Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 161, 162, 163 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KrikU
HV veteran
KrikU

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.02.2009 13:36:48 vasta tsitaadiga

Mul on siuke teema, et rahvas listis gruppideks jaotatud, aga kuna ma gruppide nimesi muudan ja tõstan rahvast ühest kohast teise siis tekkinud probleem, et osad nimed on nagu kahekordselt mõlemasse gruppi tekkinud peale ümber tõstmisi. Ei tea mismoodi duplikaatidest vabaneda? Parema hiireklõpsuga on mõlemil samal nimel erinevas grupis samad valikud.

Tegu on Live Messengeriga kasutan nii XP, kui ka Vista all hetkel 8.5.1302.1018
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 20.02.2009 19:37:15 vasta tsitaadiga

KrikU kirjutas:
Mul on siuke teema, et rahvas listis gruppideks jaotatud, aga kuna ma gruppide nimesi muudan ja tõstan rahvast ühest kohast teise siis tekkinud probleem, et osad nimed on nagu kahekordselt mõlemasse gruppi tekkinud peale ümber tõstmisi. Ei tea mismoodi duplikaatidest vabaneda? Parema hiireklõpsuga on mõlemil samal nimel erinevas grupis samad valikud.

Tegu on Live Messengeriga kasutan nii XP, kui ka Vista all hetkel 8.5.1302.1018

Parem klikk nimel ja group options - remove contact from group 8)
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
RaPTiLE
Kreisi kasutaja
RaPTiLE

sõnum 20.02.2009 20:12:06 vasta tsitaadiga

Aga siis kaob kontak üldse ära, mõlemast grupist icon_rolleyes.gif
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 20.02.2009 20:33:36 vasta tsitaadiga

RaPTiLE kirjutas:
Aga siis kaob kontak üldse ära, mõlemast grupist icon_rolleyes.gif

icon_eek.gif minul küll ei kao. Aga pane messenger kinni ja siis kustuta kõik kaustast C:\Users\SINU KASUTAJA\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts ,siis ehk saab korda kuna ta laeb serverist kõik kontaktid ja grupid uuesti

edit: seal ka kontaktid, tee see ka tühjaks: C:\Users\KASUTAJA\AppData\Local\Microsoft\Messenger
tagasi üles
Oliver112
HV veteran

sõnum 21.02.2009 23:50:42 vasta tsitaadiga

Kellelgi pole probleemi, et selle kõige uuema Live messengeriga teiste veebika vaatamisel valge pilt ainult? Enda pilti teised näevad ilusasti ja teises arvutist vana msniga näen teiste pilti ka.
tagasi üles
Martin(ez)
HV vaatleja

sõnum 27.02.2009 16:22:47 vasta tsitaadiga

Probleem selline, ühe aadressiga saan kenasti sisse logida, teisega mitte.
Connectib pikalt ja siis ütleb lihtsalt, et ühendusega on probleeme. Sekund hiljem proovin teise kasutajaga ja logib hetkega sisse. Sama lugu nii tööl kui ka kodus. Üks töötab teine mitte. Veateate koodi ei saa, tuleb lihtsalt kiri:
Windows Live Messengeri sisselogimine ei õnnestu
Teie interneti-ühendusega võib probleeme olla. Kontrollige, et teie arvuti on internetti ühendatud.
Probleemi lahendamiseks klõpsake nuppu "Tõrkeotsing".

Tõrkeotsing annab ainult rohelised linnukesed: IP, väikelüüs, IE väljas režiimi säte, hosts-fail, DNS, puhverserver, võtmepordid - kõik on korras.

kellelgi veel sama jama?
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 27.02.2009 22:17:30 vasta tsitaadiga

see uus live messenger 2009 on ikka totaalne crap thumbs_down.gif eelkõige see, et display pildid on vasakul, mitte paremal. ei harju kuidagi ära sellega, kogu aeg on tunne nagu ekraanil oleks mingi raskus vasakul ja kisuks viltu. palju parem on kui üldse on display pildid peidetud. mõttetu muudatus minu meelest, ei saa aru, miks see kasulik peaks olema, kogu aeg on olnud ju paremal need pildid.

