Oled sa kindel, et su prose termo andur segast ei peksa? Minu x2 5200+ näitab selliseid tempe _________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame.
Oled sa kindel, et su prose termo andur segast ei peksa? Minu x2 5200+ näitab selliseid tempe
tõmban sama proge vaatan mis näitab!
ega siin teemas ei julge muidugi enam tänu MÕNELE midagi kysida aga kui peksab segast siis mis teha! _________________ wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉
Arvata on, et valetab temperatuure.. ja see polegi hetkel üldse tähtis.
Teemaalgataja ju väitis, et sama kooslus töötas eelmisel omanikul 7 kuud probleemideta.
Ju siis on emaplaadi/prosega transa/arvuti lammutamise/ehitamise käigus midagi juhtunud, et asi enam ei tööta
või siis ei töötanud asi ka enne müüki korralikult. Võiks ju proovida bios updatet aga mis see ikka päästab kui
ennem asi väidetavalt töötas.
-cocain- selleasemel, et peast kinni hoides mööda tuba ringi joosta ja karjuda võiks vahelduseks
ka postitusi lugeda. kui asi ei tööta siis ei tööta, pole sellest paanitsemisest mingit abi.
viimati muutis Winterwind 26.02.2009 15:45:18, muudetud 1 kord
Mina ei võta neid numreid väga tõsiselt. Kuni kast töötab ilusti on mul savi, mis tempe programmid näitavad. _________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame.
Installisin proge ära ja kui käivitan tuleb ette kiri:
AMD Overdrive cannot detect AMD7 series chipset on this computer.
Ja muidu tõesti töötab...ainult kui prosele koormust rakendadakse...näiteks mängides......siis SHUTDOWN...oki võtan asjade eelmise omanikuga ühendust! _________________ wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉
Nii, asjad siis minu käes (endine omanik ) tagasi...
Smoke-test OK, ehk siis asjad tunduvad korras olevat. Praegu peal AMD originaalcooler BIOS'es olles püsib temp.
juba pikemat aega 47* kraadi peal. Saan vähemalt rahulikult raha tagasi kanda.
Hakkan siis nüüd Windowsi installima ja koormusteste tegema...
-cocain-: Mida te selle termopastaga seal hullanud olete ?
See, et natuke emaplaadi prosesoketile läheb, on arusaadav, aga see Arcticu spare s939 raam, mida te üldse kasutama ei pidanud oli pastaga täiesti koos ja prose karp pastaste näppudega ära määritud. Käed võiks ikka peale prose peale panekut ära pesta. Niipalju siis "tuttuue Inbox cooleri" edasimüümisest...
masterx, kasuta RealTemp'i protsessori temperatuuri vaatamiseks, seal muud müra pole.
suur13, biosis istudes oligi temperatuur normis, tõepoolest, pane mõni mäng seal käima ja jälgi siis temperatuuri, see oligi kõige kummalisem kogu asja juures. Anna ka siia tagasisidet, tahaks ka ise teada mis kala seal siis lõppudelõpuks ikkagi oli/on.
Ei tea jah, Windowsi install, SuperPi 32M ja Prime95 seda plaati veel maha ei võta...
Mul pole siin ühtegi mängu käepärast võtta ja testimasinas on hetkel 2 MB ATI PCI kaart
Aga ma ei usu, et mängud teda rohkem koormaks kui Prime "lots of heat" ja FPU testid.
Selle esimesega tõusis temp isegi kuhugi 65* kanti, kuid jäi sinna stabiilselt pidama, teiste
testidega üle 60* ei läinud.
Sai eila kasutajaga -cocain- case lõpetatud ja praegu ei viitsi rohkem mässata...
Arvatavasti panen plaadi mõne tuttava masinasse - ise koostan ja osutan vajadusel garantiid.
Prose oleks põmst. uuesti müügis kui kellelgi huvi on .
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.