Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
painkillah
HV Guru

|
24.02.2009 14:28:41
|
|
|
kui kuskil eksisteerib/ tehakse eestlaste gild, kus vanusepiirang ala 20 vähemalt, ja mingeid braindead isikuid sisse ei võeta, siis tulen ja reaktiveerin oma konto ja rerollin mingi klassi kah.
siiani on ajalugu näidanud et iga eesti guild on suht kõvasti populeeritud mingite 10-14 a nolkide poolt kes ainult draamat tekitavadki.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
24.02.2009 14:47:45
|
|
|
painkillah kirjutas: |
kui kuskil eksisteerib/ tehakse eestlaste gild, kus vanusepiirang ala 20 vähemalt, ja mingeid braindead isikuid sisse ei võeta, siis tulen ja reaktiveerin oma konto ja rerollin mingi klassi kah.
siiani on ajalugu näidanud et iga eesti guild on suht kõvasti populeeritud mingite 10-14 a nolkide poolt kes ainult draamat tekitavadki. |
nah, ega see vanus ei mängi erilist rolli mõni 20a rähn peksab hullemat juttum, kui 17a .
|
|
Kommentaarid: 225 loe/lisa |
   |
1 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
24.02.2009 16:17:16
|
|
|
Aga miks just eestlaste oma? Olen paaris olnud kuid olgem ausad, need olid üsna viletsad. Pole veel siiani kuulnud mõnest rahvusgildist mis enam-vähem korralikul tasemel pve'd teeks
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
24.02.2009 16:54:38
|
|
|
logitech13 kirjutas: |
Teletupsud on alakiris üks asjalikumaid eestlaste gilde On au olla selle liige, nimelt pala tank ( Naksitrall ) .
Mängin shamaniga veel Eatenis ( Kurionu )
Kui aega leian raske töö kõrvalt siis tegelen oma lvl 62 hutneriga ( skinning on sõltuvust tekitav nagu mingi eriline sort heroiinist, sest iga mob keda sa näed ning keda saab skinnida tekib selline tunne, et just see mob annab sulle Artic Fur ( 100g ) ning just sellepärast korjan ma kõik naha ülesse.
Aga siia veel soovituseks, et kui keegi tahab gamecardi vms, siis julgelt pöörduge minu poole
Goldi võin ka müüa alakiris
Teletupsudest veel niipalju, et seal ma olen tutvunud ikka räigelt heade seppadega Retsept neile ( Soovitan teile. kui vähegi võimalik, siis unustage Kalevlased (ääää mina tahan looti ja minu väike vend tahab looti, käi kukele täna tuleb mu isa raidile ja sina ei tule hahah ma olen officer, seega sina ei saa täna tulla) |
Ma räägiks ka head teletupsudest, kus pannakse raidiseltskond kokku ja raidi liider lihtsalt paneb oma taskusse asjad mis talle meeldivad, kiire ja lihtne.
Mitte nagu kalevlastes, kus on dkp punktide süsteem ja loeb palju sa viimasel ajal üldse raidides kohal oled käinud, täiesti imelikud, tulin korra kohale ja tahan saada ju! mis mind peaks huvitama et mõnimees on kuuaega minust kauem iga raid kohal olnud.
ps. kuulduvat et need imelikud kalevid püüavad juba mitu kuud vältida alla 18.a guildi invitemist, hea nõme värk, igast pro'dest põhikooli kuttidest jäävad ilma.
ottf'i jutt ka tõsine värk, need ikka ei saa üldse raide kokku ilmselt, tsekkige region ja server ranki vendadel
http://wow.guildprogress.com/eu/al%27akir/kalevlased
http://wow.guildprogress.com/eu/al%27akir/teletupsud
peaksite neile rohkem õpetussõnu jagama.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
3 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
24.02.2009 16:55:14
|
|
|
Mind paneb pigem imestama see Teletupsude reklaam. Ma saan aru, et kord te mängite WoW'i, siis on WAR või Conan või kurat teab mis mäng parim ning muud imevad lurinal. See pagana Armory ei vasta mul hetkel aga küsimus, mida te tegite oma charidega Ravenholdtis? Jätsite Kellemiizu, Videviku ja Acci näiteks lihtsalt vedelema? On ikka samad accountid või ostate/müüte igakord maha? Igatahes ei saa eriti stabiilset gildi küll nii luua, kui mingi suva laksust saab kellelgi siiber
_________________ -- |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
24.02.2009 17:11:26
|
|
|
xmaster kirjutas: |
Teletupsud on alakiris üks asjalikumaid eestlaste gilde On au olla selle liige, nimelt pala tank ( Naksitrall ) .