lisaks on igasugu mõttetuid kellasid ja vilesid juurde pandud, millesse ei viitsi isegi süvenema hakata, kuigi uue messengeri kirjelduses oli et kõik on palju lihtsam nüüd kui enne. no ei ole, vastik, kirev ja keeruline. lisaks ma ei leia kuidagi kohta, kust saaks teha nii et igal vestluspartneril on eri värvi taust, nagu enne sai. tundub et nüüd on vist nii et ainult igaüks ise saab teha sellise tausta, millega teised teda näevad. väga nõme.

samuti on arusaamatu, miks on vestluses enne igat uut teadet lollakas punkt. kogu aeg on selleta hakkama saadud, nüüd siis on vaja selline asi panna :S
tagasi üles
Goldec
Kreisi kasutaja
Goldec

sõnum 27.02.2009 22:32:24 vasta tsitaadiga

See, et display pildid on vasakul, on igati loogilisem, kuna lauseid loed vasakult paremale.
Mulle igatahes meeldib sajaga uus disain, aga ma olen seda juba paar kuud kasutanud ka.. harjumise asi.

See, et mingeid mõttetuid tilu-lilusid lisatakse on jah jama, aga need eemaldan kõik patchiga ja alles jätan vaid bare-bones IM clienti icon_smile.gif
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 27.02.2009 22:56:12 vasta tsitaadiga

Goldec kirjutas:
See, et display pildid on vasakul, on igati loogilisem, kuna lauseid loed vasakult paremale.

icon_rolleyes.gif äkki selgitad seda loogikat, ma ei saa aru. kuidas on pildid seotud tekstiga, mida sa loed? sama loogika alusel siis võiks ju ka kerimisriba olla vasakul
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 27.02.2009 23:36:22 vasta tsitaadiga

Mõttetu vaielda icon_lol.gif Mulle ka ei meeldi ,et pildid vasakul on thumbs_down.gif Noh, kasutan messenger'i 8.5 ja kui see peaks blokitama Microsofti poolt, siis Hexeditor abiks icon_wink.gif
tagasi üles
Electrical
HV kasutaja
Electrical

sõnum 28.02.2009 10:58:02 vasta tsitaadiga

Eilsest hakkas selline jama MSN Messenger 7.5-ga, et olen MSNis "Online", aga kõik listis olevad inimesed näevad mind "Offlinena".
Milles on probleem, et MSN niimoodi jamab?
Olen mitu korda MSNi maha lasknud ja uuesti peale, installisin Windows Live Messengeri ja ikka sama jama icon_sad.gif
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 28.02.2009 11:43:57 vasta tsitaadiga

Electrical kirjutas:
Eilsest hakkas selline jama MSN Messenger 7.5-ga, et olen MSNis "Online", aga kõik listis olevad inimesed näevad mind "Offlinena".
Olen mitu korda MSNi maha lasknud ja uuesti peale, installisin Windows Live Messengeri ja ikka sama jama icon_sad.gif

Proovi web messengeris ,kas siis oled online: http://webmessenger.msn.com/ ,kui seal on korras, siis on viga sinu arvutis, võid proovida kustutada kõik messengeriga seotud kaustad oma kasutaja alt (hidden files and folders nähtavaks enne).
tagasi üles
Electrical
HV kasutaja
Electrical

sõnum 28.02.2009 22:17:11 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
Electrical kirjutas:

Proovi web messengeris ,kas siis oled online: http://webmessenger.msn.com/ ,kui seal on korras, siis on viga sinu arvutis, võid proovida kustutada kõik messengeriga seotud kaustad oma kasutaja alt (hidden files and folders nähtavaks enne).

