Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
09.02.2009 18:36:09
|
|
|
sektor1 kirjutas: |
WOW-is Grinditakse Heroicu märke
. ainuke vahe on see, et WOW-is sa pead mängima ikkagi NPC vastu, ei ole teadlik molutamine ja laisalt ühele nupule vajutamine ega
..lootmine Jumala eest, et meie Hiilerid ei sööks, sest siis ei ole kedagi kes mind ellu äratab ning ma pean võib-olla Baasist siis tagasi jooksma ! |
AV afk botting? Ega ilmaasjata ei nimetatud noid welfare eepilisteks
sektor1 kirjutas: |
Inimesed mängus põletavad mängu mõnu
...
Inimesed ei viitsi süveneda ega strateegiat üldse välja pakkuda/käia |
Eks ta kipub sedasi igas mängus olema, pole ka war ainus. Alles sai ükspäev üle mitme kuu AV'd tehtud wow'is, kaks matsi jooksid kaardi teise otsa surnuaeda üle võtma ja siis terve edasise lahingu karjusid "zerg north!" samal ajal kui ~10 inimest üritasid torne tagasi võtta, 10 afkisid koopas, 10 jooksid niisama ringi ja ülejäänud kaklesid suvaliste rohututtide pärast.
People in general suck
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
muff
Kreisi kasutaja

|
16.02.2009 04:02:07
|
|
|
Kustutasin K8Ps kõik oma destro charid ära. Kulla saatsin mingile lambikale ja rerollisin samas serveris engineeri Lvl 24 atm.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Angryhead
HV kasutaja

|
16.02.2009 23:25:19
|
|
|
Karak-Norm serveris dorf engineer, low-level midagi.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
knaller
HV vaatleja
|
16.02.2009 23:42:40
|
|
|
Rank 40 Marauder - Karak-Azgal
Navras
Karak - Azgal on küll väga tihedalt asustatud. See mäng on tõeliselt lahe ja kindlasti peaks selle juurde jääma, sest suured plaanid on mängul.
Palun tulge !
Et, kui keegi mängib seal siis võiks pm'ida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mustiCas
HV kasutaja

|
25.02.2009 11:52:08
|
|
|
Plaanis kah siis mäng ära proovida.
Alustan täna õhtul siis uut chari Karak_Azgal`is, et liituda Dominion`iga - kellega seal täpsemalt kontakteeruma peab?
Hetkel plaanis Bright Wizard teha. Kuidas serveris selle classi populaarsusega on? Äkki oleks mingit teist classi rohkem tarvis/tahetud?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
25.02.2009 12:02:24
|
|
|
mustiCas ma arvan, et BW on endiselt mängu kõige populaarseim klass .p Samas kui teed tegelase, siis vali klass, mis endale meeldib. Kui gildile on vaja healerit, aga ise ei talu healer olemist absoluutselt, siis ei ole mõtet ennast petta ja vastutahtmist mängida klassiga, mis ei sobi.
Loetud päevad choppa ja slayeri mängu jõudmiseni, kui rahvas proovinud, siis andke teada, kuidas on .)
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
mustiCas
HV kasutaja

