praegune kellaaeg 23.06.2025 17:16:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.02.2009 17:41:30
|
|
|
rannaklubi: Kõik sõltub ka sellest, et mis viga sellel DV2000-l on. Viimati õnnestus üks koomas olev täiesti edukalt ellu äratada.
Ehs siis see, mida olen ka varem öeldnud, et DV2000-tel on olemas mitmeid eri tüüpi vigu ja vähemalt üks veatüüp on täiesti "ravitav" ja saab Koomas olev läppari üles äratada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rait126
HV vaatleja
|
25.02.2009 23:51:14
|
|
|
Tere,
probleem on meil paljudel ühine. Endal on kaks korda HP Pavilionil DV6018 emaplaati vahetatud ja arvuti kuumenemine ütleb, et läheb ka kohe kolmas kord. Viisin uuesti tagasi neile ja tehti BIOSi uuendus, kuid julgevad ikka veel raha küsida. Nõuan ise uut arvutit ja ei lepi sellise asjaga. MIKS keegi ei ole midagi ette võtnud? Siin oleks vaja mingit ühist pöördumist või midagi muud sellist nt. meediale või tarbijakaitsele. Elion on esitanud mulle absurdseid väiteid ja kaalun tõsiselt antud küsimusega minna lõpuni, kasvõi kohtuni. See ei ole normaalne, et igal aastal pean vahetama emaplaati.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
26.02.2009 00:30:53
|
|
|
Üle-eelmises postis kirjeldatu on korra pea üks-ühele "Kaua Võib"-is leierdatud. Ei mäleta küll mis resultaat sealt tuli...
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
26.02.2009 00:35:24
|
|
|
midagi ei tule sealt. elijon ei ole ei tootja ega volitatud garantiiremondi teostaja. elioni kraaksuma minna ei ole erilst mõtet, sest alati annab süü veeretada tootjafirma halva kooste / garantii teostaja kehva varustatuse kaela. " ise olid loll, et ennast enne ostu ei harinud" on moraal.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
26.02.2009 01:08:53
|
|
|
HP Pavilionide turustamise mõte ongi selline, teenitakse varuosade pealt. Umbes nagu Sony müüb PS3 kahjumiga ja saab oma tulu mängude müümisest või Toyota oma tulu hoolduse kaudu. Inimene ostab omale odava sülearvuti, kuid hiljem peab ostma veel uue emaplaadi kirve hinnaga, mis võib olla näiteks 80% arvuti maksumusest, ja ongi korralik summa HP käes
_________________ Uued Lenovo sülearvutid: www.lenovoarvutid.ee
Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.02.2009 10:53:05
|
|
|
Ja see viimane juhtum näitab ka täiesti selgelt ka seda, kuidas remondifirma tegeleb "tagajärjega", ehk emaplaadi vahetusega, mitte ei tegele "põhjusega", et miks need emaplaadid maha surevad 8)
Kui emaplaadi vahetuse ajal natuke nuputada ja "inseneri mängida", siis saab vabalt panna selle uue emaplaadi selliselt tööle, et mahasuremise võimalused muutuvad tunduvalt väiksemaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
26.02.2009 11:42:12
|
|
|
tahanteada, nuputamiste eest ei maksta ju. meil on hetkel sama keiss ordiga, kes meile renditud masinate nt emaplaadilt maha murtud usb pesade korral nüüd uusi pesi peale jootma hakkab, kasseerides selle eest samamoodi raha aga kui küsida selle isejoodetud asja garantii kohta, ei oska keegi neist tehnikutest seisukohta võtta rohkem kui " meie garanteerime toimiva joote".. aga edaspidiste anomaaliate korral jääb ikka üles olukord, kus võidakse arve esitamise põhjuseks tuua õrnad, üle joodetud usb pesad. "ineseneri mängida" võivad remontijad peale tööd kodus ja masinatega, millega on aega. kõigile on valutum maksta mingi summa, saada selle eest uus detail ja garantiiga, kui seda veel jääb, samast kohast edasi minna kui hakata nende insenerikummikeksude peale uusi reegleid leiutama.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
tagasi üles |
|
 |
rait126
HV vaatleja
|
26.02.2009 12:54:35
|
|
|
Fakt on see, et mina ostsin arvuti elionist, kellega mul on ostu-müügileping. Seega vastutab Elion, mismoodi ta selle parandatud saab, on üksnes tema probleem. Nagu ma arusaan, siis on Elion probleemist olnud teadlik juba ammu. See aga tähendab, et Elion oleks pidanud sellest ostjaid teavitama, mistõttu kehtib ka hilisem pretensiooni esitamise tähtaeg. Praegusel hetkel leian, et tegemist olulise lepingurikkumisega, sest minule kui ostjale on tekitatud põhjendamatult ebamugavusi. Kahju hüvitamise hagi saaks esitada 3 aasta jooksul, mistõttu minul juba kell tiksub. Võimalik oleks ka esitada ühishagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.02.2009 13:38:51
|
|
|
rait126: Ei pea muide olema ilmtingimata Elioni probleem. Näiteks arvuti tolmust puhas hoidmine ja ventilatsiooniavade kinnikatmine (näiteks põlvedel või voodis töötamise korral), servast (väänatult) ekraani tõstmine-langetamine jms. on kõik läppari omaniku enda probleemid.
