Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Robska
HV kasutaja

|
22.09.2008 07:30:34
|
|
|
Kunagi Siemens kukkus jõkke, või libises taskust välja. sõber pani esimesena tähele hüppas kohe ühe pika kivipeale pikali, ja hakkas kahmima lampi käega( vool oli tugevalt tema poole) ja nii see telefon käppa jäi. Kiskusin kohe kõik laiali , päikese käes kuivas , ja õhtul töötas edasi.
Aga ma ei tea, SE-d tleb natukenegi hoida ,ja säilitab ta kõi koma funksioonid:D. Mul üle aasta vana, ja korpsugi nagu uus( kirjad kõik alles). Sõbral olid kõik nupud kulund, ühtegi kirja ei lugend välja, ja nüüd läksgi ära hukka .
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andr31
HV vaatleja
|
04.10.2008 19:47:49
|
|
|
suvel tassisin ojast aiamaale vett ämbritega,mobla panin endale kapuutsi sisse mängima,võtsin vett täis ämbrit ojast välja vaatasin maha ja mobla lendas kapuutsist välja otse vett täis ämbrisse.. jõudis veel vee all natuke muliseda aga mul reaktsioon kiire võtsin veest välja,päikse käes kuivas täitsa korralikuks ära töötab siiamaani.
_________________ soundcloud.com/gamajun |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
A5DK
HV kasutaja
|
26.10.2008 13:57:52
|
|
|
ise tean ühte inimest kellel kaks telefoni solgikaevu kukkund. esimene 1610 kukkus sügavamasse kaevu. aga kuna 5110 kukkus suht madalasse siis läks järgi ka(toona oli see kallis telefon + kõva hunnik telefoni numbreid sees), ja imekombel töötas täitsa hästi veel peale kuivatamist.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
kukkurkurat8
HV vaatleja
|
09.11.2008 00:55:32
|
|
|
Paar aastat tagasi olin maal oma (kui ma ei eksi) Siemens C60-ga.Läksin vetsu ning telefon kukub ja käib suur PLÄRTS!Juba mõtlesin et WC-potti kukkus, aga vedas, kõrvalolevasse vett täis pange kukkus.Aku kohe välja radika peale ning töötas väga hästi.Kuigi enam seda ei kasuta.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
talvtuleb
HV vaatleja
|
11.11.2008 01:49:56
|
|
|
Läksime naisega järveäärde, suvel. Miskipärast pani mobla(6110) rinnahoidja vahele. Kui lapsed vette käsutatud, ise ka vette. Sõitsime juba minema, kui ta hakkab paaniliselt telefoni otsima ja siis tuleb meelde, kuhu ta telefoni pani! Loomulikult rindade vahel seda enam polnud. Leidsime paari päeva pärast alles. Järvest. Kuivatasin teda mõned päevad, kuid pilti ette ei võtnud. Läks mööda umbes aasta, kui sõber unustas oma mobla auto kapoti peale ja läks sõitma. Loomulikut auto rattaga sõitis yle. hullu ei juhtunud midagi, lihtsalt korpus siit-sealt katki. Otsisin oma siis välja, et paneb 2st yhe kokku. Suur oli meie yllatus , kui pullipärast minu omale tema mobla aku kylge panime ja see käima läks. Töötas teine veel mitu kuud laitmatult.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mudil
HV vaatleja
|
14.12.2008 23:59:16
|
|
|
Viimasel kanuumatkal uppusime paarimehega koos kanuuga ära. Mõlemal telefonid taskus. Paarimehel vedas, see koht oli madal, minul käisid lained üle pea. Kanuu saime ca veerand tunni pärast jõepõhjast kätte. Telefoniks siis 6020. Kuivas 3 ööpäeva ja taastus täiesti, poole aasta möödudes ütles kõlar üles... Edasi sõites kadus magellani gps kah kuhugi ära. Sellest viimasest oli kuradima kahju.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mrxx
Kreisi kasutaja

