|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
laurx
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.02.2009 17:41:30
|
|
|
rannaklubi: Kõik sõltub ka sellest, et mis viga sellel DV2000-l on. Viimati õnnestus üks koomas olev täiesti edukalt ellu äratada.
Ehs siis see, mida olen ka varem öeldnud, et DV2000-tel on olemas mitmeid eri tüüpi vigu ja vähemalt üks veatüüp on täiesti "ravitav" ja saab Koomas olev läppari üles äratada.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
rait126
HV vaatleja
|
25.02.2009 23:51:14
|
|
|
Tere,
probleem on meil paljudel ühine. Endal on kaks korda HP Pavilionil DV6018 emaplaati vahetatud ja arvuti kuumenemine ütleb, et läheb ka kohe kolmas kord. Viisin uuesti tagasi neile ja tehti BIOSi uuendus, kuid julgevad ikka veel raha küsida. Nõuan ise uut arvutit ja ei lepi sellise asjaga. MIKS keegi ei ole midagi ette võtnud? Siin oleks vaja mingit ühist pöördumist või midagi muud sellist nt. meediale või tarbijakaitsele. Elion on esitanud mulle absurdseid väiteid ja kaalun tõsiselt antud küsimusega minna lõpuni, kasvõi kohtuni. See ei ole normaalne, et igal aastal pean vahetama emaplaati.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
26.02.2009 00:30:53
|
|
|
| Üle-eelmises postis kirjeldatu on korra pea üks-ühele "Kaua Võib"-is leierdatud. Ei mäleta küll mis resultaat sealt tuli...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
26.02.2009 00:35:24
|
|
|
midagi ei tule sealt. elijon ei ole ei tootja ega volitatud garantiiremondi teostaja. elioni kraaksuma minna ei ole erilst mõtet, sest alati annab süü veeretada tootjafirma halva kooste / garantii teostaja kehva varustatuse kaela. " ise olid loll, et ennast enne ostu ei harinud" on moraal.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. |
|
| tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
26.02.2009 01:08:53
|
|
|
HP Pavilionide turustamise mõte ongi selline, teenitakse varuosade pealt. Umbes nagu Sony müüb PS3 kahjumiga ja saab oma tulu mängude müümisest või Toyota oma tulu hoolduse kaudu. Inimene ostab omale odava sülearvuti, kuid hiljem peab ostma veel uue emaplaadi kirve hinnaga, mis võib olla näiteks 80% arvuti maksumusest, ja ongi korralik summa HP käes
_________________ Uued Lenovo sülearvutid: www.lenovoarvutid.ee - kasuta koodi "HINNAVAATLUS", et saada 50€ alla P14s Gen 6 R7 hinnast!
Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.02.2009 10:53:05
|
|
|
Ja see viimane juhtum näitab ka täiesti selgelt ka seda, kuidas remondifirma tegeleb "tagajärjega", ehk emaplaadi vahetusega, mitte ei tegele "põhjusega", et miks need emaplaadid maha surevad 8)
Kui emaplaadi vahetuse ajal natuke nuputada ja "inseneri mängida", siis saab vabalt panna selle uue emaplaadi selliselt tööle, et mahasuremise võimalused muutuvad tunduvalt väiksemaks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
26.02.2009 11:42:12
|
|
|
tahanteada, nuputamiste eest ei maksta ju. meil on hetkel sama keiss ordiga, kes meile renditud masinate nt emaplaadilt maha murtud usb pesade korral nüüd uusi pesi peale jootma hakkab, kasseerides selle eest samamoodi raha aga kui küsida selle isejoodetud asja garantii kohta, ei oska keegi neist tehnikutest seisukohta võtta rohkem kui " meie garanteerime toimiva joote".. aga edaspidiste anomaaliate korral jääb ikka üles olukord, kus võidakse arve esitamise põhjuseks tuua õrnad, üle joodetud usb pesad. "ineseneri mängida" võivad remontijad peale tööd kodus ja masinatega, millega on aega. kõigile on valutum maksta mingi summa, saada selle eest uus detail ja garantiiga, kui seda veel jääb, samast kohast edasi minna kui hakata nende insenerikummikeksude peale uusi reegleid leiutama.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. |
