Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 431, 432, 433 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.02.2009 14:28:41 vasta tsitaadiga

kui kuskil eksisteerib/ tehakse eestlaste gild, kus vanusepiirang ala 20 vähemalt, ja mingeid braindead isikuid sisse ei võeta, siis tulen ja reaktiveerin oma konto ja rerollin mingi klassi kah.
siiani on ajalugu näidanud et iga eesti guild on suht kõvasti populeeritud mingite 10-14 a nolkide poolt kes ainult draamat tekitavadki.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 24.02.2009 14:47:45 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
kui kuskil eksisteerib/ tehakse eestlaste gild, kus vanusepiirang ala 20 vähemalt, ja mingeid braindead isikuid sisse ei võeta, siis tulen ja reaktiveerin oma konto ja rerollin mingi klassi kah.
siiani on ajalugu näidanud et iga eesti guild on suht kõvasti populeeritud mingite 10-14 a nolkide poolt kes ainult draamat tekitavadki.

nah, ega see vanus ei mängi erilist rolli icon_smile.gif mõni 20a rähn peksab hullemat juttum, kui 17a .
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 24.02.2009 16:17:16 vasta tsitaadiga

Aga miks just eestlaste oma? Olen paaris olnud kuid olgem ausad, need olid üsna viletsad. Pole veel siiani kuulnud mõnest rahvusgildist mis enam-vähem korralikul tasemel pve'd teeks icon_razz.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 24.02.2009 16:54:38 vasta tsitaadiga

logitech13 kirjutas:
Teletupsud on alakiris üks asjalikumaid eestlaste gilde icon_smile.gif On au olla selle liige, nimelt pala tank ( Naksitrall ) .
Mängin shamaniga veel Eatenis ( Kurionu )
Kui aega leian raske töö kõrvalt siis tegelen oma lvl 62 hutneriga icon_razz.gif ( skinning on sõltuvust tekitav nagu mingi eriline sort heroiinist, sest iga mob keda sa näed ning keda saab skinnida tekib selline tunne, et just see mob annab sulle Artic Fur ( 100g ) ning just sellepärast korjan ma kõik naha ülesse.

Aga siia veel soovituseks, et kui keegi tahab gamecardi vms, siis julgelt pöörduge minu poole icon_smile.gif
Goldi võin ka müüa alakiris icon_razz.gif

Teletupsudest veel niipalju, et seal ma olen tutvunud ikka räigelt heade seppadega icon_smile.gif Retsept neile ( Soovitan teile. kui vähegi võimalik, siis unustage Kalevlased (ääää mina tahan looti ja minu väike vend tahab looti, käi kukele täna tuleb mu isa raidile ja sina ei tule hahah ma olen officer, seega sina ei saa täna tulla)

Ma räägiks ka head teletupsudest, kus pannakse raidiseltskond kokku ja raidi liider lihtsalt paneb oma taskusse asjad mis talle meeldivad, kiire ja lihtne.
Mitte nagu kalevlastes, kus on dkp punktide süsteem ja loeb palju sa viimasel ajal üldse raidides kohal oled käinud, täiesti imelikud, tulin korra kohale ja tahan saada ju! mis mind peaks huvitama et mõnimees on kuuaega minust kauem iga raid kohal olnud.

ps. kuulduvat et need imelikud kalevid püüavad juba mitu kuud vältida alla 18.a guildi invitemist, hea nõme värk, igast pro'dest põhikooli kuttidest jäävad ilma.

ottf'i jutt ka tõsine värk, need ikka ei saa üldse raide kokku ilmselt, tsekkige region ja server ranki vendadel
http://wow.guildprogress.com/eu/al%27akir/kalevlased
http://wow.guildprogress.com/eu/al%27akir/teletupsud

peaksite neile rohkem õpetussõnu jagama.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 18
tagasi üles
dzombe
HV kasutaja

sõnum 24.02.2009 16:55:14 vasta tsitaadiga

Mind paneb pigem imestama see Teletupsude reklaam. Ma saan aru, et kord te mängite WoW'i, siis on WAR või Conan või kurat teab mis mäng parim ning muud imevad lurinal. See pagana Armory ei vasta mul hetkel aga küsimus, mida te tegite oma charidega Ravenholdtis? Jätsite Kellemiizu, Videviku ja Acci näiteks lihtsalt vedelema? On ikka samad accountid või ostate/müüte igakord maha? Igatahes ei saa eriti stabiilset gildi küll nii luua, kui mingi suva laksust saab kellelgi siiber icon_smile.gif
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 24.02.2009 17:11:26 vasta tsitaadiga

xmaster kirjutas:
logitech13 kirjutas:
Teletupsud on alakiris üks asjalikumaid eestlaste gilde icon_smile.gif On au olla selle liige, nimelt pala tank ( Naksitrall ) .
Mängin shamaniga veel Eatenis ( Kurionu )
Kui aega leian raske töö kõrvalt siis tegelen oma lvl 62 hutneriga icon_razz.gif ( skinning on sõltuvust tekitav nagu mingi eriline sort heroiinist, sest iga mob keda sa näed ning keda saab skinnida tekib selline tunne, et just see mob annab sulle Artic Fur ( 100g ) ning just sellepärast korjan ma kõik naha ülesse.

