|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
PeZ
HV veteran
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
22.03.2009 21:51:08
|
|
|
Crysis
Crysis Warhead + Wars
Rohkem mänge pole olemas.
_________________ Ära siia kliki |
|
| Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
22.03.2009 21:53:22
|
|
|
| DODONPACHI kirjutas: |
| Edit: amddude, Kas Robot Warlords (PS2) on hea mäng? |
Haha.. hell no
Sorry muidugi, et nii hilja vastan alles. Ju olin su posti enne editit lugenud, sest ühtegi posti ma siin teemas vahele ei jäta.
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
1 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
22.03.2009 22:04:28
|
|
|
| G80 kirjutas: |
Crysis
Crysis Warhead + Wars
Rohkem mänge pole olemas.  |
Pole olemas või sa pole mänginud rohkem? Mõlemil juhul suht kurb
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raunts33
HV kasutaja
|
22.03.2009 22:06:22
|
|
|
X360:
Forza motorsport 2
Project gotham racing 3
Pro evolution soccer 6
Saints row
Ps2 mänge palju , ei viitsi loetleda.
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
22.03.2009 22:48:08
|
|
|
| omgwtf kirjutas: |
| G80 kirjutas: |
Crysis
Crysis Warhead + Wars
Rohkem mänge pole olemas.  |
Pole olemas või sa pole mänginud rohkem? Mõlemil juhul suht kurb  |
Rohkem mänge pole kunagi tehtud ju.
_________________ Ära siia kliki |
|
| Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
22.03.2009 22:49:19
|
|
|
| Raunts33 kirjutas: |
X360:
Forza motorsport 2
Project gotham racing 3
Pro evolution soccer 6
Saints row
Ps2 mänge palju , ei viitsi loetleda. |
Sorry Raunts, ei midagi isiklikku, aga ärge hakake jälle pihta. Loogiline, et ei viitsi loetleda. Ja ega vist keegi ei viitsi ka neid loetelusid lugeda.
Tahtsin juba ammu kirjutada. Inimesi ei huvita listid vaid see, mida kollektsioon omanikule endale pakub. Pange oma loetelud, listingud ja kogud üles lehtedele, mis ongi mõeldud kogude haldamiseks (gamestop ja backloggery on siit näiteks läbi käinud). Viidake siis vastavalt neile lehtedele. Siia aga postitage SPECIAL kraam. Kui su kogu on sulle TÄHTIS, tee sellest pilti ja postita siia. Kusjuures, kõik on siis õnnelikud.
Väike näide lahedast kolast, mida ma ka ise tahaksin tegelikult steriilsete piltide asemel näha 8)
Viskasin pilgu monitorist vasakule ja avanes selline pilt:
Tunnistage, et see on äge. Vähemalt minul endal oleks küll äge kellegi sellist idle olekus sassis lauda näha. Samas võiks kogu lauatäie lihtsalt kuivalt üles lugeda:
12 GB mängu Lugeja: "Who cares, I have more games"
Game Boy Color Lugeja: "Who cares, I have more handhelds"
DS Lite Lugeja: "Who cares, I buy DSi next week"
Kaks ajakirja Lugeja: "Who cares, I don't read. I play gamz!"
CR1616 patarei (brand new, sealed) Lugeja: "Wtf, see patarei siia puutub!?!" Aga puutub küll ja mitte vähe
_________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
22.03.2009 23:54:03
|
|
|
| terry kirjutas: |
| CR1616 patarei (brand new, sealed) Lugeja: "Wtf, see patarei siia puutub!?!" Aga puutub küll ja mitte vähe |
Sinu postituse peale hakkasin ajusi ragistama, et mis kuradi patareidega töötas omal ajal Nintendo KingKong... Oli vist LR44
|
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
22.03.2009 23:59:00
|
|
|
| ex6 kirjutas: |
| CR1616 patarei (brand new, sealed) Lugeja: "Wtf, see patarei siia puutub!?!" Aga puutub küll ja mitte vähe |
Sinu postituse peale hakkasin ajusi ragistama, et mis kuradi patareidega töötas omal ajal Nintendo KingKong... Oli vist LR44 |
Ma just ostsin ühele Game & Watch'le neid. Oli tõesti LR44. See konkreetnte CR1616 on aga GB mängu internal save battery. Mul on üks hallitanud Kid Icarus. F.ck, pidi see just Kid Icarus olema :S
_________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost |
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jyrisa
HV veteran
|
23.03.2009 00:02:21
|
|
|
Ma pole ammu nii õiget juttu kuulnud kui terrylt praegu.