Ja tüüpiline HP läppari suremise peamine põhjus ongi selles, et omanikud rallivad oma läpparitega mööda tolmuseid tekke ja patju, kõik ventilatsiooniavad umbes ja siis imestatatakse, et miks HP läppari emaplaat 80-100 kraadise prosa korral "maha sureb".
See on küll väike üldistus, kuid kõik HP DV6000 läpparid, mida ma olen ise remontima pidanud, on kõik olnud silmini tolmu paksult täis, lisaks siis temperatuuri-surma läinud emaplaadid. Ja siis, kui küsid, et mis toimus, siis mäletab omanik küll neid filmivaatamispidusid, kus koos läppariga tundide-päevade viisi voodis vedeleti. Läppar kas teki või padja peal.
Ja olen ka varem öelnud, et kui mina HP oleks, siis sellistele, omanike poolt segikeeratud, masinatele mina ei teeks mitte mingit garantiiremonti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rait126
HV vaatleja
|
26.02.2009 14:12:33
|
|
|
no maeitea.. Üldiselt on jah mul kodus tolmuimeja selleks ja voodis ma arvutiga ei harrasta käia. Muidugi on laptop ju selleks, et kasutada teda erinevates situatsioonides sh tööl, kodus, suvilas, kohvikus jne. Järelikult ei ole ikkagi piisav jahutussüsteem. Endal on teine arvuti juba pikemat aega ka dell, kuid selliseid probleeme ei ole kunagi olnud. Pigem jagan seisukohta, et HP-d on üks odav toodang, millel puudub kvaliteet. Nagu ka varem siin öeldud, pidi probleem olema põhjasilla ja protsessori läheduses ning sellest tekkivas jahutusprobleemis. Seega ei ole mõistlik alati kasutajat süüdistada, sest näitab ka see teema käsitlus siin, et probleem kõigil üks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
26.02.2009 16:14:07
|
|
|
aga kuna saab kummi venitada teiste lülide arvelt, siis seda ka tehakse. m.o.t.t. suhle võimalikult otse kohaga, kus masin reaalselt remonditakse. sõbra dv2000 mille ma eelmisel neljapäeval neile viisin, sai eile avlmis ja täna ära toodud. kui ma homseks õhtuks vitsa asemele xp ka peale saan, on elu lill.
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.02.2009 16:44:46
|
|
|
Eks nende läpparite suremisega on nii ja naa. Näiteks on palju räägitud nii Acerite kui ka Toshibade suremisest. Samas - mul on olemas 5 aastat vana Acer ja 7 aastat vana Toshiba ja mitte kumbki ei oma tahtmist maha surema hakata. Ja muud nendega tehtud pole, kui on olnud viisakas kasutamine ning 1-2 x aastas tolmust puhastamine.
Neid pole ei sõimatud ega neid pole väntsutatud ja vastutasuks töötavad, ilusti, kenasti, viisakalt
---------------------------------------------------------------------
Aga teemasse kah: Kui HP DV jukerdab, siis ta jukerdab. Ja eks omanik peab ise vaatama, kas müüb osadeks või läheb lappimise ja konstruksiooni muutmise teed - saades töötava läppari - "lauaarvuti asendaja".... Ja viimati käest läbi käinud DV2000 osutus täiesti lapitavaks läppariks
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mefistofeles
HV kasutaja
|
26.02.2009 17:25:15
|
|
|
Endal dv2007ea jamanud nüüd nädal aega. Kui aku taga, siis ei lähe tööle.
Ventikas hakkab ketrama, quick play nupud siniseks, nii poweri nupu, kui eesäärelt led sinised. Thats it. Alguses lahendas asja see, et juhe taha ja siis arvut tööle. Nüüd ei aita see ka enam.
Aja jooksul olen vahetanud arvutil ära. Korpus, monitori juhe, wifi antennid, inverter.. Nüüd lahkunud emaplaat?
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
26.02.2009 18:21:55
|
|
|
Kui päris dambjuuser pole saab nendega HP'dega ka hakkama. Endal nüüd pool aastat vana dv2630. Teadsin ,et HP'd väga töökindlad pole ,aga confi ja hinna suhe oli lihtsalt liiga hea. Tolmu imeb hullult millegi pärast jah 2 korda selle aja jooksul puhastanud ja alati on korralikult rookimist olnud. Läpparit väntsutan igapäev koolis kaasas. Ajanud läpparile peale igast vedelike ja istunud lumetormiga pargis ,läppar süles. Üks "hiire" klahv läks küll katki. Kinnitus ,siis täpsemalt ,aga see sai kodusel viisil ära parandatud jälle. Korpuse on ka kerged kulumisjäljed. Ei läigi enam nii väga ,aga täitsa esinduslik veel. Ja väga tihti istun voodis läpakas kõhu peal. Mõistlik oleks aegajalt lihtsalt tempe uurida
_________________ Tere. |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
26.02.2009 19:27:33
|
|
|
laurx kirjutas: |
tsitaat: |
pool aastat vana
|
sellel ajal parandab garantiiremont enamuse vigadest kui sa just sültnäpp ei ole. |
pole viitsinud tühiste asjade pärast nädalateks oma arvutit garantiisse viia siiamaani..
