Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
crypto
Kreisi kasutaja

|
21.02.2009 20:12:25
|
|
|
Egas siis midagi, peab steami ikka peale panema
_________________ 61. Logistikapataljoni võitleja |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
MitchriX
HV kasutaja
|
21.02.2009 20:19:44
|
|
|
andres1221 kirjutas: |
tjah, peale steami ei paista mujal olevat. Pool päeva tõmmanud ja venib nagu tatt, ~20% käes ainult. |
Tundub jah Exclusively Steampowered demo olema - so far so good ~150KB/s
edit: muutsin veits steami settinguid: ei tea, kas see mängib ka rolli nüüd: optic fibre 10Mbit @ Scandinavia
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
4 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
22.02.2009 10:01:16
|
|
|
Sai siis ära proovitud.Ei midagi nii eriliselt uut minu silmis.Lihtsalt teine aeg mängimiseks.
Saad 2 Tutoriali vahel valida ,kas maa või meri.
No menüüdesse minek on ikka siga aeglane ei saagi aru mida ta teeb.Arvuti jõudlust nagu ei kasutaks üldse.Mängu pilti eest ka ei saa ära, nagu oleks kokku jooksnud.
Loodame ,et Fullis sellist jama ei ole.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZaHooR
HV vaatleja
|
22.02.2009 11:27:36
|
|
|
Ma vaatasin ka, et arvuti kokku jooksnud. Jube kaua pidi ootama, mul oli näpp juba restardi nupuni sirutatud, kui järsku jälle liikuma hakkas.
Mängu kohta ei oska ma midagi öelda, liiga saast arvuti selle mängimiseks. Korraks sai merepeal käidud, aga liiga lagine oli, et midagi teha saaks.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
22.02.2009 12:49:24
|
|
|
ZaHooR kirjutas: |
Mängu kohta ei oska ma midagi öelda, liiga saast arvuti selle mängimiseks. Korraks sai merepeal käidud, aga liiga lagine oli, et midagi teha saaks. |
võiks siis mainida viisakuse pärast ,mis kasti peal jooksutasid
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
MitchriX
HV kasutaja
|
22.02.2009 15:23:59
|
|
|
Mere peal olles seda päris Silent Hunter'ga ei saa võrrelda, ilmastiku efekte polnud nagu ollagi Ja kuidagi tuimaks jättis see lahing, mis võibolla oli tingitud ka halvast/easy AI'st: kokkuvõttes ei kaotanud ühtegi laeva ja see "boarding" feature jäi samuti arusaamatuks (kas mõlemad laevad peavad ennem ankrus olema or what )
Teine demo battle jänkidedega seal jõesängis osutus päris veriseks - little ambush never hearts Täiesti crazy lahingupidamisviis tol ajal ikka, kõik see mees kaheses reas - see, kes oma musketi ennem ära jõuab laadida, jääb tõenäoliselt ka elama..kuni järgmise laadimiseni maybe
Päris palju glitche oli samuti näha: lisaks meeletule loading ajale, iga esimene load oli pmst vigane (kõik settingud max) ja pildi sai normaalseks alles, kui graphics settingutes paar asja disablida ja pärast jälle enabida (mis tähendas, et sama mappi tuli kolm korda "rõõmsalt" järjest laadida )
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
4 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.02.2009 15:40:36
|
|
|
tegemist on ju demoga.. mis efektse sa seal loodad. Eeldaks et fullis oleneb ajast ja kohast mis ilm merel valitseb. Lugenud ka et demoga oli mingi kala ja ei lastud sellepärast varem välja. Arvata on et asi on praegusel hetkelgi veel bugine ja easy tasemega et kõik saaks ära proovida ilma koheselt kaotamata.
Jookseb kah nii ja naa... eks näis mida full endast toob. Mida sealt uut ikka tahta. Peamine et vana heal tasemel Total War koos teise ajastu sõja süsteemiga. Strateegia igatahes peab kenasti ümber mõtlema kuna vanad "jookseme peale" viisid enam ei lõppe eriti hästi Tegemist siiski strateegia mänguga mitte point, click, forget.
ps: endal eriti probleeme ei olnud v.a sutsu pikad loadingu ajad, jalgadel liuglev ai kui käsi võitlus käis (osad ligulesid mitte kõik), stupid ai.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
22.02.2009 19:54:47
|
|
|
hmm pole steamiga varem eriti kokku puutunud. Ei saa seda demo tööle, tõmbas ära ja üritan käivitada, siis jääbki "Preparing to launch Empire: Total War", ning see aken vilgub lahti-kinni... Kui Steami kaust lahti võtta ja Empire.exe käivitada, siis sama nali. On sellel minig spets install või midagi kuskil.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
22.02.2009 19:58:57
|
|
|
Korra mingi asja seal installib, lase tal vilgutada.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
22.02.2009 20:40:47
|
|
|
Mul oma 45+ min selle "Preparing to launch Empire: Total War" vilgutanud - targemaks pole saanud. Ei tea, kammib raibe...
