|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
villu70
HV Guru

|
12.02.2009 12:29:36
|
|
|
| Andykas kirjutas: |
Jah, see sama koht. Ei saa vanemaid savesid ka loadid, peab täiesti alguses hakkama. Äkki ikka saab kuidagi no clipi peale?  |
Mind visati küll sealt kookonist välja ja action läks edasi.
Youtube videost olen mingi 10 min. edasi jõudnud.
Keskkond on ikka paras per..auk. Suht õõvastav mäng kohati.
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
predator
HV Guru

|
12.02.2009 15:16:21
|
|
|
Uus demo sai ka ära proovitud ja mingeid positiivseid emotsioone see küll esile ei kutsunud. Tundub, et tegijatel on ideed lihtsalt ammendunud, graafika osas on loomulikult edasiminek toimunud. Eks juba Persus Mandate pakett näitas juba seda ideede nappuse probleemi. Originaal FEAR ja ka Extraction Point on senini parimad FEAR seeriast, edasi on kulg juba allamäge ja ka uuem graafika ei päästa siin suurt enam.
_________________ Laiformaat digitaaltrükk kuni 152 cm laiusele meediale, külm- ja kuumlamineerimine, värviline ja must-valge lasertrükk kuni A3+ formaadile.
Hinnad soodsad! Täpsem info: www.parexnn.ee |
|
| Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
154 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
12.02.2009 15:26:51
|
|
|
| predator kirjutas: |
| Uus demo sai ka ära proovitud ja mingeid positiivseid emotsioone see küll esile ei kutsunud. Tundub, et tegijatel on ideed lihtsalt ammendunud, graafika osas on loomulikult edasiminek toimunud. Eks juba Persus Mandate pakett näitas juba seda ideede nappuse probleemi. Originaal FEAR ja ka Extraction Point on senini parimad FEAR seeriast, edasi on kulg juba allamäge ja ka uuem graafika ei päästa siin suurt enam. |
Arvan sama, teises osas on midagi puudu, ei ole üldse enam seda head atmosfääri ja tundub, et on muutnud tavaliseks shooteriks. Kahju.
Buge on ka väga palju, ühes kohas jäin lõksu ja ei aidanud muu kui chapteri otsast peale tegemine, kuna mängus ei ole quick save, ja autosaved kirjutatakse üle koguaeg. Teine kord lihtsalt ei loadinud enam uus chapter (5?) ja olengi praegu seal kinni, ootan kuni mingi patch tuleb.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
12.02.2009 15:36:51
|
|
|
konsoolid FTW
graafika minuarust täpselt sama... v.a kohati on valgus efekte ja seinte textuurid sitemad.
Niipalju siis "me õppime vigadest ja teeme parema" bullshit Jutust mida vist nad isegi ajasid. Üleval ja all olevad mustad ribad näitavad kah kenasti ära et asi on 16:9 tehtud ehk siis konsoolid
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
12.02.2009 15:39:52
|
|
|
| angel kirjutas: |
konsoolid FTW
graafika minuarust täpselt sama... v.a kohati on valgus efekte ja seinte textuurid sitemad.
Niipalju siis "me õppime vigadest ja teeme parema" bullshit Jutust mida vist nad isegi ajasid |
Sel samal põhjusel ma peale 3 minti proovimist demo maha lasingi.
_________________ Purgatory Judgement |
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
12.02.2009 15:40:42
|
|
|
| No WS ei ole nüüd küll mingit pidi konsoolidega seotud. WS on lihtsalt praeguseks hetkeks ju kõike populaarsem kuvari tüüp müüginumbrite järgi.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
12.02.2009 15:53:27
|
|
|
| mõned siin peaksid minema esimest feari uuesti mängima enne kui võrdlema hakkate.
|
|
| Kommentaarid: 147 loe/lisa |
   |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
12.02.2009 16:19:09
|
|
|
| graafika minuarust täpselt sama... v.a kohati on valgus efekte ja seinte textuurid sitemad. |
Tead ka millest sa räägid. Pole mõtet niisama ka pläma ajada.
Pane FEAR COMBAT (tasuta) peale ja siis võrdle.