|
| tagasi üles |
|
 |
rait126
HV vaatleja
|
26.02.2009 12:54:35
|
|
|
| Fakt on see, et mina ostsin arvuti elionist, kellega mul on ostu-müügileping. Seega vastutab Elion, mismoodi ta selle parandatud saab, on üksnes tema probleem. Nagu ma arusaan, siis on Elion probleemist olnud teadlik juba ammu. See aga tähendab, et Elion oleks pidanud sellest ostjaid teavitama, mistõttu kehtib ka hilisem pretensiooni esitamise tähtaeg. Praegusel hetkel leian, et tegemist olulise lepingurikkumisega, sest minule kui ostjale on tekitatud põhjendamatult ebamugavusi. Kahju hüvitamise hagi saaks esitada 3 aasta jooksul, mistõttu minul juba kell tiksub. Võimalik oleks ka esitada ühishagi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.02.2009 13:38:51
|
|
|
rait126: Ei pea muide olema ilmtingimata Elioni probleem. Näiteks arvuti tolmust puhas hoidmine ja ventilatsiooniavade kinnikatmine (näiteks põlvedel või voodis töötamise korral), servast (väänatult) ekraani tõstmine-langetamine jms. on kõik läppari omaniku enda probleemid.
Ja tüüpiline HP läppari suremise peamine põhjus ongi selles, et omanikud rallivad oma läpparitega mööda tolmuseid tekke ja patju, kõik ventilatsiooniavad umbes ja siis imestatatakse, et miks HP läppari emaplaat 80-100 kraadise prosa korral "maha sureb".
See on küll väike üldistus, kuid kõik HP DV6000 läpparid, mida ma olen ise remontima pidanud, on kõik olnud silmini tolmu paksult täis, lisaks siis temperatuuri-surma läinud emaplaadid. Ja siis, kui küsid, et mis toimus, siis mäletab omanik küll neid filmivaatamispidusid, kus koos läppariga tundide-päevade viisi voodis vedeleti. Läppar kas teki või padja peal.
Ja olen ka varem öelnud, et kui mina HP oleks, siis sellistele, omanike poolt segikeeratud, masinatele mina ei teeks mitte mingit garantiiremonti.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
rait126
HV vaatleja
|
26.02.2009 14:12:33
|
|
|
| no maeitea.. Üldiselt on jah mul kodus tolmuimeja selleks ja voodis ma arvutiga ei harrasta käia. Muidugi on laptop ju selleks, et kasutada teda erinevates situatsioonides sh tööl, kodus, suvilas, kohvikus jne. Järelikult ei ole ikkagi piisav jahutussüsteem. Endal on teine arvuti juba pikemat aega ka dell, kuid selliseid probleeme ei ole kunagi olnud. Pigem jagan seisukohta, et HP-d on üks odav toodang, millel puudub kvaliteet. Nagu ka varem siin öeldud, pidi probleem olema põhjasilla ja protsessori läheduses ning sellest tekkivas jahutusprobleemis. Seega ei ole mõistlik alati kasutajat süüdistada, sest näitab ka see teema käsitlus siin, et probleem kõigil üks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
26.02.2009 16:14:07
|
|
|
aga kuna saab kummi venitada teiste lülide arvelt, siis seda ka tehakse. m.o.t.t. suhle võimalikult otse kohaga, kus masin reaalselt remonditakse. sõbra dv2000 mille ma eelmisel neljapäeval neile viisin, sai eile avlmis ja täna ära toodud. kui ma homseks õhtuks vitsa asemele xp ka peale saan, on elu lill.
