ca. 2 nädalat tagasi viskas WOW korraliku kopa ette... PVP on katki, PVE on puudulik.. nipet näpet nagu viimasel ajal kombeks reliisida mingeid poolikuid käkke
2x80 charri, 3x70 ja muu sodi... suht läbi tambitud see mäng ja wotlki endgame on ikka 3.1 ei viitsi oodata.
Aktiveerisin siis warhammeri cd key.. logisin sisse, tapsin 1 mobi.. vaatasin näoga ringi... mitte SITTAGI teha pole ja kõik on endine nagu siis kui mäng välja tuli serverid on suht tühjad - logisin välja / uninstall
aga mida ma siis pidin kogema? npc ja playerite dünaamiks on sama pekkis, vibud relvad asjad on sama nagu varem... nool lendab kaarega ümber kuu 4 m kaugusele, graafika sama... bugid kõik samad - isegi server listis näitab ikka veel, et kõik on destro charrid kuigi on order..... pvp tundus täpselt sama.
distantsil olevad mobid on ikka nagu koomiks... ja üldiselt on lage plats.
no nüüd tuli siis pikemalt kirjutades.. sai parem?
Aga see ei ole wow, seega see on by definition parem!
Mitte et wow'i pvp hetkel heas seisus oleks _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
wow'i, pvp mind ei huvita ning minu aru saamist mööda warhammeri pve on väikeste puudujääkidega. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Ma isegi mõtlesin, et tulen WOWi tagasin oma hästi vanat warlocki edasi mängima ja siis lugesin wow-eu foorumist kuidas lockidega lood on ja tuleb välja, et nad on hetkel kõige gimpim ja sitem variant pvp jaoks. :/ Mingi arena statistika järgi pidi warlocke olema arenades alla 1% vms.. Ja siis vaatasin ühte videot kuidas üka maag lööb locki kasti 6 sekundiga. No thanks.
wow'i, pvp mind ei huvita ning minu aru saamist mööda warhammeri pve on väikeste puudujääkidega.
Heh. Enda vanad gildikaaslased räägivad praegu, et teevad PvE'd juba rohkem, kuigi algul tuldi WAR'i ikka, et põgeneda sellest WoW'is kogetud pidevast raidimisest.
Lost Vale pidi päris tore olema, aga midagi kaugemat ma sellest ei näe.
Endale lihtsalt ei istunud mäng eriti. Mingeid suuremaid probleeme mul ei olnud, PvP's rahvast oli, graafika üleskeeratuna täiesti ilus...lihtsalt ei tõmband.
Ja siis vaatasin ühte videot kuidas üka maag lööb locki kasti 6 sekundiga. No thanks.
Roogid võtavad sprieste maha kahe hitiga. Spriestid on vaat et hullemaski olukorras, kui lockid, lihtsalt lockid virisevad foorumites rohkem
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Ja siis vaatasin ühte videot kuidas üka maag lööb locki kasti 6 sekundiga. No thanks.
Roogid võtavad sprieste maha kahe hitiga. Spriestid on vaat et hullemaski olukorras, kui lockid, lihtsalt lockid virisevad foorumites rohkem
Tea jah viimase patchiga pidi roog ikka suht kõik oma cd-d ära laskma, et mind maha saada (ligi 700 resi lock)
pigem on feral druid kõige hullem... see aeg mis ta on pmst kõige immuunne, lähen ma pooleks.
Ma ei hakanud algpostitust otsima, aga põmst peab olema siis übergearis roog ja pve priest ning sitaks õnne, kui tõesti 2 hitti. Ehk muidu nii täpselt teoorias kinni olevad mängijad ei või endale lubada NSR jutte (Naised Saunas Rääkisid) _________________ --
Kas kusagil on lehte mis kirjutaks mis taim millega tuleb WAR-is kokku segada, et kindlat potti saada - näiteks Tervendamise jaoks... _________________ AMD VS INTEL
ja siin video sellest, kuidas meie oma armastatud ottf või scart (kurat kumb ta siis oli.. ) räägib warhammerist.
Ja vaatame siis, mida räägib meile Failhammerist selle lead dev:
I would rather hear William Shatner and Roseanne Barr singing a duet while having my fingernails pulled out one by one while sitting in a pool of molten lava than have Mythic's own Official Forums for WAR.
Ja nüüd järsku eile siis:
Mythic is set to host their first official forums for Warhammer Online.
Warhammeris ei ole seni eriti muudatusi olnud. Paari nädala pärast tuleb järgmine mega-patch, eks siis näib mis saab. Märtsis/aprillis peaks tulema välja uus tsoon koos uue dungeoniga, detaile täpsemalt praegu ei tea. Üldiselt on üpris igavaks muutunud viimasel ajal kahjuks. Mul on lvl 40 healer, lvl 40 dps ja nüüd mängin tanki üles. Kõik selle pärast, et mingit end-game nagu eriti ei ole. Pühapäeval oli suurem oRvR üritus, 200 vs 200 lahingud, mis oli väga halb. Lag oli selline, et mitte sittagi teha ei saanud ja selle koha pealt ei ole Mythicu poolt mitte sõnagi kuulda. Pmst on ju see just asi mida reklaamimisel kasutati, et sitax suured pvp lahingud, jne. Aga läks nagu alati.
