praegune kellaaeg 21.06.2025 18:40:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lambiahv
HV vaatleja
|
23.02.2009 15:02:45
Mure hp dv 2000 seeria ekraaniga |
|
|
Loodan, et postitasin õigesse foorumisse, kuna olen siin alles uus liige. Mure siis järgmine, et minu laptopil hp dv 2000 seerial on selline jama, et ekraan läheb valgeks...asi hakkab nii, et algul on hele ja läheb järjest heledamaks kuni lõpuks on täitsa valge. algul aitas see kui ekraani nurka muutsid aga nüüd ei aita enam midagi. korraks lähen ekraan tagasi normaalseks kui väikse põksu küljepealt vastu ekraani paned. aga ei julge eriti taguda, sest vb läheb asi veel hullemaks pärast. Äkki keegi oskab aidata mis võib viga olla.. vb on tüüp viga vms. Ja äkki keegi oskab selle asja viisaka hinna eest ära likvideerida. Kuna pole nii palju aega, et esindusse viia, sest käsil on lõputöö.
Ettetänades Taavi
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.02.2009 10:40:11
|
|
|
Olen remontinud DV2000 ekraanigapildiga seotud probleeme.
Valgeks läheb ta seetõttu, et pilti tegev signaal katkeb mingil põhjusel ja tööle jääb ainult ekraani taustvalgustus.
Ning see viga saab olla nii ekraanis, emaplaadil kui ka ekraani ja emaplaati ühendavas kaablis.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|