Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallout 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 99, 100, 101  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mirigon
HV kasutaja
Mirigon

sõnum 18.02.2009 20:34:52 vasta tsitaadiga

jaaa..ma olen juba niikaua ringi tuijand et hakkab juba kergelt ära tüütama, 13 bobbleheadi juba käes ja igast asju näinud ja teinud, kuid mingi asi ikka sunnib edasi kolama icon_biggrin.gif thumbs_up.gif müstika

P.S. Kas keegi teab nende kelly family recording'ute asukohti....olen vist mingi töll kuid ei leia netist, ainult mingite ahvide möla kusagil foorumites et a'la fafaa olen kõva vend tean kõike kuid ei tule meelde. on kusagil mingit kohta kus oleks nende kõikide asukohad olemas. mul on kaart juba suht lahti mängitud kuid kunagi ei saa ju eneses nii kindel kaa olla et raudselt olen kõik urkad igas kohas läbi vaadanud...kuskil midagi ikka jääb vedelema icon_confused.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 18.02.2009 21:18:38 vasta tsitaadiga

Mirigon

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Mirigon
HV kasutaja
Mirigon

sõnum 18.02.2009 21:43:12 vasta tsitaadiga

vasques kirjutas:
Mirigon

Spoiler Spoiler Spoiler

Cheers mate icon_biggrin.gif thumbs_up.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 19.02.2009 08:21:12 vasta tsitaadiga

M.I.R.V. imeb niikuinii icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 24.02.2009 02:07:06 vasta tsitaadiga

http://pc.ign.com/articles/955/955503p1.html uus lisa

viimane lubatud lisapakett http://pc.ign.com/objects/143/14323782.html
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
FD
HV kasutaja
FD

sõnum 26.02.2009 13:14:14 vasta tsitaadiga

kas on peale ign lisapakettidele olemas, tulemas muud modid?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Crow
HV kasutaja
Crow

sõnum 26.02.2009 19:19:45 vasta tsitaadiga

kahju, et selline lõpp : (

Mõtlesin, et panen koodi ära ja siis saan veel ringi kolada, aga ei !!!!

Nb: Said lõpuks oma puhta vee.

Oldermann
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.02.2009 19:56:47 vasta tsitaadiga

mingil põhjusel on mul varustusse jäänud Col. Autumns Laser Pistol, mida ei saa käest ära panna, isegi alaska missioonide käigus ei kadunud see tukk ära, oskab keegi kommenteerida? on see mingis questis veel vajalik? võtsin selle lõpus ära muidu tüübilt, kui ta maha lasin ja nii see mu kätte jäi
Heineken
HV Guru

sõnum 28.02.2009 20:51:10 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 28.02.2009 21:02:16 vasta tsitaadiga

Heineken kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 28.02.2009 21:04:20 vasta tsitaadiga

Ma küll ühtki sellist tähele ei pannud , kui ma seal ringi tuhnisin . Aga enam vast vahet ei ole , lihtsalt huvipärast küsisin icon_razz.gif .
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Tykk
HV vaatleja

sõnum 28.02.2009 23:39:46 vasta tsitaadiga

1)selline kysimus, et olen salvestanud väga tihedalt. kas see muudab arengu aeglasemaks kui harva salvestades. olen nagu midagi sellist kuulnud.
2) areng mul 11level hetkel, aga neid võimasmaid armoreid ikka selga ei saa veel panna, on see loogiline? kas arengul on ka mingi piir, nt et yle 15leveli ei arene või midagi sarnast?
3) arendasin oma lockpick skilli 100 peale, aga krt kasu sest pole sest kui mingi aeg ei kasuta võimeid siis kukub jälle mingi 98 peale nii, et raskemad kastid jäävad avamata icon_neutral.gif

oskab keegi neile võib-olla rumalatele kyssadele vastata
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Crow
HV kasutaja
Crow

sõnum 28.02.2009 23:48:07 vasta tsitaadiga

Kood on 216 nagu notes kirjas !!

