Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Empire: Total War märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 21.02.2009 20:12:25 vasta tsitaadiga

Egas siis midagi, peab steami ikka peale panema icon_rolleyes.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
MitchriX
HV kasutaja

sõnum 21.02.2009 20:19:44 vasta tsitaadiga

andres1221 kirjutas:
tjah, peale steami ei paista mujal olevat. Pool päeva tõmmanud ja venib nagu tatt, ~20% käes ainult.

Tundub jah Exclusively Steampowered demo olema - so far so good ~150KB/s icon_smile.gif

edit: muutsin veits steami settinguid: ei tea, kas see mängib ka rolli nüüd: optic fibre 10Mbit @ Scandinavia icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 26
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 22.02.2009 10:01:16 vasta tsitaadiga

Sai siis ära proovitud.Ei midagi nii eriliselt uut minu silmis.Lihtsalt teine aeg mängimiseks.
Saad 2 Tutoriali vahel valida ,kas maa või meri.
No menüüdesse minek on ikka siga aeglane ei saagi aru mida ta teeb.Arvuti jõudlust nagu ei kasutaks üldse.Mängu pilti eest ka ei saa ära, nagu oleks kokku jooksnud.
Loodame ,et Fullis sellist jama ei ole.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
ZaHooR
HV vaatleja

sõnum 22.02.2009 11:27:36 vasta tsitaadiga

Ma vaatasin ka, et arvuti kokku jooksnud. Jube kaua pidi ootama, mul oli näpp juba restardi nupuni sirutatud, kui järsku jälle liikuma hakkas.
Mängu kohta ei oska ma midagi öelda, liiga saast arvuti selle mängimiseks. Korraks sai merepeal käidud, aga liiga lagine oli, et midagi teha saaks.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.02.2009 12:49:24 vasta tsitaadiga

ZaHooR kirjutas:

Mängu kohta ei oska ma midagi öelda, liiga saast arvuti selle mängimiseks. Korraks sai merepeal käidud, aga liiga lagine oli, et midagi teha saaks.

võiks siis mainida viisakuse pärast ,mis kasti peal jooksutasid icon_rolleyes.gif

MitchriX
HV kasutaja

sõnum 22.02.2009 15:23:59 vasta tsitaadiga

Mere peal olles seda päris Silent Hunter'ga ei saa võrrelda, ilmastiku efekte polnud nagu ollagi icon_neutral.gif Ja kuidagi tuimaks jättis see lahing, mis võibolla oli tingitud ka halvast/easy AI'st: kokkuvõttes ei kaotanud ühtegi laeva ja see "boarding" feature jäi samuti arusaamatuks (kas mõlemad laevad peavad ennem ankrus olema or what icon_question.gif )

Teine demo battle jänkidedega seal jõesängis osutus päris veriseks - little ambush never hearts icon_biggrin.gif Täiesti crazy lahingupidamisviis tol ajal ikka, kõik see mees kaheses reas - see, kes oma musketi ennem ära jõuab laadida, jääb tõenäoliselt ka elama..kuni järgmise laadimiseni maybe icon_lol.gif

Päris palju glitche oli samuti näha: lisaks meeletule loading ajale, iga esimene load oli pmst vigane (kõik settingud max) ja pildi sai normaalseks alles, kui graphics settingutes paar asja disablida ja pärast jälle enabida (mis tähendas, et sama mappi tuli kolm korda "rõõmsalt" järjest laadida icon_evil.gif)
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 26
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 22.02.2009 15:40:36 vasta tsitaadiga

tegemist on ju demoga.. mis efektse sa seal loodad. Eeldaks et fullis oleneb ajast ja kohast mis ilm merel valitseb. Lugenud ka et demoga oli mingi kala ja ei lastud sellepärast varem välja. Arvata on et asi on praegusel hetkelgi veel bugine ja easy tasemega et kõik saaks ära proovida ilma koheselt kaotamata.

Jookseb kah nii ja naa... eks näis mida full endast toob. Mida sealt uut ikka tahta. Peamine et vana heal tasemel Total War koos teise ajastu sõja süsteemiga. Strateegia igatahes peab kenasti ümber mõtlema kuna vanad "jookseme peale" viisid enam ei lõppe eriti hästi icon_lol.gif Tegemist siiski strateegia mänguga mitte point, click, forget.

ps: endal eriti probleeme ei olnud v.a sutsu pikad loadingu ajad, jalgadel liuglev ai kui käsi võitlus käis (osad ligulesid mitte kõik), stupid ai.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
andres1221
HV kasutaja

sõnum 22.02.2009 19:54:47 vasta tsitaadiga

hmm pole steamiga varem eriti kokku puutunud. Ei saa seda demo tööle, tõmbas ära ja üritan käivitada, siis jääbki "Preparing to launch Empire: Total War", ning see aken vilgub lahti-kinni... Kui Steami kaust lahti võtta ja Empire.exe käivitada, siis sama nali. On sellel minig spets install või midagi kuskil.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 22.02.2009 19:58:57 vasta tsitaadiga