|
15.12.2008 02:32:11
|
|
|
üks mu tuttav sõi auto tagaistmel kommi, teises käes oli telefon. kooris oma komme lahti ja loopis pabereid aknast välja, üks hetk läksid aga käed sassi ja viskas oma telefoni aknast välja. tegu oli vanemat sorti siemensiga, millest kahjuks alles ei jäänud just eriti palju.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
1 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
15.12.2008 09:22:14
|
|
|
mrxx kirjutas: |
üks mu tuttav sõi auto tagaistmel kommi, teises käes oli telefon. kooris oma komme lahti ja loopis pabereid aknast välja, üks hetk läksid aga käed sassi ja viskas oma telefoni aknast välja. tegu oli vanemat sorti siemensiga, millest kahjuks alles ei jäänud just eriti palju. |
ja paras oligi talle.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
16.12.2008 17:28:58
|
|
|
Endal on üks tore kogemus. Sõitsin rattaga, läksin jõe äärde, et vett panna pidurirootorile(siis võtab paremini, puhastab klotsid ära), vaatan lihtsalt üks nokia 6610 on vees. Peal oli juba mingi vetikate moodi olluse kiht, arvata oli, et see oli seal seisnud mõne nädala. Võtsin koju tegin lahti panin päikese kätte kuivama. Panin kokku. Endalegi imestuseks läks asi tööle. Kõik töötab, kuid ei helise ning ka infrapunaga ei tahtnud asju vastu võtta. Nüüd kodus varutelefoniks.
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
16.12.2008 17:48:27
|
|
|
Sai klassi lõppu tähistamas käidud vms, olime kusagil vanalinna patrickus ja ma otsustasin ennast tühjendama minna, no siis suriseva peaga hakkasin vaikselt paekivi trepist alla minema, jalg viskas errori sisse ja astusin veids astmest mööda, mina sain pidama aga telefon hüppas käest ära, niisiis lendas w610i suure kolinaga trepist alla, töötas ning töötab kenasti edasi siiamaanigi, kuigi päris mitmesse nurka tuli pragu sisse ning keskele ka kusagile, kuid display ja kõik on töökorras.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
RKotkas
HV kasutaja

|
12.01.2009 02:07:51
|
|
|
Mina tegin sõitu Märjamaal. Tegemist oli siis jääpeal uisutamisega. Pold ammu proovinud ning käisin mitu korda käna. Telefon oli muidugi taskus ja sai puusaga oma 3 korda täieraskusega peale kukutud. Ekraan oli totaalselt sodiks. Piiksu tegi. 3310.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alo-Aerton
HV kasutaja

|
20.01.2009 23:38:23
|
|
|
Nokia 1100 kukkus koolis kunagi pisuaari võtsin välja ja kuivatasin ära
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Artur R.
HV veteran