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.02.2009 16:44:46
|
|
|
Eks nende läpparite suremisega on nii ja naa. Näiteks on palju räägitud nii Acerite kui ka Toshibade suremisest. Samas - mul on olemas 5 aastat vana Acer ja 7 aastat vana Toshiba ja mitte kumbki ei oma tahtmist maha surema hakata. Ja muud nendega tehtud pole, kui on olnud viisakas kasutamine ning 1-2 x aastas tolmust puhastamine.
Neid pole ei sõimatud ega neid pole väntsutatud ja vastutasuks töötavad, ilusti, kenasti, viisakalt
---------------------------------------------------------------------
Aga teemasse kah: Kui HP DV jukerdab, siis ta jukerdab. Ja eks omanik peab ise vaatama, kas müüb osadeks või läheb lappimise ja konstruksiooni muutmise teed - saades töötava läppari - "lauaarvuti asendaja".... Ja viimati käest läbi käinud DV2000 osutus täiesti lapitavaks läppariks
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mefistofeles
HV kasutaja
|
26.02.2009 17:25:15
|
|
|
Endal dv2007ea jamanud nüüd nädal aega. Kui aku taga, siis ei lähe tööle.
Ventikas hakkab ketrama, quick play nupud siniseks, nii poweri nupu, kui eesäärelt led sinised. Thats it. Alguses lahendas asja see, et juhe taha ja siis arvut tööle. Nüüd ei aita see ka enam.
Aja jooksul olen vahetanud arvutil ära. Korpus, monitori juhe, wifi antennid, inverter.. Nüüd lahkunud emaplaat?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
26.02.2009 18:21:55
|
|
|
Kui päris dambjuuser pole saab nendega HP'dega ka hakkama. Endal nüüd pool aastat vana dv2630. Teadsin ,et HP'd väga töökindlad pole ,aga confi ja hinna suhe oli lihtsalt liiga hea. Tolmu imeb hullult millegi pärast jah 2 korda selle aja jooksul puhastanud ja alati on korralikult rookimist olnud. Läpparit väntsutan igapäev koolis kaasas. Ajanud läpparile peale igast vedelike ja istunud lumetormiga pargis ,läppar süles. Üks "hiire" klahv läks küll katki. Kinnitus ,siis täpsemalt ,aga see sai kodusel viisil ära parandatud jälle. Korpuse on ka kerged kulumisjäljed. Ei läigi enam nii väga ,aga täitsa esinduslik veel. Ja väga tihti istun voodis läpakas kõhu peal. Mõistlik oleks aegajalt lihtsalt tempe uurida
_________________ Tere. |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
26.02.2009 19:27:33
|
|
|
| laurx kirjutas: |
| tsitaat: |
pool aastat vana
|
sellel ajal parandab garantiiremont enamuse vigadest kui sa just sültnäpp ei ole. |
pole viitsinud tühiste asjade pärast nädalateks oma arvutit garantiisse viia siiamaani..
_________________ Tere. |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
27.02.2009 15:19:25
|
|
|
mina sain eile oma paviljunni servisneteist kätte. lolli peaga ma seda seal ei proovinud. kui enne viimist masina välisel vaatlusel võis mõnede tulede põlema hakkamise põhjal järeldada, et elekter laadijast masinasse jõuab, siis eile tagasi saadud tellis ei näita mitte mingist otsast, et temasse mingil kujul vool läheks. kui ma elaks nt võrus, mis te arvate, kas oleks olnud tegemist meeldiva avatusega peale tallinnast tulemist? täna lähen servicenetti tagasi ja palun mulle kui tavait ga harjunud inimesele näidata, mismoodi see masin tööle hakkama peaks.
edit: servicenet is sain jutule kellegi kõvema ninaga kui need kaks neidist, kes letitaga. öeldi, et olla välja võideldud teine aasta garantiid välja TERVETELE MASINATELE, viidates meie võlaõigusseaduselee, seega kui KELLELGI ON ALLA KAHE AASTA VANUSE PAVILIONIGA PROBLEEME, TULEB asap SINNA MINNA! suure tõenäosusega tehakse korda aga edasimüüjad ei pruugi seda infot jagada ja ilmselt teadmatud inimesed kannavad oma nende teada aastase garantiiga masinaid pahaaimamatult maha.
