Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
PsMaret
HV vaatleja
|
12.02.2009 23:21:26
Dvd põletamine |
|
|
Tõmbasin endale sellise programmi nagu Express Burn vms ta on. Jasiis kui ma panen sinna video, on kõik okei, aga kui tahan subtiitreid panna(on tehtud samanimeliseks) siis ütleb et sellist faili ta ei taha vms. Mida ma tegema pean, et ma subtiitrid sinna saaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
12.02.2009 23:43:51
|
|
|
Kui sa üritad DVD-Video vorminguga plaati kirjutada, siis peabki programm subtiitrifaili peale keelduma. Kui tahad plaati, millel on subtiitrifail ja videofail, siis vali Data vorming.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
PsMaret
HV vaatleja
|
13.02.2009 01:17:46
|
|
|
Aitah.
Aga tegelikult see ikkagist ei õnnestunud mul. Ma tegin küll data- ga , agatõlget ei jäänud külge
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
13.02.2009 08:28:47
|
|
|
minu dvd player nõuab et subtiitrid oleksid laiendiga sub, mitte srt või midagi sellist...võid seda ka katsetada..
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
0 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
13.02.2009 10:30:52
|
|
|
Eks see olene ka pleieris, vanemad ei pruugi üldse data puhul tõlget toetada. Seega maksaks elementaarse liigutuse ära teha - seadme manuaal ette võtta ja uurida mida tootja on öelnud oskuste kohta.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
PsMaret
HV vaatleja
|
13.02.2009 11:12:26
|
|
|
Mm , see keeruline asi, sellega ma ei saa iialgi hakkama, kui ma juba lugesin seda, siis , ei. Ma lihtsalt eioska neid arvuti asju nii hästi. Lihtsalt osadel õnnestub see nii hästi, ma ei saa üldse hakkama
|
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
13.02.2009 11:24:35
|
|
|
PsMaret kirjutas: |
Mm , see keeruline asi, sellega ma ei saa iialgi hakkama, kui ma juba lugesin seda, siis , ei. Ma lihtsalt eioska neid arvuti asju nii hästi. Lihtsalt osadel õnnestub see nii hästi, ma ei saa üldse hakkama  |
Kui tahad lihtsamalt pääseda siis juhul kui su DVD mängija toetab divX koodekit (see on tavaliselt kirjutatud DVD mängija peale - logo taoline asi esiplaanil), siis kirjuta tavaline plaat (Data), kus on *.avi laiendiga videofail ja subtiitri fail peal (subtiitri fail peab olema *.srt laiendiga või *.sub laiendiga fail. Ise soovitan *.srt). Need peavad olema täpselt sama nimega (näiteks: Film.avi ja Film.sub või Film.avi ja Film.srt) ja arvatavasti peaks mängima ilusti DVD mängijas. (Kui ikka ei tööta, siis otsi DVD mängija puldil ülesse "Subtitle" nupp ja vajuta seda kuni tõlge ilmub). Aga jah, rõhutan, et see toimib ainult divX toega DVD mängijas.
Aga kui DVD mängija ei toeta divX, siis peadki arvatavasti raskemat teed pidi minema ja selle õpetuse üle vaatama mis ma linkisin siia
_________________ Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid.
viimati muutis Absona 13.02.2009 11:47:27, muudetud 2 korda |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
PsMaret
HV vaatleja
|
13.02.2009 11:25:23
|
|
|
See peab dvd mängija peal olema ? igatahes kui peab, siis seal küll sellist asja eiolnud
ja kui ma võtan keerulise asja ette, mis ma siis pean tõesti need sada programmi endale tõmbama ? :O
|
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
13.02.2009 11:28:42
|
|
|
PsMaret kirjutas: |
See peab dvd mängija peal olema ? igatahes kui peab, siis seal küll sellist asja eiolnud
ja kui ma võtan keerulise asja ette, mis ma siis pean tõesti need sada programmi endale tõmbama ? :O |
Soovitan ka DVD mängija manuaali vaadata võibolla tänapäeval ei märgitagi enam neid logosi aga sa mõtled ikka sellist DVD mängijat, mis on televiisoriga ühendatud? Võibolla on lihtsam CD-RW järgi katsetada, kui töötab, siis mängija toetab divX'i.
_________________ Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid. |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
13.02.2009 11:30:45
|
|
|
Lihtsalt mainiks asja veelgi segasemaks ajamiseks: DivX tugi ei tähenda automaatselt subtiitrite tuge.
Teisisõnu: "DivX" logo tähendab laias laastus seda, et seade oskab AVIsid mängida, samas aga ei pruugi ta iga AVIga hakkama saada (QPELi kasutavatega näiteks, osadel vanematel vist ka selliste mis DivXi asemel XviDi 4CCd omasid, jne), kui hästi läheb siis võib ta sinna kõrvale ka tiitreid näidata, aga ei pruugi, ja kui näitabki siis võib seadmel olla spetsiifilised nõuded nende tiitrite kohta (kas kindel formaat ja/või laiend). Kogu asi taandub ikka sellele mida tootja seadme kohta on öelnud ning seni kuni konkreetse mudeli marki pole öeldud on kõik meie poolt pakutu puhas oletus, mis võib, aga ei pruugi, tulemust anda
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
PsMaret
HV vaatleja
|
13.02.2009 11:31:44
|
|
|
Mõtlen küll. No, eks ma siis juran selle asjaga veel.
Aitäh muidu
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
13.02.2009 11:32:55
|
|
|
Kui su DVD-mängijal on DivX-tugi olemas, siis peaks seal kusagil (esipaneelil enamasti) olema taolised kleepekad - vaata siit
Muideks, ühel mu tuttaval on ka DivX-toega DVD-mängija ja mängib väga edukalt CD või DVD peale kirjutatud .avi faile, aga subtiitreid sellele vaatamata ära ei tunne, kui need lihtsalt plaadi peale .avi faili kõrvale kirjutada. Seega on kõik DVD-mängijas kinni - mida vanem, seda ebatõenäolisem.
Kahjuks ilma nende programmideta pole selline subtiitrite "keevitamine" failile aga võimalik.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
PsMaret
HV vaatleja
|
13.02.2009 11:44:01
|
|
|
Nojahm , meil on täiesti uus dvd mängija, agajahm, ta subtiitreid välja ei loe. Eks ma vaatan, kui ikka väga tahtmist, siis teen selle keerulise protsessi ära. Ma ikka lootsin et kergem viis on ka olemas
|
|
tagasi üles |
|
 |
|