Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
25.02.2009 00:42:16
|
|
|
Keegi PC/Konsooli sellise jublaka taga nagu 40W4000 sony kah kasutab? Kui jah siis võiks kommenteerida kuidas asi toimib etc...
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
soulshaker
HV Guru

|
25.02.2009 00:54:00
|
|
|
Kopz, tervitus.
Telekas on juba mõnda aega käes jah. Digi-tuunerit pole ma temaga katsetanud, sest kaablist jookseb Starman sisse, aga mis mängudesse ja mängimisse puutub, siis mingit viidet pole küll märganud. Kõikides reziimides, peale "GAME" on muidugi korralik saba taga, aga
mängimiseks mõeldud reziimis töötab minu meelest küll kõik kui kellavärk.
Üksjagu on juba vaadatud ka FHD filme ja siiani olen ülirahule jäänud.
Siin varem tuli teemaks, et 450 nitti jääb natuke väheks - kodustes tingimustes mina igatahes küll aru ei saa, et pilt liiga tume oleks. Pealegi annab brightnessi ja muid värvi asjus menüüdest kruttida. Võimalik, et võrdlusmomendil mõne teise rohkem nitte omava telekaga oleks vahe sees, aga see on lihtsalt spekulatsioon ja nagu mainisin, siis ei kurda küll millegi üle (kui kõlarid muidugi välja arvata, mis on ikka totaalne saast , aga õnneks neid ma kasutama ei pea).
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
1 :: |
219 |
|
tagasi üles |
|
 |
WerteX
HV Guru
|
25.02.2009 09:53:23
|
|
|
Selle raha eest täitsa pandav. 7999.- saab ka Philipsi 32PFL5403D kätte, mis on natuke parem. Pildiparandus korralikum.
sass5 kirjutas: |
Samsung LE32A436T1DXBT On okei teler? Kaks korda ei viitsiks mingit saasta osta. Kui on samas hinnaklassis midagi paremat, siis võib soovitada. |
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
25.02.2009 12:04:46
|
|
|
Kopz kirjutas: |
Selline küsimus veel, et kas Starman annab ühe korteri peale kaks vaataja kaarti? |
saab... kuid teise eest maksad nagu eraldi kaabeldigi liitumisi eest
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kopz
HV kasutaja
|
25.02.2009 14:07:23
|
|
|
soulshaker kirjutas: |
Kopz, tervitus.
Telekas on juba mõnda aega käes jah. Digi-tuunerit pole ma temaga katsetanud, sest kaablist jookseb Starman sisse, aga mis mängudesse ja mängimisse puutub, siis mingit viidet pole küll märganud. Kõikides reziimides, peale "GAME" on muidugi korralik saba taga, aga
mängimiseks mõeldud reziimis töötab minu meelest küll kõik kui kellavärk.
Üksjagu on juba vaadatud ka FHD filme ja siiani olen ülirahule jäänud. |
Ei saanud täpselt aru, kas sa vaatad siis Starmani poolt edastatavaid kanaleid analoogsignaaliga? Miks sa nendega digi lepingut ei tee?
Mängimisest lisan omalt poolt, et ega ma ka poleks võibolla aru saanud mingist viivitusest kui ei oleks vahepeal CRT taga proovinud. Ennen tundus mulle ka, et LCD'ga on täitsa tip-top, kuid pärast sain aru, et viide on ikkagi sees.
soulshaker kirjutas: |
Võimalik, et võrdlusmomendil mõne teise rohkem nitte omava telekaga oleks vahe sees, aga see on lihtsalt spekulatsioon ja nagu mainisin, siis ei kurda küll millegi üle (kui kõlarid muidugi välja arvata, mis on ikka totaalne saast , aga õnneks neid ma kasutama ei pea). |
Teleka enda kõlarid vajavad ilmselt sisse mängimist. Enda telekal olin ka helis algul väga pettunud - kõlas nagu solgiämbrist. Kruttisin ekvalaiserit nii ja naa, kuid paremaks ei läinud. Alles kolm nädalat hiljem hakkas asi paremaks muutuma.
Peale pikka ooteaega sain täna lõpuks Starmani liinile. Öeldi jah, et saab kaks vaataja kaarti, kuid siis peab teise kaardi eest maksma 39eek/kuu
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
25.02.2009 15:22:05
|
|
|
Peale pikka ooteaega sain täna lõpuks Starmani liinile. Öeldi jah, et saab kaks vaataja kaarti, kuid siis peab teise kaardi eest maksma 39eek/kuu |
Vau... kas on mulle enne udu aetud või on nad pisut oma poliitikat muutnud...