_________________ Tere. |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
27.02.2009 15:19:25
|
|
|
mina sain eile oma paviljunni servisneteist kätte. lolli peaga ma seda seal ei proovinud. kui enne viimist masina välisel vaatlusel võis mõnede tulede põlema hakkamise põhjal järeldada, et elekter laadijast masinasse jõuab, siis eile tagasi saadud tellis ei näita mitte mingist otsast, et temasse mingil kujul vool läheks. kui ma elaks nt võrus, mis te arvate, kas oleks olnud tegemist meeldiva avatusega peale tallinnast tulemist? täna lähen servicenetti tagasi ja palun mulle kui tavait ga harjunud inimesele näidata, mismoodi see masin tööle hakkama peaks.
edit: servicenet is sain jutule kellegi kõvema ninaga kui need kaks neidist, kes letitaga. öeldi, et olla välja võideldud teine aasta garantiid välja TERVETELE MASINATELE, viidates meie võlaõigusseaduselee, seega kui KELLELGI ON ALLA KAHE AASTA VANUSE PAVILIONIGA PROBLEEME, TULEB asap SINNA MINNA! suure tõenäosusega tehakse korda aga edasimüüjad ei pruugi seda infot jagada ja ilmselt teadmatud inimesed kannavad oma nende teada aastase garantiiga masinaid pahaaimamatult maha.
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.02.2009 18:57:15
|
|
|
laurx: Mulle toodi praegu lappimiseks DV6000 läppar, millel on juba 1x emaplaat vahetatud. Ja uuel emaplaadil on peal kleeps: RMA. Seega siis tegu mõne varasema kasutuses olnud, tehasesse tagasi saadetud emaplaadiga, mis on pärast tehase kontrolli (lappimist) uuel ringil 8)
Ja nüüd hakkan ma siis otsima, et mis põhjustel see RMA-plaat maha Kooma on kukkunud. Et kas tegu on "silmini täis tolmust" tekitatud kõrgete temperatuuride kahjustustega. Või on välja löönud juba varasemal perioodil eksisteerinud vead.
|
|
tagasi üles |
|
 |
dsg
HV kasutaja

|
27.02.2009 20:55:26
|
|
|
Mul vahetati ka suvel emaplaati . Saan väga hästi aru miks nad ära surevad halva kasutamise juures. Nüüd olen ise jälginud ,et masin ei käiks tolmu sees jne. Pole probleemi olnud. Aga koolis tunnen küll paljudele kaasa kuna neid hp masinaid on ikka jube paljudel , eriti kui ma tean ,et inimene ei ole kõige taibukam arvuti kasutaja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ghost999
HV vaatleja
|
28.02.2009 01:33:06
Hp dv6103 ei võta käivitamisel pilti ette |
|
|
Vaatasin foorumis ringi natuke ja jõudsin järeldusele et see dv6000 on täis pask.
Mure tegelikult selline, et lülitan arvuti sisse, tuled lähevad põlema, vent ka korraks vist käima, proovib dvd romi buutida aga pilt on must, mitte midagi ette ei tule ja ühtegi piiksu ka ei tee.
Quick play nupust vajutades teeb samamoodi, kui neid voluumi nuppe näppida siis ainult piiksub.
Alguses oli selline teema olnud, et sama must pilt oli ees, aga kui kolm korda järjest proovida käivitada siis läks käima, aga nüüd siis enam ei midagi.
Leidsin siit foorumist ka nagu sama murega teemasi, aga antud HV teemade lingid olid juba ära kustutatud või vananenud.
Garantii on sellel arvuti läbi.
Proovisin igasuguseid power nupuga variante, aku tagant vool tagant 30 sekki power all, aga ei midagi.
Hommikul proovin teist rami, aga mida võiks veel proovida enne kui nurka visata see arvuti või siis emaplaadi vahetuse peale mõelda?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nomore
HV kasutaja

|
28.02.2009 02:01:14
|
|
|
Kõlab nigu muti viga jah. Kasutaja tahanteada räägib pidevalt, kuidas ta neid vigu remondib, nii et kontakteeru temaga, he can fix everything
Ega sa hiljuti pole midagi huvitavat masinale peale valand vms?
_________________ Eile nägin, kuidas mees teerulli alla jäi. Nüüd mul enam ühte jalga pole. |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.02.2009 10:04:50
|
|
|
Selline konkreetne viga on ta"iesti parandatav, muide. Kuid selle veakoha ylesotsimine on pa"ris tyytu ja pikka aega vajav tegevus.
Aga muidu on yks tyypviga küll.
Postitatud mobile device
-----------------------------------------------------------
On muidu endal ka laiali uurimiseks üks DV6300 seeria läppar ja see on samasuguse veaga. Ja usun, et selle viga õnnestub 1-2 nädalaga "välja kaevata" 8)
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|