka juures, et sa järgmist mudelit kasutrada ei oska pole ka nüüd olemas. Klaviatuur, tuchbad ja hiir on kõigil enamvähem ühe koha peal.
See mis puutub nüüd HP siis olen näinud küll neid juuste. mis kaaluvad kõvasti rohkem kui sama configa masin mõnelt teiselt tootjalt.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
25.03.2009 01:15:15
|
|
|
Olgu selle IBM välimusega nagu on, aga kurat klaviatuur ja trackpoint on neil küll üle prahi.
God-1, Milline osa funktsionaalsusest täpsemalt IBM arvutitel kannatab?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.03.2009 08:39:43
|
|
|
wirx: Kui juba vaidluseks läks korpuse tugevuse kohapealt, siis minu 7 aastat vana, iga päev aktiivses kasutuses olev Toshiba teeb Sinu tollastele IBM-idele ära 1:0 sellega, et tal on palju tugevam korpus, kui tollastel IBM-idel oli.
Ja kui hindu võrrelda, siis tollane Äriklassi Toshiba maksis a 2x ka niipalju, kui tollased IBM-id maksid 8)
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|