Korra mingi asja seal installib, lase tal vilgutada.
tagasi üles
andres1221
HV kasutaja

sõnum 22.02.2009 20:40:47 vasta tsitaadiga

Mul oma 45+ min selle "Preparing to launch Empire: Total War" vilgutanud - targemaks pole saanud. Ei tea, kammib raibe...
tagasi üles
Aavo
HV kasutaja
Aavo

sõnum 22.02.2009 21:57:48 vasta tsitaadiga

andres1221 kirjutas:
Mul oma 45+ min selle "Preparing to launch Empire: Total War" vilgutanud - targemaks pole saanud. Ei tea, kammib raibe...

Pane see launch aken kinni ja pane mäng uuesti käima. Minul töötas.

Ise mängisin ka, ja olen üllatunud. Demo põhjal vaadates tundub sama mäng, mis mulle meeldib, kuid on lihtsalt lisatud erinevaid uusi asju. Laevad olid küll nii detailsed, et kuku pikali.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 29
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 22.02.2009 22:09:31 vasta tsitaadiga

steam -> tee selle mängu peal parem klõps ja vali properties ja siis viimase tääbi peal peaks avanema valikud "verify" jne. Tee see verify ära ja vaata kas siis hakkab tööle. Kui ei siis steam kinni... ootad natuke aega ja siis uuesti steam käima.
tagasi üles
rainer9968
HV kasutaja
rainer9968

sõnum 23.02.2009 09:37:01 vasta tsitaadiga

sai ka siis demo ära proovitud, üpris tasemel mäng. Minul tuli kohe sarnasus sellise mänguga nagu Imperial Glory, noh merelahingud on küll sarnased, ainult et Imperial Glorys on merelahingus rohkem võimalusi ( suurtükke pead laevadel ise laadima ja samuti laeva ise ka juhtima).
Tekkis küsimus, et kas Empire mängumootor baseerub Medieval II omal või on uus.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 38
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 23.02.2009 12:29:09 vasta tsitaadiga

rainer9968, kas sa ei viitsinud tutoriali üldse kuulata? Kui soovid, siis võid kõiki oma laevu ise juhtida. Ja Imperial Glory on hale üritus TotalWar seeriat kopeerida.

Mäng tundub täitsa tasemel kui jätta välja laadimisaeg, mille jooksul saad kohvi teha ja ära juua, no peaaegu. Kahe ekraaniga on kebenn, kuna mäng laseb hiirel vabalt teisele ekraanile minna ja paremale poole kaamera pööramist tuleb teha klaverilt ... vähemalt lõpuks pandi kaameranupud vaikimisi wasd alla.

Kas keegi hea inimene seletaks lahti selle Steami põhimõtte? Kuhu ta mul selle ETW nüüd siis installis? Näen küll, et steami kaust on kokku üle 2 giga, kuid mängu sealt ei leia. Kus näiteks on descrstrat ja muud settingute failid, jne? Ahjaa, kuidas steamis saaks nagu muuta ketast, millele mäng pannakse? Selline "teeme kasutaja eest kõik ära" värgid ei meeldi mulle üldse.

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
andres1221
HV kasutaja

sõnum 23.02.2009 15:44:59 vasta tsitaadiga

No kurja, ei saa tööle. Angeli soovitus ka ei aidanud.
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 23.02.2009 18:02:25 vasta tsitaadiga

monty11 kirjutas:
rainer9968, kas sa ei viitsinud tutoriali üldse kuulata? Kui soovid, siis võid kõiki oma laevu ise juhtida. Ja Imperial Glory on hale üritus TotalWar seeriat kopeerida.

Mäng tundub täitsa tasemel kui jätta välja laadimisaeg, mille jooksul saad kohvi teha ja ära juua, no peaaegu. Kahe ekraaniga on kebenn, kuna mäng laseb hiirel vabalt teisele ekraanile minna ja paremale poole kaamera pööramist tuleb teha klaverilt ... vähemalt lõpuks pandi kaameranupud vaikimisi wasd alla.

Kas keegi hea inimene seletaks lahti selle Steami põhimõtte? Kuhu ta mul selle ETW nüüd siis installis? Näen küll, et steami kaust on kokku üle 2 giga, kuid mängu sealt ei leia. Kus näiteks on descrstrat ja muud settingute failid, jne? Ahjaa, kuidas steamis saaks nagu muuta ketast, millele mäng pannakse? Selline "teeme kasutaja eest kõik ära" värgid ei meeldi mulle üldse.

