Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  arvuti pilt telekasse märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
koduarvuti
HV vaatleja

sõnum 26.02.2009 13:08:07 arvuti pilt telekasse vasta tsitaadiga

nii... kõigepealt hakkasin oma probleemile otsima vastuseid siit samast foorumist aga mida rohkem ma loen ja loen, seda keerulisemaks asi läheb. ühesõnaga minu probleem selline. Windows Media Playeriga näen arvuti pilti telekas, kõik filmid saab ära vaadatud ja pole probleemi. aga nii kui kasutada näiteks BSPlayerit, RealPlayerit või PowerDVD, siis nendega ei näe pilti, hääl tuleb läbi ja subtiitrid ka aga pildi asemel must aken. (kasutaks Media Playerit edasi, kui seal saaks subtiitreid juurde lisada) ja ometigi ma umbes 2 kuud tagasi kasutasin ja kõik oli OK. olen igaks juhuks uurinud codeceid (sellest on niipalju siin juttu olnud, et kontrollisin endal ka igaks juhuks üle, minul arvutis ffdshow, nii nagu seal seaded määratud olid, ma pole ise käsitisi midagi muutma hakanud) ja NVDIA settingutes kõik ära määratud, et oleks B/PAL ja Clone. oskab keegi midagi tarka kosta, et mida veel võiks uurida ja katsetada. ometigi MediaPlayeriga ma ju näen pilti telekas.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
wifebeater
HV vaatleja

sõnum 26.02.2009 13:37:03 vasta tsitaadiga

kui sa kasutad nende programmidega "clone"t, näed filmi vaid ühes monitoris ja sellex on nr1 monitor. vaheta nvidia setingutes monitoride järjekord ära, kui teises vaadata soovid.
tagasi üles
Reinsalu
HV vaatleja
Reinsalu

sõnum 27.02.2009 17:47:14 vasta tsitaadiga

Et kui sa muidu oled "tirinud" filmi telekasse, siis nvidia softil oli mingi võimalus, et paremaklõpsuga taskbaril pakub seal neid võimalusi, et kuhu pildi suunab. Äkki see aitab? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 27.02.2009 18:07:05 vasta tsitaadiga

Tunduks nagu mingi overlay teema olema icon_rolleyes.gif
proovi näiteks BS Playeril Video Rengering seadete alt overlay-d näppida

siin ka mingi teema: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=351427

tagasi üles
koduarvuti
HV vaatleja

sõnum 28.02.2009 20:30:42 vasta tsitaadiga

uhh... ei teagi millisest otsast jälle alata
Skeptik - vaatasin BSPlayeri Video seadeid ja seal mul olemas Internal renderes overlay (default), nii et sellega peaks asi korras olema, aga ikka pilti ei tule telekasse. olen niipalju juba seaded sättinud ja värvi gammasid ja mida kõike veel, ei muhvigi. aga nüüd niipalju näppisin siin ja katsetasin, et sain teistmoodi kujunduse NVIDIA paneelile ja sealt ülla-ülla, mul ei olegi määratud Arvuti-TV-clone. hakkan siis määrama, no ei õnnestu (valimise kastikesed hallid ja ei saa aktiivseks muuta), kuskilt kohast ma võlusin siis välja niisuguse asja (tõesti juba pea sassis sellest näppimisest siiapoole ja sinnapoole) igastahes siis niisugune KOHT. kas keegi tõlgiks täpsemalt milles probleem (pole inglise keeles eriti sina sõber). kui ma ennem teistmoodi kujundusest settinguid määrasin, siis jah, ära ta määras, aga ei talletanud mällu nagu nüüd takkajärgi mõtlen, sest iga kord kui uuesti avasin, tuli jälle ja jälle määrata tal B/PAL ja clone jne. on midagi mu graafika kaardiga viga? alles tirisin sellele NVIDIA'le mingeid uusi draivereid. aga nagu aru saada, siis kõik uus polegi alati hea.
tagasi üles
mygger
HV vaatleja

sõnum 28.02.2009 22:41:02 vasta tsitaadiga

Mul oli kungi sama jama NVIDIA-ga. Saingi ainult mediaplayeriga filme vaadata. Muide sellega saab samuti subtiitreid kasutada kui installida selline asi nagu DivXG400. Selle saab näiteks siit: http://www.afterdawn.com/software/video_software/codecs_and_filters/divxg400.cfm
tagasi üles
koduarvuti
HV vaatleja

sõnum 01.03.2009 01:19:45 vasta tsitaadiga

Sa mygger oled üks kullatükk icon_biggrin.gif Tänu sinu lingile MediaPlayeril nüüd supakad all ja näeb telekas ilusasti pilti. Aga siit üks küsimus ka. Kas saab määrata subtiitrite aga, et noh hakkaks mõni sek varem peale või mõni sek hiljem, ma ei leidnud hetkel. On see üldse võimalik? BSPlayeril sai küll määrata. Muidu mõnel filmil kiri ja tekst on nihkes (nendel filmidel, millele supakad eraldi juurde tiritud).
tagasi üles
mygger
HV vaatleja

sõnum 02.03.2009 20:46:49 vasta tsitaadiga

Kui mediaplayer mängib, ilmub alla nurka ekraanikujuline system tray ikoon, millel klõpsides hüppavad seaded lahti. seal saab subtitles tabil määrata timingut.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  arvuti pilt telekasse
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.