|
25.02.2009 15:19:51
|
|
|
Timberg kirjutas: |
mustiCas ma arvan, et BW on endiselt mängu kõige populaarseim klass .p Samas kui teed tegelase, siis vali klass, mis endale meeldib. Kui gildile on vaja healerit, aga ise ei talu healer olemist absoluutselt, siis ei ole mõtet ennast petta ja vastutahtmist mängida klassiga, mis ei sobi.
Loetud päevad choppa ja slayeri mängu jõudmiseni, kui rahvas proovinud, siis andke teada, kuidas on .) |
Mnjah, kui ainult ise teaks täpselt, et mida tahan. Proovisin hommikul 4 levelit seda elfide (Orderi poolel) tanking classi - mäng ise, olles veel täiesti võõras, jättis sügava mulje (võrreldes WoWi ja teiste MMORPG`dega), kuid melee class jääb veits magedaks.
Aga äkki oskate aidata valikul - WARis tundub esmapilgul kõikide nende classide vahel valiku tegemine ülikeeruline (jällegi, võrreldes nt WoWiga). Nõudmised valitavale klassile:
*Order
*Straightforward ranged DPS
*Power/Mana vms võiks olla kiiresti taastuv/taastatav (conjured water?)
*Huvitavad, kuid mitte liiga keerulised skill-combod - kahte nuppu kordamööda ei viitsi toksida aga halliks kah ei taha mõelda
*Skillid võiksid lahedad välja näha - seega langeb melee (nagu nt ülalmainitud tank) välja
Neid tingimusi arvesse võttes tundubki Mage class kõige õigem valik. Huvi pakub ka see Lion (vms) class, aga mulle tundub, et tema hype`itud huvitav gameplay on selle saatuseks ja teeb classi liiga raskesti mängitavaks - kui see oleks outcome`iga õigustatud, siis veel.
PS. Kui BW on kõige popim klass, siis mis class on selle suurim oponent? Rogue tüüpi midagi? Tore oleks neid klaaskahureid siis ise katki toksida.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
25.02.2009 15:26:05
|
|
|
WAR'is ei eksisteeri downtime Action Pointid taasutavad ruttu, BW ongi vist sinu jaoks õige minu arust, BW'l on räme dps, õieti mängides ei tohiks olla mingi 1-3 spelli toksimine aint ja päris mõnus välimus on samuti Saad kindluste müüridel tulepalle loopida. Spellid on ka päris lahedad, igas plahvatused ja sähvatused.
Aga jah, BW on kõige populaarsem klass ikka xD Need igalpool. Aga kui sa tahad Mingit healer klassi ja samal ajal DPS siis soovitan Archmage, ise olen mängind ja ta teeb päris kõvat healingut ja dps'i kui sa miksid spelle kokku Tal on pmst süsteem(ei mäleta enam nime) selline et teed nt DPS spelli ja see annab sulle ühe punkti healing spellidesse, mis lühendab järgmise healing spelli castimis aega. 5 punkti on max mida koguda saad ja see on juba selline et mis iganes healing spell sul järgmine on, on instant. Sama moodi kehtib sul dps spellidega, teed 5 healing spelli ja järgmine dps spell on insta. Seda on suht nõme seletada aga kui proovid ära saad kohe aru Igav ei tohiks hakata.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
25.02.2009 15:29:03
|
|
|
Kunagi oli BW suurim vastane see kuradi.. sorceress (aga nüüd on vast mõni roog tüüpi klass).
Katseta engineweri, shadowwarriorit ja seda roogi (kerlle nime ma ei mäleta). White lion on ka tegelikult asjalik. Mängisin ise sqwuig herderiga päris kaua (white lioni vaste) ja üpris kerge oli. Tuleb lhitsalt nupud ära bindida ja natuke harjutada. Ise valisni squig herderi just selle pärast, et pulli saaks ja mängustiil haigutama ei ajaks (olen mänginud ka sorciga ca 20 levelit ja väga igavaks kiskus).
Orderi poolelt on jätnud kõige sügavama mulje engineer.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
mustiCas
HV kasutaja

|
25.02.2009 15:45:12
|
|
|
Hmm, see Archmage võtab kergelt ila jooksma küll - proovin vast seda üldse. Kujutan ette, et selline mängustill on RvR`is (PvP) grupiga asendamatu ja väga oodatud.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
muff
Kreisi kasutaja

