Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Leib
HV vaatleja
|
07.03.2009 22:05:21
Ja jälle leival jamad |
|
|
Eelmises teemas oli mul probleem bootimisega.. selle sain lahendatud, aga JÄLLE arvuti on hakanud mind vihkama. Sedakorda windows. Panin Windoosa peale, installisin draiverid sisse ja peale service packi installimist windows lihtsalt ei käivitu enam. Olen 4 korda juba pidanud uuesti formattima täna selle pärast. Tähendab, kui ma SP ära installin, teen restardi ja peale restarti lihtsalt jookseb kokku selle akna juures: http://blog.sellsiusrealestate.com/wp-content/uploads/2006/07/windows%20xp.png
Jääb seal toppama ja edasi ei lähe. Ilma service packita ka kuidagi ei saa.. Proovisin SP2-te paar korda, ei töötand, siis panin SP3 sisse, ikka sama jama.. ei mina enam aru saa, mis jama on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.03.2009 22:17:28
|
|
|
Aga proovi nii, et integreerid SP3 installikasse nLite'iga?
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
07.03.2009 22:19:51
|
|
|
Säästad ennast paljudest jamadest, kui teed uue installika slipstreamitud SP3-ga, mitte ei installi seda pärast süsteemile selga.
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.03.2009 22:48:22
|
|
|
Restardi asemel tasub eelistada hoopis Shut Down-i ja siis masin uuesti käima. Ja ei mitte ühtki sellist jama, nagu on Restart-iga, ei esine. Kasutan ise seda varianti ja pole mingit vajadust olnud integreeritud SP3-ga XP järgi. Töötab täiesti XP SP2 + SP3 variant.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
07.03.2009 23:01:32
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Restardi asemel tasub eelistada hoopis Shut Down-i ja siis masin uuesti käima. Ja ei mitte ühtki sellist jama, nagu on Restart-iga, ei esine. |
Pole siis ime, et nii tihedalt emaplaadiga, kõvaketastega jne jamad on. Shut Down'i (kinnikiilumise korral) tuleks ainult äärmisel juhul kasutada. See on ju ikkagi sõna otseses mõttes voolu ära võtmine jõhkral moel. Teeb sama välja kui suretad auto esimese käigu abil välja kuigi võiksid süütevõtit kasutada.
_________________ Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.03.2009 23:13:56
|
|
|
Ma arvan, et tahanteada mõtles ikka Start - Turn Off Computer ja Shut Down varianti.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leib
HV vaatleja
|
08.03.2009 10:48:52
|
|
|
hmm. No eks ma proovin shut downiga, kui ei toimi, siis uus format ja slipstreamiga uuesti. Aga kuidas ma seda slipstreamitud cd-d teen? Lihtsalt lisan SP3-e cd-le?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
08.03.2009 12:56:45
|
|
|
Leib kirjutas: |
Aga kuidas ma seda slipstreamitud cd-d teen? Lihtsalt lisan SP3-e cd-le? |
Ühe võimalusena mainiti juba nLite'i. Seal on lisaks XP nudimisele ja programmide unattended installile sees ka SP-de slipstreamimine. Üheks juhendiks nLite-ga SP3 slipstreamimiseks on näiteks see: http://lifehacker.com/386526/slipstream-service-pack-3-into-your-windows-xp-installation-cd
Võib juhtuda, et selliselt loodud plaadiga pole võimalik teha hiljem repair installi (kui plaat sisaldab unattended.txt faili või $OEM jt "$" märgiga algavaid kaustu)
Teine võimalus on seda teha klassikaliselt (sellise plaadiga saab päris kindlasti teha repair installi ja plaat on sisuliselt identne MS poolt levitatavate XP SP3-plaatidega):
Esialgu järgi juhendit: http://www.howtohaven.com/system/slipstream-xp-service-pack-3.shtml
tee selle järgi kuni alapealkirjani "Create and Burn Your New XP with Service Pack 3 CD"
ja kasuta ISO tõmmise loomiseks ImgBurn asemel Nerot (mitte Express) või InfraRecorder-it (tasuta) - mõlemas saab palju lihtsamalt luua bootiva CD-plaadi juhendis varem mainitud boot sektori tõmmisega (boot sector või boot image). Kui selles osas abi vajad, võin natuke juhendada, ütle ainult, kumba programmi kasutad.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
marek41
HV vaatleja
|
08.03.2009 13:07:21
|
|
|
Eesti keelne õpetus nlite-ga xp plaadi tegemiseks, algtaseme lingi all on ka õpetus sp lisamiseks. Juhend on küll vana aga abi peaks sellest küll olema.
http://www.hot.ee/qwerty4123/index.htm
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leib
HV vaatleja
|
08.03.2009 21:37:35
|
|
|
Sain selle shut down nipiga muidu peale SP2-e, aga eks ma pea SP3-ga windowsi plaadi ära tegema, teinekord hea panna.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|