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
sass5
HV vaatleja

|
25.02.2009 21:58:01
|
|
|
WerteX kirjutas: |
Selle raha eest täitsa pandav. 7999.- saab ka Philipsi 32PFL5403D kätte, mis on natuke parem. Pildiparandus |
Ma tõsiselt kardan Philipsit osta. Ma ei taha enam vilisevat telerit .
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
WerteX
HV Guru
|
26.02.2009 10:08:16
|
|
|
sass5, ma ei tea mul kodus 2 tükki, ükski ei vilise.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
wifebeater
HV vaatleja
|
26.02.2009 10:50:52
|
|
|
Teleka enda kõlarid vajavad ilmselt sisse mängimist. Enda telekal olin ka helis algul väga pettunud - kõlas nagu solgiämbrist. Kruttisin ekvalaiserit nii ja naa, kuid paremaks ei läinud. Alles kolm nädalat hiljem hakkas asi paremaks muutuma. |
pigem olid need kõrvad, mis "sisse mängimist" vajasid. kuula 3 nädalat korralike kõlaritega ja kõlarid teleri küljest ära võttes avastad, et teleri valjuhääldid on seismisega pasax tagasi läinud.
pildiga on täpselt sama lugu - väixselt telerilt suurele üle minnes vajavad silmad harjumist ja pärast väixele tagasi minnes samuti. ja lcd-lt plasmale ning tagasi minnes ka, kuigi mida uuemad mudelid, seda vähem lcd ja plasma pildid teineteisest erinevad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
26.02.2009 12:50:57
|
|
|
Jube huvitav, avastasin hiljuti et mu plasma tv polegi fullhd... poes oli ta nagu fullhd sildi all... no see selleks aga millegi pärast 1920x1080 mängib mänge niiet mühiseb, kuda sellest siis aru saada ?
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivar88
HV veteran
|
26.02.2009 13:15:33
|
|
|
Prostituut, mis mõttes ta full hd pole kui ta mänge 1920x1080 resoga mängib ?
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
wifebeater
HV vaatleja
|
26.02.2009 13:50:52
|
|
|
1 asi on, et mis resot ta "sisse sööb" ja teine asi, et palju pixleid ta ekraanil on. kasvõi poes on lähemalt vaadates näha, kas ekraan on 768 või 1080 realine, eriti kui full-hd ja hd-ready telekad kõrvuti on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
26.02.2009 16:36:34
|
|
|
wifebeater kirjutas: |
1 asi on, et mis resot ta "sisse sööb" ja teine asi, et palju pixleid ta ekraanil on. kasvõi poes on lähemalt vaadates näha, kas ekraan on 768 või 1080 realine, eriti kui full-hd ja hd-ready telekad kõrvuti on. |
Jah mingit vahet on tõesti märgata(piltlikult) seesuhtes et käisin poes vaatamas, minu telekaga oli kõrvuti uus pana plasma ja uuel oli nagu kontrasti rohkem pilt oli nagu heledam vms...
Aga pildi kvaliteet oli küll suht 1:1 sama
Ja ps3mel mõndadel mängudel mis toetas 1080p näitas ka nagu seda
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
26.02.2009 21:56:53
|
|
|
Sai vanematele Panasonic TH-37PX81FV võetud. Tuli Pixmaniast päris kärmelt kohale ning transaga polnud ka mingeid kahjustusi.
Antenn sappa ja Norra järgi häälestus, digi ja analoog kanalid leidis kenasti kätte. Menüüs ka eesti keel täiesti olemas.
CRT'ga võrreldes paistis pilt suht kena, kui just väga lähedalt ei vahi. Samuti oli teleka enda digipilt parem (teravam ja selgem), kui Zoomboxist HDMI'ga lastes. Kanalivahetus käib ka nobedalt, 1-2 sekundit umbes.
SATitüüner läks scartiga sappa ning ei saa kah pildi üle nuriseda, pigem hakkas rohkem silma algmaterjali enda kvaliteet või selle vajakajäämine.
Kõlarid ehk jätavad soovida. Bassid kippusid kumisema või lörtsuma, kui kõvemaks panna ja kõrgetel oli kergelt metalne kõla (võimalik, et see digisignaali enda kvaliteedist kinni).
Üle prahi oli muidugi HD pilt (VoomHD). Tahaks loota, et Eesti kanalid võimalikult kähku HD peale üle lähevad.
Pana ToughPanel on igati abiks, kui väiksemad lapsed majas. Tundus tõesti vastupidav asi olema. Tolmu võtab ka vähem külge, kui näiteks teleka enda läikiv korpus.