Küsimus 2) vastus ehk on selline, et power, tesla - enclave armori jaoks tuli ennem trenn ära teha ja siis said selga. Max level oli vist 20 !!

heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 28.02.2009 23:50:56 vasta tsitaadiga

tsitaat:

1)selline kysimus, et olen salvestanud väga tihedalt. kas see muudab arengu aeglasemaks kui harva salvestades. olen nagu midagi sellist kuulnud.

Ei usu, kohe üldsegi mitte ei usu.
tsitaat:
2) areng mul 11level hetkel, aga neid võimasmaid armoreid ikka selga ei saa veel panna, on see loogiline? kas arengul on ka mingi piir, nt et yle 15leveli ei arene või midagi sarnast?

Pead main questi piisavalt edasi mängima, nii et sulle power armor training tehakse. kuigi power armor on suht BS imo, ranger armor set oli kõige etem.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 01.03.2009 13:05:16 vasta tsitaadiga

Tykk kirjutas:
arendasin oma lockpick skilli 100 peale, aga krt kasu sest pole sest kui mingi aeg ei kasuta võimeid siis kukub jälle mingi 98 peale nii, et raskemad kastid jäävad avamata icon_neutral.gif
skill ei kuku iseenesest kuhugi, pigem oled sa midagi liigset tarbinud/joonud või kannad mingit eset, mis su stats'e alla tõmbab.
asjameez
Kreisi kasutaja
asjameez

sõnum 02.03.2009 12:44:38 vasta tsitaadiga

Võtsin kuskilt Dukovi majast ühe eide nimega "Cherry" kaasa. Päris kena tots oli ja ainult öösärk seljas. Kuskil tunnelis, kus ees oli palju vastaseid, ma käskisin tal oodata. Läksin tapsin kõik ära ning hiljem naisele järgi minnes teda lihtsalt polnud, nagu haihtunud. Olin ennemgi teda palju kaugemale ja kauemaks passima jätnud ja alati on ta mind oodanud. Jäin ma paljust ilma, et ta mind niimoodi hülgas?

Ja veel: mis medikamenti peaks sisse võtma, kui umbes iga minuti tagant läheb pilt korra ees uduseks ning kõrvus hakkab vilisema? Suht pinda käib see juba.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 02.03.2009 13:03:32 vasta tsitaadiga

asjameez kirjutas:
Võtsin kuskilt Dukovi majast ühe eide nimega "Cherry" kaasa. Päris kena tots oli ja ainult öösärk seljas. Kuskil tunnelis, kus ees oli palju vastaseid, ma käskisin tal oodata. Läksin tapsin kõik ära ning hiljem naisele järgi minnes teda lihtsalt polnud, nagu haihtunud. Olin ennemgi teda palju kaugemale ja kauemaks passima jätnud ja alati on ta mind oodanud. Jäin ma paljust ilma, et ta mind niimoodi hülgas?

On võimalik, et ta hakkas ise kusagile kõndima. Tavaliselt on NPC'del kindlad kohad, kuhu nad lähevad. Vaatw fallouti wikist vms. Teine võimalus on, et ta hakkas kusagile ise kõndima ja tapeti teel ära.
asjameez kirjutas:
Ja veel: mis medikamenti peaks sisse võtma, kui umbes iga minuti tagant läheb pilt korra ees uduseks ning kõrvus hakkab vilisema? Suht pinda käib see juba.

Mine arsti juurde mängus, tehakse korda.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
FD
HV kasutaja
FD

sõnum 02.03.2009 13:28:38 vasta tsitaadiga

asjameez kirjutas:

mismoodi said selle eide omale? ma küll üritasin, aga tundub, et jääb speech taha kinni...

