Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused mobiilidega. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 44, 45, 46  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ArturTT
HV veteran
ArturTT

sõnum 24.02.2009 13:10:44 vasta tsitaadiga

Kunagi kui tallinnas foorumit ehitati,siis sai upitaja korvis mingeid jamasi katuselt alla veetud.Olin vist korviga mingi 6nda korruse kõrgusel kui tunkede rinnataskust kukkus k510 välja ja otse asfaldile,niiet displei läks puruks.Kuna tegu oli odava telefoniga,siis sai uus ja samast hinnaklassist olev w220i ostetud.Kuskil paar kuud hiljem juhtus w220i ga samalaadne õnnetus,Nimelt siis kukkus mul tunkede taskust telefon liimi sisse icon_lol.gif Selle tulemusel mikker enam ei töötanud.
Hetkel on mul odav nokia 5000,See hulpis siin paar kuud tagasi äädika sees.Nimelt sai telefon õhtul köögi lauale pandud,Ja hommikul kui ärkasin,siis avastasin et äädika pudel on ümber läinud,ja telefon on öö otsa seal sees olnud.Telefon töötab siiani,aga sim kaart on rohekaks läinud icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 143
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
RPG16
HV Guru
RPG16

sõnum 25.02.2009 01:44:53 vasta tsitaadiga

Nokia 2600C, käisime piljardit mängimas, toetusin kergelt lauale, telefon jäi pükste taskus minu ja laua vahele, kui pidin ühe kõne vastu võtma siis avastasin, et ekraanis on korralik ämblik sees icon_biggrin.gif
Nüüd seisab niisama kapi peal, ei kujuta ette palju LCD vahetus maksaks, kasutusel on vana hea 3310 icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 166
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 25.02.2009 10:02:05 vasta tsitaadiga

omal ajal sai Paldiskis Muuli/Peetri mägedes Nokia 3110 ja 7110 (neid oli korduvalt) tehtud telefoniviske võistlusi thumbs_up.gif Ikka töötas.

Kunagi ammu tahtis vend saada lahti oma Nokia 5110-ist. ei saanudki. Ei läinud katki. Muidugi me ei kasutanud ka metallipressi, kuvaldat jne, aga käepäraste vahenditega (visates, lüües, jalaga peale trampides, katki ei läinud.

praegu E65-ga olen korduvalt kassi visanud, kui ta sigadusi teeb. Õnneks pole kass pihta saanud, telefon aga mitmeid kordi. Kõik on korras thumbs_up.gif
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
Reinsalu
HV vaatleja
Reinsalu

sõnum 28.02.2009 11:32:49 vasta tsitaadiga

Kord nooremana sai sõbraga mingi lolli mõtte pärast telefone õhku visatud ja nii, et sellise paraja heinamaa sisse lendab ja siis lõpuks sõber viskas nii hästi, et ei leidnud enam kuidagi üles ja lisaks oli veel aku ka järelt ära tulnud või mis tal täpselt oli, et helistada ka ei saanud. Nii saigi seda ikka üle poole tunni otsitud kuni lõpuks üles leidsime. Hea vähemalt, et sellise mõttetu lolluse pärast telefonist ilma jäänud. Muidu ise ma pole kõigi nende aastate jooksul ühtegi telefoni ära kaotanud või lõhkunud kuni selle aasta 24. veebruarini kadus telefon ära.
tagasi üles
jungleman
Kreisi kasutaja

sõnum 28.02.2009 12:44:38 vasta tsitaadiga

Reinsalu, paraadil?
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 62
tagasi üles
Reinsalu
HV vaatleja
Reinsalu

sõnum 28.02.2009 13:08:56 vasta tsitaadiga

Ei kelgutades ja mitte kõige kainemates oludes icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Kadrina
HV vaatleja

sõnum 17.03.2009 14:27:09 vasta tsitaadiga

Mu õde suutis paar aastat tagasi oma mobiiltelefoni pesumasinas ära pesta. Kuna oli kiire, siis mõtles, et kuivatab telefoni kiiresti ära - mikrolaineahjus. Nagu arvata võib telefonist töölooma ei saanud.
tagasi üles
T2nel
HV Guru
T2nel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.03.2009 15:32:55 vasta tsitaadiga

tsitaat:

mikrolaineahjus

Kui vana su õde on? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 798 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 646
tagasi üles
Kadrina
HV vaatleja

sõnum 17.03.2009 16:58:27 vasta tsitaadiga

T2nel kirjutas:
tsitaat:

mikrolaineahjus

Kui vana su õde on? icon_biggrin.gif

kui ta selle tükiga hakkama sai, oli ta 24. aastane
tagasi üles
margusser
HV Guru

sõnum 17.03.2009 19:29:54 vasta tsitaadiga

Kaduge siit HV-st kus kurat.
Naised ja elektroonika - icon_neutral.gif icon_neutral.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 167
tagasi üles
Go Kane!
HV Guru
Go Kane!