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.02.2009 18:57:15
|
|
|
laurx: Mulle toodi praegu lappimiseks DV6000 läppar, millel on juba 1x emaplaat vahetatud. Ja uuel emaplaadil on peal kleeps: RMA. Seega siis tegu mõne varasema kasutuses olnud, tehasesse tagasi saadetud emaplaadiga, mis on pärast tehase kontrolli (lappimist) uuel ringil 8)
Ja nüüd hakkan ma siis otsima, et mis põhjustel see RMA-plaat maha Kooma on kukkunud. Et kas tegu on "silmini täis tolmust" tekitatud kõrgete temperatuuride kahjustustega. Või on välja löönud juba varasemal perioodil eksisteerinud vead.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
dsg
HV kasutaja

|
27.02.2009 20:55:26
|
|
|
| Mul vahetati ka suvel emaplaati . Saan väga hästi aru miks nad ära surevad halva kasutamise juures. Nüüd olen ise jälginud ,et masin ei käiks tolmu sees jne. Pole probleemi olnud. Aga koolis tunnen küll paljudele kaasa kuna neid hp masinaid on ikka jube paljudel , eriti kui ma tean ,et inimene ei ole kõige taibukam arvuti kasutaja.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ghost999
HV vaatleja
|
28.02.2009 01:33:06
Hp dv6103 ei võta käivitamisel pilti ette |
|
|
Vaatasin foorumis ringi natuke ja jõudsin järeldusele et see dv6000 on täis pask.
Mure tegelikult selline, et lülitan arvuti sisse, tuled lähevad põlema, vent ka korraks vist käima, proovib dvd romi buutida aga pilt on must, mitte midagi ette ei tule ja ühtegi piiksu ka ei tee.
Quick play nupust vajutades teeb samamoodi, kui neid voluumi nuppe näppida siis ainult piiksub.
Alguses oli selline teema olnud, et sama must pilt oli ees, aga kui kolm korda järjest proovida käivitada siis läks käima, aga nüüd siis enam ei midagi.
Leidsin siit foorumist ka nagu sama murega teemasi, aga antud HV teemade lingid olid juba ära kustutatud või vananenud.
Garantii on sellel arvuti läbi.
Proovisin igasuguseid power nupuga variante, aku tagant vool tagant 30 sekki power all, aga ei midagi.
Hommikul proovin teist rami, aga mida võiks veel proovida enne kui nurka visata see arvuti või siis emaplaadi vahetuse peale mõelda?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Nomore
HV kasutaja

|
28.02.2009 02:01:14
|
|
|
Kõlab nigu muti viga jah. Kasutaja tahanteada räägib pidevalt, kuidas ta neid vigu remondib, nii et kontakteeru temaga, he can fix everything
Ega sa hiljuti pole midagi huvitavat masinale peale valand vms?
_________________ Eile nägin, kuidas mees teerulli alla jäi. Nüüd mul enam ühte jalga pole. |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.02.2009 10:04:50
|
|
|
Selline konkreetne viga on ta"iesti parandatav, muide. Kuid selle veakoha ylesotsimine on pa"ris tyytu ja pikka aega vajav tegevus.
Aga muidu on yks tyypviga küll.