Sellegipoolest login ma iga õhtu warhammerisse sisse kuna madalamatel levelitel on päris lõbus mütata.
Nihh Ostsin ka siis WAR-i.
Kuna lugesin ainult positiivseid ülevaateid aga nüüd peale tõsisemat ettevõtmist ajab see mäng mind nihelema, sest Igav on
Ma olen täiesti nõus, et kui karbi kätte sain ning uurisin seda mängu nädal oli mul suhtumine vägagi positiivne, sest tegelased ja maailm pakkus nii mõndagi võluvat.
Kuna ma ei ole enam level 5 või 10 saan ma ka tõesti muljetada.
Ma olen WOWi pikalt mänginud . väga saastas serveris mis on küll populatsioonilt MEEDIUM aga PVE seis on kehva.
Pilt WAR-is on hea ligidalt vaadates vähemalt mulle küll meeldib Very High Detailidega ning resolutsiooniga 1680 X 1050. Kuid tegemist ei ole muinasjutulise maailmaga naug seda on WOW. Vaatamata sellele, et WOWi Taureni käsi (jäse) koosneb kolmes polügoonist pakub ta siiski kokkuvõttes soojemat keskkonda kui WAR. Samas on keskkonna ja ilu vahe väga suur. Seega ILU võib sulle palju pakkuda kuid keskkond kus sa mängid peab olemas kas sinu jaoks meeldiv, HUBANE või muutuv.
JA peale selle kuigi lähedalt on pilt ilus ei ole seda kaugel asuvad vennikesed (vastased) kohe mitte üldse sest nad on sellised tükkis ja muidu imelikud. Ja hobuse kohapeal hüppamine on lausa RÕVE miks ei oleks võinud ta tagajalgadele tõusta nagu oleks loogilisem olnud !
Kaasatõmbavus.. ehk siis lugu ise.
WAR ei suuda küll minuni oma tausta tuua kuid suudab tehnilise detailsuse, linnad, ornamendid, sõjatehnika jne
WOW aga suudab minuni tuua oma muinasjutulisuse mis asuvad 6+ raamatu taga.
Aga nüüd mängus endast. WOW suckib sest WOWis peab Grindima . see on nagu põhiline jura mida ma igalt poolt lugenud olen.
Olen WARis 2X level login sisse ja mida ma tahan saada loomulikult paremat varustust, et vastu pidada. Variandid kas ajasin kokku PQ varustust millel on selline üli lühiajaline väärdus või hakkan T2 setti kokku ajama
Ja siis tulebki üliigav GRIND välja. Eile jooksime ühe lipus juurest teise ootasime 2 minutit kuniks saime kaitse boonuse punktid ja jälle järgmise lipu juurde. Vahepeal võtsime ka kiipe mis andsid 1 mm T2 ribale juurde. Kui vastaseid nägime oli üks kabuhirmus jooksmine, sest ei tahetagi aega raisata ja nii jooksid ringi KAKS SUURT WarBandi. Paar päeva tagasi oli üks suur võitlus avatud maal palju vastaseid oli ja palju omasid oli ka. Küsimus, et miks me ei lähe linna kaitsesse kus saab ka kaitse eest boonust. Öeldi mulle Loll oled või kui ma kaitsesse läheme siis võivad Destrod ära minna kuna neil on raskem ! Ühesõnaga käis mõttetu võitlus kus kumbki pool ei tahtnud kaotata ega ka võita. Vaid lihtsalt koguti seti jaoks PUNKTE. Noo.. nii on see toiminu viimased 4 kuni 5 korda.
WOW-is Grinditakse Heroicu märke . ainuke vahe on see, et WOW-is sa pead mängima ikkagi NPC vastu, ei ole teadlik molutamine ja laisalt ühele nupule vajutamine ega ..lootmine Jumala eest, et meie Hiilerid ei sööks, sest siis ei ole kedagi kes mind ellu äratab ning ma pean võib-olla Baasist siis tagasi jooksma !
Elukutsed võiksid olla.. sest igavuse momentidel saab vähemalt nendega tegeleda aega WAR-is on nad suht kirveks tehtud ja mõtetuks.
Rahvas põletab WAR-i mäng mõnu. Keegi ei viitsi midagi teha peale INF, REW või EXP Grindimise kas siis RVR-ides või . Scenariodes. Dugenonid ja Questid jätame kohe välja. Kui sa just ei ole OPEN serveris kus mõni su sõber sind aitama ei tule (ehk palju kirutud WOW-i boostimine WARis toimib ta ka täiesti, ainult et tekib küsimus kas sellisel boostil on mõtet üksi võib-olla saab kiiremini.
BG-d. Mhh BG-sid on tõesti palju kuid nad on nagu WOW-i ja Unreali BG-d kokku. Ja kui sa pead neid tegema niiiiiiiii palju ilma mingi lisa väärtuseta (w.a. paar punkti) siis muutuvad nad suht igavaks (eriti kui sa oled eelmisi mänge mänginud).