C:\Program Files\Steam\steamapps\common\empire total war demo
tagasi üles
rainer9968
HV kasutaja
rainer9968

sõnum 24.02.2009 14:20:31 vasta tsitaadiga

monty11 kirjutas:

Merelahingu tutorialit jah tõesti lõpuni ei kuulanud, sellest vb ka see arusaamatus. Mul ikka küsimus õhus. Kuna demo juures pole read me faili, siis kas mäng socket A platvormi ka toetab, Medieval II seda ei teinud, kuna vajas SSE2 ja socket A-l pole seda.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 38
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 01.03.2009 23:57:23 vasta tsitaadiga

icon_eek.gif icon_eek.gif Demo peal, julmalt hea mäng thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 02.03.2009 13:09:37 vasta tsitaadiga

Tõmban ka steamist alla demo ja katsetan ära. Juba esimestest piltidest ja infost saati seda mängukest oodanud. Tahaks loota et veel paremad kui eelmised icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
andres1221
HV kasutaja

sõnum 02.03.2009 14:23:50 vasta tsitaadiga

Sain ka omal lõpuks tööle demo. Lasin steami maha ja uuesti peale ning tõmbasin demo uuesti, nüüd töötas. Muidu tore, aga ma ei tea miks lootsin nagu midagi enamat (ei tea ka täpselt mida icon_biggrin.gif )

Kas mulle ainukesena tundub graafika vähe kahtlane. Maa lahingutes nagu eriti. Ei oskagi seletada, mis mulle kahtlane tundub...
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 02.03.2009 17:24:46 vasta tsitaadiga

Konkreetne tegelane oled, andres1221 icon_biggrin.gif

Viska ehk pilk peale oma graafikaseadistustele .. lükka kõik põhja ja vaata, mis mulje siis jääb.

tagasi üles
andres1221
HV kasutaja

sõnum 02.03.2009 19:50:18 vasta tsitaadiga

njah icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Vana graafika tundus vist juba liiga kodune. Ega uuel midagi viga ei ole, kohati päris kena. (Varjud on veidi kahtlased, võib-olla mu enda poolne kamm, ja rohi ei tundu ka just kõige kena. Paraku mul ei ole kõik põhjas ka, vaid meidumi ja high segu. Mehed tunduvad ka kuidagi väiksemad kui enne, aga samas on neid nüüd väljakul ka hulga rohkem icon_biggrin.gif )

Enama all lootsin, vast seda, et uus mäng ei meenutaks nii palju vana. Merelahingud väga just ei köida, aga mine tea, ehk hakkavad meeldima. Ning maismaa lahingutes väga palju pole just muutunud, väljaarvatud muidugi uued strateegiad ja relvad, aga põhi tundub ikka suht sama...
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 02.03.2009 20:54:37 vasta tsitaadiga

Millegi pärast mulje et eelmise mängu graafika oli kohati etem. Just taimestiku kohapealt(eriti puud). Muidu maismaa lahing on suht sama kui vanal, oleks oodanud midagi uut(kas või graafiliselt). Merelahingute osa on muidugi tore lisa mida saigi põhiliselt oodatud.
Närvidele käis tiba jõle aeglane laadimine, kas siis vahetad mõnda väiksemat graafika sätet või eriti kui laed mängu ja lahingut ennast. Loodetavasti see vaid demo jama. Plaan siiski mäng endalegi muretseda.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 02.03.2009 21:01:11 vasta tsitaadiga

puud on jah kohati karvased... see jura efekt on kah kasutuses et kui puud vaatad ja kaamerat liigutad siis puu lehed liiguvad su kaameraga kaasa thumbs_down.gif (3D illusioon tegelt on asjad 2d) Mehed on kah suht nagu toimus war of the clones. Total War 2 oli natuke mängitud selles suhtes kiivrite ja armori värvidega et natukenegi erinevad oleksid. Aga sellel ajastul vist pidid kõik ühe gruppi vennikesed ühtemoodi riides olema. Võiks vähemalt natukenegi näod erineda.
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 02.03.2009 22:19:27 vasta tsitaadiga

No kui kuulata arendajaid, siis uus peaks olema AI, aga mina küll ei oskaks sealt lahinguväljalt midagi uut oodata.
Ehk käskude jagamise poole pealt seda, et võiks olla mingi klahvivajutusega näha, kuhu sul eelnevad üksused suunatud. Midagi sarnast on, aga nii palju kui ma mäletan, tuli see ette kui unit ära valida ... tegelt peaks veel katsetama ... korra mängisin maalahingut, aga pani pange ja pole aega olnud rohkem.

Ega sellisest mängust polegi väga midagi uut oodata ... uued asjad võivad selle mängu vabalt ära rikkuda.

Muidugi oleks ehk lahe selline arcade lahinguvariant, kus saad vägede juhatamise AI kätte anda ja ise reamehena lahinguväljale minna icon_razz.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Empire: Total War mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.