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aavo
HV kasutaja

|
22.02.2009 21:57:48
|
|
|
andres1221 kirjutas: |
Mul oma 45+ min selle "Preparing to launch Empire: Total War" vilgutanud - targemaks pole saanud. Ei tea, kammib raibe... |
Pane see launch aken kinni ja pane mäng uuesti käima. Minul töötas.
Ise mängisin ka, ja olen üllatunud. Demo põhjal vaadates tundub sama mäng, mis mulle meeldib, kuid on lihtsalt lisatud erinevaid uusi asju. Laevad olid küll nii detailsed, et kuku pikali.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.02.2009 22:09:31
|
|
|
steam -> tee selle mängu peal parem klõps ja vali properties ja siis viimase tääbi peal peaks avanema valikud "verify" jne. Tee see verify ära ja vaata kas siis hakkab tööle. Kui ei siis steam kinni... ootad natuke aega ja siis uuesti steam käima.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
rainer9968
HV kasutaja

|
23.02.2009 09:37:01
|
|
|
sai ka siis demo ära proovitud, üpris tasemel mäng. Minul tuli kohe sarnasus sellise mänguga nagu Imperial Glory, noh merelahingud on küll sarnased, ainult et Imperial Glorys on merelahingus rohkem võimalusi ( suurtükke pead laevadel ise laadima ja samuti laeva ise ka juhtima).
Tekkis küsimus, et kas Empire mängumootor baseerub Medieval II omal või on uus.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
3 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
23.02.2009 12:29:09
|
|
|
rainer9968, kas sa ei viitsinud tutoriali üldse kuulata? Kui soovid, siis võid kõiki oma laevu ise juhtida. Ja Imperial Glory on hale üritus TotalWar seeriat kopeerida.
Mäng tundub täitsa tasemel kui jätta välja laadimisaeg, mille jooksul saad kohvi teha ja ära juua, no peaaegu. Kahe ekraaniga on kebenn, kuna mäng laseb hiirel vabalt teisele ekraanile minna ja paremale poole kaamera pööramist tuleb teha klaverilt ... vähemalt lõpuks pandi kaameranupud vaikimisi wasd alla.
Kas keegi hea inimene seletaks lahti selle Steami põhimõtte? Kuhu ta mul selle ETW nüüd siis installis? Näen küll, et steami kaust on kokku üle 2 giga, kuid mängu sealt ei leia. Kus näiteks on descrstrat ja muud settingute failid, jne? Ahjaa, kuidas steamis saaks nagu muuta ketast, millele mäng pannakse? Selline "teeme kasutaja eest kõik ära" värgid ei meeldi mulle üldse.
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
23.02.2009 15:44:59
|
|
|
No kurja, ei saa tööle. Angeli soovitus ka ei aidanud.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
23.02.2009 18:02:25
|
|
|
monty11 kirjutas: |
rainer9968, kas sa ei viitsinud tutoriali üldse kuulata? Kui soovid, siis võid kõiki oma laevu ise juhtida. Ja Imperial Glory on hale üritus TotalWar seeriat kopeerida.
Mäng tundub täitsa tasemel kui jätta välja laadimisaeg, mille jooksul saad kohvi teha ja ära juua, no peaaegu. Kahe ekraaniga on kebenn, kuna mäng laseb hiirel vabalt teisele ekraanile minna ja paremale poole kaamera pööramist tuleb teha klaverilt ... vähemalt lõpuks pandi kaameranupud vaikimisi wasd alla.