|
25.02.2009 19:06:52
|
|
|
Ma põrkasin ükspäev isegi scs kokku vana gildikaaslasega ( minu arust oli Vicy [sorc] lvl 33 , blondiinis pingviinis? ).
Mu engineer siis 29 ja aina paremaks läheb. Viimane sc kus ma olin siis, olin ma damage, killing blow`ide jne tegemises esikohal ( lvl 28 siis veel ) , ja põhimõtteliselt tegin sama damaget mida 2x lvl 40 engit seal kokku.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
25.02.2009 23:38:22
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Kunagi oli BW suurim vastane see kuradi.. sorceress (aga nüüd on vast mõni roog tüüpi klass).
Katseta engineweri, shadowwarriorit ja seda roogi (kerlle nime ma ei mäleta). White lion on ka tegelikult asjalik. Mängisin ise sqwuig herderiga päris kaua (white lioni vaste) ja üpris kerge oli. Tuleb lhitsalt nupud ära bindida ja natuke harjutada. Ise valisni squig herderi just selle pärast, et pulli saaks ja mängustiil haigutama ei ajaks (olen mänginud ka sorciga ca 20 levelit ja väga igavaks kiskus).
Orderi poolelt on jätnud kõige sügavama mulje engineer. |
R40 kandis on 1v1 situatsioonides täiesti mängitav SH (kuigi ma ise jõudsin ainult R32 haha). Soovitaks neid Sneaky Goblin Tactics videoid vaadata, suht head nipid.
BW oli nurga tagant mingi moraali nipi või millegagi täiesti maha niidetav (kui ta sind enne ei näe muidugi).
SH oli suht lahe klass jah. Kahju, et mängul mulle pikemat võlu polnud
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winenose
HV vaatleja
|
26.02.2009 16:12:14
|
|
|
Dominioni enam ei ole. Kolisime terve täiega üle Radiant Knights gildi. Point selles, et me ei suutnud iga õhtu kolme grupi jagu oRvR rahvast välja käia ja alliance laienemise tõttu tehti sinna selline reegel. Nüüd oleme Radiant Knights gildis ja õhtuti on 40-50 rahvast online pidevalt. Eile õhtu kui Inevitable Cityt põletasime, oli kaks gildi warbandi korraga tegevuses. Õnnestus endalgi Invader chest piece saada, täitsa vahva.
Karak-Azgal on VÄGA aktiivne olnud viimane kuu aega. Viimase kolme nädala jooksul on iga nädal olnud vähemalt üks Altdorfi põletamine ja üks Inevitable City põletamine. Algselt käisid need asjad väga hilja öösel, Eesti aja järgi kuskil 1-2 paiku öösel. AGA! Pühapäeval oli destruction Altdorfis kuskil meie aja järgi kell 9 õhtul. Ja eile õhtul oli order Inevitable Citys pisut peale kümmet õhtul. Kui mina 9 paiku sisse logisin, siis oli elfide osa juba kõik sinine ja dwarfide juures käis viimaste punktide tegemine, et fortressi rünnata, mida ka kiirelt tehti.
Arvatavasti muutub server veelgi aktiivsemaks patchi 1.2 tulekul kui tulevad uued klassid ja zone domination system. Viimaste nädalate jooksul on paar korda juhtunud nii, et order on fortressi lockinud ja siis on destruction ennast ülejäänud tsoonidest välja tõmmanud et me ei saaks teist forti ka endale. Praegu on veel seis kus tsooni ei saa lukustada kui vastaseid pole. Patchiga 1.2 tulev domination system teeb sellele lõpu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
06.03.2009 16:49:14
|
|
|
mulle tuli selline meil täna:
tsitaat: |
Warhammer® Online Opens Its Doors for 10 Days!
Get ready to come and swell the ranks of Order or Destruction – you can play Warhammer® Online for free and under no obligation for 10 days!
In addition, if you join the forces of the Old World between March 5th and March 11th, you will be able to take part in the "Bitter Rivals" event and be one of the first to preview the two new careers: the Dwarf Slayer and the Greenskin Choppa. |
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
06.03.2009 16:55:33
|
|
|
Hm, suts viletsal ajal teevad seda. Oleks nädal hiljem siis ehk saaks isegi järgi proovida
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
06.03.2009 22:24:43
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Hm, suts viletsal ajal teevad seda. Oleks nädal hiljem siis ehk saaks isegi järgi proovida  |
Mismõttes? Ega see 10 päeva praegu käima ei hakka vaid ikka siis, kui sa omale kasutaja lood.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
06.03.2009 22:41:00
|
|
|
Celos kirjutas: |
Ho Ho kirjutas: |
Hm, suts viletsal ajal teevad seda. Oleks nädal hiljem siis ehk saaks isegi järgi proovida  |
Mismõttes? Ega see 10 päeva praegu käima ei hakka vaid ikka siis, kui sa omale kasutaja lood. |
ja kui kasutaja juba olemas, siis hakkab aeg tiksuma sellest hetkest kui emailis olevat linki klikid.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
variousart
HV vaatleja
|
08.03.2009 13:48:42
|
|
|
Oskab keegi öelda, mida teha, kui ma saan sisselogimisel " Authentication Failed. Please Re-Enter Your Login Credentials "?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
09.03.2009 12:41:36
|
|
|
Tundub, et see näitab kui heal tasemel WAR tugi on. Sama asi siin, tegin acci, aktiveerisin ja laseb logida oma accile weebis sisse. Aga sama viga. Ehk kogu probleem vaid Euroopa weebiga?
PS. Kusjuures, kogu accounti tegemine käibki ilma https kanalita?!
_________________ -- |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
muff
Kreisi kasutaja

