Left 4 Dead DLC on ametlik nüüd. Asi tuleb välja kevadel ja kinnitatud on et üle jäänd 2 campi tuleb versus modesse ja lsiaks tuleb uus mode: Survival. http://store.steampowered.com/news/2223/ _________________ Bawse
Loodetavasti toetatakse L4D'd samakaua, kui TF2'te (millele siiamaani uuendusi tuleb ja veel ka paljud muud lubatud on)... _________________ TALUSILDID
Day of Defeat: Source on pea 4 aastat juba väljas aga uuendavad ikka, eelmine aasta näiteks vahetati mängu mootorit, toodi achivmendid sisse jms. Kahjuks ei ole parandused alati paremapoolsed, uue mootoriga muutus mäng algajate jaoks lihtsamaks, kogenud mängijate jaoks aga mõtetumaks(meeste hitboxid laienesid). _________________ kraater.ee
meeste hitboxid laienesid? hea mp vist saab vaid siis kui tõsised "gamerid" asja üleval hoiavad.... suur tootjad keeravad vaid anaali
dumbshit'id vist nutsid sellepärast tehti kergemaks _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Minuarust v6iks igas FPSis selline süsteem olla nagu selles mängus. Et random itemite, vaenlaste ja bossude asukohad.
Sest praegu teistes mängudes on enamjaolt nii, et kui sa mingi teatud kohta j6uad siis hüppavad kollid välja. Ja seda koguaeg ainult selles kindlas kohas. See nagu pointless. Ja kolle peaks ka hordides olema nagu. Peale seda ei tahagi ühtegi standard fps enam mängida. _________________ zero
Mul halvad kogemused juba. Samamoodi müüsid hästi odavalt keyd. Kohe sain kätte ja k6ik toimis. Kuid kahe kuu pärast key enam ei kehtinud. Selle aja jooksul j6udsin ma selle key juba edasi müüa ja ma siiani ei tea kas asi saadi korda v6i mitte. Igastahes too sait oli ka veebist pühitud. Sellised pettis firmad tuleks k6ik tappa fak ma m6tlesin t.a.p.p.a. _________________ zero
Kas keegi on selle mängu inteli GMA950 peal edukalt tööle saanud?
see ei ole nalja foorum
kas keegi on edukalt sapakaga F1 võitluse võitnud ? _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Ei teegi nalja, m6tlesin, et äkki teab keegi m6nd lisatweaki. FPS v6iks natuke suurem olla lihtsalt.
Ja loomulikult pole keegi sapakaga F1 v6itnud, oled sa näinud kedagi proovimas
Juhtumisi on läppar (kus see kiibindus pesitseb) mu võimsaim arvutusmasin
See ka veel, et kui suur efekt oleks vista ja xp vahel selle mängu puhul? Praegu vista ultimate.
Moraali ärge lugema hakake, ma tean ise kah, et intel on suht sitt graafikakiibi tegija aga mängu tahaks ikka seeditavalt mängida.
vista ja xp suurt performance vahet ei tekita. muidugi võid proovida kõik vista kellad ja viled korraks maha keerata, restart teha ja siis vaadata kuidas mäng jookseb. ei usu et see eriti midagi aitab.
selle mängu puhul mängib suurimat rolli videokaart. ja single core kõrgema otsa pentium või athlon64 saab asjaga kenasti hakkama.
inteli videokiibistiku kohta ütlen niipalju, et mu vennal on suht uus hp paavian ja tema inteli video on nii pask et isegi HL1 mootoriga mängud ei jookse normaalselt.
tweake ise ei oska soovitada, aga äkki google oskab. kuna tegu ikka source mootoriga, siis peaks seal saama nii mõndagi maha keerata.
Prose on inteli kahetuumaline, mälu 2,5gb, ma usun, et need probleemiks ei ole (tegu profiilimasinaga). Half-Life 2: Episode 2 jookseb suht kenasti.
Pean aru, kas vahetada läppar mõne talutava mängumasina vastu, samas portatiivsus on mulle nr. 1 ja gaming laptopi jaoks ei jagu, samas odavat aga "võimsat" paaviani kindlasti ei osta. Kuidas muidu vistas mängu sundida directx 7 peal jooksma? Target real märge -dxlevel 70 efekti ei andnud.
Ise tellisin sealt lehelt Warhammer Online cd-key, aga ei töötanud. Mailisin nenedga, kiirelt vastati ja väideti et ootavad uusi keysid ja saadavad kohe uue. Eks näeb.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.