Postitatud mobile device
-----------------------------------------------------------
On muidu endal ka laiali uurimiseks üks DV6300 seeria läppar ja see on samasuguse veaga. Ja usun, et selle viga õnnestub 1-2 nädalaga "välja kaevata" 8)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
28.02.2009 10:37:54
Re: Hp dv6103 ei võta käivitamisel pilti ette |
|
|
| ghost999 kirjutas: |
.. |
kas ka lisaaasta, milest selle foorumi jutt põhiliselt käib?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.02.2009 10:50:34
|
|
|
kännuämmelg: Minul on selle, konkreetse veaga, jäänud küll mulje, et lihtsam on see "konstruktorite vale skeemilahendus" üles otsida, kui et pärast garantiilist emaplaadi vahetust peagi täpselt sama veaga silmitsi seista.
Selle, eelpool mainitud DV6300 seeria omaga on praegu just täpselt nii. Üks kord on emaplaat vahetud ja nüüd on uuel täpselt sama viga väljas. Kusjuures - eespool juba mainisin - on uus emaplaat RMA-emaplaat. Ehk siis juba tehase remondi / kontrolli läbikäinud, "uuel ringil olev" emaplaat.
Igatahes emaplaati uurides on näha, et nad on HP-remondis sellega maadelnud, kuid tegeliku vea põhjust nad ära likvideerinud pole. 8)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ghost999
HV vaatleja
|
28.02.2009 11:23:47
Re: Hp dv6103 ei võta käivitamisel pilti ette |
|
|
| kännuämmelg kirjutas: |
| ghost999 kirjutas: |
.. |
kas ka lisaaasta, milest selle foorumi jutt põhiliselt käib? |
Lisa aasta on seal hp koduleheküljel warranty check? kui ma eile sealt kodulehelt vaatasin siis naljakas oli see, et see warranty check oli seal 27. veebruar 2009.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
28.02.2009 11:29:39
|
|
|
siin teemas on piisavalt toodud ära viited kohale, kust saad vaadata oma läpaka kuulumist lisagarantii alla...
Tahanteada,
sõltumata sellest, mida Sa arvad, on mõistlik esmalt ära kasutada tasuta vea eemaldamise võimalused, sest siis, kui mingil põhjusel preservatiivi vulkaniseerimine ei õnnestu pole ka enam seda võimalust jäetud
|
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
toataim
HV kasutaja
|
28.02.2009 15:00:42
HP dv6000 ei võta pilti ette. |
|
|
Mul on selline teema siiis .
juhtme järgi panen (vool on, sinine valgus juhtme juures).
siis wifi ja 2 tulukest põlevad.
käima lülitan, siis nupud lähevad siniseks(põlema)
ekraanile pilti ei tule.
ventilaator korra nagu läheb tööle ja siis enam ei tööta ja
arvuti teeb restardi ja siis ei tee vent enam üldse häält.
korra seisma jätan ja uuesti käima paneb, teeb sama.
HP dv6000 on tegemist.
tahaks umbkaudu teada, kas asi võib jälle olla emaplaadis, mida juba
korra on vahetatud.
sülearvuti on enesest juba 2-3 aastat vana.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
dsg
HV kasutaja

|
28.02.2009 23:57:50
Re: HP dv6000 ei võta pilti ette. |
|
|
| toataim kirjutas: |
Mul on selline teema siiis .
juhtme järgi panen (vool on, sinine valgus juhtme juures).
siis wifi ja 2 tulukest põlevad.
käima lülitan, siis nupud lähevad siniseks(põlema)
ekraanile pilti ei tule.
ventilaator korra nagu läheb tööle ja siis enam ei tööta ja
arvuti teeb restardi ja siis ei tee vent enam üldse häält.
korra seisma jätan ja uuesti käima paneb, teeb sama.