Mängin shamaniga veel Eatenis ( Kurionu )
Kui aega leian raske töö kõrvalt siis tegelen oma lvl 62 hutneriga ( skinning on sõltuvust tekitav nagu mingi eriline sort heroiinist, sest iga mob keda sa näed ning keda saab skinnida tekib selline tunne, et just see mob annab sulle Artic Fur ( 100g ) ning just sellepärast korjan ma kõik naha ülesse.
Aga siia veel soovituseks, et kui keegi tahab gamecardi vms, siis julgelt pöörduge minu poole
Goldi võin ka müüa alakiris
Teletupsudest veel niipalju, et seal ma olen tutvunud ikka räigelt heade seppadega Retsept neile ( Soovitan teile. kui vähegi võimalik, siis unustage Kalevlased (ääää mina tahan looti ja minu väike vend tahab looti, käi kukele täna tuleb mu isa raidile ja sina ei tule hahah ma olen officer, seega sina ei saa täna tulla) |
Ma räägiks ka head teletupsudest, kus pannakse raidiseltskond kokku ja raidi liider lihtsalt paneb oma taskusse asjad mis talle meeldivad, kiire ja lihtne.
Mitte nagu kalevlastes, kus on dkp punktide süsteem ja loeb palju sa viimasel ajal üldse raidides kohal oled käinud, täiesti imelikud, tulin korra kohale ja tahan saada ju! mis mind peaks huvitama et mõnimees on kuuaega minust kauem iga raid kohal olnud.
ps. kuulduvat et need imelikud kalevid püüavad juba mitu kuud vältida alla 18.a guildi invitemist, hea nõme värk, igast pro'dest põhikooli kuttidest jäävad ilma.
ottf'i jutt ka tõsine värk, need ikka ei saa üldse raide kokku ilmselt, tsekkige region ja server ranki vendadel
http://wow.guildprogress.com/eu/al%27akir/kalevlased
http://wow.guildprogress.com/eu/al%27akir/teletupsud
peaksite neile rohkem õpetussõnu jagama. |
Mind paneb pigem imestama see Teletupsude reklaam. Ma saan aru, et kord te mängite WoW'i, siis on WAR või Conan või kurat teab mis mäng parim ning muud imevad lurinal. See pagana Armory ei vasta mul hetkel aga küsimus, mida te tegite oma charidega Ravenholdtis? Jätsite Kellemiizu, Videviku ja Acci näiteks lihtsalt vedelema? On ikka samad accountid või ostate/müüte igakord maha? Igatahes ei saa eriti stabiilset gildi küll nii luua, kui mingi suva laksust saab kellelgi siiber icon_smile.gif
Pigem väidaks, et üks isik nimega Darqstrom, kes on liige teeb 25 man pug, mis toimivad ülihästi.Et sellin asi jätkuks on korraldajal vaja ka endale geeri saada, aga kui iga nädal tuleb mingi random sepp ja saab greenide peale t7,5 siis on asi nutunue.
Dzombe, vaata see Raveholdt üritus oli suht ebaõnnestunud laks , aga tegelased endiselt eksiteerivad seal
|
|
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
24.02.2009 18:16:33
|
|
|
Spoiler 
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
24.02.2009 18:31:18
|
|
|
Õigel ajal quittisin : )
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
24.02.2009 18:34:41
|
|
|
Pigem väidaks, et üks isik nimega Darqstrom, kes on liige teeb 25 man pug, mis toimivad ülihästi.Et sellin asi jätkuks on korraldajal vaja ka endale geeri saada, aga kui iga nädal tuleb mingi random sepp ja saab greenide peale t7,5 siis on asi nutunue.
|
Selleks, et gearida ennast on vaja asjad ise tasku panna rahulikult? Way to go.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
2 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
24.02.2009 18:48:39
|
|
|
gloom kirjutas: |
|
Selleks, et gearida ennast on vaja asjad ise tasku panna rahulikult? Way to go.  |
Vaata, asja point on see, et kui sa korraldad iga nädal PUG, mis teeb full run. Iga nädal tulevad mingid uued sepad, kes saavad geeri ning sina jääd ilma, siis no offence aga iga normaalne raidlead, kes tahab Ulduaris edasi häid pug teha peab omama vastavat geeri, et keegi sinu grp tuleks.
