Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Empire: Total War märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
nemsis
HV kasutaja
nemsis

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.03.2009 16:22:45 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Tõin omale täna mängu ära, kuna hinnavahe on ainult 100.- siis võtsin selle Special Forces Editioni.
Peaks mainima et juba kaubanduslik välimus on super thumbs_up.gif Korralik mitmes osas karp, World Map jne. siinkohal tuleb meelde kui sai CODWaW ostetud miskise 800 eest ja sain ainult plastikkarbi ja dvd.

Eks nüüd siis pelama ja hiljem saab muljetada icon_smile.gif

Väike ebameeldivus on see et Steam on "must" ? Mis minu jaoks pole probleem sest kasutan Steami nii kui nii kogu aeg aga siiski...No vähemalt ei tule kaasa sada jura nagu GTA4 puhul.

Räägi kust sa selle Special Forces Editioni said. Plaanis järgmise nädala alguses endale ka osta. Tavalist olen nänud mitmes kohas aga Specialit mitte.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 07.03.2009 16:24:11 vasta tsitaadiga

Progames poes, Roca keskuses mitu tükki oli riiulil ja ja mulle anti leti alt seega eks neid seal ikka jagub. Hind ka soodsam kui Steamis
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 07.03.2009 16:28:36 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:

Muuseas kaardi peal olemas täitsa riik Estonia, Läti on Courland ja Prussia (territoorium vähe teine ja Lithuania on ka ilusti olemas. Pole küll ajalooga nii sina peal aga väike üllatus siiski et tol ajal Estonia oli..

Tore võib ta olla, aga ajalooliselt ilmselgelt ebakorrektne. Sellist riiki nagu Estonia polnud enne 1918 aastat. Samanimelise kubermanguna oli ta enne iseseisvust siiski olemas, kuigi ma pole kindel mis ajast icon_neutral.gif

viimati muutis Killerwave 07.03.2009 16:31:24, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 07.03.2009 16:31:10 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
Pihv kirjutas:

Muuseas kaardi peal olemas täitsa riik Estonia, Läti on Courland ja Prussia (territoorium vähe teine ja Lithuania on ka ilusti olemas. Pole küll ajalooga nii sina peal aga väike üllatus siiski et tol ajal Estonia oli..

Tore võib ta olla, aga ajalooliselt ilmselgelt ebakorrektne. Sellist riiki nagu Estonia polnud enne 1918 aastat.

Seda minagi mõtlesin, kahju, oleks võinud olla ajalooliselt korrektne ikka.
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 07.03.2009 16:34:48 vasta tsitaadiga

Kuigi riiki polnud, oli regioon haldusüksusena täiesti olemas ... TW seerias pole sul ju eraldi riike, vaid kõik on jaotatud haldusüksusteks. Värskendage keegi mu mälu ... M2TW oli Livonia? M2TW Kingdoms Teutonic Campaign oli mis? Pole aega mängu käima lüüa kohe ...

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 07.03.2009 16:49:56 vasta tsitaadiga

Kingdoms on Livionia täiesti olemas, Läti regioon, Eesti jagatud järgenvalt : Saaremaa=Arensborug Region, Alumine pool eestit Pernau Region ja ülemine poole Reval Region Taanlaste käes.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 07.03.2009 16:53:48 vasta tsitaadiga

mis selles Special Forces Edition nii erilist on? lugesin et ainult paar eri üksust ja vist kõik... tava versiooni ostjad vist neid üksusi ei saa...
Andrico lehel ei näinud sellist asja sellepärast ei osanud ka tellida icon_neutral.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 07.03.2009 16:58:57 vasta tsitaadiga

Vähe ilusam kaubanduslik välimus( papist karbid), World Map ja 6 special units mida saab kasutada ainult Campaign mängus, seega midagi väga erilist juurde ei tule.
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 07.03.2009 19:33:27 vasta tsitaadiga

ughhhh ... ma vihkan Steami ... küll tal siit valutab ja küll tal sealt valutab. Siis ei saa Steami serveriga ühendust ja siis on mäng not available ... grrrrrr ... nüüd 25 minutes remaining

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 07.03.2009 19:36:17 vasta tsitaadiga

mis te vingute... steam on ju parim nagu kõik räägivad... icon_lol.gif

muideks vahetage ära server kus kohast steam @ def tirib. Steami uuendusega pandi see lõpuks sisse. Nüüd saan kah aegajalt hea kiirusega alla tirida -> view -> settings -> downloads.

tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 07.03.2009 19:46:22 vasta tsitaadiga

Ei meeldi need pealesurutud vidinad ...

