weasel, Energy Saver Prefereces'i alt saab valida
Graphics:
Better battery life
Higher performance
Proovisin WoW'i peal järgi. Kui oli "better battery life", siis oli fps kusagil 20 ringi (väljas ringi vaadates). Kui võtsin "Higher performance", siis 70-80.
12.01.2009 11:44:17
Ei suuda logitech'i bluetooth hiirt enam ühendada.
Eelmine nädal veel asi toimis, kuid praegu ei õnnestu hiirt kuidagi külge saada.
Viga tundub olevat Macbook Pro bluetoothis mitte hiires.
Varem oli üleval paremas nurgas bluetoothi ikoon, kuid see on sealt miskipärast ära kadunud.
Võtsin lahti Network Preferences. Sealt Bluetooth ning vajutan nuppu "Set up bluetooth device..."
Seal on teade "No bluetooth device present", kuigi mul on hiir sisse lüllitatud ja ka telefoni bluetooth avastatavaks tehtud.
Kui vajutan siin aknas olevat nuppu "Set up new device..." siis teatab, et "No bouetooth hardware found".
Akna all servas on linnukese kast "Show bluetooth status in the menu bar". Kui üritan seda valida, siis vilgatab korra üleval paremal nurgas (justkui korraks tekib vajalik ikoon, kuid siis kaob kohe ära), ning linnuke võetakse kohe jälle automaatselt maha.
Kas keegi on midagi taolist kogenud või on mu arvuti bluetooth katki läinud ja peaks garantiisse minema?
ei taha endale auku kaevata
proovige ise järgi. PC või MB useril venitab lõua ilmselt pikalt lahti.
+powerit masinal on kõvasti (nii vga kui muu poolelt) .
13.01.2009 10:35:26
Re: Ei suuda logitech'i bluetooth hiirt enam ühendada.
Ohohh kirjutas:
Eelmine nädal veel asi toimis, kuid praegu ei õnnestu hiirt kuidagi külge saada.
Viga tundub olevat Macbook Pro bluetoothis mitte hiires.
Varem oli üleval paremas nurgas bluetoothi ikoon, kuid see on sealt miskipärast ära kadunud.
Võtsin lahti Network Preferences. Sealt Bluetooth ning vajutan nuppu "Set up bluetooth device..."
Seal on teade "No bluetooth device present", kuigi mul on hiir sisse lüllitatud ja ka telefoni bluetooth avastatavaks tehtud.
Kui vajutan siin aknas olevat nuppu "Set up new device..." siis teatab, et "No bouetooth hardware found".
Akna all servas on linnukese kast "Show bluetooth status in the menu bar". Kui üritan seda valida, siis vilgatab korra üleval paremal nurgas (justkui korraks tekib vajalik ikoon, kuid siis kaob kohe ära), ning linnuke võetakse kohe jälle automaatselt maha.
Kas keegi on midagi taolist kogenud või on mu arvuti bluetooth katki läinud ja peaks garantiisse minema?
Veider. Panin nüüd arvuti korraks täiesti kinni (shutdown mitte restart) ning asi läks korda.
Mingi jama pro 4.1-ga.osades mängudes tõmbab jõnkse sisse,Näiteks fretsi mängides teeb mingi aja tagant väikse sekundilise pausi,ja siis läheb sujuvalt edasi.Sama lugu ka ultrastari ja guitarheroga.Mängudes kõik lisad ja asjad maha keeratud,Vista all samade mängudega sama jama.
Samas muude mängudega probleeme nagu pole (osx:GH3/simcity4/age of empires3)(vista:hard truck/dirt/).
masina confis ju mingeid piiranguid ei tohiks olla? masin
Probleem selline, et peale windowsi mõningast aega töötamist hakkab heli katkuma, koos sellega ka kogu muu krempel hakib. Olen proovinud erinevaid installikaid kuid probleem püsib. Probleem ilmneb isegi siis kui ühtegi programmi ei käivita. Kahtlen kas selline ilming garantii alla üldse läheb, kuigi reklaamis lubati täit ühilduvust Windowsiga. Masin ise 6 kuud vana. Olen kuulnud, et BootCamp soundi driveritel on mingi kala Windows XP korral, aga pole kindel kas selles ikka viga on, sest kogu muu tegevus ka hakib.
Mul on selline küsimus, et mul on eelmine versioon macbook pro-st ja seal on Macintosh HD ehk kõvaketta all Previous Systems. Kas mul on seda veel vaja, või võin ära kustutada? Ta võtab 14 gb enda alla ja seda oleks hädasti vaja.. samas on kõik need System ja Application failid olemad eradi kaustatena samas kõrval.
Probleem selline, et peale windowsi mõningast aega töötamist hakkab heli katkuma, koos sellega ka kogu muu krempel hakib. Olen proovinud erinevaid installikaid kuid probleem püsib. Probleem ilmneb isegi siis kui ühtegi programmi ei käivita. Kahtlen kas selline ilming garantii alla üldse läheb, kuigi reklaamis lubati täit ühilduvust Windowsiga. Masin ise 6 kuud vana. Olen kuulnud, et BootCamp soundi driveritel on mingi kala Windows XP korral, aga pole kindel kas selles ikka viga on, sest kogu muu tegevus ka hakib.
OT: a miks sa maci võtsid üldse kui Windowsist loobuda ei suuda? _________________ ..||..
Kahjuks jah kõikidel uuematel võimsatel läpakatel on see probleemiks.Mängides masina koormus kasvab tublisti ja seega tekib ka arvutis rohkem kuuma.Kuna läpakas on "!tihedalt" ehitatud siis tekibki kuumaprobleem jahtusega(tahan sellega öelda et läpakale ei pane ju mingit lauaka suurust jahutit).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.