Puldi puhul võiks ka veidi nuriseda, kuna kanalivahetuse ja helitugevuse nupud on puldi alumises servas, vahepeal numbriklahvid ja menüü ning valikute klahvid üleval servas, seega peab suht palju käega edasi-tagasi võimlema.
Tehnoloogiast tulenevalt on reageerimisaeg väga kiire, st LCD'ga võrreldes on ikka päris suur vahe pildi liikumises.
See värk veel, et kui kõrv vastu teleka tagaosa suruda, siis on kuulda kerget sirinat, aga see niisama telekat vaadates kõrva ei kostu, niiet pole hullu.
Selle raha eest igatahes väga 5 telekas.
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
a1
Kreisi kasutaja

|
26.02.2009 22:19:19
|
|
|
Lemmy kirjutas: |
Panasonic TH-37PX81FV |
Veidi kripeldab reso pärast ja PIP on ka ilmselt puudu?
Puldist pilti saad teha?
Kas sisemise tuuneriga (hdmi) pildi suurust muuta (venitada) saab?
Muidu päris sümpaatne, kel rahakott ja toa suurus võimaldab, neile 42´´ veidi parem variant
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
26.02.2009 22:44:57
|
|
|
no ma siin müün 42" pmst sama asja https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=402637 ...
telekas on igati aus ja näitab head pilti, lcd kõrval ei anna üldse võrrelda, lcd pilt on ikka palju halvem kui plasma oma, lcd eelis on tema kergus uutes majades saab panna seinale(enamusel kipsplaat seinas), mida mina kahjuks teha ei saa kuna isend ikka väga raske
Muidu on väga pro asi, pigem soovitan selline poest osta 11k eest kui mingi 20k telku, saad kallima raha eest sama asja...
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
27.02.2009 10:09:47
|
|
|
angel kirjutas: |
Keegi PC/Konsooli sellise jublaka taga nagu 40W4000 sony kah kasutab? Kui jah siis võiks kommenteerida kuidas asi toimib etc... |
Mul on 46w4500 (natuke uuem ja suurem mudel), aga töötab suurepäraselt nii PC kui ka PS3 taga, mõlemad on HDMIga ühendatud ( PC on DVI HDMI kaabliga) ja 1920x1080 resolutsiooni peal.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
wifebeater
HV vaatleja
|
27.02.2009 10:40:41
|
|
|
plasmaga vaadates ärge asju (2,2:1 filme või 4:3 saateid) mustade servadega vaadake - pilt põleb ekraanile sisse. garantii korras seda ei ravita ja paneeli vahetus on plasmadel kallim, kui uus teler osta. plasmadel on odavamate lcd-dega võrreldes paremad värvid (soojad toonid konkreecelt) ja hämaras vaadates on must mustem, samas heledas ruumis on lcd pilt kontrastsem. see, et plasmadel on kiired liikumised paremad - mingi vanast ajast jäänud eelarvamus. Sony z4500 lcd näiteks on 200Hz teler, mis teeb pildiparanduse abil iga kaadri vahele lisaks 3 vahekaadrit, et liikumised sujuvamad olexid, plasmadel analoogset asja veel pole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
27.02.2009 16:29:23
|
|
|
See vist pole päris õige koht aga kas keegi leiab mingit infot sellise teleka kohta: Philips 46ML0985/00B, ise ma ei suutnud muud leida kui mingisuguseid tv pulte jms. see peaks olema 46" projeksioon teler.
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
27.02.2009 16:44:55
|
|
|
wifebeater kirjutas: |
plasmaga vaadates ärge asju (2,2:1 filme või 4:3 saateid) mustade servadega vaadake - pilt põleb ekraanile sisse. garantii korras seda ei ravita ja paneeli vahetus on plasmadel kallim, kui uus teler osta. plasmadel on odavamate lcd-dega võrreldes paremad värvid (soojad toonid konkreecelt) ja hämaras vaadates on must mustem, samas heledas ruumis on lcd pilt kontrastsem. see, et plasmadel on kiired liikumised paremad - mingi vanast ajast jäänud eelarvamus. Sony z4500 lcd näiteks on 200Hz teler, mis teeb pildiparanduse abil iga kaadri vahele lisaks 3 vahekaadrit, et liikumised sujuvamad olexid, plasmadel analoogset asja veel pole. |
Minu 2 senti teemal:
Kõrgema (pigem isegi kõrgeima) otsa LCD'd hakkavad tõesti järgi jõudma keskklassi plasmadele kiire pildi esituse osas, kuid hinnavahe on veel mõnda aega suht karm.