Pealegi on selline asi 1 kordne väljaminek.
Inimesed peaksid olema õnnelikud, et keegi neile üldse sellist võimalust pakub.
|
|
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
24.02.2009 18:53:34
|
|
|
Vaata, asja point on see, et kui sa korraldad iga nädal PUG, mis teeb full run. Iga nädal tulevad mingid uued sepad, kes saavad geeri ning sina jääd ilma, siis no offence aga iga normaalne raidlead, kes tahab Ulduaris edasi häid pug teha peab omama vastavat geeri, et keegi sinu grp tuleks.
|
bs, pugis kellelegi niisama geari loovutamine on jama. Ma ever ei liituks sellise pugiga kasvõi aldigi peal kui teaks et selline jura käiks. Mitte et ma enam mängiks, lasin oma petid vabadusse ja parkisin oma hunteri onyxia lairi ära.
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
24.02.2009 19:13:38
|
|
|
Herr Kurm kirjutas: |
|
bs, pugis kellelegi niisama geari loovutamine on jama. Ma ever ei liituks sellise pugiga kasvõi aldigi peal kui teaks et selline jura käiks. Mitte et ma enam mängiks, lasin oma petid vabadusse ja parkisin oma hunteri onyxia lairi ära. |
Viimati võeti meie PUG grp kasutusele selline laks, et see kes sai minig itemi, siis järgmine mainspec roll temal on vähem õigust itemile, kui keegi teine seda tahab.
|
|
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
24.02.2009 19:35:55
|
|
|
Mis ta nendest pug-idest taga ajab, kui geari tahab? Selline lahendus nagu guild pole pähe tulnud? Oh wait, liiga hilja vist..
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
24.02.2009 19:55:37
|
|
|
No way, on ju vaja ise koos kolme sõbraga üritada koos mängida ning viriseda pugide kvaliteedi ja geari üle selle asemel et liituda teistega kes enam-vähem asjalikult raidivad
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
24.02.2009 22:09:14
|
|
|
gloom kirjutas: |
Mis ta nendest pug-idest taga ajab, kui geari tahab? Selline lahendus nagu guild pole pähe tulnud? Oh wait, liiga hilja vist..  |
Sellise contendiga, mis hetkel on pole gildil erilist mõtet va OS 3 drake, aga see on ka organiseeritud pug tehtav .
|
|
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
24.02.2009 23:56:48
|
|
|
blah.. üldiselt on wotlk end contenti suhtes pettumus enivei.
ennem 3.1 väga kõvaks ei aja.. kui siiski
viimasel ajal popp värk poolikuid mänge / expansione releaseda.... noh blizzard võib seda endale nats lubada aga mitte kauaks.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
25.02.2009 00:10:09
|
|
|
mängu idee on koguaeg kangemat geari selga ajada et paremat damaget teha
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
25.02.2009 00:25:37
|
|
|
ottf kirjutas: |
viimasel ajal popp värk poolikuid mänge / expansione releaseda.... noh blizzard võib seda endale nats lubada aga mitte kauaks. |
Ei ole poolik, kui Ulduar oleks väljas, siis see oleks enivei clear juba paljudel ja siis oleks whine ja /quit. Praegu aga rahvas vegeteerib ja ootab
ja taob pappi Blizzi sügavasse taskusse.
Pealegi mindi WotLKiga casuali poole, palju neid hardcore ikka on protsentuaalselt, enamus nädalavahetuse noobid ja igavlevad koduperenaised.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
25.02.2009 01:03:24
|
|
|
Ainuke aeg kui asi hardcore oli kui rahvas dungeonide ülinaljakate statsidega sinistes ja rohelistes (priestide dungeon 1 setis oli vist def rating?) MC-d esimesi kordi tegi. Olid ajad.
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
CShiv
HV vaatleja
|
25.02.2009 03:38:17
|
|
|
Lahe failijate sõim ennast tõestanud guildi suhtes siin ...
Arvestage et tõsised PvE guildid gearivad raidcoret mitte memberit. Kui ennast tõestanud raidicore memberil on geari vaja siis ei köhi keegi, kui ta selle miskist guildhopperist nabletilt ära võtab.
Samas on absoluutselt kõigil lahti võimalus (vähemalt esimesel korral) sellisele tasemele jõuda, lihtsalt asju ei saada nüüd ja kohe.