Spoiler 
|
|
   |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
12.02.2009 16:22:15
|
|
|
ei pläma omast arust... mängisin väga palju FEAR SP'd MP'ga ei viitsinud jamada (ei pakkunud huvi). Ja niipalju kui FEAR2 mänginud nüüd olen ei tundu asi enam eriti graafiliselt edasi arenenud. Valgus ja varju efektid tundusid fear 1 kah rohkem "peale pressitud" olema. Nüüd aga eriti enam neid väga palju märganud ei ole (pean just silmas neid "fan" keerleb ja igal pool on varje täis). Seinad tundusid enne kah olevat textuuride poole pealt paremad. Võimalik et pean rohkem leveleid läbi uurima.
Ja widescreen on 16:10 @ pc ja 16:9 @ konsoolid/TV. FEAR 2 on aga 16:9 kuna mustad kastid all ja üleval 1920x1200 reso puhul (ehk siis on 1920x1080 reso ulatuses reaalne pilt mida näed ja kus tegevus toimub).
ps: see pasa filter mis ees on ruulib igatahes 100'ga 8) Tüübil vist prillid rikkis ja silmad udused et kogu aeg näeb kärbse sitaka kaetud pilti
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
12.02.2009 16:31:44
|
|
|
| predator kirjutas: |
| Uus demo sai ka ära proovitud ja mingeid positiivseid emotsioone see küll esile ei kutsunud. Tundub, et tegijatel on ideed lihtsalt ammendunud, graafika osas on loomulikult edasiminek toimunud. Eks juba Persus Mandate pakett näitas juba seda ideede nappuse probleemi. Originaal FEAR ja ka Extraction Point on senini parimad FEAR seeriast, edasi on kulg juba allamäge ja ka uuem graafika ei päästa siin suurt enam. |
EP ja PM pole ju üldse Monolithi poolt tehtud. Tänu nendele lisapakkidele võib jah tunduda, et mäng on ennast ammendanud, aga kui neid lisapakke poleks olnud, usun, et FEAR 2 oleks teile palju rohkem meeldinud, sest sel juhul poleks midagi taolist tükk aega mängitud.
Ah ja grain filter FTW, tõsiselt. Siia mängu sobib.
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
12.02.2009 16:33:22
|
|
|
tea ma eelistan puhast pitli mitte 24/7 pasa filtrit.... Kui ainult siis teatud kohad selle uduga vihjamaks sellega et väiksed lapsed tulevad sind mängus kiusama mida kõik siin jubedalt kardavad.
Mis seal rohkem meeldida... midagi taolist ei oleks tükk aega mänginud? Võta fear 1 kätte siis ja mängi. Eriti vilets mälu peaks olema et unustad vana ära et siis "uus" on kohe OMFG never seeeen befoooore.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
12.02.2009 16:50:07
|
|
|
Palju võib ikka üht ja sama mängu mängida? Kui EP välja tuli, ei näinud ma kedagi vingumas, et kõik on vana ja nähtud 100x.
Ja sellise ajavehemikuga oleks PO olnud veelgi uuenduslikum. Teine arendaja on lihtsalt kõik nende expansionitega ära spoilinud.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
|
   |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
12.02.2009 18:24:43
|
|
|
Tahaks ise kah proovida . Kas Tallinnas juba müügil kah ? Ei tahaks poodi ronida ja tühjade kätega tagasi tulla , niiet küsin .
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
12.02.2009 23:32:34
|
|
|
intervall 05 või 06 es juba graafika ikka eriti ilus, kui need prilliraamid ja must triip välja arvata, aga üldsiselt on ta ikka nii fear kui olla saab, kellele vana meeldis ei tohiks ka selles pettuda 9/10
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vinku
HV vaatleja
|
12.02.2009 23:41:05
|
|
|
Mulle isiklikult meeldib see FEAR väga
Graafika on jah ilus ja mis nendel prilliraamidel viga on? Ongi teistsugune.
Hetkel käib ka muide (kui keegi ei tea) www.whatisfearlive.com
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
13.02.2009 18:18:32
|
|
|
Sai kah algust tehtud. Olen seal haigla levelis praegu (Interval 2) ja siiamaani on mäng ikka väga fun olnud, kuigi demo mulle eriti ei istunud.