Kustutasin ära, aga ikka näitab et olen "Offline"...
EDIT: Tuleb hoopis välja, et minu MSNi kontoga on midagi viga. Sugulane proovis enda MSNi kontoga sisse logida ja listis olevad inimesed nägid teda "Onlinena". icon_confused.gif
Oskab keegi öelda MSN Messengeri support e-maili kuhu saaks selle probleemiga pöörduda, suhteliselt jama on niimoodi MSNis olla et keegi ei näe et oled sees ja uut kontot ka eriti teha ei tahaks icon_sad.gif
tagasi üles
Gunnar19
Kaevur
Gunnar19

sõnum 28.02.2009 22:35:22 vasta tsitaadiga

mul polegi probleeme live messengeriga. Kas ma siis ei postitagi siia midagi või ?
HV veteran

sõnum 28.02.2009 23:05:21 vasta tsitaadiga

Gunnar19 kirjutas:
mul polegi probleeme live messengeriga. Kas ma siis ei postitagi siia midagi või ?

OT: ära muretse, küll tulevad icon_biggrin.gif
tagasi üles
Richard
HV kasutaja

sõnum 01.03.2009 00:28:07 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on probleeme Live messenger 2009 webcamiga? Hetkel endal seis selline, et webcamiga edastada Live messenger 2009-le ei saa. Kohe katkeb. Töötab Video Call, aga see ka nii hädapärast. Live-i Build 14.0.8064.206
tagasi üles
tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 03.03.2009 18:28:49 vasta tsitaadiga

Mõnel inimesel probleem olnud, et pikka aega ei kasuta hotmaili ja siis kaovad kõik kirjad ära

Saab kuidagi tagasi ka need või lootusetult kadunud?

HV vaatleja

sõnum 11.03.2009 09:58:10 vasta tsitaadiga

kammisin teemat tükil ajal aga ei leidnud vastust, ühesõnaga win 64 bit, kas on võimalik kuidagi peale panna msn`i või live`i. kui see pole võimalik, mis oleks kõige sobivam alternatiiv?

ette tänades.
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 11.03.2009 10:10:09 vasta tsitaadiga

võimalik ikka
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 11.03.2009 10:17:06 vasta tsitaadiga

Vista 64bit ja ei ole mingit probleemi Live Messengeriga.
Milles mure seisneb ?
tagasi üles
Foxxx
HV veteran
Foxxx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 11.03.2009 10:24:24 vasta tsitaadiga

Kuidas ennast windows messengerist ära unustama panna?
Sidusin lolli peaga oma kasutaja msniga ja nüüd peksab Windows Messenger aeg-ajalt välja teisest Messengerist.
tagasi üles
raudkukk
HV vaatleja

sõnum 11.03.2009 12:50:06 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Vista 64bit ja ei ole mingit probleemi Live Messengeriga.
Milles mure seisneb ?

sry unustasin mainida, et on xp 64 ja sellele ei surunud midagi peale
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 11.03.2009 14:01:56 vasta tsitaadiga

http://www.techspot.com/blog/129/how-to-run-windows-live-messenger-on-windows-xp-x64/

http://www.google.ee/search?q=windows+xp+64bit+messenger <-- esimene tulemus icon_rolleyes.gif
tagasi üles
lockdown92
Kreisi kasutaja
lockdown92

sõnum 13.03.2009 14:31:11 vasta tsitaadiga

Tervitus! Sai paar kuud tagasi seda uut wlm9 proovitud, siis juba ilmnes selline probleem et ei saa kontakte lisada ja kui teised mind lisavad, siis ei tule mulle mingit confirmationit ega midagi. panin siis 8.5 tagasi peale, aga nüüd suruti seesama jama peale mulle (wlm9) ja nüüd ikka sama probleem. Selleks et inimesi lisada ja requeste vastu võtta, pean ronima ebuddy'sse... väga imelik, aga äkki oskate aidata? icon_smile.gif
mteachx
HV Guru
mteachx

sõnum 14.03.2009 21:19:56 vasta tsitaadiga

Siin kuskil oli kunagi juttu selle probleemi lahendusele:
http://www.upload.ee/image/28770/clipboard_upped.png

Help? icon_wink.gif

Uusim msn paneb don't sendi mulle, Möga Viha tekitab see MSN kergelt!

E//
Süsteemi taastega sain vana tööle taas aga jah, jumal hoidku, et need kohustuslikuks ei muutuks! =S

- Sinu isiklik nutipartner
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 161, 162, 163 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.