praegune kellaaeg 20.06.2025 01:04:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
erastnoor
HV vaatleja
|
02.03.2009 22:04:10
Fujitsu S7210 video upgrade |
|
|
Tere,
Ma nüüd küsin üle, kas on kuidagi siia lisada video kaarti (praegu on miski integreeritud intel 965 ...)
Kui ei ole siis kuidas peale mälu uuendamise on võimalik mängude jaoks masina jõudlust tõsta?
Üritasin just upgradeida selle integreeritud videokaardi drivereid (praegu aprill 07), kuid inteli lehelt saadud driverite kohta ütleb et vale värk ja ei taha installida?
Aidake:)
Tänud,
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
03.03.2009 09:03:37
|
|
|
Kaarti vahetada/lisada ei saa jah. Põhimälu lisamisega see-eest on võimalik arvuti üldist hingamist veidi vabamaks teha, viimase aja mälunõudlikud mängud jäävad nii või naa nõrga int. video taha.
On jah vale värk kui ebasobivad draiverid võtsid, neid on mitu. Sulle lähevad need, eeldades on OS-ks on XP -> http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldId=17353&lang=eng
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
erastnoor
HV vaatleja
|
03.03.2009 23:53:01
|
|
|
Kurat värk just sellest, et ma võtsin õige OSi (Vista business 32bit), ning chipset on nagu kaa õige, Mobile Intel (R) 965 Express Chipset Family. Valin seal kõik õige ja ikka ütleb, et nagu ei sobi. Ma olen kindel et nüüd öeldakse, et installi windows uuesti, kuid mis oleks kergem lahendus?
Ka on mul veel selline küsimus:
Kas on võimalik panna seda onboard videokaarti kasutama rohkemat hulka RAM i oma tegevuseks videokaardina kui ta praegu kasutab (350+MB)?
Vastuseid oodates,
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|