Aga siia veel soovituseks, et kui keegi tahab gamecardi vms, siis julgelt pöörduge minu poole icon_smile.gif
Goldi võin ka müüa alakiris icon_razz.gif

Teletupsudest veel niipalju, et seal ma olen tutvunud ikka räigelt heade seppadega icon_smile.gif Retsept neile ( Soovitan teile. kui vähegi võimalik, siis unustage Kalevlased (ääää mina tahan looti ja minu väike vend tahab looti, käi kukele täna tuleb mu isa raidile ja sina ei tule hahah ma olen officer, seega sina ei saa täna tulla)

Ma räägiks ka head teletupsudest, kus pannakse raidiseltskond kokku ja raidi liider lihtsalt paneb oma taskusse asjad mis talle meeldivad, kiire ja lihtne.
Mitte nagu kalevlastes, kus on dkp punktide süsteem ja loeb palju sa viimasel ajal üldse raidides kohal oled käinud, täiesti imelikud, tulin korra kohale ja tahan saada ju! mis mind peaks huvitama et mõnimees on kuuaega minust kauem iga raid kohal olnud.

ps. kuulduvat et need imelikud kalevid püüavad juba mitu kuud vältida alla 18.a guildi invitemist, hea nõme värk, igast pro'dest põhikooli kuttidest jäävad ilma.

ottf'i jutt ka tõsine värk, need ikka ei saa üldse raide kokku ilmselt, tsekkige region ja server ranki vendadel
http://wow.guildprogress.com/eu/al%27akir/kalevlased
http://wow.guildprogress.com/eu/al%27akir/teletupsud

peaksite neile rohkem õpetussõnu jagama.

Mind paneb pigem imestama see Teletupsude reklaam. Ma saan aru, et kord te mängite WoW'i, siis on WAR või Conan või kurat teab mis mäng parim ning muud imevad lurinal. See pagana Armory ei vasta mul hetkel aga küsimus, mida te tegite oma charidega Ravenholdtis? Jätsite Kellemiizu, Videviku ja Acci näiteks lihtsalt vedelema? On ikka samad accountid või ostate/müüte igakord maha? Igatahes ei saa eriti stabiilset gildi küll nii luua, kui mingi suva laksust saab kellelgi siiber icon_smile.gif

Vabandage noormees xmaster, aga gildi siselt pole sellist asja kunagi olnud, et GM võtab asjad esimesene icon_razz.gif. Kust sa seda kuulnud oleD ?
Pigem väidaks, et üks isik nimega Darqstrom, kes on liige teeb 25 man pug, mis toimivad ülihästi.Et sellin asi jätkuks on korraldajal vaja ka endale geeri saada, aga kui iga nädal tuleb mingi random sepp ja saab greenide peale t7,5 siis on asi nutunue.

Dzombe, vaata see Raveholdt üritus oli suht ebaõnnestunud laks icon_sad.gif, aga tegelased endiselt eksiteerivad seal icon_smile.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 24.02.2009 18:16:33 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 24.02.2009 18:31:18 vasta tsitaadiga

Õigel ajal quittisin : )
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 24.02.2009 18:34:41 vasta tsitaadiga

logitech13 kirjutas:
Pigem väidaks, et üks isik nimega Darqstrom, kes on liige teeb 25 man pug, mis toimivad ülihästi.Et sellin asi jätkuks on korraldajal vaja ka endale geeri saada, aga kui iga nädal tuleb mingi random sepp ja saab greenide peale t7,5 siis on asi nutunue.

Selleks, et gearida ennast on vaja asjad ise tasku panna rahulikult? Way to go. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 24.02.2009 18:48:39 vasta tsitaadiga

gloom kirjutas:
logitech13 kirjutas:

Selleks, et gearida ennast on vaja asjad ise tasku panna rahulikult? Way to go. icon_biggrin.gif

Vaata, asja point on see, et kui sa korraldad iga nädal PUG, mis teeb full run. Iga nädal tulevad mingid uued sepad, kes saavad geeri ning sina jääd ilma, siis no offence aga iga normaalne raidlead, kes tahab Ulduaris edasi häid pug teha peab omama vastavat geeri, et keegi sinu grp tuleks.

