Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Ja jälle leival jamad märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Leib
HV vaatleja

sõnum 07.03.2009 22:05:21 Ja jälle leival jamad vasta tsitaadiga

Eelmises teemas oli mul probleem bootimisega.. selle sain lahendatud, aga JÄLLE arvuti on hakanud mind vihkama. Sedakorda windows. Panin Windoosa peale, installisin draiverid sisse ja peale service packi installimist windows lihtsalt ei käivitu enam. Olen 4 korda juba pidanud uuesti formattima täna selle pärast. Tähendab, kui ma SP ära installin, teen restardi ja peale restarti lihtsalt jookseb kokku selle akna juures: http://blog.sellsiusrealestate.com/wp-content/uploads/2006/07/windows%20xp.png
Jääb seal toppama ja edasi ei lähe. Ilma service packita ka kuidagi ei saa.. Proovisin SP2-te paar korda, ei töötand, siis panin SP3 sisse, ikka sama jama.. ei mina enam aru saa, mis jama on.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.03.2009 22:17:28 vasta tsitaadiga

Aga proovi nii, et integreerid SP3 installikasse nLite'iga?
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 07.03.2009 22:19:51 vasta tsitaadiga

Säästad ennast paljudest jamadest, kui teed uue installika slipstreamitud SP3-ga, mitte ei installi seda pärast süsteemile selga.

tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 07.03.2009 22:48:22 vasta tsitaadiga

Restardi asemel tasub eelistada hoopis Shut Down-i ja siis masin uuesti käima. Ja ei mitte ühtki sellist jama, nagu on Restart-iga, ei esine. Kasutan ise seda varianti ja pole mingit vajadust olnud integreeritud SP3-ga XP järgi. Töötab täiesti XP SP2 + SP3 variant.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Absona
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 07.03.2009 23:01:32 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Restardi asemel tasub eelistada hoopis Shut Down-i ja siis masin uuesti käima. Ja ei mitte ühtki sellist jama, nagu on Restart-iga, ei esine.

icon_eek.gif Pole siis ime, et nii tihedalt emaplaadiga, kõvaketastega jne jamad on. Shut Down'i (kinnikiilumise korral) tuleks ainult äärmisel juhul kasutada. See on ju ikkagi sõna otseses mõttes voolu ära võtmine jõhkral moel. Teeb sama välja kui suretad auto esimese käigu abil välja kuigi võiksid süütevõtit kasutada.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.03.2009 23:13:56 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et tahanteada mõtles ikka Start - Turn Off Computer ja Shut Down varianti.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
Leib
HV vaatleja

sõnum 08.03.2009 10:48:52 vasta tsitaadiga

hmm. No eks ma proovin shut downiga, kui ei toimi, siis uus format ja slipstreamiga uuesti. Aga kuidas ma seda slipstreamitud cd-d teen? Lihtsalt lisan SP3-e cd-le?
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 08.03.2009 12:56:45 vasta tsitaadiga

Leib kirjutas:
Aga kuidas ma seda slipstreamitud cd-d teen? Lihtsalt lisan SP3-e cd-le?
Ühe võimalusena mainiti juba nLite'i. Seal on lisaks XP nudimisele ja programmide unattended installile sees ka SP-de slipstreamimine. Üheks juhendiks nLite-ga SP3 slipstreamimiseks on näiteks see: http://lifehacker.com/386526/slipstream-service-pack-3-into-your-windows-xp-installation-cd
Võib juhtuda, et selliselt loodud plaadiga pole võimalik teha hiljem repair installi (kui plaat sisaldab unattended.txt faili või $OEM jt "$" märgiga algavaid kaustu)

Teine võimalus on seda teha klassikaliselt (sellise plaadiga saab päris kindlasti teha repair installi ja plaat on sisuliselt identne MS poolt levitatavate XP SP3-plaatidega):
Esialgu järgi juhendit: http://www.howtohaven.com/system/slipstream-xp-service-pack-3.shtml
tee selle järgi kuni alapealkirjani "Create and Burn Your New XP with Service Pack 3 CD"
ja kasuta ISO tõmmise loomiseks ImgBurn asemel Nerot (mitte Express) või InfraRecorder-it (tasuta) - mõlemas saab palju lihtsamalt luua bootiva CD-plaadi juhendis varem mainitud boot sektori tõmmisega (boot sector või boot image). Kui selles osas abi vajad, võin natuke juhendada, ütle ainult, kumba programmi kasutad.

tagasi üles
marek41
HV vaatleja

sõnum 08.03.2009 13:07:21 vasta tsitaadiga

Eesti keelne õpetus nlite-ga xp plaadi tegemiseks, algtaseme lingi all on ka õpetus sp lisamiseks. Juhend on küll vana aga abi peaks sellest küll olema.

http://www.hot.ee/qwerty4123/index.htm
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Leib
HV vaatleja

sõnum 08.03.2009 21:37:35 vasta tsitaadiga

Sain selle shut down nipiga muidu peale SP2-e, aga eks ma pea SP3-ga windowsi plaadi ära tegema, teinekord hea panna.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Ja jälle leival jamad
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.