Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mirigon
HV kasutaja

|
18.02.2009 20:34:52
|
|
|
jaaa..ma olen juba niikaua ringi tuijand et hakkab juba kergelt ära tüütama, 13 bobbleheadi juba käes ja igast asju näinud ja teinud, kuid mingi asi ikka sunnib edasi kolama müstika
P.S. Kas keegi teab nende kelly family recording'ute asukohti....olen vist mingi töll kuid ei leia netist, ainult mingite ahvide möla kusagil foorumites et a'la fafaa olen kõva vend tean kõike kuid ei tule meelde. on kusagil mingit kohta kus oleks nende kõikide asukohad olemas. mul on kaart juba suht lahti mängitud kuid kunagi ei saa ju eneses nii kindel kaa olla et raudselt olen kõik urkad igas kohas läbi vaadanud...kuskil midagi ikka jääb vedelema
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirigon
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
19.02.2009 08:21:12
|
|
|
M.I.R.V. imeb niikuinii
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
26.02.2009 13:14:14
|
|
|
kas on peale ign lisapakettidele olemas, tulemas muud modid?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Crow
HV kasutaja

|
26.02.2009 19:19:45
|
|
|
kahju, et selline lõpp : (
Mõtlesin, et panen koodi ära ja siis saan veel ringi kolada, aga ei !!!!
Nb: Said lõpuks oma puhta vee.
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oldermann
HV kasutaja
|
26.02.2009 19:56:47
|
|
|
mingil põhjusel on mul varustusse jäänud Col. Autumns Laser Pistol, mida ei saa käest ära panna, isegi alaska missioonide käigus ei kadunud see tukk ära, oskab keegi kommenteerida? on see mingis questis veel vajalik? võtsin selle lõpus ära muidu tüübilt, kui ta maha lasin ja nii see mu kätte jäi
_________________ ei ole allkirja |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
28.02.2009 21:04:20
|
|
|
Ma küll ühtki sellist tähele ei pannud , kui ma seal ringi tuhnisin . Aga enam vast vahet ei ole , lihtsalt huvipärast küsisin .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tykk
HV vaatleja
|
28.02.2009 23:39:46
|
|
|
1)selline kysimus, et olen salvestanud väga tihedalt. kas see muudab arengu aeglasemaks kui harva salvestades. olen nagu midagi sellist kuulnud.
2) areng mul 11level hetkel, aga neid võimasmaid armoreid ikka selga ei saa veel panna, on see loogiline? kas arengul on ka mingi piir, nt et yle 15leveli ei arene või midagi sarnast?
3) arendasin oma lockpick skilli 100 peale, aga krt kasu sest pole sest kui mingi aeg ei kasuta võimeid siis kukub jälle mingi 98 peale nii, et raskemad kastid jäävad avamata
oskab keegi neile võib-olla rumalatele kyssadele vastata
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Crow
HV kasutaja

|
28.02.2009 23:48:07
|
|
|
Kood on 216 nagu notes kirjas !!
Küsimus 2) vastus ehk on selline, et power, tesla - enclave armori jaoks tuli ennem trenn ära teha ja siis said selga. Max level oli vist 20 !!
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
28.02.2009 23:50:56
|
|
|
tsitaat: |
1)selline kysimus, et olen salvestanud väga tihedalt. kas see muudab arengu aeglasemaks kui harva salvestades. olen nagu midagi sellist kuulnud.
|
Ei usu, kohe üldsegi mitte ei usu.
tsitaat: |
2) areng mul 11level hetkel, aga neid võimasmaid armoreid ikka selga ei saa veel panna, on see loogiline? kas arengul on ka mingi piir, nt et yle 15leveli ei arene või midagi sarnast? |
Pead main questi piisavalt edasi mängima, nii et sulle power armor training tehakse. kuigi power armor on suht BS imo, ranger armor set oli kõige etem.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
01.03.2009 13:05:16
|
|
|
Tykk kirjutas: |
arendasin oma lockpick skilli 100 peale, aga krt kasu sest pole sest kui mingi aeg ei kasuta võimeid siis kukub jälle mingi 98 peale nii, et raskemad kastid jäävad avamata |
skill ei kuku iseenesest kuhugi, pigem oled sa midagi liigset tarbinud/joonud või kannad mingit eset, mis su stats'e alla tõmbab.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
asjameez
Kreisi kasutaja

|
02.03.2009 12:44:38
|
|
|
Võtsin kuskilt Dukovi majast ühe eide nimega "Cherry" kaasa. Päris kena tots oli ja ainult öösärk seljas. Kuskil tunnelis, kus ees oli palju vastaseid, ma käskisin tal oodata. Läksin tapsin kõik ära ning hiljem naisele järgi minnes teda lihtsalt polnud, nagu haihtunud. Olin ennemgi teda palju kaugemale ja kauemaks passima jätnud ja alati on ta mind oodanud. Jäin ma paljust ilma, et ta mind niimoodi hülgas?
Ja veel: mis medikamenti peaks sisse võtma, kui umbes iga minuti tagant läheb pilt korra ees uduseks ning kõrvus hakkab vilisema? Suht pinda käib see juba.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
02.03.2009 13:03:32
|
|
|
asjameez kirjutas: |
Võtsin kuskilt Dukovi majast ühe eide nimega "Cherry" kaasa. Päris kena tots oli ja ainult öösärk seljas. Kuskil tunnelis, kus ees oli palju vastaseid, ma käskisin tal oodata. Läksin tapsin kõik ära ning hiljem naisele järgi minnes teda lihtsalt polnud, nagu haihtunud. Olin ennemgi teda palju kaugemale ja kauemaks passima jätnud ja alati on ta mind oodanud. Jäin ma paljust ilma, et ta mind niimoodi hülgas? |
On võimalik, et ta hakkas ise kusagile kõndima. Tavaliselt on NPC'del kindlad kohad, kuhu nad lähevad. Vaatw fallouti wikist vms. Teine võimalus on, et ta hakkas kusagile ise kõndima ja tapeti teel ära.
Ja veel: mis medikamenti peaks sisse võtma, kui umbes iga minuti tagant läheb pilt korra ees uduseks ning kõrvus hakkab vilisema? Suht pinda käib see juba. |
Mine arsti juurde mängus, tehakse korda.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
02.03.2009 13:28:38
|
|
|
Võtsin kuskilt Dukovi majast ühe eide nimega "Cherry" kaasa. Päris kena tots oli ja ainult öösärk seljas. Kuskil tunnelis, kus ees oli palju vastaseid, ma käskisin tal oodata. Läksin tapsin kõik ära ning hiljem naisele järgi minnes teda lihtsalt polnud, nagu haihtunud. Olin ennemgi teda palju kaugemale ja kauemaks passima jätnud ja alati on ta mind oodanud. Jäin ma paljust ilma, et ta mind niimoodi hülgas?
Ja veel: mis medikamenti peaks sisse võtma, kui umbes iga minuti tagant läheb pilt korra ees uduseks ning kõrvus hakkab vilisema? Suht pinda käib see juba. |
mismoodi said selle eide omale? ma küll üritasin, aga tundub, et jääb speech taha kinni...
Spoiler 
samas olen tähele pannud, et jube popp värk ennast ohverdada lõpus igas krdi mängus, alati on valik halva ja halvema vahel  millal tuleb siis kus kangelane imala siirupi taustal kappab päikeseloojangu poole, kaks pandavat naist kaasas...
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
peppitina
HV kasutaja

|
02.03.2009 15:00:10
|
|
|
asjameez, kui selle Dukovi piffi üles leiad ning tahad rets alfaisane olla, võta Paradise Fallsist teine piff ka, siis on sul neid terve kari. Sellisel juhul sa pead koeraga minema ning koera ära tapma, siis uus follower võtab koera koha.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olver
HV kasutaja