sõnum 18.03.2009 01:01:56 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif see on umbes sama et ühel sõbral õde õlitas ratta piduriklotse et nood paremini võtaksid icon_biggrin.gif
T2nel
HV Guru
T2nel

sõnum 18.03.2009 01:04:39 vasta tsitaadiga

tsitaat:

see on umbes sama et ühel sõbral õde õlitas ratta piduriklotse et nood paremini võtaksid

Geniaalne! thumbs_up.gif
Kommentaarid: 798 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 646
tagasi üles
mario20031
Kreisi kasutaja
mario20031

sõnum 18.03.2009 01:23:14 vasta tsitaadiga

nothing important

viimati muutis mario20031 19.08.2012 04:46:48, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 18.03.2009 12:18:01 vasta tsitaadiga

Pesumasinaga niipalju, et mul mobiili kõrvaklapid on ka korduvalt ära pestud. Ema tuleb toob jälle klapid lauale ja ütleb, et pestud on. icon_biggrin.gif Töötavad veel siiamaani. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
prints
Kreisi kasutaja

sõnum 18.03.2009 21:15:58 vasta tsitaadiga

nokia 5140i kukkus kunangi 5 korruelt alla icon_smile.gif ja jäi teveks
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 26
tagasi üles
mario20031
Kreisi kasutaja
mario20031

sõnum 19.03.2009 02:20:39 vasta tsitaadiga

nothing important

viimati muutis mario20031 19.08.2012 04:46:44, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 21.03.2009 15:58:54 vasta tsitaadiga

margusser kirjutas:
Kaduge siit HV-st kus kurat.
Naised ja elektroonika - icon_neutral.gif icon_neutral.gif

icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

kevvu
HV veteran

sõnum 22.03.2009 21:09:04 vasta tsitaadiga

margusser, naistevihkaja oled? See et mõned naised blondiinid on ja ei oma ajusi, ei tähenda, et kõik naised lollid on. Minuarust on need isehakanud pottsepad samasugused lollid. Aga jah mikrolainahju panna, ülim mõistus ikka. Maailm ilma sellisteta oleks nii igav icon_biggrin.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
WaZ
HV vaatleja

sõnum 25.03.2009 22:44:19 vasta tsitaadiga

Kui uuel aastal umbes 00:00 paiku koju läksin külast, mis asub umbes 2km kaugusel rattaga, siis kukkusin ja Se K810i oli mul taskust välja kukkunud ning avastasin seda alles hommikul, kui ta juba öö otsa oli olnud väljas külma käes.
Telefon võttis pildi ette ja kõik oli okei, kuid ekraan läks vahepeal heledadeks värvideks üle. Aga see juhuts nii harva, kuid teine viga ekraanil, mida ma pole enda silmaga näinud, oli et ekraan läks peegelpildiks ehk kui telefoni ekraani panin peegli ette nägin peeglist õiget pilti.
No okei viisin telefoni korra parandusse, siis ainult tarkvara uuendus, teist korda vahetati minigi mälu ära, kolmandat kordes kui garantiisse viisin selle sama peegelpildi ja heledate värvide pärast siis kirjutasin veel ka pretentsiooni, et raha tagasi, ning kui sain kirja koju, et tooge kõik karp ja asjad tagasi ja antakse raha tagasi.
Kui viisin siis need teised jubinad ka ära sinna esindusse, siis anti veel ka kolmanda garantii saateleht, kus siis kolmandat kordes viidud telefonil vahetati aku ära icon_biggrin.gif !?
Sellest ma vot aru ei saa, et kui 3x viin telefoni ekraani jupsimise pärast garantiisse, vahetavad nad mul aku ära, samahästi neljas kord oleks võinud, viia, et aku jupsib ja lõpuks oleks ekraan ära vahetatud ! icon_biggrin.gif
Ei kujuta ette, kui kaua ma seal oleksin käinud, et telefon täiesti korda saada ! 8)
tagasi üles
stks
HV kasutaja
stks

sõnum 25.03.2009 23:36:15 vasta tsitaadiga

Tegemist oli minu isaga. Jaanipäeval sai saarel onu maal jaanituld tehtud. Kuna plats oli hiljuti ostetud, tegime seal lageraiet. Võtsime kõvasti väikseid mände maha. Niisiis jaanitule juurde... Isa sikutas ühe pooleteise meetrise männi lõkke kõrvale ja viskas sisse. Hetk hiljem ehmatas ära, et kus telefon on. Mobiili pael oli veel kaelas kui mobiili enam otsas polnud. icon_smile.gif Hommikul leidsime lõkkest mõned metalljublakad mis lõkkes ära ei põlenud. thumbs_up.gif
Go Kane!
HV Guru
Go Kane!

