praegune kellaaeg 19.06.2025 19:45:14
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mario.
HV Guru
|
14.02.2009 23:15:05
|
|
|
Niisiis.
Panin oma viimati terve scr120 lugeja läpakale külge ja mõtlesin proovida oma tuttuue IDkaardi ära.
Installisin kõik vajaliku tarkvara mis andis, proovisin mitu korda kaardilugejat reinstallida, tulemus null. ID kaardi utiliit ütleb mulle et kiipkaardiga ei saada ühendust, kuid paari aasta tagust teise isiku kaarti loeb ilusti igas olukorras. Enda kaart on tuttuus, rahakotis, murdmata painutamata olnud. Närvid püsti juba.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
15.02.2009 00:09:26
|
|
|
Kas mõne teise lugejaga ei saa proovida? Kui ka siis ei tööta, siis nähtavasti oled mittetöötava (loe: praagi) kaardi saanud. Mine lähimasse KMA büroosse ja kaeba. Kui ikka täitsa uus kaart, siis peavad nad selle tasuta korda tegema või uue kaardi väljastama, vastasel korral mine tarbijakaitsesse - sa oled selle eest ju raha maksnud ja toode on praak.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
viimati muutis Dogbert 17.02.2009 17:23:02, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
middaigane
HV kasutaja

|
17.02.2009 15:49:16
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
Niisiis.
Panin oma viimati terve scr120 lugeja läpakale külge ja mõtlesin proovida oma tuttuue IDkaardi ära.
Installisin kõik vajaliku tarkvara mis andis, proovisin mitu korda kaardilugejat reinstallida, tulemus null. ID kaardi utiliit ütleb mulle et kiipkaardiga ei saada ühendust, kuid paari aasta tagust teise isiku kaarti loeb ilusti igas olukorras. Enda kaart on tuttuus, rahakotis, murdmata painutamata olnud. Närvid püsti juba.  |
mul sama probleem. enda kaarti ei tunne lugeja ära, samas sõprade kaardid töötavad laitmatult. kuid minu kaart suht vana, niiet arvatavasti viga selles et kulunud.
ja rahakotis vähemalt minu oma kulus küll kenasti ära. pisut vales sahtlis ka muidugi hoidsin
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|