Lisakaadreid teevad panasonicu plasmad vahele küll, aga vist mitte päris 3 tükki ning iseasi on kuivõrd loomulik see välja näeb.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
27.02.2009 17:31:04
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
angel kirjutas: |
Keegi PC/Konsooli sellise jublaka taga nagu 40W4000 sony kah kasutab? Kui jah siis võiks kommenteerida kuidas asi toimib etc... |
Mul on 46w4500 (natuke uuem ja suurem mudel), aga töötab suurepäraselt nii PC kui ka PS3 taga, mõlemad on HDMIga ühendatud ( PC on DVI HDMI kaabliga) ja 1920x1080 resolutsiooni peal. |
Kui läbi HDMI PS3/PC ühendada 40W4000/32W4000 külge siis toetab ikka full hdmi color range'i? Loll küsimus ehk aga kindluse mõttes küsiks üle.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
27.02.2009 19:10:00
|
|
|
a1 kirjutas: |
Lemmy kirjutas: |
Panasonic TH-37PX81FV |
Veidi kripeldab reso pärast ja PIP on ka ilmselt puudu?
Puldist pilti saad teha?
Kas sisemise tuuneriga (hdmi) pildi suurust muuta (venitada) saab?
Muidu päris sümpaatne, kel rahakott ja toa suurus võimaldab, neile 42´´ veidi parem variant  |
Reso on SD puhul pigem plussiks. HD puhul ei oska öelda.. pole kõrvuti võrrelnud ühegi FullHD pillliga. Voom oli ilus ning arvutipilt oli ka ilus. Samuti SD kaardilt maha mängitud pildid.
PIP tõenäoliselt puudub jah.. ei mäleta küll, et ette oleks sattunud.
Pult on seal, kus telekas, mina olen teises kohas. Ehk on sellest midagi abi.
Viimane küsimus jäi segaseks..
Üks asi, mis märkimata jäänud, st. plasma suurim eelis võrreldes LCD'ga on see, et ka täiesti küljelt vaadates ei moondu pilt, värvid, ega mustad toonid. Just nagu CRT'l.
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chan
HV vaatleja
|
01.03.2009 03:03:38
|
|
|
Lugesin/sirvisin eelnevaid lehekülgi, kuid samasugust situatsiooni ei leidnud.
Kuna kolimine käib ning praegune LCD monitor juba pildile sinakat varjundit viskab üle päeva, mõtlesin siis sellise plaani valmis, et ostaks korraliku LCD teleka ning paneks ta nii monitorina kui ka telekana tööle. Telesignaal tuleb läbi tavalise analoogkaabli, arvuti läheks DVI->HDMI üleminekuga ühte HDMI pesasse ning Xbox360 teise. Sõltuvalt tahtmisest siis vahetaks reiimi ning mängiks, tegeleks netis või vahiks mingit kanalit. Ekraani vaatekaugus on 2 - 2.5m, nagu olen aru saanud, on 32" selleks paras suurus. Videofiil ei ole ja tipp-klassi kvaliteeti taga ei aja, tahaks lihtsalt teada, kas on olemas üldse turul mõni selline isend, mis kõigi kolmega ilusti hakkama saaks (kuigi rõhk on rohkem PC ning Xbox'i peal, telekanalid väga huvi ei paku) ning kui on, siis milline täpsemalt?
Sai Google'i abiga ringi kolatud ning natuke loetud, häid asju räägitakse Sony KDL-32V4500 kohta. Kas kellelgi on kogemusi selle mudeliga?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
sass5
HV vaatleja

|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
01.03.2009 11:40:35
|
|
|
Monitoriks/Xboxi jaoks tasuks ilmselt võtta hoopis FullHD teler. Juhul kui digi-tv ei huvita siis näiteks Samssa LE32A656, mis on oma hinna kohta hea pildiga. Kui digi-tv on oluline siis ehk hoopis Sharpi 32DH65, mille pilt jääb küll natuke Samsale alla kuid on Sonyga täiesti võrreldav. KDL-32V4500 nagu ka teised odava otsa Sonyd ei suuda korralikult näidata kiiret liikumist, hakivad häirivalt. mängudes polegi asi ilmselt kuigi hull, tavalise telesignaali puhul aga küll. Monitorina staatilise pildi puhul on Sony pilt väga hea, digi-tv lahendus on ka ilmselt Sonyl hetkel parim.
Samas 2.5 meetri pealt monitoriks ja eriti konsooli taha võtaks ma ikkagi veidi suurema teleri, aga see on juba maitse asi. Ma tean et olen pime, aga selliselt kauguselt 32" pealt läheb minul pisemate detailide nägemisega raskeks. Sel juhul tasuks vaadata ehk hoopis Samsa 37A6567686 mudeleid. Need on lisaks muule ka 100Hz pildilaotusega, saad veel stabiilsema pildi....
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|