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 07.03.2009 19:58:46 vasta tsitaadiga

http://www.actiontrip.com/rei/comments_news.phtml?id=030609_3 <--- järgmine nädal siis juba pätsi oodata. Saangi õigel ajal asja kätte jälle.

Steami + on vaid see et pätsid tulevad automaatselt (ei pea ennast vaevama nendega) + plaati pole vaja. Aga muidu jah suht bullcrap et mingi onu keelab käseb ja laseb sul seal thumbs_down.gif

tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 07.03.2009 20:27:00 vasta tsitaadiga

Steam on iseenesest üks väga hea ja asjalik programm, eriti meeldib just see et patchib ise kõik ära icon_smile.gif ja ka nende Online Store on väga hea feature.
Kiirused jäävad minul üldjuhul 400+kb millega olen rohkem kui rahul.

Eks nad antipiraatluse vastu selle kasutusele võtsid ja väga hea et Steami võtsid mitte ei teinud mingit SEGA Social Club, või see crap GFWL nagu üks teine teada tuntud company,

Mängust nii palju et siiani väga hea. Mängin hetkel Road to Independence campaigni ja Episode II Chapter 2 käsil.
Natuke tunnen puudust käsivõitlusest mis praktiliselt kasutu ja olematu,
Muidu on erinevalt eelnevate osadega lisatud mõnusaid vahe klippe ja story'le on rohkem rõhku pandud. Campaign map on ka oluliselt meeldivam, st. kuidagi rohkem mängitavam, TW2's kui oli palju linnasid siis nende majandamine käsitsi oli paras pudru ja kapsad nüüd tax poliitika ja majandus oluliselt lihtsamini kontrollitav. Vähemalt nii tundub eks Grand Campaigni ajal näeb.

P.S Sound ikka ikka veel jube crap, helid tulevad ja kaovad jne. hetkel pole mul ka mingit muud helikaarti peale Asuse integreeritud heli kuid teised mängud töötavad veatult kuid kahjuks Empire mitte.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 07.03.2009 22:33:25 vasta tsitaadiga

online store on hea feature kui ta ei oleks kirve hinnaga.. mul tuleb odavam poest karbi versioon osta + bussi pilet poodi sõiduks maksta kui steamist ost + ei pea seda jura pool päeva steamist alla tirima vaid saad enamus plaadi pealt kohe ära installida ehk siis kannatad vaid aktiveerimise jura all.
Antipiraatluse vastu vaevalt võtsid... steam ei ole just kõige parem kaitse. Aga jah... parem kui mingi GTA 4 sugune käkk mis pasandas igasuguse juraga end täis mida veel võimalik külge pookida oli icon_lol.gif

... päts tulekul ehk see parandab need bugid ära. Vat see on hea "pira kaitse". Laseme pooltoore toote müüki ja paari päeva pärast laseme pätsi välja. Need kes ostsid saavad pätsi teised kasutagu edasi proovi versiooni 8)

tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 07.03.2009 22:41:33 vasta tsitaadiga

Jah aga samas on Steam linanst eemal elavatele päris hea asi.Alutaguse soode keskelt kuskilt ikka nii naljalt linna ei ole võimalik tulla icon_razz.gif
Keegi mapi pildi viitsib panna ?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 07.03.2009 23:22:15 vasta tsitaadiga

... post ikka käib ja tellib postiga. Ise saan kõvasti odavamalt poest ostes mängu kätte kui steamis 50€ eest. + saan karbi jms nänni ja ei pea iga kord asja alla tirima kui kaustale delete'i teen. Asjal oleks mõte siis kui oleks odavam mitte kallim.

ps: need kellel jamad siis päts juba väljas steamile ->

Fixed "endless update" bug when trying to download Empire: Total War
Fixed possible case of "Game is unavailable" bug when trying to launch Empire: Total War

tagasi üles
MitchriX
HV kasutaja

sõnum 08.03.2009 23:16:57 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru, kui raske on üks korrektne kaart mängu panna? Mismõttes Saaremaa ja Hiiumaa on *pläraki* mandriga kokku sulatatud. Varasemates TW'des oli minu arust õigem kaart icon_rolleyes.gif
Rootslaste campaign on lahe - saab Põhjasõda mängida thumbs_up.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 26
tagasi üles
andres1221
HV kasutaja

sõnum 08.03.2009 23:53:09 vasta tsitaadiga

Eesti näeb jah kole kahtlane välja. Kingdomsis oli ka tublisti etem.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 09.03.2009 00:23:14 vasta tsitaadiga