Eriti meeldib mulle see, et nüüd toimub mängu tegevus ka päevavalguses, mis on palju mõnusam.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
14.02.2009 00:17:34
|
|
|
angel, wow sa leidsid millegis vigu. braavo.
aga mis su kahel viimasel "avastusel" siis erilist on? auguline katus ja selle taga taevas...
ja fear1 graafika on parem?
jah ma nõustun et konsoolid sux aga see ei tee fear2'st nüüd sitta mängu.
nagu ma enne ütlesin, mine mängi fear1 uuesti läbi ja siis tule tagasi.
|
|
   |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.02.2009 00:36:41
|
|
|
Eee sa pime või. PEEGELDUSES ON EHITIS -> näed lugeda ? Aga nagu näha siis seda ehitist ei ole kusagil (need pildid on ühest ja samast kohast, peegeldama oleks pidanud ta hoopis seda aukliku lage). Leidsin ka koha kus kohast see peegeldus pärineb. Kooli eest õuelt.
Mänginud FEAR1 ooksendamiseni... ei viitsi enam
ei tahaks fännidega vaielda aga kuidagi süngem ja sügavam tundus vana fear. valgus efektid käisid fear 1 rohkem pinda kah kui "omfg ma lasin varju" .
Hirmus või ehmatusi omav ei ole kah üldse. Kõik on absul etteaimatavad ja magedad "trikkid". Kõnnid rahus ringi terve relva ladu käes ja muudkui tõmbad mingeid tonte relvaga maha ja imestad "miks küll veri seinu ei määri". Mingid "mööda seina jooksvad tondid" on aga lahedad... nii kui tuleb tõmbad pumbaga litaka ära ja lännu ongi. Jällegist FEAR 1 olevad "nähtamatud" värdjad olid paremad. Vähemalt oli mingigi "üllatus" moment kuna sa EI näinud neid ja siis kui nägid oli ta juba sul kallal.
kõik uus ei ole alati parem. eriti tänapäeval. kuigi on neid kes ükskõik kui jura asja paremaks nimetavad kuna ta on uus ja marketing ehk ka oma tööd teinud.
FEAR 2 on suht fun ajuvaba shoot and run mitte midagi muud. Play it... forget it.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
14.02.2009 01:02:03
|
|
|
angel, sellel peegelduse värgil mis esineb igalpool mängus kus mingi lomp maas on kindlasti mingi põhjus (tõenäoliselt konsooliriistvara piirangud või kellegi laiskus) ja see oli olemas ka demos.
see et sa fear1'es varjude pihta lasid oli su oma viga, ise ei mäleta et varjusid oleksin lasknud, viirastusi tulistasin vahest aga küll.
fear2 kasutab samu "trikke" mis fear1'gi. muidugi on nad etteaimatavad.
veri ei määrigi seinu sul? hmm, võibolla ongi nii, aga ma ei saa öelda et ma verest selles mängus puudust tunneksin, terve mäng on verega üle plätserdatud.
see et kondised ämblikmehed lähedale tulles ühe pumbaka kuuliga surma saavad on täiesti tavalina ja ma ei ütleks et nad nüüd mingid supermehed peaksid olema et 5 kuuli peaksid tahtma. keera difficulty ülespoole, äkki aitab.
ja fear 1 nähtamatud piixud ei olnud üldsegi raskemad, samamoodi 1-2 laksu pumbakast ja surnud nad olidki. ja neid polnud väga raske näha.
fear2'es nad on välja jäetud (ma pole veel näinud) võibolla konsoolide tõttu, kuna nähtamatuid elukaid on telekaekraanil veelgi sitem näha ja paljud diivanid oleksid suht sitaplekke täis kõikidest neist ehmatustest.
osad asjad on fear2'es halvemad, osad on paremad. raske otsustada kumb "parem" on ja ausaltöeldes ei kotigi. lähiajal on tulemas palju huvitavamaid mänge, kui fear.
ajaviiteks kärab küll, täpselt nii nagu esimene fear.
|
|
   |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mask
HV Guru

|
14.02.2009 01:14:02
|
|
|
Online seda päris pull mängida, saab võtta ka selle suure roboti, lähed vaenlasele vastu niidad neid nagu muru peab vastu ka üpris hästi too robot.
|
|
| Kommentaarid: 523 loe/lisa |
   |
1 :: |
435 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.02.2009 01:15:27
|
|
|
.. fear 2 oleks võinud olla exp. Lihtsalt midagi uut seal nagu ei oleks.