Pealegi on selline asi 1 kordne väljaminek.

Inimesed peaksid olema õnnelikud, et keegi neile üldse sellist võimalust pakub.
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 24.02.2009 18:53:34 vasta tsitaadiga

logitech13 kirjutas:

Vaata, asja point on see, et kui sa korraldad iga nädal PUG, mis teeb full run. Iga nädal tulevad mingid uued sepad, kes saavad geeri ning sina jääd ilma, siis no offence aga iga normaalne raidlead, kes tahab Ulduaris edasi häid pug teha peab omama vastavat geeri, et keegi sinu grp tuleks.

bs, pugis kellelegi niisama geari loovutamine on jama. Ma ever ei liituks sellise pugiga kasvõi aldigi peal kui teaks et selline jura käiks. Mitte et ma enam mängiks, lasin oma petid vabadusse ja parkisin oma hunteri onyxia lairi ära.

tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 24.02.2009 19:13:38 vasta tsitaadiga

Herr Kurm kirjutas:
logitech13 kirjutas:

bs, pugis kellelegi niisama geari loovutamine on jama. Ma ever ei liituks sellise pugiga kasvõi aldigi peal kui teaks et selline jura käiks. Mitte et ma enam mängiks, lasin oma petid vabadusse ja parkisin oma hunteri onyxia lairi ära.

Viimati võeti meie PUG grp kasutusele selline laks, et see kes sai minig itemi, siis järgmine mainspec roll temal on vähem õigust itemile, kui keegi teine seda tahab.
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 24.02.2009 19:35:55 vasta tsitaadiga

Mis ta nendest pug-idest taga ajab, kui geari tahab? Selline lahendus nagu guild pole pähe tulnud? Oh wait, liiga hilja vist.. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 24.02.2009 19:55:37 vasta tsitaadiga

No way, on ju vaja ise koos kolme sõbraga üritada koos mängida ning viriseda pugide kvaliteedi ja geari üle selle asemel et liituda teistega kes enam-vähem asjalikult raidivad icon_razz1.gif
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 24.02.2009 22:09:14 vasta tsitaadiga

gloom kirjutas:
Mis ta nendest pug-idest taga ajab, kui geari tahab? Selline lahendus nagu guild pole pähe tulnud? Oh wait, liiga hilja vist.. icon_rolleyes.gif

Sellise contendiga, mis hetkel on pole gildil erilist mõtet va OS 3 drake, aga see on ka organiseeritud pug tehtav .
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 24.02.2009 23:56:48 vasta tsitaadiga

blah.. üldiselt on wotlk end contenti suhtes pettumus enivei.

ennem 3.1 väga kõvaks ei aja.. kui siiski

viimasel ajal popp värk poolikuid mänge / expansione releaseda.... noh blizzard võib seda endale nats lubada aga mitte kauaks.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 25.02.2009 00:10:09 vasta tsitaadiga

mängu idee on koguaeg kangemat geari selga ajada et paremat damaget teha icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 25.02.2009 00:25:37 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:

viimasel ajal popp värk poolikuid mänge / expansione releaseda.... noh blizzard võib seda endale nats lubada aga mitte kauaks.

Ei ole poolik, kui Ulduar oleks väljas, siis see oleks enivei clear juba paljudel ja siis oleks whine ja /quit. Praegu aga rahvas vegeteerib ja ootab
ja taob pappi Blizzi sügavasse taskusse.
Pealegi mindi WotLKiga casuali poole, palju neid hardcore ikka on protsentuaalselt, enamus nädalavahetuse noobid ja igavlevad koduperenaised.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 25.02.2009 01:03:24 vasta tsitaadiga

Ainuke aeg kui asi hardcore oli kui rahvas dungeonide ülinaljakate statsidega sinistes ja rohelistes (priestide dungeon 1 setis oli vist def rating?) MC-d esimesi kordi tegi. Olid ajad.
tagasi üles
CShiv
HV vaatleja

sõnum 25.02.2009 03:38:17 vasta tsitaadiga

Lahe failijate sõim ennast tõestanud guildi suhtes siin ...

Arvestage et tõsised PvE guildid gearivad raidcoret mitte memberit. Kui ennast tõestanud raidicore memberil on geari vaja siis ei köhi keegi, kui ta selle miskist guildhopperist nabletilt ära võtab.