Tõsi ta on, ma isegi ei vaata mingeid pagana liste. Ma võin ise ka mängude nimed ritta panna, lugeda neid ja mõelda, et hmm... väga huvitav.
|
|
| Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
23.03.2009 11:13:16
|
|
|
| Väike näide lahedast kolast, mida ma ka ise tahaksin tegelikult steriilsete piltide asemel näha 8) |
Tundsin ennast puudutatuna nüüd! Asjaolud on paraku nii, et mul on enamasti elamine suhteliselt korras ning kaootilistes hunnikutes midagi ei vedele. Kahe kassi olemasolu tagab selle, et naljalt ei tahaks enda jaoks väärtuslikku kraami lõhkikratsimist ja läbinärimist ootama jätta. Sestap on nõnda, et kui ma ka sooviksin säärasest kuhjast pilti teha, peaksin olukorra niiehknii lavastama. Küll aga nõustun, et miljööpilte mänguhuviliste argipäevast oleks ülitore vaadata. Kindlasti panustan selles osas ka ise.
terry, kas see köide su laual on Peanuts? Kui jah, siis . Minu jaoks julgelt ajalehekoomiksite esikolmikus.
EDIT: Viimati, kui ma käisin patareid jahtimas, oli see CR2032 Sega Saturni seivimisfunktsiooni tarbeks. Leidsin kusagilt Gonsiori tänava lähistelt ühest poest, ei pidanud eBay'ga jändama.
viimati muutis vabarna 23.03.2009 11:20:14, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
23.03.2009 11:20:09
|
|
|
Jah juhusliku segaduse lavastamine polegi alati nii lihtne. Läheb jubedaks sättimiseks ning lõpuks ei suudagi ära otsustada, millal juhuslikkus kõige ägedam välja näeb Pole ammu enam selliseid reklaame kohanud, kuid kunagi, kui veel igasugu nänni ja mänguasjade järele meeletu nälg oli, sai 90' alguses Ikea kataloogipiltide peale ilastatud. Neil oli teismeliste tubadesse suudetud väga mõnus ja põnev segadus luua. Vähemalt tolle aja kohta.
Raamat on Peanuts jah. Leidsin selle 2003. aastal Chicago Virgin Megastorest 15 dollari eest. Lahe pood. Gamingu, muusika ja raamatute osa on küll tüüpiline, kuid filmid... ma ei suutnud tol hetkel ähmiga meenutada ühtki nime, mida ma ei sealt ei leidnud.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oliver989
Kreisi kasutaja

|
23.03.2009 14:52:17
|
|
|
Minu pisike kollektsioon:
Midagi erilist ei ole, palgapäeval loodetavasti lisandub midagi.
Kust seda EDGE ajakirja osta saab?
|
|
| Kommentaarid: 223 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
23.03.2009 15:20:46
|
|
|
| Tallinnas Viru Keskuse Rahva Raamatust ja Stockmanni R-Kioskist.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
23.03.2009 18:45:24
|
|
|
Eraldi pihukonsooliasjakestest ka pilt.. sorry, et taastöötlen siin oma asju, aga paar asja jäid eelmisest pildist välja : (
iPod pääses pildile, sest ta on end mulle tõestanud handheldina kaheteistkümne väga vahva mängu ja mõne kasuliku programmiga.
DODONPACHI, mm... mingi vahva meene vastu annaks ära :P Aga miks soovid muidu? Tahad mingit obskuurset halba mängu, et sellest AVGN-stiilis ülevaade teha? Mängida see minu mälu järgi eriti ei kõlvanud, aga ju võibolla lihtsalt ei jaganud JRPG mõtet välja.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
23.03.2009 19:05:50
|
|
|
Ülevaadet ma nüüd vaevalt viitsin teha, mulle lihtsalt meeldivad halvad mängud. Olen selle, selle ja selle auväärne omanik.
Vahva meene... mul on mingisugune idiootne Mario-pastakas, millest tuleb nupuvajutuse peale heliefekte välja. Võin veel pakiga mingisugused juunisuurused mariofiguurid ja prantsuskeelse Mega Man ZX Advent'i manual'i kaasa panna. Kõik need asjad on lamedad ja mittevajalikud, mitte vahvad, kahjuks.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
23.03.2009 19:52:19
|
|
|
Mis seal ikka. Eks ma siis kingin selle sulle, ning loodan, et sina leiad sellele rohkem kasutust kui mina.