|
02.03.2009 19:21:39
|
|
|
Nujah. Hakkasin suure hoolega vesipeasid otsima. Hetkel 11 koos. Neti abile olen suundumas ülejäänute jahile. Kuna enklaavi baasis väga hoolikalt ringi ei käinud, siis 1 jääb olemata. Selle ajal sain ka kõik asukohad kuhu minna. Närisin vene keelt ja sain selle skilli. Läksin ranger Rellyt otsima, kuid temani ei saa liftiga ennem, kui on olemas tuumapatarei. Kas seda on ka seal ligidal, või oleks pidanud kaasa võtma? Olen need kõik kui tarbetu kallis raske kraam maha müünud.
_________________ Stirlitz silitas oma uut arvutikotti, mille Müller oli talle kinkinud. See oli pastor Schlagi nahast. |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
02.03.2009 19:37:03
|
|
|
Kuhu/kuidas see "level cap remover" panna, et edasi saaks leveldada? Natuke mängitud, lvl20 käes, explorer perk võetud - selgus, et vb. 20-25% kohtadest on alles läbi käidud...
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
02.03.2009 19:54:52
|
|
|
Olver kirjutas: |
Nujah. Hakkasin suure hoolega vesipeasid otsima. Hetkel 11 koos. Neti abile olen suundumas ülejäänute jahile. Kuna enklaavi baasis väga hoolikalt ringi ei käinud, siis 1 jääb olemata. Selle ajal sain ka kõik asukohad kuhu minna. Närisin vene keelt ja sain selle skilli. Läksin ranger Rellyt otsima, kuid temani ei saa liftiga ennem, kui on olemas tuumapatarei. Kas seda on ka seal ligidal, või oleks pidanud kaasa võtma? Olen need kõik kui tarbetu kallis raske kraam maha müünud. |
Fission patarei eksole? See peaks olema kusagil läheduses ühe surnud roboti küljes, lihtsam oleks olnud see kaasa võtta siiski, neid vedeleb niikuinii igalpool. Kui tahad lihtsalt üleval rangerite juures ära käia siis on olemas ka mööda treppe ja korruseid kolamise võimalus, kamba alla toomiseks pead aga siiski lifti tööle saama.
endal 3 bobbleheadi puudu ja kaardil 4 map markerit läbi käimata. Ikka uskumatult palju contenti on mängul ikka, ei ole suvalt genereeritud punkte kus paar tölli ootavad et neist üle käid vaid on a la raadiojaam mille sisse lülitades kuuled kuidas üks noor mees ütleb et ta on läheduses tuumakatastroofi eest varju otsinud ja ta poeg on väga haige. Kolad veidi ringi ja leiad nende auto üles kust nad nukede langemise ajal leebet lasid ja lõpuks kaks kurba skeletti radiojaama alt käikudest.
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
2 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olver
HV kasutaja

|
02.03.2009 20:04:47
|
|
|
No mul vene keeles jadernõi batareja. Tuumapatarei. Ei tea vot. Need hooned ei ole teps mitte kohad, kus võiks seda leida. Aga äkki pean veel vaatama Käimata mul rohkem kui 4 kohta ja eks vaatab, mis vesipeasid otsides edasi saab. Aga motivatsioon peale kõikide kohtade mape on kõrge
_________________ Stirlitz silitas oma uut arvutikotti, mille Müller oli talle kinkinud. See oli pastor Schlagi nahast. |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
02.03.2009 20:32:07
|
|
|
Nujah. Hakkasin suure hoolega vesipeasid otsima. Hetkel 11 koos. Neti abile olen suundumas ülejäänute jahile. Kuna enklaavi baasis väga hoolikalt ringi ei käinud, siis 1 jääb olemata. Selle ajal sain ka kõik asukohad kuhu minna. Närisin vene keelt ja sain selle skilli. Läksin ranger Rellyt otsima, kuid temani ei saa liftiga ennem, kui on olemas tuumapatarei. Kas seda on ka seal ligidal, või oleks pidanud kaasa võtma? Olen need kõik kui tarbetu kallis raske kraam maha müünud. |
Spoiler 
Lähed Hospitalist sisse, 100 ruumi läbi käia siis mööda mingit masti/kraanat hotelli. Hotellis veel hunnik ruume ja siis jõuad katusele. Rangerid on seal, tahavad batareid saada. lähed sinna ruumi, kuskohast katusele pääsesid - suur ruum, läbi 2 korruse, treppidega. Seal ruumis on ühes pisikeses urkas robot. Sealt saab patarei. Ise vaatasin, et jäängi sinna - ära enam ei osanud minna ja krdi batareid ka ei leidnud tükk aega.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olver
HV kasutaja

|
02.03.2009 22:14:08
|
|
|
marcor1 kirjutas: |
Spoiler 
Lähed Hospitalist sisse, 100 ruumi läbi käia siis mööda mingit masti/kraanat hotelli. Hotellis veel hunnik ruume ja siis jõuad katusele. Rangerid on seal, tahavad batareid saada. lähed sinna ruumi, kuskohast katusele pääsesid - suur ruum, läbi 2 korruse, treppidega. Seal ruumis on ühes pisikeses urkas robot. Sealt saab patarei. Ise vaatasin, et jäängi sinna - ära enam ei osanud minna ja krdi batareid ka ei leidnud tükk aega.
|
Njah. Leidsin need neetud patareid, Aga mida pole, on mees ise.
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |