Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Burnout Paradise märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 15.02.2009 10:21:02 vasta tsitaadiga

Ekraani ülaosas näitab tänava nime. Kui selle kõrval mõni teine tänav vilkuma hakkab, siis pöörake sinna. Kogu teie GPS.
Üldiselt on sõitudes vaja 2-3 pööret teha ristmiku peal. Ülejäänud aeg nagunii otse sõitmine.
NFS on oma läbipaistvate seintega nooruse ära rikkunud.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 15.02.2009 10:30:41 vasta tsitaadiga

See GPS juhatus seal mängus sakib.
Kõige parem on race alguses ise kaarti vaadata, otsida pikim sirge lõpp-punkti ning sealt täiega kimada.
Automaatse juhatusega jäädki seal ristmikutel pöörlema.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 15.02.2009 12:04:12 vasta tsitaadiga

minuarust suunatulega saab ka ilusti hakkama icon_wink.gif
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 15.02.2009 12:06:27 vasta tsitaadiga

Suunatuledega masinaid ei tundu seal eriti palju olevat. Vähemalt täna hommikul, kui sai ligi 15-20 erineva masinaga sõidetud, ei märganud ühelgi.
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 15.02.2009 12:26:44 vasta tsitaadiga

ja mina mõistatasin et wtf see suunatuli vilgub seal icon_lol.gif
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 15.02.2009 18:10:09 vasta tsitaadiga

emm. installisin ja updatesin ära. nii , kõigepealt hakkas pärast teist loadingut läppar üldse kokku jooksma.
sain kuidagi siis nointro fixiga asja niikaugele , et näitab "lagusevideot" ja saab isegi mängima.

800x600 ja kõik off/low peal jookseb alguse video paar kaardit sekundis ning mängus on kõik menüüd ja kirjad sigrimigri värvilised täpikesed.
taustapilt liigub või on siis paigal. kui auto valitakse siis sai sedasi pimesi enterit klõpsitud.
sõiduks läheb siis hääled tulvad aga autot ega sõitmist ei näita vaid garaas jääb ette. + kõik liigub nagu arvutiks oleks 486.

mis kuradi kamm se on? kas tõesti enam gf 7600go'ga ei saa uusi mänge mängida?

EDIT: häh. 91.47 driverid vahetasin 179.48 vastu ja tööle hakkas kenasti. aga mäng pole teab mis eriline ja "uued" driverid on omadustevaesed ning nigelad. nii et mäng maha ja vanad driverid tagasi.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 16.02.2009 02:21:31 vasta tsitaadiga

Päris normaalne mäng aga juhitavus on nagu NFS copy paste + veel julmem sürrealism icon_lol.gif

Pooltest asjadest ei saa mõhkugi aru ka, kord on nii, et sõidan mingist ristmikust läbi ja hakkab aeg jooksma, aga pole aimugi mida ma tegema pean icon_rolleyes.gif

Mängust väljaminek on ka hästi ära peidetud thumbs_up.gif

e: siiamaani on kõik autod suunatulega mul olnud icon_neutral.gif

Seda eriti ei kasuta tegelt sest sõidan kaardi järgi parem, kui hakkan seal keerutama selle suunatule järgi 8)

der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 16.02.2009 02:35:15 vasta tsitaadiga

tige kala kirjutas:
Päris normaalne mäng aga juhitavus on nagu NFS copy paste + veel julmem sürrealism icon_lol.gif

Pooltest asjadest ei saa mõhkugi aru ka, kord on nii, et sõidan mingist ristmikust läbi ja hakkab aeg jooksma, aga pole aimugi mida ma tegema pean icon_rolleyes.gif

Mängust väljaminek on ka hästi ära peidetud thumbs_up.gif

See aeg on mingi ajapeale kuhugi jõudmine vms. natukene ülekoormati see mäng erinevate challengetega. ja esimesed 3-4 korda läksin mängust välja alt+f4 icon_biggrin.gif ei viitsinud otsida lihtsalt.

alguses mõtlesin küll ,et mingi 12 aasta tüüpide kõvatamis mäng ,aga tuleb välja et suht sõltuvust tekitav ja lõbus mäng on icon_smile.gif

wicked
HV Guru
wicked

sõnum 16.02.2009 07:51:09 vasta tsitaadiga

tige kala, kõigil teedel on oma rekordaeg ja showtime skoor mis tuleb üle teha. Viimane õnneks peab vaid selle teelõigu peal algama, päris paljudel tuleb veidi pikema/suurema liiklusega teele põrgata.

Kuna xboxi peal on seda eelmisest kevadest saadik vahelduva eduga mängitud, siis nüüd sai lõpuks ka 100% ära tehtud @ 80h icon_smile.gif

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.02.2009 08:09:55 vasta tsitaadiga

Hetkel miski 75% tehtud @24h thumbs_up.gif

14 Stunt sõitu vaja veel teha,et Elite litsents kätte saada

Keegi kes piisavalt kaugel on ehk oskab vastata:kui Elite litsents kätte saada võib kõiki sõite uuesti teha?(st linnuke kaob juurest ära?).Või kuidas sellega on?
Mulle lihtsalt meeldib kui kõik on tehtud ja linnukesed kirjas.Kahju oleks kui see uuesti nulli lööks icon_neutral.gif

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 16.02.2009 08:16:06 vasta tsitaadiga

tomorrow, kui Elite kätte saad, siis on kõik sõidud küll märgitud tehtuks, aga saad korrata niipalju kui tahad.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.02.2009 08:53:03 vasta tsitaadiga

wicked kirjutas:
tomorrow, kui Elite kätte saad, siis on kõik sõidud küll märgitud tehtuks, aga saad korrata niipalju kui tahad.

Suurepärane 8) thumbs_up.gif

tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 16.02.2009 10:17:29 vasta tsitaadiga

kurat. pean sõnad tagasi võtma icon_biggrin.gif
eile õhtul hakkas igav ja sai uuesti mäng lahti võetud ning päris korralikult toksitud.
tegelt on päris huvitav.

aga kuidas kurat mängust välja saab? icon_biggrin.gif ma end taskiga koguaeg
samuti kuidas või kust nuppe saaks vahetada? a + z ja nooled on debiilne lahendus.
tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 16.02.2009 10:20:01 vasta tsitaadiga

InterFace, ESC -> F1 ja F2 menüüs liikumiseks.
M8T0
HV Guru

sõnum 16.02.2009 10:42:12 vasta tsitaadiga

huvitav. eile ei märgand seal midagi peale statside
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 16.02.2009 14:47:59 vasta tsitaadiga

veidike idioot nupud on jah mängus. esc, siis läheb statsidesse, siis sealt f1 või f2 vaotades saab teistesse menüüdesse. kuskil seal on ka controlsid olemas ja graafika settingud ja paska. ise pidin kõik nupud peale vasakule/paremale keeramise ümber tõstma, kohe mitte ei saa aru, kes see idiood oli, kes default nupud määras sellele mängule ja menüüde süsteemi thumbs_down.gif

aga noh, need kes siin nfs maha teevad ja seda burnouti taevani kiidavad, no ma ei tea. EA omad mõlemad ja mõlemil on juhtavus ikka üsna "innovaatiline". kässer suht sama burnoutis, mis nfs undercoveris imho.

kaart on ka suht sota-pota, et kaardi järgi sõitmine on üsna võimatu, ilma suunatuledeta/üleval vilkuva tänavasildita vähemalt mina küll ei suuda.
navigeerimisoskust on hea 18 wheels of steel mängudega hea aretada. just parajalt rahulik liiklemine ja saab rahulikult mõelda, millise risti juurest kuhu poole keerata ja kaarti õppida. nii kiires mängus, nagu burnout võrdub selline navigeerimine kaotusega.

tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 16.02.2009 14:56:43 vasta tsitaadiga

NATAS999, mitu minutit sa reaalselt seda mänginud oled, et navigeerimine ikka veel raskusi valmistab? Online's sõites sai ka kõige esimesi autosid jälle proovitud, need on ikka eriti uimased võrrelduna lõpupool olevatega. Enne starti näidatakse korra kaarti, sealt vaatab enamvähem mis teid pidi minema peab ja ülejäänud juba minimapi ja mälu järgi..

EA on siin publisher, mitte dev (Criterion). NFS kohta ei oska kommenteerida.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.02.2009 14:58:09 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
aga noh, need kes siin nfs maha teevad ja seda burnouti taevani kiidavad, no ma ei tea. EA omad mõlemad

Sa näed algusvideos EA logo ja sinuarust kohe EA mäng? icon_rolleyes.gif

NFS on tehtud EA poolt(Black Box) ja publisher on EA.

Burnout on tehtud Criterion-i poolt ja publisher on EA.

NFS UC oli imho hullem kräpp mida minu silmad näinud olid.Absoluutselt ei jooksnud ka settingud maas ja oli täiesti ebahuvitav.15min ja uninstall icon_rolleyes.gif

Burnout pole muidugi ideaalne aga vähemalt on lõbus(Road Rage icon_razz.gif ) ja mängutunde koguneb kenasti aga ei muutu üksluiseks.Rääkimata sellest,et jookseb kõik põhjas(v.a AA @2x) 40-60fps(vahel kukub 30 ligi)

EDIT:ette jõuti icon_razz.gif

tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 16.02.2009 16:50:14 vasta tsitaadiga

wicked, ei tea täpselt mitu tundi, class B load käes igatahes icon_rolleyes.gif vist oli class B peab vaatama.
tomorrow, sul ikka see SOSSOSSSAAAA on maha võetud ve? mul jookseb igatahes küll kõik põhjas ja see maas 60fps, ise arvan, et on 60, silma järgi, kuna sitaks sujuv on, aga frapsiga pole mõõt. 8xAA ja drivudest on veel mingi special AA mode peale keeratud, et teepeal kui see võrk või sõrestik vms, et siis väga räige jura seal poleks. teglt peaks veel drivudest AF ka proovima põhja keerata, mängus naca nagu tundub et võiks rohkem olla. aga mul mingi uber1337 GPU kah.

tõsi, undercover on crap, aga mul peab mingi stoori möla juures olema, muidu on kuidagi üksluine ja igav. et siis sellepärast meeldib undercrap rohkem kui see burnpask. üldiselt meeldib ka siuke gaas põhjas ajuvaba kimamine, aga burnout on ikka liiga ajuvaba. kui NFS on easy, siis burnout on effortless ja effortless on easym kui easy.

tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 16.02.2009 16:59:03 vasta tsitaadiga

NATAS999, kuidas burnout liiga ajuvaba on võrreldes NFS kimamisega? burnout on vähemalt niipaljugi keerulisem, et ise pead vaatama mis ristmikul ära keerad.

NFSide stoori ei huvita karvavõrdki ja ei ole kunagi ka huvitanud, kuna mängus eneses need vahevideod ei muuda absoluutselt midagi.

vanasti oli NFS ainult üks autosõidu mäng... minu arvates nad võiksid oma juurte juurde tagasi pöörata.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.02.2009 17:00:47 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
wicked, ei tea täpselt mitu tundi, class B load käes igatahes icon_rolleyes.gif vist oli class B peab vaatama.
tomorrow, sul ikka see SOSSOSSSAAAA on maha võetud ve? mul jookseb igatahes küll kõik põhjas ja see maas 60fps, ise arvan, et on 60, silma järgi, kuna sitaks sujuv on, aga frapsiga pole mõõt. 8xAA ja drivudest on veel mingi special AA mode peale keeratud, et teepeal kui see võrk või sõrestik vms, et siis väga räige jura seal poleks. teglt peaks veel drivudest AF ka proovima põhja keerata, mängus naca nagu tundub et võiks rohkem olla. aga mul mingi uber1337 GPU kah.

tõsi, undercover on crap, aga mul peab mingi stoori möla juures olema, muidu on kuidagi üksluine ja igav. et siis sellepärast meeldib undercrap rohkem kui see burnpask. üldiselt meeldib ka siuke gaas põhjas ajuvaba kimamine, aga burnout on ikka liiga ajuvaba. kui NFS on easy, siis burnout on effortless ja effortless on easym kui easy.

SSAO maas jah.See vist kõigil maas.Tõmbab ükskõik mis GPU-d kooma.Mul tõmbas 17fps peale icon_lol.gif

Loomulikult sul jookseb 60fps.Võrdle rauda kah.40fps on hea tulemus minu poolt siis thumbs_up.gif

Naljakas,et Crysises samuti SSAO aga ei tõmba kooma.Ma kahtlustaks mingit bugi siin.Peab Patchid ära ootama icon_wink.gif

tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 16.02.2009 17:04:06 vasta tsitaadiga

kus crysyses see SSAO on? icon_eek.gif sisse ehitatud ve? mul küll sellist nuppu pold

edit, crysis tõmbab igast asendist mistahes PC koomasse

tagasi üles
tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 16.02.2009 17:07:54 vasta tsitaadiga

Mul jookseb küll väga puhtalt mäng, võrreldes mõne vanema mänguga on lausa lust mängida icon_biggrin.gif

Aga muidu naljakas on see, et autod sõidavad ilma juhtideta. Ei tea kas see oligi eesmärk või unustas disaini meeskond selle pisiasja ära icon_lol.gif

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.02.2009 17:08:02 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
kus crysyses see SSAO on? icon_eek.gif sisse ehitatud ve? mul küll sellist nuppu pold

edit, crysis tõmbab igast asendist mistahes PC koomasse

Sisseehitatud jah.Nagu ka Parralax Occlusion Mapping ja EdgeAA icon_wink.gif .Ei tõmba see crysis midagi kooma kui oma arvutile kohaseid sätteid kasutad.Ameerikamaal muidugi poisid nutavad,et ei saa oma Ü8erL33t raalidega max graafikal pelada icon_lol.gif

tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 16.02.2009 17:19:17 vasta tsitaadiga

parallax occlusion on jah vahva asi, osa maapinda "lainetab" karmilt, kui liikuda thumbs_down.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Burnout Paradise mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.