Boxart on sellel robotil muidugi jube. Pilt pole isegi karbi suurune mitte. Plaadile on vaid mustvalgelt mingi loll robot ja vajalikud kirjad trükitud ja manuaal on... just weird.
PMi mulle siis aadressid vms.... kui tahad ikka.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Drey
HV vaatleja
|
23.03.2009 19:59:31
|
|
|
Pc mängud siis originaalid:
Gta
Fear
Soldiers of fortune
Colin Mcrae kõik osad
The Sims
C.s.i
Red Alert
Warcraft
Need for Speed underground 1,2 , prostreet
Need siis originaalid, Mis aga kõrvetatud neid suht sadu vist
Xbox 360:
Prostreet
Gta IV
Bournout Paradise siis hetkel
Xbox mul suht uus alles, kuid igakuu ostan 2-3 mängu juurde.
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
23.03.2009 21:01:56
|
|
|
Drey, tee pilte, liste ei ole mõtet postitada. Kes PC Red Alerti ei tea, sellele ei ütle ka nimi mitte midagi.
amddude, kas sul ei ole kunagi tekkinud mõtet, et kui sa juhuslikult peaksid oma Zelda mingil hetkel unsealima. No nii mõnusalt praksuva kaminatule juures, 75. juubelil, kui oled kõik oma lapselapsed ümber enda kogunud, et tähistada suurt päeva ja demoda oma viimast ja väääga haruldast GBA mängu. Palud kõige nooremal nobenäpul kile katki rebida, sest sealed game on lõppude lõpuks ikkagi useless game. Ja siis selgub, et karp on tühi, sisaldab Barbie Horse Riding game'i või on lihtsalt katki. Näiteks rikutud labeliga. Siis tunned, kuidas süda kisub kokku. Meenuvad need raisatud Zeldata aastad, oh no! f.ck f.ck f.ck! Miks ma seda pakendit ostmise päeval ei avanud! 8)
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
23.03.2009 21:05:12
|
|
|
terry, Good point. Ma pean rohkem ostma.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
23.03.2009 22:27:05
|
|
|
| DODONPACHI kirjutas: |
| Work Buy Consume Die |
Meenub tarbimisühiskonnakriitiline kampaania "Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju". Kogujate suhtes veidi ebaõiglane, kuigi ... see tsikk...
Tarbijad on ikkagi need, kes kasutavad ühekordselt, viskavad ära ja ostavad uue. Mitte ei kogu endale träni kokku
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
23.03.2009 22:29:12
|
|
|
| Pika-ooooooooo....
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
24.03.2009 11:32:30
|
|
|
Hommikune riiul:
Paraku on saatus mind õnnistanud (või neednud) sügavate riiulitega, nii et suures osas on neis vähemalt kaks kihti mulle armsaid esemeid ja artefakte. Aga nagu ütlevad anglosaksid: the more, the merrier. Mängukraam on, nagu näha, ülemisel riiulil (mis pole siin, on mööda korterit laiali, kappidesse ja sahtlitesse paigutatud).
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janek99
HV kasutaja

|
24.03.2009 12:33:23
|
|
|
GTA 4
Gears of War
Mirrors Edge
Too Human
Dead of alive 4
Forza 2
juurde sain
Devil May Cry 4
Stranglehold
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
24.03.2009 13:08:48
|
|
|
Tsitaat selle teema esimesest postitusest:
| Flacko kirjutas: |
| Kas piltidena või tekstina, kuidas soovite. |
Kuidagi ebaviisakas tundub kogu aeg kurjustada inimestega, kes pole pidanud vajalikuks fotosid teha, kui esialgse teemapüstitusega see vastuolus ei ole... Muidugi oleks tore fotosid vaadata ja enamik meist ilmselt just seda eelistaks, aga kuni Flacko pole oma esimest postitust vastavalt muutnud, pole meil ka õigus seda nõuda. Kui, siis ehk lihtsalt julgustada või tegudele ärgitada. Ja ise head eeskuju näidata, muidugi. Vähemalt nii mulle näib!
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
24.03.2009 20:51:04
|
|
|
Mulle tundub, et DS on saamas viimaseks võimaluseks mänguga lihtsalt karbi ja mustvalge manuali lisaks mingit muud lahedat kraami saada (kui just mignit kaks korda kallimat Limited Editionit vms ei osta).