Ärge olge kurjad nüüd. Steam on lihtsalt selletõttu täiesti umbes, et see nädalavahetus on tasuta Unreal Tournament 3 käes kõigil steami kasutajatel + Total War. See on kokku sellised andmemahud, et huoh.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 09.03.2009 11:23:39 vasta tsitaadiga

Kuidas teistel käigukordade vaheline ootamisaeg on?
Täiskampaanias on see päris pikk .. jõuab isegi vetsus ära käia kui kiirelt teha icon_biggrin.gif

See seotud vist protsessori kiirusega, jah? RtI puhul, kus sul on alguses ainult paar osapoolt, seal vajutad nuppu ja selle ajaga kui hiire teisele poole ekraani viin, kukuvad juba need teated ülevalt alla.

Tigedaks ajavad teeraja leidmine lahingus ja hiirekursori piiraja puudumine teisele ekraanile laiendatud töölaua puhul.

tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 09.03.2009 11:43:28 vasta tsitaadiga

"space" klikides liigutasid vastased väga kiiresti Kingdomis, pole siin veel proovinud ja pealegi saab "show cpu moves" maha võtta kuid siis on raske aru saada mis ta nüüd tegi icon_smile.gif
buge on ikka palju veel, tihti vastaste mehed seisavad seljaga minu poole kui ma neid notin ja ei tee teist nägugi.
Prantslased ründasid mu kindlust kuhu mul oli pärast mitmeid lahinguid jäänud ainult 2 kahurit, 28 rangerit ja miskine käputäis teisi sõureid. Vastane ründas miskise 500 mehelise armeega, põmst kui lähedale jõudsid siis võtsid mu mehed neist mõned maha ja juba nad leekisid minema, pärast läksin lendasin nende kahurväele peale ja oligi võit jälle. Kuna mu kindlus oli kolmest küljest avatud (põles jne) siis oleks neil tulnud lihtsalt sisse marssida. Ja nii 3 korda!!
Veel oli see kui mu kindrali väest oli alles ainult kolm meest siis need kolm tapsid ma pakun mingi 200 meest ja ise ei langenud, hoopis vastased põgenesid .... icon_eek.gif
Ühesõnaga ootan pikkisilmi patchi.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 09.03.2009 11:57:01 vasta tsitaadiga

... tunduvad samad bugid küljes olevat mis eelnevatelgi total war mängudel. Total War II fixiti asi ära loodetavasti ka selles osas.

Võrgus keegi seda mänginud on?

tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 09.03.2009 11:57:10 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
"space" klikides liigutasid vastased väga kiiresti Kingdomis, pole siin veel proovinud ja pealegi saab "show cpu moves" maha võtta kuid siis on raske aru saada mis ta nüüd tegi icon_smile.gif

Sa suutsid nüüd ühte lausesse kaks erinevat asja sisse pookida icon_biggrin.gif
Jah, tühik lülitab kampaaniakaardil aeglase ja kiire liikumise vahel.
Mul just probleem ilgelt pikkade End of Turn ootamistega, kui arvuti majandab teiste faktsioonide asjadega ja Show CPU Moves on maha võetud. Vaatan sul C2Q protsessor, kas käigukordade vahelised ootamisajad on siis vastuvõetavad? Mul on need näiteks M2TW-ga võrreldes 2-3 korda pikemad.

tagasi üles
hvl
HV vaatleja

sõnum 09.03.2009 17:26:14 vasta tsitaadiga

Ostsin Tlna Kaubamajast Special editioni. Siiamaani on mäng super ja Map, mis kaasas oli on väga ilus.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 09.03.2009 17:55:20 vasta tsitaadiga

hvl kirjutas:
Ostsin Tlna Kaubamajast Special editioni. Siiamaani on mäng super ja Map, mis kaasas oli on väga ilus.

Map oleks võinud olla õigest paberist, ehk mingi pärgament, papüürus vms , natuke paha mulje jääb tavalisest plakati paberist, muidu ok icon_smile.gif

kellelgi siis ei tundu et sound on kehv? Hääled tulevad ja lähevad ja üldse kuidagi kehva?

Paari päeva jooksul saan oma X-Fi Titaniumi kätte, eks siis näis kuda heli on.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Empire: Total War mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.