Kas keegi hea inimene seletaks lahti selle Steami põhimõtte? Kuhu ta mul selle ETW nüüd siis installis? Näen küll, et steami kaust on kokku üle 2 giga, kuid mängu sealt ei leia. Kus näiteks on descrstrat ja muud settingute failid, jne? Ahjaa, kuidas steamis saaks nagu muuta ketast, millele mäng pannakse? Selline "teeme kasutaja eest kõik ära" värgid ei meeldi mulle üldse. |
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\empire total war demo
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
rainer9968
HV kasutaja

|
24.02.2009 14:20:31
|
|
|
monty11 kirjutas: |
Kas keegi hea inimene seletaks lahti selle Steami põhimõtte? Kuhu ta mul selle ETW nüüd siis installis? Näen küll, et steami kaust on kokku üle 2 giga, kuid mängu sealt ei leia. Kus näiteks on descrstrat ja muud settingute failid, jne? Ahjaa, kuidas steamis saaks nagu muuta ketast, millele mäng pannakse? Selline "teeme kasutaja eest kõik ära" värgid ei meeldi mulle üldse. |
Merelahingu tutorialit jah tõesti lõpuni ei kuulanud, sellest vb ka see arusaamatus. Mul ikka küsimus õhus. Kuna demo juures pole read me faili, siis kas mäng socket A platvormi ka toetab, Medieval II seda ei teinud, kuna vajas SSE2 ja socket A-l pole seda.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
3 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
01.03.2009 23:57:23
|
|
|
Demo peal, julmalt hea mäng
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
02.03.2009 13:09:37
|
|
|
Tõmban ka steamist alla demo ja katsetan ära. Juba esimestest piltidest ja infost saati seda mängukest oodanud. Tahaks loota et veel paremad kui eelmised
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
02.03.2009 14:23:50
|
|
|
Sain ka omal lõpuks tööle demo. Lasin steami maha ja uuesti peale ning tõmbasin demo uuesti, nüüd töötas. Muidu tore, aga ma ei tea miks lootsin nagu midagi enamat (ei tea ka täpselt mida )
Kas mulle ainukesena tundub graafika vähe kahtlane. Maa lahingutes nagu eriti. Ei oskagi seletada, mis mulle kahtlane tundub...
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
02.03.2009 17:24:46
|
|
|
Konkreetne tegelane oled, andres1221
Viska ehk pilk peale oma graafikaseadistustele .. lükka kõik põhja ja vaata, mis mulje siis jääb.
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
02.03.2009 19:50:18
|
|
|
njah 
Vana graafika tundus vist juba liiga kodune. Ega uuel midagi viga ei ole, kohati päris kena. (Varjud on veidi kahtlased, võib-olla mu enda poolne kamm, ja rohi ei tundu ka just kõige kena. Paraku mul ei ole kõik põhjas ka, vaid meidumi ja high segu. Mehed tunduvad ka kuidagi väiksemad kui enne, aga samas on neid nüüd väljakul ka hulga rohkem )
Enama all lootsin, vast seda, et uus mäng ei meenutaks nii palju vana. Merelahingud väga just ei köida, aga mine tea, ehk hakkavad meeldima. Ning maismaa lahingutes väga palju pole just muutunud, väljaarvatud muidugi uued strateegiad ja relvad, aga põhi tundub ikka suht sama...
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
02.03.2009 20:54:37
|
|
|
Millegi pärast mulje et eelmise mängu graafika oli kohati etem. Just taimestiku kohapealt(eriti puud). Muidu maismaa lahing on suht sama kui vanal, oleks oodanud midagi uut(kas või graafiliselt). Merelahingute osa on muidugi tore lisa mida saigi põhiliselt oodatud.
Närvidele käis tiba jõle aeglane laadimine, kas siis vahetad mõnda väiksemat graafika sätet või eriti kui laed mängu ja lahingut ennast. Loodetavasti see vaid demo jama. Plaan siiski mäng endalegi muretseda.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
02.03.2009 21:01:11
|
|
|
puud on jah kohati karvased... see jura efekt on kah kasutuses et kui puud vaatad ja kaamerat liigutad siis puu lehed liiguvad su kaameraga kaasa (3D illusioon tegelt on asjad 2d) Mehed on kah suht nagu toimus war of the clones. Total War 2 oli natuke mängitud selles suhtes kiivrite ja armori värvidega et natukenegi erinevad oleksid. Aga sellel ajastul vist pidid kõik ühe gruppi vennikesed ühtemoodi riides olema. Võiks vähemalt natukenegi näod erineda.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
02.03.2009 22:19:27
|
|
|
No kui kuulata arendajaid, siis uus peaks olema AI, aga mina küll ei oskaks sealt lahinguväljalt midagi uut oodata.
Ehk käskude jagamise poole pealt seda, et võiks olla mingi klahvivajutusega näha, kuhu sul eelnevad üksused suunatud. Midagi sarnast on, aga nii palju kui ma mäletan, tuli see ette kui unit ära valida ... tegelt peaks veel katsetama ... korra mängisin maalahingut, aga pani pange ja pole aega olnud rohkem.
Ega sellisest mängust polegi väga midagi uut oodata ... uued asjad võivad selle mängu vabalt ära rikkuda.
Muidugi oleks ehk lahe selline arcade lahinguvariant, kus saad vägede juhatamise AI kätte anda ja ise reamehena lahinguväljale minna
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|