Näiteks Peggle Dual Shot
Karbis oli väga lahedalt kirjutatud ja illustreeritud värviline manuaal, peggle logoga kleeps ja eriti mõnusa lisana võimalus downloadida tasuta mõni popcapi PC/Maci mäng.
Ja mäng ise - VEEEL rohkem Peggle'it! Siin tegelikult koos Peggle Deluxe, Peggle Nights ja 20 Q entertainmenti lisalevelit. Kahjuks pole wifi multiplayerit, aga kordamööda on küll ja võimalus sõbrale demo saata. Kellele Peggle meeldib ja DSi omab, siis kindel ost. Sobib väga hästi 3-4 minutit korraga mängimiseks ka.
Ja siis GTA: Chinatown Wars
Kuna tellisin Kanaadast, siis sain lisaks veel kaasa prantsusekeelse kaardi, plakati ja manuali ning ka tavaline juhend on ilus, värviline ja täis GTA-isme. Mängu ennast veel väga palju kommenteerida ei saa, 3-4 missiooni jõudsin läbida, aga juhitavus ja kogu gameplay tundub küll topnotch.
50 Cent: Blood on The Sand e. Hey Fiddy! Hey...Fifty...Fiddy...Check out this shit Fiddy! Fiddy! Fifty... Wanna hang out, Fiddy
Kui aus olla, siis on see tegelikult lõbusam kui võiks arvata. Aga siuke loll lõbu, nagu neid 25 krooniseid dvdsid vaadata. Aga lõbu on oluline.
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
24.03.2009 21:13:41
|
|
|
Pez, mis hõbeaardega sa 50 cendi ilustanud oled? Tundub, et sinu kodusest väärismetallieifist puudub üks korralik kuldkett, plaatinast artistinimi või... Vähemalt klotser peaks ikka olemas olema... millega sa pidudel larfe märgistamas käid?
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
24.03.2009 21:22:59
|
|
|
| Pez kust sa neid promotional copysi saad?
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zipzic
Kreisi kasutaja

|
25.03.2009 08:20:47
|
|
|
Minu tagasihoidlik Wii kogu:
Spoiler 
_________________ the Apple doop - parima hinnaga 🍏 Eestis!
veloo 🚲 söidame stiilselt! |
|
| Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
25.03.2009 09:29:43
|
|
|
zipzic, pidi võid ka spoilerdamata jätta. Vaadates, et sinu kogu on kõik tähistatud roheliste kolmnurkadega, tekkis küsimus, kas keegi teab, mida Nintendo mängudel need kolmnurgad karbi alumises ostast tähistavad? On neil värvidel mingi mõte?
Ok, see mõte siis... "The hue of the triangle can be used to identify which region the particular title is intended for and which manual languages are included."
The box art of Nintendo games from PAL territories all have a little coloured triangle on the spines, but in each territory it's a different colour this is to show the region that copy of the game came from,
Some common ones are: Green = UK, Pink = Spain, Red = France, Light Blue = Italy, Dark Blue = German, Brown = Australia.
There are 49 different colours (This number is from the UK Nintendo The Official Magazine: Issue 21; 21st Oct. 07 )
As well as geographic region it is also to do with the language of the Box & booklets, though PAL region, as Nintendo games are made in Germany, the Triangles show the region that the game is shipped to.
All PAL games work on PAL consoles; but the DS isn't even region locked/PAL and it is cheaper to buy from Europe (and N. America, which lack the coloured triangles and also have a letter based rating system on the art instead of the usual Europian age system), so some shops here in the UK import the games and sell them for full price!
Different colours don't mean rarity or anything to do with if the game is for Girls/Children/etc, as is often stated (on Ebay as well as elsewhere).
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
25.03.2009 10:12:09
|
|
|
| etr2 - arvustuste jaoks.
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
25.03.2009 17:00:53
|
|
|
PeZ, kuskilt neid lugeda kah saab? Et nagu mõni Eesti ajakiri vms?
_________________ TALUSILDID |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Electrical
HV kasutaja

|
25.03.2009 17:16:07
|
|
|
| Dude . kirjutas: |
| PeZ, kuskilt neid lugeda kah saab? Et nagu mõni Eesti ajakiri vms? |
Kui ma õigesti mäletan, siis neid arvustusi saab lugeda ajakirjast Digi
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
25.03.2009 17:34:49
|
|
|
jep.
praegu müügilolevas näiteks GTA Lost & Damned, tulevas Banjo Kazoie - Nuts & Bolts. näiteks.
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
27.03.2009 19:24:43
|
|
|
Flacko, muuda oma esimest postitust, oleme väsinud nokkimast tekstikujul listide kallal  |
Sry ma olen eemal olnud suht tükk aega kuid püüan muuta kui võimalik
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
| Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
27.03.2009 19:50:37
|
|
|
PeZ, oleks väike palve sulle. sa sellest GTA: Chinatown Wars'i plakatist täissuuruses pilti ei saa teha? <- pakuks see kaardiosa just huvi, kuid kui võimalik, tee mõlematest plakatitest pilti (nagu näen, siis seal neid 2x).
proovin õhtul siis enda kollektsioonist ka pilti teha - nüüd juba 17x tükki neid originaalmänge, kuigi nii suurt kollektsiooni päris ei tahagi .
|
|
| Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
27.03.2009 21:34:46
|
|
|
| j2mstyle kirjutas: |
PeZ, oleks väike palve sulle. sa sellest GTA: Chinatown Wars'i plakatist täissuuruses pilti ei saa teha? <- pakuks see kaardiosa just huvi, kuid kui võimalik, tee mõlematest plakatitest pilti (nagu näen, siis seal neid 2x).
proovin õhtul siis enda kollektsioonist ka pilti teha - nüüd juba 17x tükki neid originaalmänge, kuigi nii suurt kollektsiooni päris ei tahagi . |
Äää, mis teed nende mõlemaga? Miks sa enda oma ei kasuta
Muide game.co.uk lehel on GTA endiselt üsna soodne. Sain hetk tagasi proovida ja esialgsed emotsioonid on positiivsed. Ainus, mis mind häirib on euroopa karbid. Need on paksud, koledad ja näevad odavad välja. Ok, laius ühtib kenasti mu retrokarpide koguga, kuid iga järjekordne EUR DS'i mäng varastab mu riiulist pool sentimeetrit. Seda on palju, kui riiul on juba täis...
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
28.03.2009 11:56:37
|
|
|
ups sorri, lugesin uuesti oma posti ning mu jutust jäi mulje, et mul 17x DS'i originaalmänge
tegelt ikka xbox360 omasid - teisi konsoole lihtsalt ei ole.
sessuhtes, et jah, kuna DS'i ei ole, pole mõtet ka mängu eriti osta ning mõtlesin, et võiks näha millised need plakatid siis välja näevad.
eks tegelt võib hiljem youtube'ist unboxing videosid otsida, äkki sealt leiab. guugeldades tulemusi CW plakatitele igatahes ei leidnud.
edit: minu kogu siis selline:
viimati muutis j2mm 11.04.2009 12:46:20, muudetud 3 korda |
|
| Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Okman
HV veteran

|
28.03.2009 15:38:07
|
|
|
Panen siis ka lõpuks oma pildid...
Kohe võin öelda et piltidele ei jäänud Drumkit, DDS Dancemat ja roolikomplekt.
Varsti lisandumas: NFS Undercover ja Army Of 2
Pildid - SIIN
_________________ https://steamcommunity.com/id/okman_est/ |
|
| Kommentaarid: 429 loe/lisa |
   |
367 |
|
| tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
28.03.2009 15:49:40
|
|
|
| Milleks kaks Mass Effecti, Crackdowni?
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
28.03.2009 16:18:49
|
|
|
| woo456 kirjutas: |
| Milleks kaks Mass Effecti, Crackdowni? |
eks ikka System Link play jaoks, vähemalt Crackdowni saab
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Okman
HV veteran

|
28.03.2009 16:43:03
|
|
|
| woo456 kirjutas: |
| Milleks kaks Mass Effecti, Crackdowni? |
Tegelt on topelt mänge veel.
Mass Effectid on erinevad. Classic on kusjuures with bonus disc.
Crackdown - Systemlink (no 1 console co-op)
1 Halo ja PGR4 on müüa kui keegi huvi tunneb.
Damn, Okman, ma olen alati murdnud pead, kuidas meelde jätta, kus asub mu telekalaud! 8)
Spoiler 
|
See on Jyskist osetud kunagi... sinult pole ostnud.
Tegelt sain aru küll mida sa mõtlesid. See on see kui mängid liiga palju mänge, tuleb labelid külge panna.
_________________ https://steamcommunity.com/id/okman_est/ |
|
| Kommentaarid: 429 loe/lisa |
   |
367 |
|
| tagasi üles |
|