Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Dvd põletamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
PsMaret
HV vaatleja

sõnum 12.02.2009 23:21:26 Dvd põletamine vasta tsitaadiga

Tõmbasin endale sellise programmi nagu Express Burn vms ta on. Jasiis kui ma panen sinna video, on kõik okei, aga kui tahan subtiitreid panna(on tehtud samanimeliseks) siis ütleb et sellist faili ta ei taha vms. Mida ma tegema pean, et ma subtiitrid sinna saaks?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.02.2009 23:43:51 vasta tsitaadiga

Kui sa üritad DVD-Video vorminguga plaati kirjutada, siis peabki programm subtiitrifaili peale keelduma. Kui tahad plaati, millel on subtiitrifail ja videofail, siis vali Data vorming.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
PsMaret
HV vaatleja

sõnum 13.02.2009 01:17:46 vasta tsitaadiga

Aitah.
Aga tegelikult see ikkagist ei õnnestunud mul. Ma tegin küll data- ga , agatõlget ei jäänud külge icon_sad.gif
tagasi üles
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 13.02.2009 08:28:47 vasta tsitaadiga

minu dvd player nõuab et subtiitrid oleksid laiendiga sub, mitte srt või midagi sellist...võid seda ka katsetada..
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 13.02.2009 10:30:52 vasta tsitaadiga

Eks see olene ka pleieris, vanemad ei pruugi üldse data puhul tõlget toetada. Seega maksaks elementaarse liigutuse ära teha - seadme manuaal ette võtta ja uurida mida tootja on öelnud oskuste kohta.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Absona
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 13.02.2009 11:08:48 vasta tsitaadiga

Täpne õpetus kuidas lisada subtiitreid DVD'le. Leht asub siin. Muidugi see on raskem versioon aga pärast on hea vaadata igalpool filmi. Ise kasutan juba sellist meetodit mitu aastat.
tagasi üles
PsMaret
HV vaatleja

sõnum 13.02.2009 11:12:26 vasta tsitaadiga

Mm , see keeruline asi, sellega ma ei saa iialgi hakkama, kui ma juba lugesin seda, siis , ei. Ma lihtsalt eioska neid arvuti asju nii hästi. Lihtsalt osadel õnnestub see nii hästi, ma ei saa üldse hakkama icon_sad.gif
tagasi üles
Absona
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 13.02.2009 11:24:35 vasta tsitaadiga

PsMaret kirjutas:
Mm , see keeruline asi, sellega ma ei saa iialgi hakkama, kui ma juba lugesin seda, siis , ei. Ma lihtsalt eioska neid arvuti asju nii hästi. Lihtsalt osadel õnnestub see nii hästi, ma ei saa üldse hakkama icon_sad.gif

Kui tahad lihtsamalt pääseda siis juhul kui su DVD mängija toetab divX koodekit (see on tavaliselt kirjutatud DVD mängija peale - logo taoline asi esiplaanil), siis kirjuta tavaline plaat (Data), kus on *.avi laiendiga videofail ja subtiitri fail peal (subtiitri fail peab olema *.srt laiendiga või *.sub laiendiga fail. Ise soovitan *.srt). Need peavad olema täpselt sama nimega (näiteks: Film.avi ja Film.sub või Film.avi ja Film.srt) ja arvatavasti peaks mängima ilusti DVD mängijas. (Kui ikka ei tööta, siis otsi DVD mängija puldil ülesse "Subtitle" nupp ja vajuta seda kuni tõlge ilmub). Aga jah, rõhutan, et see toimib ainult divX toega DVD mängijas.

Aga kui DVD mängija ei toeta divX, siis peadki arvatavasti raskemat teed pidi minema ja selle õpetuse üle vaatama mis ma linkisin siia icon_wink.gif

viimati muutis Absona 13.02.2009 11:47:27, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 8
tagasi üles
PsMaret
HV vaatleja

sõnum 13.02.2009 11:25:23 vasta tsitaadiga

See peab dvd mängija peal olema ? igatahes kui peab, siis seal küll sellist asja eiolnud icon_sad.gif
ja kui ma võtan keerulise asja ette, mis ma siis pean tõesti need sada programmi endale tõmbama ? :O
tagasi üles
Absona
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 13.02.2009 11:28:42 vasta tsitaadiga

PsMaret kirjutas:
See peab dvd mängija peal olema ? igatahes kui peab, siis seal küll sellist asja eiolnud icon_sad.gif
ja kui ma võtan keerulise asja ette, mis ma siis pean tõesti need sada programmi endale tõmbama ? :O

Soovitan ka DVD mängija manuaali vaadata võibolla tänapäeval ei märgitagi enam neid logosi aga sa mõtled ikka sellist DVD mängijat, mis on televiisoriga ühendatud? Võibolla on lihtsam CD-RW järgi katsetada, kui töötab, siis mängija toetab divX'i.

tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 13.02.2009 11:30:45 vasta tsitaadiga

Lihtsalt mainiks asja veelgi segasemaks ajamiseks: DivX tugi ei tähenda automaatselt subtiitrite tuge.
Teisisõnu: "DivX" logo tähendab laias laastus seda, et seade oskab AVIsid mängida, samas aga ei pruugi ta iga AVIga hakkama saada (QPELi kasutavatega näiteks, osadel vanematel vist ka selliste mis DivXi asemel XviDi 4CCd omasid, jne), kui hästi läheb siis võib ta sinna kõrvale ka tiitreid näidata, aga ei pruugi, ja kui näitabki siis võib seadmel olla spetsiifilised nõuded nende tiitrite kohta (kas kindel formaat ja/või laiend). Kogu asi taandub ikka sellele mida tootja seadme kohta on öelnud ning seni kuni konkreetse mudeli marki pole öeldud on kõik meie poolt pakutu puhas oletus, mis võib, aga ei pruugi, tulemust anda icon_wink.gif

PsMaret
HV vaatleja

sõnum 13.02.2009 11:31:44 vasta tsitaadiga

Mõtlen küll. No, eks ma siis juran selle asjaga veel.

Aitäh muidu icon_smile.gif
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.02.2009 11:32:55 vasta tsitaadiga

Kui su DVD-mängijal on DivX-tugi olemas, siis peaks seal kusagil (esipaneelil enamasti) olema taolised kleepekad - vaata siit
Muideks, ühel mu tuttaval on ka DivX-toega DVD-mängija ja mängib väga edukalt CD või DVD peale kirjutatud .avi faile, aga subtiitreid sellele vaatamata ära ei tunne, kui need lihtsalt plaadi peale .avi faili kõrvale kirjutada. Seega on kõik DVD-mängijas kinni - mida vanem, seda ebatõenäolisem.
Kahjuks ilma nende programmideta pole selline subtiitrite "keevitamine" failile aga võimalik.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
PsMaret
HV vaatleja

sõnum 13.02.2009 11:44:01 vasta tsitaadiga

Nojahm , meil on täiesti uus dvd mängija, agajahm, ta subtiitreid välja ei loe. Eks ma vaatan, kui ikka väga tahtmist, siis teen selle keerulise protsessi ära. Ma ikka lootsin et kergem viis on ka olemas icon_biggrin.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Dvd põletamine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.