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
peppitina
HV kasutaja
peppitina

sõnum 02.03.2009 15:00:10 vasta tsitaadiga

asjameez, kui selle Dukovi piffi üles leiad ning tahad rets alfaisane olla, võta Paradise Fallsist teine piff ka, siis on sul neid terve kari. Sellisel juhul sa pead koeraga minema ning koera ära tapma, siis uus follower võtab koera koha.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Olver
HV kasutaja
Olver

sõnum 02.03.2009 19:21:39 vasta tsitaadiga

Nujah. Hakkasin suure hoolega vesipeasid otsima. Hetkel 11 koos. Neti abile olen suundumas ülejäänute jahile. Kuna enklaavi baasis väga hoolikalt ringi ei käinud, siis 1 jääb olemata. Selle ajal sain ka kõik asukohad kuhu minna. Närisin vene keelt ja sain selle skilli. Läksin ranger Rellyt otsima, kuid temani ei saa liftiga ennem, kui on olemas tuumapatarei. Kas seda on ka seal ligidal, või oleks pidanud kaasa võtma? Olen need kõik kui tarbetu kallis raske kraam maha müünud.
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 02.03.2009 19:37:03 vasta tsitaadiga

Kuhu/kuidas see "level cap remover" panna, et edasi saaks leveldada? Natuke mängitud, lvl20 käes, explorer perk võetud - selgus, et vb. 20-25% kohtadest on alles läbi käidud...
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 02.03.2009 19:54:52 vasta tsitaadiga

Olver kirjutas:
Nujah. Hakkasin suure hoolega vesipeasid otsima. Hetkel 11 koos. Neti abile olen suundumas ülejäänute jahile. Kuna enklaavi baasis väga hoolikalt ringi ei käinud, siis 1 jääb olemata. Selle ajal sain ka kõik asukohad kuhu minna. Närisin vene keelt ja sain selle skilli. Läksin ranger Rellyt otsima, kuid temani ei saa liftiga ennem, kui on olemas tuumapatarei. Kas seda on ka seal ligidal, või oleks pidanud kaasa võtma? Olen need kõik kui tarbetu kallis raske kraam maha müünud.

Fission patarei eksole? See peaks olema kusagil läheduses ühe surnud roboti küljes, lihtsam oleks olnud see kaasa võtta siiski, neid vedeleb niikuinii igalpool. Kui tahad lihtsalt üleval rangerite juures ära käia siis on olemas ka mööda treppe ja korruseid kolamise võimalus, kamba alla toomiseks pead aga siiski lifti tööle saama.

endal 3 bobbleheadi puudu ja kaardil 4 map markerit läbi käimata. Ikka uskumatult palju contenti on mängul ikka, ei ole suvalt genereeritud punkte kus paar tölli ootavad et neist üle käid vaid on a la raadiojaam mille sisse lülitades kuuled kuidas üks noor mees ütleb et ta on läheduses tuumakatastroofi eest varju otsinud ja ta poeg on väga haige. Kolad veidi ringi ja leiad nende auto üles kust nad nukede langemise ajal leebet lasid ja lõpuks kaks kurba skeletti radiojaama alt käikudest.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Olver
HV kasutaja
Olver

sõnum 02.03.2009 20:04:47 vasta tsitaadiga

No mul vene keeles jadernõi batareja. Tuumapatarei. Ei tea vot. Need hooned ei ole teps mitte kohad, kus võiks seda leida. Aga äkki pean veel vaatama icon_biggrin.gif Käimata mul rohkem kui 4 kohta ja eks vaatab, mis vesipeasid otsides edasi saab. Aga motivatsioon peale kõikide kohtade mape on kõrge thumbs_up.gif icon_biggrin.gif
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 02.03.2009 20:32:07 vasta tsitaadiga

Olver kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Olver
HV kasutaja
Olver

sõnum 02.03.2009 22:14:08 vasta tsitaadiga

marcor1 kirjutas:
Olver kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Njah. Leidsin need neetud patareid, Aga mida pole, on mees ise.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallout 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 99, 100, 101  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.