sõnum 26.03.2009 08:36:01 vasta tsitaadiga

Meil oli siis firmapidu ja käisime kollektiiviga kardikeskuses kardiga sõitmas.....Telefoniks oli sel ajal Samsung SGH-X820 (tolajal vist üks õhemaid telefone üldse)
Päeva lõpuks kui kojumineku aeg oli avastasin et telefon oli taskus pooleks läinud....kuna raha polnud uut osta kasutasin seda veel mõned kuud aga kuna telefon oli keskosast totaalselt katki siis tegi pidevalt shutdowne...pidin jälle uuesti sisse lülitama jne...
Samsung ikka hea telefon kõi muu sellel katkiselt telefonil peale Bluetoothi toimis icon_biggrin.gif

Vermon
Kreisi kasutaja
Vermon

sõnum 27.03.2009 13:03:40 vasta tsitaadiga

-cocain- kirjutas:
Meil oli siis firmapidu ja käisime kollektiiviga kardikeskuses kardiga sõitmas.....Telefoniks oli sel ajal Samsung SGH-X820 (tolajal vist üks õhemaid telefone üldse)
Päeva lõpuks kui kojumineku aeg oli avastasin et telefon oli taskus pooleks läinud....kuna raha polnud uut osta kasutasin seda veel mõned kuud aga kuna telefon oli keskosast totaalselt katki siis tegi pidevalt shutdowne...pidin jälle uuesti sisse lülitama jne...
Samsung ikka hea telefon kõi muu sellel katkiselt telefonil peale Bluetoothi toimis icon_biggrin.gif

Kusjuures ma tean kolme juhtumit kui see telefon on pooleks läinud aga samas töötab edasi icon_biggrin.gif Sinu oma siis neljas
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
lxx2
Kreisi kasutaja

sõnum 28.03.2009 20:29:36 vasta tsitaadiga

Minu telefon mängis lendavat taldrikut mängida, oli nii et telefon laadis ja laadija juhe oli niimoodi pingul et ma ei pannud tähelegi kuidas laadija juhtme peale istudes telefon vastu kappi ribadeks lendas, tulemus oli siis 2 nuppu katki, korpus puruks ja sisse välja lülitamis nupp kadunud icon_biggrin.gif Telefon on siis sony ericcson s500i
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
kevvu
HV veteran

sõnum 29.03.2009 09:47:21 vasta tsitaadiga

Kunagi väiksena sai ka lollusi tehtud. Olime siis klassvendadega pargis ja seal hea selline kõrgem koht ja siis üks vend otsustas oma 3310 loopima hakata. Ma siis helistasin oma moblaga tema omale ja kõik kuulsid kuidas mobiil lendab. Seda tegevust sai ikka 3 korda vähemalt tehtud. Kõige raskem osa oli telefon sealt leida ainult,aga katki ta vist ei läinudki icon_lol.gif .

Selle Samsung SGH-X820 juures on üks hea ja üks halb pool. Halb on see, et kergesti purunueb, hea on see et purunendes töötab veel icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tennar
Piiratud kasutaja
tennar

sõnum 29.03.2009 13:17:41 vasta tsitaadiga

Mul onul oli kord selline juhtum. Sai vanglast just v2lja, istus 2 aastat kinni ja kõndis t2naval ja rääkis telefoniga. Ja j2rsku n2gi menti ja viskas telfi põõsasse icon_biggrin.gif Kuna vanglas oli harjumus kui ment n2eb telfiga r22kimas siis tuleb ilge jama.

Aga endal oli 3510iga selline lugu et läksin peldikusse ja hakkasin prilllauda alla tõstma ja telefon kukkus potti, ja vaata, telfil tuli kiri ette klafid lukustatud:D

Ükskord oli samsung u100 ja võtmed taskus ja j2rgmine hetk avastasin ämbliku võrk ekraanil.(suht kahju oli, hea telefon oli).
Kommentaarid: 301 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 7 :: 0 :: 227
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused mobiilidega. mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 44, 45, 46  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.