Meil näituseks (hüljatud) istub algaja alguses standbys ja ootab kuni tema viimase kuu aja kohalkäimise protsent üle 75 tiksub, võib ka varem asju saada kui tublimatel vaja pole, aga ei pruugi.
Aga miks teised eelistatumad võivad olla?
1. Nad on progressraididel õhtuid wipenud
2. Neil on alati maksimaalselt valmistunud (flaskid, maksimaalse kasumiga toit, maxenchantid, maxgemmid, puhas PvE build, strateegia selge, jne)
3. Nad on kaua aega guildis olnud - see loeb neetult palju, Sa tead et seda inimest saab usaldada, ta ei müü oma chari kahe kuu pärast maha, ta ei emo teist klassi mängima, kui tema oma enam arenas ei performi
4. Eelmisele lisaks, tihtilugu on need kauaaega kohal olnud inimesed ka progressraididel alati kui vähegi võimalik kohal, neid ei ole kunagi wipemine guildiga seganud ja nad on nõus veri ninast väljas seda ikka ja jälle tegema, peaasi et GUILDi progressi veel midagi uut kirja tuleks.
Ja kui siis tuleb miski nab, kes esimese raskema asja üritamisega ära kaob (misiganes põhjusel) siis mille kuradi pärast peaks guild sellisele geari jagama?
|
|
tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
25.02.2009 09:05:57
|
|
|
CShiv kirjutas: |
Lahe failijate sõim ennast tõestanud guildi suhtes siin ...
Arvestage et tõsised PvE guildid gearivad raidcoret mitte memberit. Kui ennast tõestanud raidicore memberil on geari vaja siis ei köhi keegi, kui ta selle miskist guildhopperist nabletilt ära võtab.
Samas on absoluutselt kõigil lahti võimalus (vähemalt esimesel korral) sellisele tasemele jõuda, lihtsalt asju ei saada nüüd ja kohe.
Meil näituseks (hüljatud) istub algaja alguses standbys ja ootab kuni tema viimase kuu aja kohalkäimise protsent üle 75 tiksub, võib ka varem asju saada kui tublimatel vaja pole, aga ei pruugi.
Aga miks teised eelistatumad võivad olla?
1. Nad on progressraididel õhtuid wipenud
2. Neil on alati maksimaalselt valmistunud (flaskid, maksimaalse kasumiga toit, maxenchantid, maxgemmid, puhas PvE build, strateegia selge, jne)
3. Nad on kaua aega guildis olnud - see loeb neetult palju, Sa tead et seda inimest saab usaldada, ta ei müü oma chari kahe kuu pärast maha, ta ei emo teist klassi mängima, kui tema oma enam arenas ei performi
4. Eelmisele lisaks, tihtilugu on need kauaaega kohal olnud inimesed ka progressraididel alati kui vähegi võimalik kohal, neid ei ole kunagi wipemine guildiga seganud ja nad on nõus veri ninast väljas seda ikka ja jälle tegema, peaasi et GUILDi progressi veel midagi uut kirja tuleks.
Ja kui siis tuleb miski nab, kes esimese raskema asja üritamisega ära kaob (misiganes põhjusel) siis mille kuradi pärast peaks guild sellisele geari jagama? |
thats my boy Õige mõtlemine !
|
|
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elitegamer
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
25.02.2009 09:58:20
|
|
|
piimaPAKK kirjutas: |
ottf kirjutas: |
viimasel ajal popp värk poolikuid mänge / expansione releaseda.... noh blizzard võib seda endale nats lubada aga mitte kauaks. |
Ei ole poolik, kui Ulduar oleks väljas, siis see oleks enivei clear juba paljudel ja siis oleks whine ja /quit. Praegu aga rahvas vegeteerib ja ootab
ja taob pappi Blizzi sügavasse taskusse.
Pealegi mindi WotLKiga casuali poole, palju neid hardcore ikka on protsentuaalselt, enamus nädalavahetuse noobid ja igavlevad koduperenaised. |
Tõsi ta on..
aga pvp poole pealt tuli küll wotlk betana välja
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
25.02.2009 10:35:22
|
|
|
Mind vast häirib see kõige rohkem, et päris paljud wotlk questid on poolikud, katki või põhjalikumalt läbimõtlemata.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
25.02.2009 11:21:05
|
|
|
Traf kirjutas: |
Mind vast häirib see kõige rohkem, et päris paljud wotlk questid on poolikud, katki või põhjalikumalt läbimõtlemata. |
Viitsid mõned näited tuua herr traf?
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |