Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MaitK
HV veteran

|
02.02.2009 22:43:29
|
|
|
Tundub sedasi, et tuleb katsetada ox.ee garantiid. Sai 01.09.2008 tellitud kõvaketas. Tundub, et see on manalateele läinud. Mina targa ja aruka inimesena ei teinud vahepeal backupe ka oma andmetest ja nüüd on veidike kahju, et pooleteist aasta pildid ning 3 aasta kooli õppematerjal läks korstnasse.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ak.90
HV veteran
|
04.02.2009 20:12:05
|
|
|
Nonii räägiks enda garantiikogemustest nüüd:
Garantiise läksid AMD X2 CPU ja X1900 Videokaart
9. Detsember - Panin paki teele, oli segane mida ja kuhu tuli saata.
11. Detsember - Pakk jõudis OX'i
5. Jaanuar - Saatsin kiri kaugel asjad on, vastust ei tulnud
9. Jaanuar - Saatsin uue kirja, seekord vastati kirjale.
12. Jaanuar - Tuli kiri "Täna saime kätte. Homme annan teada, mis võin pakkuda"
13. Jaanuar(Teisipäev) - Küsisin, et mida pakute siis, tuli vastus, et nädala lõpus öeldakse, mida pakutakse.
19. Jaanuar(Esmaspäev) - Pakuti uut kaarti, vähemalt oli korralik, mitte soodusmüügi oma.
20. Jaanuar - Saatsin kirja , et millal kätte saab, vastust ei tulnud.
21. Jaanuar - Saatsin uue kirja, lubati nädala jooksul tooted vahetada.
27. Jaanuar - Küsisin uuesti kaugel on.
28. Jaanuar - Tuli vastus, et ootavad PROTSAKAT ka veel.
4. Veebruar - Asjad pole ikka käes.
Ise leian, et see igasuguse mõistlikuse piir ületanud, olen puutunud kokku ka teiste firmade garantiiga ja aega läinud 2-3nädalat kokku.
Märksõnadeks: õigekirja vead, klendi kirjadele ei vastata, infot ei saa piisavalt, ei teavitata garantii kulgemisest vaid peab ise pärima koguaeg.
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
2 :: |
188 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
04.02.2009 20:47:02
|
|
|
Alo.Ko, seaduse järgi on mõistlik remontimise aeg 30 päeva ja peale seda kirjutad pretsensiooni ning müüja peab sulle tagastama raha või samaväärse toote
Tubli oled et niikaua kannatasid.
Arvutikeskusel ei olnud probleemi asjaga,kuna kaarti nad ei remontinud(või pidurdas Asus) siis 30-dal päeval käisin kohal ja sain summa peopeale
Üli korralik asjaajamine 5+ AK-le
Tiba OT aga point peaks olema selge.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
ak.90
HV veteran
|
04.02.2009 20:53:08
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
Alo.Ko, seaduse järgi on mõistlik remontimise aeg 30 päeva ja peale seda kirjutad pretsensiooni ning müüja peab sulle tagastama raha või samaväärse toote
Tubli oled et niikaua kannatasid.
Arvutikeskusel ei olnud probleemi asjaga,kuna kaarti nad ei remontinud(või pidurdas Asus) siis 30-dal päeval käisin kohal ja sain summa peopeale
Üli korralik asjaajamine 5+ AK-le
Tiba OT aga point peaks olema selge. |
No ütleme jah uusaasta ja jõulud olid ka vahel, aga mõistlik aega on tõesti üle.
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
188 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
04.02.2009 20:54:59
|
|
|
Viidet sellele seadusele paluks...
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
04.02.2009 21:10:19
|
|
|
vortex,
http://www.consumer.ee/index.php?id=1385&highlight=mõistliku,remontimise,aeg
Puudusega kauba puhul võib tarbija nõuda kauba müüjalt toote remontimist või selle tasuta asendamist korras tootega. Nii remont kui asendamine tuleb läbi viia mõistliku ajaperioodi (umbes 2 nädala) jooksul ja ilma, et see tekitaks olulisi ebamugavusi tarbijale, võttes arvesse kauba iseloomu ja tema kasutamise eesmärki.
Kuskil oli veel ära öeldud et mitte rohkem kui 30 kalendripäeva aga ei ole hetkel eriti mahit otsida.
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
04.02.2009 21:20:13
|
|
|
Jah, sda ma tean et tarbijakaitse peb mõistlikuks ajaks kahte nädalat, aga samas ei ole ma kohanud et kuskil seaduses oleks kirjas "mõistliku aja" definitsioon, samuti ei ole kohanud seda mitte rohkem kui 30 kalendripäeva värki. Iseenesest oleks teinekord hea selline number tõendatult teatud kodanikele ette näidata...
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
04.02.2009 21:23:39
|
|
|
See on olemas VÕS-is ka aga ma ei ole tugev sealt midagi leidma.
Seal need lõige 1. 254.698 jne. isetead seda seadusandlust paberil või elektrooniliselt
Ma homme küsin oma maja juura ässade käest kes meil asju lahendavad ja vaikimisi on meil majas see asi arevsse võetud ilma kisakärata
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wtf
HV kasutaja

