Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mario.
HV Guru
|
13.02.2009 22:06:48
Samsung 961bw |
|
|
Nimelt ma olen segaduses.
Omandasin ülalnimetatud monitori ning soovisin nüüd teda ka keerata 90 kraadi proovimaks veebimugavusi, kuid pean ütlema et suht tulutult. Koduleht ja tootetutuvustus näitavad selgelt et ekraani on võimalik keerata, kuid manual ega muu karbis leiduv sellist infot ei paku. Samuti on tühi ka internet.
Mario
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
14.02.2009 01:31:07
|
|
|
aga oled siis füüsiliselt proovinud keerata? on seal vastav konstruktsioon taga? ei saa hästi probleemi olemusest aru
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
0 :: |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
14.02.2009 11:56:19
|
|
|
On olemas küll. Paar kraadi on võimalik keerata... jalg on neljaliigeseline. Kui keerata, siis üle paari kraadi ei saa.. jõudu väga palju ka rakendada ei soovi.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
14.02.2009 12:34:33
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
On olemas küll. Paar kraadi on võimalik keerata... jalg on neljaliigeseline. Kui keerata, siis üle paari kraadi ei saa.. jõudu väga palju ka rakendada ei soovi. |
Heips!
Ma ei soovitagi jõudu rakendada
Vähemaste sain mina asjast nii aru, et paneeli ennast ei saagi keerata - asi käib tarkvaraliselt MagicTune ja MagicRotation abil. Osadel kuvaritel on paneeli jala kõrguse ja vbolla ka keeramise-pööramise(pivot) vältimiseks transpordi ajaks mingid stopperid sisse pistetud. Paaril mollil olen statiivi küljest mingeid traadi-juppe pidand ära kitkuma enne, ku nad nõustusid vertikaalselt end liigutama. Ehk on ka paneeli keeramiseks vaja mingi julla välja võtta.
Veelgi arukam oleks tootjalt või suppordilt küsida, et kuda värk käib
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
14.02.2009 12:40:55
|
|
|
Küsisin juba samsungi käest. Magictune ja Magicrotation ei aidanud ja ma eisaanudki aru mis täpselt ja kuidas see tarkvara töötab. Tegu on lihtsalt softijupiga, mis keerab pildi ka õigesti kui monitor on keeratud? Masendavalt vähe infot ikka. Netist ma ei leia ka midagi. Miks kurat reklaamida kodulehel et monitori saab keerata, kuid ta seda ei tee.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|