HP dv6000 on tegemist.
tahaks umbkaudu teada, kas asi võib jälle olla emaplaadis, mida juba
korra on vahetatud.
sülearvuti on enesest juba 2-3 aastat vana. |
"And we have a winner" Täpselt nii vähemalt minu omal käisid sellised hood üle enne vahetust aga ma sain igal teisel või kolmandal korral käima.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.03.2009 00:29:55
|
|
|
Nii - olen nüüdseks siis enamvähem selle eelpoolnimetatud DV6000 RMA-emaplaadi läbi lapanud. Ja nagu võiski oletada - on HP enda remondikeskuses tehtud täiesti mõtetut, tühja tööd, kuna sellel emaplaadil on täpselt sama viga, mis enne RMA tegemist ning "uue emaplaadi pähe" uuele ringile saatmist 8)
HP-lased on seda DV6000 emaplaati usinasti "torkinud" ja kümneid kohti üle jootnud, kuid õigele vea tekitajale nad küll pihta pole saanud. Nii, et mul saab nüüd 1-2 lõbusat nädalat olema, et seda tegelikku viga üles leida.
Viga ise on selline, et see on likvideeritav, kogu küsimus on ainult selles, et kuskohas ta emaplaadil peitub. Seega saab selline tore "kaevamine" olema
Ja et miks sellist tööd tehakse. Vastus lihtne - majandussurutis ei võimalda omanikul praegu uut läpparit ostma hakata. Sellest ka see soov sellele emaplaadile elu sisse ajada.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
01.03.2009 18:24:07
|
|
|
| Mul dv6225 ja vga output vist katki... igatahes edastatav pilt on kuidagi maru roheline... Keegi parandab ka sellist asja või vähemalt viskaks pilgu peale ?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
01.03.2009 18:28:34
|
|
|
| xheix1712 kirjutas: |
| Mul dv6225 ja vga output vist katki... igatahes edastatav pilt on kuidagi maru roheline... Keegi parandab ka sellist asja või vähemalt viskaks pilgu peale ? |
Kontrolli pigem VGA kaabel ja pistik üle. Kui teiste väliste monitoridega roheline pole, siis arvuti viga küll pole.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
01.03.2009 18:32:39
|
|
|
| Kuid probleem selles ongi, et ka teistega on roheline
|
|
| tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
01.03.2009 18:33:29
|
|
|
| xheix1712 kirjutas: |
| Kuid probleem selles ongi, et ka teistega on roheline |
Proovisid mitme eri kaabliga?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
01.03.2009 18:37:42
|
|
|
| Proovisin sama lcd-d teise läpaka taga
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.03.2009 19:32:35
|
|
|
| xheix1712: Mõni kehv joode või katkine trükirada emaplaadil. Põhimõtteliselt on selline asi täiesti "jälitatav".
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kemmu
HV kasutaja

|
01.03.2009 22:50:02
HP pavilion dv2336ea emaplaadi vahetus |
|
|
| Probleemiks on HP pavilion dv2336ea töölepingu lõpetanud emaplaat. Esindusest öeldi et uus maksab 4K ilma vahetuseta. Kuidas nende sülearvutite emaplaatidega on, et kas on mõtet vahetada või lihtsalt uus sülearvuti osta. Ja kas selle lapakaga üldse enam midagi teha on.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
01.03.2009 23:15:27
|
|
|
| Oleneb mis tal viga on. Ehk annab veel korda teha.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
02.03.2009 09:15:36
|
|
|
| kemmu: Kuna see on 2000 seeria läppar, siis minul on õnnestunud enda käest läbi käinud 2000-ded tööle tagasi saada. Ei väida muidugi, et 100% tööle on saadavad, kuid kogemus ütleb, et on rohkem remonditavad, kui DV6000 seeriate emaplaadid.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kemmu
HV kasutaja

|
02.03.2009 10:10:16
|
|
|
| Kui käima panna siis on must pilt ees ja teeb ühe pikema ja siis kaks lühikesemat piixu. Guugeldades sain teada et seda veateadet annab videokaart aga videokaart on ju emaplaadi küljes.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
02.03.2009 10:32:56
|
|
|
kemmu: Lihtsalt emaplaat ei oma selle "videokiibiga" ühendust. Iseasi, et mis tõhjusel see nii on. Sisuliselt on 2 võimalust:
- kas selle "kiibi" enda mõni "jalg" ei anna ühendust.