|
06.02.2009 20:21:42
|
|
|
Tellisin HDD 250GB. tellimuse tegin kolmapäeva õhtu ,maksin ka samal ajal. Pakk jõudis minuni Reede hommikul:)
Väga kiire ja hea teenindus
_________________ wat? |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
MMx
Kreisi kasutaja

|
06.02.2009 20:27:54
|
|
|
Wtf kirjutas: |
Tellisin HDD 250GB. tellimuse tegin kolmapäeva õhtu ,maksin ka samal ajal. Pakk jõudis minuni Reede hommikul:)
Väga kiire ja hea teenindus  |
Teenindus on kiire ja hea seni kuni sult rahad kätte saadakse... parem looda, et garantiiga jändama ei pea
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ezh
HV kasutaja
|
12.02.2009 02:12:07
|
|
|
1. Garantii juhtumide kohta vastutab nüüdsest uus inimene.
2. Nüüdsest pakume EGO järelmaksu. (tellimuse tegimisel saab valida mille liisingu me saadame andmed)
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
12.02.2009 14:27:54
|
|
|
njh, t2naseks mu m2lude garantii case t2pselt kuu aega kestnud!? kaua v6ib? :S Eelpool juba lootsin, et saab ylimugavalt asi aetud, aga kus sa sellega!
Oli ostetud 2x2GB a-data m2lude komplekt. Masinas proovides selgus, et yks neist on 6htal... Sai siis kysitud, et kas on vajalik m6lemad m2lud tuua ja vastati, et piisab ka yhest. Viisin siis selle yhe 2ra ja siis oli mingine 2 n2dalat vaikust. J2rsku siis kellatakse, et teist m2lu oleks ka vaja. Viisin sellegi 2ra ja t2naseks j2lle kipub asi sinna 2 n2dala kanti minema... Kas enam aeglasemalt on v6imalik asju ajada?!
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Vaata siia, äkki müün midagi põnevat -> https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=jnt |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
lexx_OX
HV vaatleja

|
12.02.2009 15:37:40
|
|
|
Kui see on G-65, siis see on valmis ja võite seda ka ise vaadata oma profiilis OX.ee süsteemis.
Täna see tuleb tagasi meie kontorisse.
_________________ OX.ee - Elektroonika e-pood
Softkey - Tarkvarakaubamaja |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
16.02.2009 14:47:49
|
|
|
lexx_OX, njaa... nüüd l2ks küll k2hku.
14:37 siis pandud uus m2rge garantii alla, et vahetus on toimunud. V2hemalt nyydseks, kui kuu aega on m55das ja isegi natuke kurjem post foormisse tehtud, on asjaga korras.
Tore on see, et reageeritakse ja loetakse seda teemat siin, kuid halb on see, et kui ma oleks posti siia varem teinud, oleks asi ehk kiiremini l2inud ja kui ma poleks seda posti ka t2na teinud, oleks v6inud see asi palju pikemaks venida... selline s6ltuvus sellest teemast on v2ga halb, kuid noh, mis teha... positiivset m2rget siit kahjuks v2ga ei tule...
Eks arvastavasti j2rgmise n2dala sees saab j2rgi tulla, kuna hetkel olen haige...
EDIT: Niih, m2lud k2es. Prime95 on ikka ebastabiilne, memtest praegu jookseb, kuid too on 32bitine, seega tervet m2lu ei testita... Hetkel pole memtest veel karjuma hakanud... Varsti katsetan yhe m2lu kaupa, kuid tundub, et yks m2ludest on siiski omadega tuksis.
EDIT2: Nonii, proovisin kenasti kahte mälu eraldi. Memtest on mõlemapuhul korras. (vähemalt siis, kui ühe korra läbi lasta nagu) Prime95'ga aga on lood sellised, et kui ühe mäluga annab otsad juba esimese 2min jooksul, siis teine jooksis mul pea 40min hetkel ja rohkem ei viitsinud oodata. Seega olen jätkuvalt veendunud, et üks mälu on vigane, kuid memtest seda lihtsalt ei tuvasta. Mis edasi? OX.EE'st soovitati mul foorumis siin edasi suhelda, seega küsikski, mis nüüd saab?
Ahjaa, õhtupoole, kui vaja, saan mälusid katsetada ka ühe teise masina peal, kui väga vaja. Kui nüüd tegelikult järgi mõelda, siis sai seda ka eelmine kord tehtud tegelikult ja tulemused vaid kinnitasid mu kahtlusi - üks mälu vigane, teine korras.
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Vaata siia, äkki müün midagi põnevat -> https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=jnt |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
16.02.2009 22:32:26
|
|
|
jnt kirjutas: |
Mis edasi? OX.EE'st soovitati mul foorumis siin edasi suhelda, seega küsikski, mis nüüd saab? |
loe kõigepealt teema kõige esimene postitus läbi
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
16.02.2009 22:40:16
|
|
|
OX.ee soovitab siin foorumis edasi suhelda? See nüüd küll õige asi pole. Suhtlus toimugu ikka klienditoe kaudu, see teema siin on tagasisideks!
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
178 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ezh
HV kasutaja
|
19.02.2009 17:29:08
|
|
|
Panime hinna kõrval ka saadavl boonust. Nüüd saab näha palju reaalselt maksab kaup.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
vull
HV veteran
|
21.02.2009 00:07:03
|
|
|
mingi allahindluse kood ka hetkel kehtib?
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
21.02.2009 00:08:55
|
|
|
jaanuarikuu [DIGI] (ajakiri) kood vist kehtib, aga ei leia seda praegu üles.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
21.02.2009 00:59:40
|
|
|
Tohiks küsida mis juhtus Olympuse objektiividega, enne nagu olid OXis saadaval,
nüüd aga kui tahtsin tellida siis näen ainult Canoni, Nikoni ja Pentaxi isendeid?
|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
MMx
Kreisi kasutaja