Sellised "peegeldus vead" võiks juba olemata olla. Esimene mäng kus sellise jama koheselt märganud olen. Üldiselt kui ei suudeta peegeldust teha korralikult pannakse sinna mingi muu "taeva peegelduse" jura. Mitte mingi ehitis mis ei lähe absul kokku üleval olevaga.
Veri ei määri minuarust midagi. Aga lendab nii et ekraan täis. See "vihma efekt" ekraanile on aga lahe Verega vist seda ei tundu olevat... oleks effeksem. Ehk siis oleksid võinud rohkem pisi detailidele tähelepanu pöörata ehk siis "oma lapsukese eest hoolt kanda". Mitte ruttu asi välja ajada ja las vaatab ise mis tast saab. Kui ei müü siis süüdlane juba ammu olemas.
Need mööda seina ronivad tondid võiksid huvitavamad olla ja ka hirmsamad. FEAR 1 hüppasid need värdjad sulle kõrri ja samal ajal muutusid nähtavaks. Ehk siis efekt oli parem. Kaugelt neid näha ei olnud v.a paaril korral kui nägid mingit virvendust seinal "nähtamatus ei tööta hästi" efektiga. Aga enamasti nägin ma neid alles siis kui juba kallale tulid .
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
14.02.2009 01:21:00
|
|
|
| DeTHiCa. kirjutas: |
| angel, sellel peegelduse värgil mis esineb igalpool mängus kus mingi lomp maas on kindlasti mingi põhjus (tõenäoliselt konsooliriistvara piirangud või kellegi laiskus) ja see oli olemas ka demos. |
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.02.2009 01:25:03
|
|
|
konsoolid peaks tänapäeval kah rohem suutma... kui vaadata mida käsi konsoolidega saavutatakse siis peaks xbox360/ps3 kõvasti rohkem asju suutma teha. Oletaks et lihtsalt mängu tegijate lohakus või hoolimatus.... vee peegeldus efekt ei ole ju mingi uus asi. Seda minuteada juba ammusest ajast tehtud nii või naa. Ei ole selleks vaja mingit über kaarti kah.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
14.02.2009 01:47:24
|
|
|
| konsoolid peaks tänapäeval kah rohem suutma... kui vaadata mida käsi konsoolidega saavutatakse siis peaks xbox360/ps3 kõvasti rohkem asju suutma teha. Oletaks et lihtsalt mängu tegijate lohakus või hoolimatus.... vee peegeldus efekt ei ole ju mingi uus asi. Seda minuteada juba ammusest ajast tehtud nii või naa. Ei ole selleks vaja mingit über kaarti kah. |
esimeses fearis oli võimalik vees seistes oma koledat kiivrilõusta näha kui alla vaatad, aga see peegelduse resolutsioon oli madal ja tegi asja suht koledaks.
aga vesi muidu oli ise väga ilus esimeses osas.
ma ei kujuta ette mis kaadrisagedusel fear2 konsoolidel jookseb, aga arvatavasti see väga kõrge ei ole. reaalajas peegelduste renderdamine ei teeks vist eriti head siis konsoolidele, tuleb välja.
|
|
   |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.02.2009 01:49:54
|
|
|
.. ei usu ei ole need konsoolid midagi nii äppud kui sa arvad. lihstalt visati asi valmis ja loodeti eelmise mängu edule et müüb hästi. pealegi kes keelas neil peegeldus efekt teisiti teha konsoolidel kui PC peal. Teinud asja enne PC peale ja siis konsoolidele portinud. Mõned efektid lihtsalt eemaldanud mis hästi ei toiminud ja valma.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
14.02.2009 01:57:07
|
|
|
| angel, mootor on ju sama. paaaalju lihtsam oleks lasta mootoril lihtsalt reaalajas kõik renderdada kui ise custom reflection skyboxe kokku panna igast lompidele, telekaekraanidele, peeglitele jne. miks see siis ära muudeti, võrreldes vana feariga?
|
|
   |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.02.2009 02:09:16
|
|
|
... ütlen et teinudki asi alguses puhtalt PC peale ja siis natu hiljem konsoolidele. Aga $$$ tähtsam ju kui luua midagi head, originaalset, silma torkavat, püsivat etc.