Kaua kiidetud taktika ja strateegia. Siinkohal ma pean oma suu kinni hoidma. Sest olen kuulnud eepiliste lahingute lugusid kus teadjamad WB liidirid suudavad infi jagada ja tõesti erinevad klassid tööle panna.
MINU leveli juures ärge aga seda üldse oodake või lootke. Hetkel on üks ainuke strateegia ja see on ZERG.
Ehk kuidas linnuse vallutus käib. BW õlitünni kallal Blastiga. Tankid Rammpalgi kallal. Hiilerid Tankide kallal. Haldjad loomadega jooksikute kallal kes proovivad siis kas linnusesse saajaid kätte saada või sealt välja saajaid kätte saada. Kui uks on maas siis ZERG 2-sele korrusele Herole kallale kui ta on maas ongi korras. Ah jaa asja ei võeta ette kui sul ei ole vähemalt 2 või parem 3 WB-d panna kaitsja vastu. Lihtsalt rahvas ei viitsi aega raisata vaid valitakse 450 INF punkte saamiseks kergem tee Viimased 6 linnust olen veeretanud kirstu saamiseks 30ne inimesega.
Aga samas see sama jaburdus sõi ka mu isu WOW-i mängida. Väga raske on juhtida inimesi kes vanusest miinus 16 aastat. Kes Rollisid ennast pägarist paladiniks ja mõtlevad, et lähevad maailma päästma. Karjudes ja joostes igalepoole ZEEERG .
WARis on väga huvitavad tegelased. Nad on erinevad võrreldes WOW-iga ja nende mehhanism on tõesti nauditav. Aga samas mängige ainult hiilerit, kui te soovite panuse anda sõjakäigule. Kui sa oled tank on ka hea. Aga sinu elu sõltub ravitsejatest. Kui sa oled Ranged DPS on sul varsti VÄGA igav. Kui sa oled Melee DPS või AOE siis sõltud sa liiga palju Hiileritest ja sa pead arvestama, et sa võid tihti peksa saada -vaata, et sa siis käega ei löö  !
Eelmine Online mäng enne WOW-i.. oli mäng kus tuli kiivalt oma kohta kaitsta terve Gildiga. No siin on asi hullem oleks vähemalt see pool. Sest praktiliselt mingit kaitset ei toimu vaid lihtsalt ringi kappamine punktide nimel.
Kõige hullem on see, et kui sa saad WOW-is expi grindida queste tehes siis WAR-is sa pead kükitama madala tasemelistega BG-s Jah nende statid tõesteakse küll X8 tasemele aga varustusest tulenevad boonused jäävad ikka ära ! Ja sinu mängu edu võib osutuda väga nigelaks sellistel juhtudel.
Olen huvitatud kuulamast mis võiks mu huvi WAR-is tõsta. Või mida huvitavat, uus tasuta Expansion pakkuda võiks...
Hetkel miinused.
* Inimesed mängus põletavad mängu mõnu muutes kõik üheks suureks Grindiks, ehk selliseks ühe nupu laadseks lastes üksteist avatud maal.
* Inimesed ei viitsi süveneda ega strateegiat üldse välja pakkuda/käia liigutades ennast ainult ZERGI puhul kus on ülekaal 2 3 X
* Elukutsed on väga poolikud ja lahtised.
* Mäng käib ringiratas nagu Herose strateegia mäng, et lähed uut lossi võtma tulevad pahalased ja võtavad ära eelmise lossi jne jne.
* Mäng on lõputa ja ilma väljakutseta vähemalt kuni 30-nende tasemeni. Sest midagi EI muutu. See oli WOW-is hea et kuna sa ei suutnud olla nolifed siis teadsid sa alati et midagi jääb su haardest välja
Varustus mida sa saad Queste tehes või PQsi tehes ei oma mingit erilist tähendust. ainult EXP mis võib ka surres olla küsitava väärtusega, sest BQ-des tuleks asi lihtsalt lihtsamalt kätte.
Kelle see mäng on loodud:
Maailm mis pakub silmailu
Inimesed kes pole enne sellist võitlus pidanud nagu pakuvad BG-d ja kes vahelduseks mõni kord nädalas sisse logivad, et teha mõned DOG FIGHTID
Inimesed kes alustavad Online mänguga ja õpivad sellises keskkonna suhtlemist.
Olen hetkel tegev kolmes serveris ja kahjuks on igal pool elu samasugune võib-olla ainult Destro paistab oma kokkuhoidmise poolest rohkem silma. (Miks kolmes - Resti Boonuse pärast !)
Te võite ju kirjutada, et ma olen siis eriti haleda serverite või päevade või kellaaegade otsa sattunud.. kuid mina seda nii ei usu. Samas olen huvitatud iga level 20+ mängija arvamust kuulama või siis seisukohta miks on see mäng hea
Samas vahetada seda mõne teise online mängu vastu mina küll ei usu, et tasuks _________________ AMD VS INTEL
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.