|
27.02.2009 17:34:46
|
|
|
Aina huvitavamaks läheb kogu see jama... Telekas katki 23.01, garantiivorm täidetud 24.01, telekas saadetud parandusse 03.02 (oma kuludega), 12.02 helistati OX-st et telekas on edastatud garantiihooldust teostavale firmale, sealt on tellitud parandamiseks vajalik jupp (kohaletoimetamiseks pidavat minema u nädal) ja veel nädala pärast peaks ma juba teleka tagasi saama. Täna ilutses juba OX lehel ilusti kiri, et telekas on parandatud ja tagasi saadetud. Igaks juhuks sai veel garantiihooldusesse helistatud, et täpsustada, millal telekas tagasi jõuab ja minu suureks imestuseks vastati sealt, et nemad ei tea sellisest firmast nago OX Eesti mitte midagi, teleka koha pealt nii palju, et see pidavat endiselt nedel kusagil nurgas seisma ja varuosa ootama... Öeldi veel, et nemad said teleka 05.02 ja 10.02 oli viga tuvastatud. Samas Ox lehel garantii all on hoopis teised kuupäevad, ehk siis et OX on saanud kauba 02.11 ja samal päeval selle edasi garantiihooldust teostavasse firmasse edasi saatnud. Sai ka OX Eesti infoliinile helistatud ja küsitud, et mis jama siis on ja miks on neil seal juba kiri, et telakas parandatud ja tagasi saadetud. Vastuseks sain nii palju, et nemad ei tea kah asjast midagi ja paranduse ning tagasi saatmise kirjad on juba garantiihoolduse firma poolt nende lehele mingi valemiga tekkinud. Lubati asja täpsustada ja "juba" esmaspäeval tagasi helistada.
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
lexx_OX
HV vaatleja

|
02.03.2009 01:09:08
|
|
|
Infocare ei tea OX Eestist mitte midagi, selle pärast, et teler oli registreeritud Teie nimele, mitte OX'ile. Nagu mina lubasin reedel Teile, homme, esmaspäeval ma uurin kõik infot ja loomulikult annan Teile teada, nagu lubasin, sest kahjuks reedel keegi ei olnud juba seal, kui Te helistasite meile. Proovime lahendada kõik tekkinud probleemid Infocare'ga kiiresti, kui võimalik.
Ma palun vabandust ebamugavuste pärast, ise tean, et kui teler remondis juba kuu jooksul, ei ole see päris hea :(
|
tagasi üles |
|
 |
MMx
Kreisi kasutaja

|
02.03.2009 11:50:24
|
|
|
lexx_OX kirjutas: |
Infocare ei tea OX Eestist mitte midagi, selle pärast, et teler oli registreeritud Teie nimele, mitte OX'ile. |
Ometi saatsin mina teleri Teie firmasse ja edasi toimetasite just Teie selle Infocare`i... Seega pole võimalik, et nad ei tea, kust ja kes neile selle kauba parandamiseks on saatnud. Kellegilt ju ikka lõpuks nõutakse töö ja vastavate varuosade raha sisse...
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
lexx_OX
HV vaatleja

|
02.03.2009 13:50:30
|
|
|
Teler oli registreeritud Teie nimele seoses sellega, et nad ise peavad saatma teler tagasi Teile oma kulul.
|
tagasi üles |
|
 |
perseas
Kreisi kasutaja

|
02.03.2009 21:24:37
|
|
|
Nonii, mul vist suri 3500 eek toiteplokk vist nüüd ära. Ei lähe enam mingitmoodi käima asi.
Kui tuua garantiisse see asi parandusse, on vaja originaalpakendit/kaableid vms.? Või toon lihtsalt asja kohale.
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|