noh selle võib andeks anda. Mul peksab ka profiil villast bf2 stats näitab et eesti aga AIXstats näitab inglismaa. Hui teab mis ma siis olen, poluvernik
Neid BF2 snaiprifilme on päris palju ja selleks peab mingis uues olema midagi erilist. Kahjuks sinu omas seda pole. Suureks miinuseks video seisukohalt on see, et sa võtad sihiku eest kohe pärast laskmist, mille puhul konstateerib surma vaid kõrvale ilmuv teade ning sa jätad vaataja ilma sellest kõige magusamast.
monty11, See esimeses videos nn 2007 aasta sniper oli ok aga oleks oodanud paremat. Kui selline nn aasta sniper paneb oma video klippidest kokku siis jätku ikka sellised välja kus ta mitu pauku järjest mööda lahmib aga samas mõni klipp oli väga hea
No kui see esimene video ennast best sniper 2007 nimetab..Mina ei tea..enam noobimaid klippe kui seal oli annab ikka teha...Kõige pealt ootab kuni vaenlase (kes teda ei näe muidugi) seisma jääb,siis sihib 2 sek ja laseb selle ka mööda enamasti,no kurat,lollus ju.
See nüüd küll mingi skill pole.
Seda teist videot ma ei viitsinud üldse vaadata.
Snpermuvid on igavad.
No kui see esimene video ennast best sniper 2007 nimetab..Mina ei tea..enam noobimaid klippe kui seal oli annab ikka teha...Kõige pealt ootab kuni vaenlase (kes teda ei näe muidugi) seisma jääb,siis sihib 2 sek ja laseb selle ka mööda enamasti,no kurat,lollus ju.
See nüüd küll mingi skill pole.
Seda teist videot ma ei viitsinud üldse vaadata.
Snpermuvid on igavad.
Endale meeldivad snaipri jne jne video. Huvitavad. Jet hooramine on ju teada. Dogfight on igav. Pommitamine sama. Kas pommitatakse mingit sihtmärtki, või spawni.
Endale meeldivad snaipri jne jne video. Huvitavad. Jet hooramine on ju teada. Dogfight on igav. Pommitamine sama. Kas pommitatakse mingit sihtmärtki, või spawni.
Täiesti nõustun sinuga. =).
Järgmine muuvi mis mul plaanis, on siis C4 killing/raping. Hetkel filmimisel siis see , loodetavast järgmine või ülejärgmine nädal saab üles lastud, oleneb kui tihti mängin. _________________ GTA IV, Left 4 Dead, Battlefield 2 ja teised mängud meeldivad?
irv pole midagi erilist ju ?
Noh, minu puhul on selline asi tavaline. KAs just iga mäng aga enam vähem iga kolmas.
Räägi pätrik kus sa üldiselt lammutad... tuleks samasse serverisse ja vaataks mis mehega tegu on _________________
2F4Y karkand with vehicles. Aga gunnar sa ennist mainisid,et karkand imeb.
Karkand ei ime absoluutselt, rumal paks vanapoiss.
Ise huvitun lihtsalt lennukitest ja kopteritest rohkem.
Mulle meeldib kui ma sõidan näiteks tankiga ja minu kohalt lendavad lennukid ja kopterid üle.
Battlefieldist tuleb viimast välja võtta mis tal meile pakkuda on. Patrick, sa oled loom. _________________
dunno, täitsa tavalised statsid imo.. enamus aega meedikuna Karkandi lahminud.. ja LMG grenaspämmi paras ports lisaks..
helikopteri statsid on suht normaalsed (juhul kui piloodi/gunneri aega enamvähem võrdselt),samas lennuki statsid ei midagi erilist kui arvestada et mees lendab joystaga mis annab 1v1 dogfightis kõva eelise hiirega lendajate ees (kdr peaks olema 5+ mitte 3,5-endal hiirega 4.14)..
personaalsed relvatüübid (submachineguns, carbines,pistols,shotguns,sniperrifles) enamuses alla 1.0 kdr-i (mitte et nad mul endal märgatavalt paremad oleks )
järeldus, enamik punkte saadud karkandis kasutades taktikat a la "meedikrambo assault" või joostes ringi kuulipildujaga loopides igas võimalikus suunas granaate.. suur hulk ajast samuti soomusmasinas nagu APC või tank samal mapil USMC poolel..
No täitsa oleneb serverist, nt kui 64 slotine inf on siis piirdub asi tavaliselt 60-80ga sest roundid suht lühikesed aga samas kui on nt 28 slotine server ja 64ne mapp siis tuleb skoor sinna 200 kanti ja rohkem. _________________ GTA IV, Left 4 Dead, Battlefield 2 ja teised mängud meeldivad?
endal keskmine vast 40-ne ligi, mängin tavaliselt 99% 64 mängijaga serveris ning harva kasutan hooaramist masinatega. Alati proovin mängida nõrgemas pooles koos hea teamiga. Rohkem teamplayer ehk rohkem punkte tuleb teenindusest kui tapmistest. Tavaskoor on midagi sellist(kokku/teamwork/tapmisi/surmasi) 40/20/10/5
Wizardiga pole saand palju õnneks koos mängida, kuna olime sunnitud teda oma serverist pidevalt idiootsuste pärast välja heitma. Ta oli meil lemmik löökobjekt _________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
No nii närvi ajas mingi lont. Kuna need AIXi serverid maas kus mina mängin lendasin mingisse suvalisse ja seal oli mingi kaak. Vapsee ainult tank ja kopter. Siis sain põõsast M95 ja nimelt hakkasin seda magusat momenti otsima 8)
Keegi teab mx sinna serverisse olemas olev rank ei lähe. Poh see rank aga unlock ei saa siis kasutada ju
Server oli Conquest ranked. Kuna inimesed soovivad mängida hoopis Coopi, siis on ranking maha võetud. Ja mida sa nende unlockidega ikka peale hakkad - default relvad ju ägedamad?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.