Nali naljaks aga miks fear2 ei ole ühtegi töötavat peeglit. Selline tunne et tänapäeva mängudes on mingid olendid kes kardavad igasugu peegeldust. Über raske efekt ehk... peab vist vana riistvara peale tagasi kolima mis seda teha suutis @ vanad mängud
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
14.02.2009 08:42:39
|
|
|
Misasja te jahute oma "peegelpildiga". Tra, tegemist on shooteriga mitte mingi naistekaga.
Ma ei tule sellepealegi ,et minna sopaloigust mingit peegeldust vaatama ja siis saaks HV teemas 2 lk. nämmutada. Täiega pohh mis seal loigus vastu vahib, kas või paljas hoor.
Mängige ja nautige, kellele ei meeldi, tegelegu millegi muuga (.... nt. kraabi porgandit ) mitte ärgu käigu siin foorumis halamas a`la kui sitt mäng ikka on jne.
Kui mulle mingi mingi mäng ei meeldi (nt. saints row 2), siis avaldan korra oma arvamust ja sellega asi lõppeb ..... tuleb lihtsalt uninstall ja unustan.
Ma ei saa aru miks peab käima 5 korda päevas vigisemas ja mõlisemas, mulle ei meeldi see ega teine.
Mina mängin ja naudin, on parem kui eelmised fearid, st. on edasiminekut.
|
|
   |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vinku
HV vaatleja
|
14.02.2009 12:27:58
|
|
|
| villu70 kirjutas: |
Misasja te jahute oma "peegelpildiga". Tra, tegemist on shooteriga mitte mingi naistekaga.
Ma ei tule sellepealegi ,et minna sopaloigust mingit peegeldust vaatama ja siis saaks HV teemas 2 lk. nämmutada. Täiega pohh mis seal loigus vastu vahib, kas või paljas hoor.
Mängige ja nautige, kellele ei meeldi, tegelegu millegi muuga (.... nt. kraabi porgandit ) mitte ärgu käigu siin foorumis halamas a`la kui sitt mäng ikka on jne.
Kui mulle mingi mingi mäng ei meeldi (nt. saints row 2), siis avaldan korra oma arvamust ja sellega asi lõppeb ..... tuleb lihtsalt uninstall ja unustan.
Ma ei saa aru miks peab käima 5 korda päevas vigisemas ja mõlisemas, mulle ei meeldi see ega teine.
Mina mängin ja naudin, on parem kui eelmised fearid, st. on edasiminekut. |
Ausalt, nõustun Sinuga, sest see on üle mõistuse !!!!
Ma ise ei kujutaks samamoodi ette, kui ma peaks peegeldust mingist loigust vahtima, pointless ju...
Fear 2 on väga mõnus mäng , isegi esimene ei tundu nii heagi.
|
|
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
14.02.2009 12:44:35
|
|
|
| Graafika on päris meeldiv max settingutel, kindlasti parem kui FEAR 1 IMO
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
14.02.2009 13:31:24
|
|
|
| Stabby kirjutas: |
| Graafika on päris meeldiv max settingutel, kindlasti parem kui FEAR 1 IMO |
Ilusam kindlasti. Märgiks ära veel relvastuse. 1 osa aut.relvad imesid 100ga. Uues osas on lausa lust ja lille pidu nendega kõmmutada ja heli paitab kõrvu. Snaiper lammutab hästi. Granaate on ka piisavalt , hoiad 2 sekki käes ja viskad. Enne kui vend jõuab öelda, granaat - kõmm , juppe lendab. Abiks on ka lõhkevad tünnid.
E. Vaatasin ka et ennast pole peeglist näha , isegi 12a vanades mängudes on , suht pohh aga vähemalt almat on peeglist näha, vahest.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran

|
14.02.2009 14:32:01
|
|
|
täiesti ok
häirib ainult, et kohati on liiga multikas ja aru ei saa kust nad lasevad... ja siis mingi vend viskab topsiga punast värvi näkku
ja resoga on ka MINGI TEEMA
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vinku
HV vaatleja
|
14.02.2009 14:34:08
|
|
|
Relvad meeldivad mullegi.
Eriti veel uue shotguni välimus.
Ma olen lugenud, et mäng pidi lühike olema. Mida arvate?
|
|
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
14.02.2009 14:42:44
|
|
|
| villu70 kirjutas: |
Ma ei tule sellepealegi ,et minna sopaloigust mingit peegeldust vaatama ja siis saaks HV teemas 2 lk. nämmutada. Täiega pohh mis seal loigus vastu vahib, kas või paljas hoor. |
täpselt
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
14.02.2009 14:44:22
|
|
|
Kurat "hard" peal on päris raske see mäng. Pidin ühte kohta 3-4 korda läbi tegema. Elud olid mul täiesti täis, ainult armorit ei olnud ja siis suvalt mingi tüüp laseb ja saan ühe kuuliga surma.
Kuigi vähemalt hard peal on rohkem pinget ja on huvitavam. Normaliga jooksed lihtsalt läbi nagu "god mode" peal.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
123456
HV kasutaja
|
14.02.2009 15:23:43
|
|
|
full on väljas?
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kuldplaat
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MarekSäde
HV veteran
|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
14.02.2009 16:24:12
|
|
|
| ta räägib intervalidest, arvatavasti. ei usu et 15 minutiga üht intervali võimalik läbi teha, välja arvatud maybe pro speedruni tehes
|
|
   |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vinku
HV vaatleja
|
14.02.2009 19:42:32
|
|
|
| DeTHiCa. kirjutas: |
| ta räägib intervalidest, arvatavasti. ei usu et 15 minutiga üht intervali võimalik läbi teha, välja arvatud maybe pro speedruni tehes |
Noh ise arvan ka sama. Kui ikka korralikult kõik kohad läbi käia, siis kindlasti ei saaks 15 minutiga üht intervali läbi teha...
|
|
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
14.02.2009 21:17:25
|
|
|
| esimesed paar intervalli on tõesti võibolla 15 min, edasi tulevad ikka kõvasti pikemad
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-xyx-
HV vaatleja
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
15.02.2009 14:18:19
|
|
|
-xyx-, orikas FEAR ja EP peaksid jah läbi mängima . Perseus Mandate kohta ei oska midagi öelda , pole kunagi seda pelanud .
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
15.02.2009 18:56:22
|
|
|
Kurat ,ma olen omadega pasas. Ei saa edasi ei tagasi.
Olen koolimajas kuskil kontoris (õpetajate toad jne), seal töllerdasid need punaste "nööridega" peletised. Tegin selle kamba tümaks ja ei saa enam edasi.
Lifti saan kutsuda aga uksed ei avane, pakub ise kangutada. Nii kui käpad külge panen tuleb alma sinna midagi nikerdama...... taon jalaga lõuksi ja asi laheneb.
Edasi ei toimu midagi lift on peetis ja minna pole kuskile. Kõik aknad/uksed olen läbi kolistanud, tolku halligi. On kellelgi ideid. Panin ka pilte.
Arvatavasti tuleb uuesti alustada, see ei ole probleem.
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
edit: Lisan veel pildi koridori teisest otsast kus aknast kargas mingi lapuhh läbi ja pani lõiku. Siit edasi pole kuskile minna. Vist.
Spoiler 
edit2: sain edasi Pidi ikkagi seal liftiuksevahel almat rohkem "käperdama".
Rääkike kuidas sellest vanamehest jagu saite kes koolimaja keldris ukse taga passis ja parema hiireklahviga klõbistama peab.
|
|
   |
122 |
|
| tagasi üles |
|