|
11.03.2009 10:57:56
|
|
|
Euroopa veeb on haige pask, aeglane ja kole ( mul ei tööta see millegipärast firefoxiga, peab chrome`i kasutama. )
Isegi venelaste WARi leht on parem.
Keegi muidu K8Ps destro poolel mängib eestlastest, et siis näiteks lvl 31-40 vahemikus vms? Siis tean keda kiusata sc`des oma engiga
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Toots
HV vaatleja
|
11.03.2009 19:45:35
|
|
|
muff kirjutas: |
Keegi muidu K8Ps destro poolel mängib eestlastest, et siis näiteks lvl 31-40 vahemikus vms? Siis tean keda kiusata sc`des oma engiga  |
Mis nimi su OPd ja varsti nerfitaval engil on? Saaks sortsuga sa ribadeks tulistada ( Toots nimeks ).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
12.03.2009 11:57:29
|
|
|
Toots kirjutas: |
Mis nimi su OPd ja varsti nerfitaval engil on? Saaks sortsuga sa ribadeks tulistada ( Toots nimeks ). |
Jess, ei olegi ainult "nerf BWs!" kisa
Tean siis keda oma engiga (Celos) sihtida.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaun
HV kasutaja

|
13.03.2009 15:08:49
|
|
|
ma mängin kah Karak-Azgal servus Orderi poolel Warrior Priestiga.. mingi lvl 31 ja rr25 praega.
RvR on väga lahe seal.
sai 5 aastat toksitud Dark age of Cameloti mis Samuti Mythicu tehtud ja seal sai ka aktiivselt rvri tehtud.... siis Druidi kujul
healer classe on vaja ja mulle õnneks istuvad need ka
soovitan mängu proovida kes vähegi huvi tunneb pvp mängudest
_________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
15.03.2009 17:58:31
|
|
|
Tulen proovin samuti paari buddyga ära..
Muidu tahaks destructionit teha, aga orderis pakkus huvi selline klass, kes oli vist multi-target dps swordsmen..
Loodan, et mu kiviaegne masinavärk selle välja veab siis
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
.:RAITZ::.
HV kasutaja

|
17.03.2009 00:23:47
|
|
|
Keegi teab millal orc Choppa-t teha saab?
_________________ Kui ei ole rauas asi, siis on format ikka abiks :p! |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|