noh selle võib andeks anda. Mul peksab ka profiil villast bf2 stats näitab et eesti aga AIXstats näitab inglismaa. Hui teab mis ma siis olen, poluvernik
Neid BF2 snaiprifilme on päris palju ja selleks peab mingis uues olema midagi erilist. Kahjuks sinu omas seda pole. Suureks miinuseks video seisukohalt on see, et sa võtad sihiku eest kohe pärast laskmist, mille puhul konstateerib surma vaid kõrvale ilmuv teade ning sa jätad vaataja ilma sellest kõige magusamast.
monty11, See esimeses videos nn 2007 aasta sniper oli ok aga oleks oodanud paremat. Kui selline nn aasta sniper paneb oma video klippidest kokku siis jätku ikka sellised välja kus ta mitu pauku järjest mööda lahmib aga samas mõni klipp oli väga hea
No kui see esimene video ennast best sniper 2007 nimetab..Mina ei tea..enam noobimaid klippe kui seal oli annab ikka teha...Kõige pealt ootab kuni vaenlase (kes teda ei näe muidugi) seisma jääb,siis sihib 2 sek ja laseb selle ka mööda enamasti,no kurat,lollus ju.
See nüüd küll mingi skill pole.
Seda teist videot ma ei viitsinud üldse vaadata.
Snpermuvid on igavad.
No kui see esimene video ennast best sniper 2007 nimetab..Mina ei tea..enam noobimaid klippe kui seal oli annab ikka teha...Kõige pealt ootab kuni vaenlase (kes teda ei näe muidugi) seisma jääb,siis sihib 2 sek ja laseb selle ka mööda enamasti,no kurat,lollus ju.
See nüüd küll mingi skill pole.
Seda teist videot ma ei viitsinud üldse vaadata.
Snpermuvid on igavad.
Endale meeldivad snaipri jne jne video. Huvitavad. Jet hooramine on ju teada. Dogfight on igav. Pommitamine sama. Kas pommitatakse mingit sihtmärtki, või spawni.
Endale meeldivad snaipri jne jne video. Huvitavad. Jet hooramine on ju teada. Dogfight on igav. Pommitamine sama. Kas pommitatakse mingit sihtmärtki, või spawni.
Täiesti nõustun sinuga. =).
Järgmine muuvi mis mul plaanis, on siis C4 killing/raping. Hetkel filmimisel siis see , loodetavast järgmine või ülejärgmine nädal saab üles lastud, oleneb kui tihti mängin. _________________ GTA IV, Left 4 Dead, Battlefield 2 ja teised mängud meeldivad?
irv pole midagi erilist ju ?
Noh, minu puhul on selline asi tavaline. KAs just iga mäng aga enam vähem iga kolmas.
Räägi pätrik kus sa üldiselt lammutad... tuleks samasse serverisse ja vaataks mis mehega tegu on _________________
2F4Y karkand with vehicles. Aga gunnar sa ennist mainisid,et karkand imeb.
Karkand ei ime absoluutselt, rumal paks vanapoiss.
Ise huvitun lihtsalt lennukitest ja kopteritest rohkem.
Mulle meeldib kui ma sõidan näiteks tankiga ja minu kohalt lendavad lennukid ja kopterid üle.
Battlefieldist tuleb viimast välja võtta mis tal meile pakkuda on. Patrick, sa oled loom. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.