|
21.01.2009 00:36:43
|
|
|
Mu ühel sõbral kukkus telefon suht sügavasse solgiauku mingil objektil ja ta veetis ise ka mitu tundi (ju oli siis piisavalt suur auk), et seda kätte saada. Telefonist oli savi, aga SIM oli vajalikke numbreid täis... Endal pole mitte ühtegi õnnetust olnud, hoian oma asju!
|
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
23.01.2009 22:49:48
|
|
|
betoonimixerisse, sealt läbi pumba valusse... u minut peale kadumist oli veel võimalik helistada...
ja nii neid uusi ostetaksegi
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
urmasmuld
HV vaatleja
|
28.01.2009 17:37:57
|
|
|
Kunagi Tartus ühe kooli ühikas sai vaadatud telekat ja laua peal olid toanaabri toodud kuivatatud kalad. Vahin mina telekat kui järsku silmanurgast näen et kalad liiguvad. Keeran siis pilgu kaladele, hiireraisk üritas varastada omale ka midagi. Ainus mis mul käeulatuses, oli Nokia 6110, millega ka hiirt sihtima asusin. Kahjuks aga hiir pihta ei saanud, aga telefon lendas õnnetul kombel displeiga vastu lauanurka ja hiireke sai punuma.
Nii ma oma telefonile uue displei saingi
|
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
28.01.2009 17:53:44
|
|
|
Minu 3g iföön lendas vastu läpparit mis oli maas. Nüüd kerge 1cm mõra üleval nurgas
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
jungleman
Kreisi kasutaja
|
28.01.2009 18:38:05
|
|
|
mingil hetkel kadus telefonil värinalarm ära. m6nda aega leppisin sellega, aga mingi aja pärast ei saanud enam aru kas kellelgi teisel on samasugune helin, tuleb lugu raadiost, v6i t6esti minu enda telefon heliseb
olin juba praktiliselt järgmine päev remonti viimas telefoni kui 6htul kukkus laua pealt maha. käis m6te peast läbi et nüüd raudselt värin töötab- selles m6ttes et absull p6hjendamatu m6e. aga proovisin teiselt telefonilt helistada ja - töötaski. siiamaani.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
dankur
HV vaatleja
|
28.01.2009 21:47:22
|
|
|
Nooo, oli endal ka mingi suht hea telefon , teisel päeval , kukkus hommikumantli taskust vetsu potti:D, lasin emal välja võtta, enam ei funka
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
28.01.2009 21:51:08
|
|
|
dankur kirjutas: |
Nooo, oli endal ka mingi suht hea telefon , teisel päeval , kukkus hommikumantli taskust vetsu potti:D, lasin emal välja võtta, enam ei funka |
Miks emal?
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
28.01.2009 21:57:37
|
|
|
Kes siis ise julgeb potist välja võtta. Äkki saab mõne haiguse või kummitab.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
dankur
HV vaatleja
|
29.01.2009 14:41:49
|
|
|
ma ei teadnud mida teha, junn oli jahe:D
|
|
tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
29.01.2009 16:57:13
|
|
|
Vana telefon 3220 lendas mõned aastad tagasi pusa taskust välja koolis, kui tahtsin minna kolmandalt neljandale korrusele. Lendas siis nii, et läbi treppide vahelist auku tehes päris palju kokkupuuteid erinevate astmete treppidega (sisu lendas esimesele korrusele aga küljetulede katted, korpuse osa ning aku veetsid aega vahepealsetel treppidel. Kui juhtus, mõtlesin kohe, et nüüd ekraan lännu ja aeg uut vaadata jms. Aga oh imet, korjasin jupid kokku ja kõik oli koorras (peale kukkumist oli telefon betoonpõrandal, ekraan all pool), mingeid mõrasi ja kriime jms ka ei tekkinud, nii et õnnelik juhus oli. (plus kui veel võtta see arvesse, et kui just võtsin viimase jupi maast, helises koolikell, ning rahvas hakkas mööda seda treppi kes üles ja kes alla jalutama).
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
29.01.2009 19:13:14
|
|
|
LongHorn kirjutas: |
Vana telefon 3220 lendas mõned aastad tagasi pusa taskust välja koolis, kui tahtsin minna kolmandalt neljandale korrusele. Lendas siis nii, et läbi treppide vahelist auku tehes päris palju kokkupuuteid erinevate astmete treppidega (sisu lendas esimesele korrusele aga küljetulede katted, korpuse osa ning aku veetsid aega vahepealsetel treppidel. Kui juhtus, mõtlesin kohe, et nüüd ekraan lännu ja aeg uut vaadata jms. Aga oh imet, korjasin jupid kokku ja kõik oli koorras (peale kukkumist oli telefon betoonpõrandal, ekraan all pool), mingeid mõrasi ja kriime jms ka ei tekkinud, nii et õnnelik juhus oli. (plus kui veel võtta see arvesse, et kui just võtsin viimase jupi maast, helises koolikell, ning rahvas hakkas mööda seda treppi kes üles ja kes alla jalutama). |
Nojah, siis sul vedas
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
31.01.2009 15:45:17
|
|
|
Vedamise põhjuseks oligi vast kokkupuude vahepealsete korrustega, mis kiirust maas hoidsid.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
diidzei
HV vaatleja

|
04.02.2009 16:29:36
|
|
|
oii mobladega on igast nalja saanud.. ühe viskasin niisama puruks(6610i), kusjuures selle sama moblaga käisin ujumas nii, et telefon oli taskus, veees vaatasin kella veel mingi 9 paiku oli vist , üks telefon sattus hammaste vahele (3120), displei hammustasin katki
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|