Samas on absoluutselt kõigil lahti võimalus (vähemalt esimesel korral) sellisele tasemele jõuda, lihtsalt asju ei saada nüüd ja kohe.
Meil näituseks (hüljatud) istub algaja alguses standbys ja ootab kuni tema viimase kuu aja kohalkäimise protsent üle 75 tiksub, võib ka varem asju saada kui tublimatel vaja pole, aga ei pruugi.
Aga miks teised eelistatumad võivad olla?
1. Nad on progressraididel õhtuid wipenud
2. Neil on alati maksimaalselt valmistunud (flaskid, maksimaalse kasumiga toit, maxenchantid, maxgemmid, puhas PvE build, strateegia selge, jne)
3. Nad on kaua aega guildis olnud - see loeb neetult palju, Sa tead et seda inimest saab usaldada, ta ei müü oma chari kahe kuu pärast maha, ta ei emo teist klassi mängima, kui tema oma enam arenas ei performi
4. Eelmisele lisaks, tihtilugu on need kauaaega kohal olnud inimesed ka progressraididel alati kui vähegi võimalik kohal, neid ei ole kunagi wipemine guildiga seganud ja nad on nõus veri ninast väljas seda ikka ja jälle tegema, peaasi et GUILDi progressi veel midagi uut kirja tuleks.

Ja kui siis tuleb miski nab, kes esimese raskema asja üritamisega ära kaob (misiganes põhjusel) siis mille kuradi pärast peaks guild sellisele geari jagama?
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 25.02.2009 09:05:57 vasta tsitaadiga

CShiv kirjutas:
Lahe failijate sõim ennast tõestanud guildi suhtes siin ...

Arvestage et tõsised PvE guildid gearivad raidcoret mitte memberit. Kui ennast tõestanud raidicore memberil on geari vaja siis ei köhi keegi, kui ta selle miskist guildhopperist nabletilt ära võtab.

Samas on absoluutselt kõigil lahti võimalus (vähemalt esimesel korral) sellisele tasemele jõuda, lihtsalt asju ei saada nüüd ja kohe.
Meil näituseks (hüljatud) istub algaja alguses standbys ja ootab kuni tema viimase kuu aja kohalkäimise protsent üle 75 tiksub, võib ka varem asju saada kui tublimatel vaja pole, aga ei pruugi.
Aga miks teised eelistatumad võivad olla?
1. Nad on progressraididel õhtuid wipenud
2. Neil on alati maksimaalselt valmistunud (flaskid, maksimaalse kasumiga toit, maxenchantid, maxgemmid, puhas PvE build, strateegia selge, jne)
3. Nad on kaua aega guildis olnud - see loeb neetult palju, Sa tead et seda inimest saab usaldada, ta ei müü oma chari kahe kuu pärast maha, ta ei emo teist klassi mängima, kui tema oma enam arenas ei performi
4. Eelmisele lisaks, tihtilugu on need kauaaega kohal olnud inimesed ka progressraididel alati kui vähegi võimalik kohal, neid ei ole kunagi wipemine guildiga seganud ja nad on nõus veri ninast väljas seda ikka ja jälle tegema, peaasi et GUILDi progressi veel midagi uut kirja tuleks.

Ja kui siis tuleb miski nab, kes esimese raskema asja üritamisega ära kaob (misiganes põhjusel) siis mille kuradi pärast peaks guild sellisele geari jagama?

thats my boy icon_smile.gif Õige mõtlemine !
tagasi üles
Elitegamer
HV kasutaja
Elitegamer

sõnum 25.02.2009 09:32:22 vasta tsitaadiga

http://www.sk-gaming.com/video/83825-onscreens_mission_WoW_death_knight_bug

Lahe bug, mis on nüüdseks juba hotfixitud :'(
Lõpus läheb naljakaks.
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 25.02.2009 09:58:20 vasta tsitaadiga

piimaPAKK kirjutas:
ottf kirjutas:

Ei ole poolik, kui Ulduar oleks väljas, siis see oleks enivei clear juba paljudel ja siis oleks whine ja /quit. Praegu aga rahvas vegeteerib ja ootab
ja taob pappi Blizzi sügavasse taskusse.
Pealegi mindi WotLKiga casuali poole, palju neid hardcore ikka on protsentuaalselt, enamus nädalavahetuse noobid ja igavlevad koduperenaised.

Tõsi ta on..

aga pvp poole pealt tuli küll wotlk betana välja icon_smile.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 25.02.2009 10:35:22 vasta tsitaadiga

Mind vast häirib see kõige rohkem, et päris paljud wotlk questid on poolikud, katki või põhjalikumalt läbimõtlemata.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 25.02.2009 11:21:05 vasta tsitaadiga

Traf kirjutas:
Mind vast häirib see kõige rohkem, et päris paljud wotlk questid on poolikud, katki või põhjalikumalt läbimõtlemata.

Viitsid mõned näited tuua herr traf?
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 431, 432, 433 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.