- või on selle kiibi ümber mõni kehv detail või mõni purunenud trükirada.
Selles suhtes siis 2 erinevat võimalust ja vastavalt sellele tuleb ka remontimisel veale läheneda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
rbr
HV kasutaja

|
06.03.2009 19:20:05
|
|
|
Käisin kahh aegu tagasi siin teemas 2 tuttava läpaka pärast muretsemas,lõppes asi sellega et arvutid müünud click saatis need masinad servicenet`ti garantiisse.Esimene dv6000 tuli sealt eriti siva tagasi kõik ok-päädis asi emmevahetusega,aga teise dv9 seeriaga läks asi kinoks.Ühel päeval hel tuttavale et läpp valmis kepsutagu aga clicki järgi,läeb sinna proovivad koos müüaga käima panna-mida pole on os....Müüa kade pold-marss servicenetti tagasi-läkski.Juhuslikult(tänu minule) oli selle masina kõvaketas aga teises pesas mille pinid ei old arvatavasti emmega ühenduses,helistavad tuttavale et ostku aga uus vint ja siis teeme korda.Tuttav mu käest siis küsima et kus see vint siis on,ma vastu et teises pesas ju-ütlesin ju juba ennem garantiisse viimist.Helistas tuttav siis möödund nädalal ise servicenetti ja ütles et ketas on teises pesas,täna sai ta clickist masina kätte,esimene boot ja no hdd Mis siis ikka,võttis kruvika,2kaant maha,tõstis ketta ringi ja olemas,töötab.Nagu näha oleks see kettaümber tõstmine lõppenud tehnikule ajuvapustuse,sõrmeluumurru vms,kuidas muidu seletada et sellega hakkama ei saadud Clicki teenindusele igatahes kiitus,et vaevusid üldse uurima kas nende garantiiaja ületanud masinad lähevad garantiisse või ei Ahjaa tegu oli siis tartu eedeni clickiga.Teistele servicenetiga suhtlejatele külma närvi igatahes
|
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
mechanic
HV vaatleja
|
08.03.2009 17:39:37
HP Pavilion dv6315ea andis saba |
|
|
Algul arvasin, et emaplaadis on asi, siis aga juhtusin rääkima sõbraga ja tema arvas et võib olla lintkaabel, mis jääb sisselülitamie nupu alla.
Nimelt mind huvitab siis, et palju võib maksta sellise arvuti emaplaat ja palju lintkaabel. Kust lintkaablit võiks leida?
Kui kellelgi on dv6000 seeria arvuti osadeks, siis oleks tore kui teada annaks Ostaksin hea meelega selle kaabli ära.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
11.03.2009 14:55:17
|
|
|
Oskate öelda, mis probleem võiks olla... Panen toole läpaka, tuled põlevad ja vahepeal võtaks nagu hdd vms taha ( vuhin hakkab) kuid pilti pole ees.... seejärel teeb resa automaatselt ja sama asi kordub jällegi. Isendiks on dv6225
Klickist ostetud ja öeldi, et 1a garantiid... minul juba masinal 2a turjal.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
11.03.2009 15:03:42
|
|
|
xheix1712: Üsna tüüpiline tüüpviga, kus protsessorit õige rezhiimiga tööle "ei haagita". Ja põhjuseks siis ka tüüpviga - tolmu täis masin, sellest tingitud kõrged temperatuurid ja sellest kõrgest temperatuurist tingituna kutud komponendid emaplaadil.
Maadlen just täpselt 2-e analoogse veaga DV6000-ga. Ja 100% kindel pole, et need ka remonditavaks osustuvad... Aga vähemalt saab torkida, uurida ja katsetada. Heal juhul ärakavad ka ellu, halvemal juhul mitte 8)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |