praegune kellaaeg 17.06.2025 22:18:45
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jurmox16x
HV vaatleja
|
11.02.2009 11:34:15
Telekas pilt mustvalge, tahaks värviliseks |
|
|
Kasutan Ati Radeon X1050 videokaarti, millel on 7 piniga s video väljund ning TV on Samsung CK-5341T. Nende vahel on kaabel, mis koosneb 4 pin s-video to rca, sealt edasi rca kaabel kuni tv ja siis seal rca to scart üleminek. selline, kus ühelpool scart, teiselpool rca video ja audio ning s-video ja peal nupp input, output. Poes lubati värvilist pilti, aga tulemuseks on ikka mustvalge pilt... Kas miski setinguga saab seda muuta või tuleb midagi muud muuta... Tv ainult üks scart sisend.
Tänud, kes vastata viitsivad.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
el1K
HV kasutaja

|
11.02.2009 11:41:40
|
|
|
Proovi ATI settingutes öelda, et sul läheb pilt telekasse läbi composite liidese.
_________________ Back to basics |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
jurmox16x
HV vaatleja
|
11.02.2009 14:37:58
|
|
|
el1K kirjutas: |
Proovi ATI settingutes öelda, et sul läheb pilt telekasse läbi composite liidese. |
See Ati setingute värk kuidagi väga piiratud võimalustega... tundub, et ei saa muuta seda nii, et läheb läbi composite liidese... kas on võimalus, et ati settingutele on lisaks võimalus veel mingid setingud kusagilt määrata?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
11.02.2009 14:46:07
|
|
|
Endal on olnud sama jama, kui RCA-Scart adapteril polnud input-output lülitit. Lülitiga variandil olen alati siiani tööle saanud (lüliti siis input asendis). Kas ATI väljundi seadetes on PAL valitud?
Kas teleka menüü seadetes saab mingeid seadeid sisendi kohta muuta?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
11.02.2009 15:08:53
|
|
|
Kui raua poolt läheneda, siis soovitaks s-video -> composite ülemineku ära jätta, kuna sealt 7'sest pistikust saab komposiidi otse kätte. 4'se rea 2 keskmist pin'i (pildil 6 ja 7).
Kui kasutada s-video pistikut, siis kahtlustan, et chroma ja luma vahelt on puudu 470pF kondekas. Võib ka otse kokku lasta, aga tavaliselt pilt kannatab siis (pildil 3 ja 4).
Spoiler 
Lisan selle kondeka skeemi ka juurde.
Spoiler 
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
el1K
HV kasutaja

|
12.02.2009 12:13:01
|
|
|
jurmox16x kirjutas: |
Proovi ATI settingutes öelda, et sul läheb pilt telekasse läbi composite liidese. |
See Ati setingute värk kuidagi väga piiratud võimalustega... tundub, et ei saa muuta seda nii, et läheb läbi composite liidese... kas on võimalus, et ati settingutele on lisaks võimalus veel mingid setingud kusagilt määrata? |
Ilmselt tuleb kuskilt settingute programmist valida, et soovid advanced varianti. Ise olen pidevalt igasuguseid üleminekuid kasutanud ning probleeme on tekitanud just see settingute paika saamine. Kui kõige viimane driver koos Catalyst-iga peale panna, siis seal peaks saama ka ilma advanced seadeteta seda väljundit valida ning erinevaid variante katsetada.
Nii olen pildi saanud ATI kaardist ka üle 15 aasta vanasse telekasse ning värviliselt
_________________ Back to basics |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
jurmox16x
HV vaatleja
|
13.02.2009 13:03:29
|
|
|
jurmox16x kirjutas: |
See Ati setingute värk kuidagi väga piiratud võimalustega... tundub, et ei saa muuta seda nii, et läheb läbi composite liidese... kas on võimalus, et ati settingutele on lisaks võimalus veel mingid setingud kusagilt määrata? |
Ilmselt tuleb kuskilt settingute programmist valida, et soovid advanced varianti. Ise olen pidevalt igasuguseid üleminekuid kasutanud ning probleeme on tekitanud just see settingute paika saamine. Kui kõige viimane driver koos Catalyst-iga peale panna, siis seal peaks saama ka ilma advanced seadeteta seda väljundit valida ning erinevaid variante katsetada.
Nii olen pildi saanud ATI kaardist ka üle 15 aasta vanasse telekasse ning värviliselt  |
Olen jõudnud järeldusele, et viga telekapoolne... st mul puudub selle tv pult. Saan kasutada ainult tv eespool olevat nuppu functsion ja sealt valida kas av on või off. Kas keegi oskab öelda, kas puldi olemasolul saaksin ma kusagile mujale tv setingutesse, peale selle AV valimise?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|