A, ma otsisin Ines - Ja Sina lugu. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
carlking, Chariots of Fire on siis lugu (või Chariots of Fire main theme ehk siis Kaksa viidatud filmi tunnusmuusika.
Heliloojaks mu üks isiklikke lemmikuid Vangelis
MIKS sa sellist asja tead? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
olin kunagi noor ja loll ja kuulasin sellist kraami natuke paremaid mix'e, aga siiski. süüdistan selles möllavaid hormoone
edit:
Draax kirjutas:
carlking, Chariots of Fire on siis lugu (või Chariots of Fire main theme ehk siis Kaksa viidatud filmi tunnusmuusika.
Heliloojaks mu üks isiklikke lemmikuid Vangelis
kuulasin seda @320kbit/s ja krt oli ikka nauditav küll jälle üks selline lugu, mida tean ammusest ajast ja tean, et on hea aga miskipärast pole enne taibanud hankida kuulasin sinna otsa Conquest Of Paradise ka, pole samuti kehv lugu _________________ nooope!
E: Muidu keegi täpsemalt ei tea mis mix see võib olla mis ma enne andsin?
Ja juba jälle ise küsin, ise vastan - Kerncraft 400 (Sport Chant Stadium Remix)-Zombie Nation.
Vaja abi ühe loo tuvastamisel. Pärit Numb3rs 3.hooaja 7.osa algusest. Sõnade järgi üritasin googeldada aga ei suutnud leida midagi.
Lõikasin loo jupid välja ja sellest ka sellised järsud üleminekud. Vahepeal keerati lugu lihtsalt vaiksemaks ja käis tegelaste dialoog jms, need lõikasin välja.
õiged sõnad olid "A wonderful place to be, The birds are singing", ma kirjutasin "A wonderful place to be, to be singing lyrics". ja siis miskis kolmandas-neljandas lingis oli Goldfrapi nimi (koos selle loo nimega) sees, sisetunne hakkas kipitama, et täitsa Goldfrapi stiil ja lõin juutuubi lahti ning oligi olemas _________________ nooope!
Mis on Tele2 ärikliendile suunatud telereklaamides mängiva tuntud (klassikalise) loo nimi? Sama lugu mängis taustaks ka paari aasta taguses Top Gearis, kus hüpati rohelise kahekordse bussiga üle autoderivi.
aga mis lugu see on, kus alguses tehakse aa-aa-aa, siis on mingi ingliskeelsed sõnad, ja laulu lõpus uu-uu-uu _________________ Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks!
kas keegi oskab öelda, kes on kunagi eesti keeles laulnud sisse Weeds'i tunnuslaulu, Little Boxes'i, Väiksed Kastid siis meie keeles kui ma ei eksi (inglise keeles saab laulu kuulata siit)? Ja kui kellelgi on sellest aimu, äkki oskab ka öelda, kust ma seda internetist kuulata saan?
kas keegi oskab öelda, kes on kunagi eesti keeles laulnud sisse Weeds'i tunnuslaulu, Little Boxes'i, Väiksed Kastid siis meie keeles kui ma ei eksi (inglise keeles saab laulu kuulata siit)? Ja kui kellelgi on sellest aimu, äkki oskab ka öelda, kust ma seda internetist kuulata saan?
Mu ema laulis seda mulle (eesti keeles) kunagi kui ma veel väike olin, niiet see laul on eesti keelsena vanem kui Weeds. Küsin järgi kui mahti saan.
Mis on Tele2 ärikliendile suunatud telereklaamides mängiva tuntud (klassikalise) loo nimi? Sama lugu mängis taustaks ka paari aasta taguses Top Gearis, kus hüpati rohelise kahekordse bussiga üle autoderivi.
Genialistid - Joomalaul
Muidugi ei saa mainimata jätta, et loost on ka teistsugune versioon nimega "Mis Nüüd" mille sõnad on küll natuke erinevad aga lugu iseenesest on palju parem.
keegi teab mis need kaks lugu on? kuskil 4:30 kandis hakkab üleminek ja teine lugu algab umbes 5:00. hirmsasti tahaks teada, või vähemalt mix'i nime mille need 2 lugu lõpetavad
edit: peab ka natuke ise küsima ja vastama teine lugu siis Deadmau5 vs. Melleefresh - Hey Baby. esimest tahaks sellegipoolest teada _________________ nooope!
"Hakimakli - Dilly dally" inglisekeelseid sõnu vaja - ei leia kuskilt neid õigeid.
Kui ma lähimal ajal neid teada ei saa, siis ma saan küll närvivapustuse...
Aga mis selle loo nimi on, kus olid sõnad et "küsin mis saab. vastad ei tea" vms, umbes nagu see genialistide joomalaulgi, vanad ja kobedad filmis oli see ka sees
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.