Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Leviathan
HV vaatleja
|
06.02.2009 15:18:51
|
|
|
Mul üts ka see kuramuse dv9000 seeria paavian üles jaanuaris, muidugi sai massin kodus pulkadeks lahti võetud ja ära puhastatud ja siis garantiisse saadetud ja ei tulnud sealt miskit kobinat selle kohta. Lihtsalt mõni aeg hiljem helistati ja öeldi, et ,jah läheb garantii alla. Millalgi kauges tulevikus peaks siis masina tagasi ka saama - lubati vist märtsilõpuks-aprilliks. Muu kallal nagu ei nurise, aga HP võiks end vähe kiirem liigutada - 2 kuud mingi jupi vahetuseks 21. sajandil on ikka räigelt üle mõistuse.
_________________ Too n00b to have any kind of signature. |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
06.02.2009 22:08:58
|
|
|
Leviathan kirjutas: |
Mul üts ka see kuramuse dv9000 seeria paavian üles jaanuaris, muidugi sai massin kodus pulkadeks lahti võetud ja ära puhastatud ja siis garantiisse saadetud ja ei tulnud sealt miskit kobinat selle kohta. Lihtsalt mõni aeg hiljem helistati ja öeldi, et ,jah läheb garantii alla. Millalgi kauges tulevikus peaks siis masina tagasi ka saama - lubati vist märtsilõpuks-aprilliks. Muu kallal nagu ei nurise, aga HP võiks end vähe kiirem liigutada - 2 kuud mingi jupi vahetuseks 21. sajandil on ikka räigelt üle mõistuse. |
Oleks tegu HP äriklassi sülearvutiga, saadetaks see emaplaat kiirkulleriga paari päevaga kohale ja saaksid arvuti 3-7 päevaga kätte. Need paaviani emaplaadid tõenäoliselt tulevad tavalise postiga või laevaga kuskilt kaugelt maalt. Saad täpselt seda, mille eest maksad
_________________ Uued Lenovo sülearvutid: www.lenovoarvutid.ee
Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com |
|
tagasi üles |
|
 |
exlusive
HV vaatleja
|
07.02.2009 15:59:02
HP Pavilion bv6000-imelik k2itumine |
|
|
laptop siis seisis nurgas mingi aeg ja kui ta t2na k2ima panin,masin teeb ainult kaks k6va piiksu ja muud ei midagi pilti ei tule ette jne.......yhendasin kaabliga laua kuvari kylge et 2kki on ekraan metsas aga ei sama lugu ei mingit pilti ei midagi , windowsi plaat sisse panna ei tee masin ka midagi:( oskab keegi öelda mis asjal viga v6iks olla???
|
|
tagasi üles |
|
 |
dsg
HV kasutaja

|
07.02.2009 20:34:28
|
|
|
millega amd prosega 6000seerja läpparil prose tempi vaadata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
07.02.2009 21:03:28
|
|
|
HWMonitor ei näita?
|
|
tagasi üles |
|
 |
dsg
HV kasutaja

|
07.02.2009 21:09:05
|
|
|
Ty ilmselt oleks ise ka midagi leidnud aga ei vitsinud sellel hetkel eriti mõelda . Masinaks on hp dv 63xx mis käis suvel grantiis emaplaadi vahetus temp oli enne täitsa ära kustumist videokaardil idle 80 load 110. hetkel idel 50 load 60 70kuigi enam ei mängi läppariga.Prose temp oli kohe uuest peast miski 60 idle nüüd 53 peale thermalright pasta panemist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
08.02.2009 13:48:26
|
|
|
Kui sa pastat vahetasid, võtsid selle ventika ja radika kopsiku ka laiali?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Leviathan
HV vaatleja
|
09.02.2009 10:25:45
|
|
|
VR53 kirjutas: |
Mul üts ka see kuramuse dv9000 seeria paavian üles jaanuaris, muidugi sai massin kodus pulkadeks lahti võetud ja ära puhastatud ja siis garantiisse saadetud ja ei tulnud sealt miskit kobinat selle kohta. Lihtsalt mõni aeg hiljem helistati ja öeldi, et ,jah läheb garantii alla. Millalgi kauges tulevikus peaks siis masina tagasi ka saama - lubati vist märtsilõpuks-aprilliks. Muu kallal nagu ei nurise, aga HP võiks end vähe kiirem liigutada - 2 kuud mingi jupi vahetuseks 21. sajandil on ikka räigelt üle mõistuse. |
Oleks tegu HP äriklassi sülearvutiga, saadetaks see emaplaat kiirkulleriga paari päevaga kohale ja saaksid arvuti 3-7 päevaga kätte. Need paaviani emaplaadid tõenäoliselt tulevad tavalise postiga või laevaga kuskilt kaugelt maalt. Saad täpselt seda, mille eest maksad  |
No kui ma äriklassi masinat oleks tahtnud osta, siis poleks ma HP poole vaadanudki
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Leviathan
HV vaatleja
|
09.02.2009 11:26:36
|
|
|
laurx kirjutas: |
ja milles probleem siis? kodukasutaja odavjuustud peavadki katki minema ja nende remontimisega tegeleb esindus siis kui prioriteetsemast kraamist aega üle jääb. |
Mina küll ligi 20K maksnud läpakat odavjuustuks ei pea. Odavjuust jääb pigem sinna 8-10K piiridesse. Sry, et sinu arvates virisen, aga sellise raha eest ootaks ikka normaalset supporti ka tootele. Ei ole juba põhimõttepärast selline inimene, kes oma tehnikat lihtsalt edevuse pärast iga 6 kuu tagant välja vahetaks ja kodukasutuseks mingeid super-hüper äriklassi pille ostaks, kuigi rahaline seis seda vabalt võimaldaks. Mul oli lihtsalt tarvis piisavalt suure displeiga läpakat, kust on hea filme vaadata ja mida saaks vajadusel ka kaasas kanda. Julgen arvata, et sama mõttega osteti valdav enamus dv9000 seeria masinaid.
Oh well, ma ei tulnud siia vaidlema.... vähemalt saan asja garantii all korda, kuigi jään endale kindlaks: HP reageerimisaeg on suht võrdne teo liikumiskiirusega
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.02.2009 11:59:34
|
|
|
Leviathan: Aga sellesama raha eest oleksid juba saanud Äriklassi kuuluva Compaqi. Ja Kungla-Dialoogist oleksid saanud sellele Compaqile uue emaplaadi a 3-5 päeva jooksul.
Sina aga selle asemel, et osta Äriklassi Compaq, ostsid endale laiatarbe-läppari HP DV. Ja HP DV pole mõeldud mitte töötegemiseks, vaid on mõeldud vaid sõprade - tuttavate ees uhkustamiseks oma läikiva korpusega. Ja seda - luksuslikku välimust - on HP juba "ei tea mitu aastat tagasi" reklaamima hakanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Leviathan
HV vaatleja
|
09.02.2009 12:44:44
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Leviathan: Aga sellesama raha eest oleksid juba saanud Äriklassi kuuluva Compaqi. Ja Kungla-Dialoogist oleksid saanud sellele Compaqile uue emaplaadi a 3-5 päeva jooksul.
Sina aga selle asemel, et osta Äriklassi Compaq, ostsid endale laiatarbe-läppari HP DV. Ja HP DV pole mõeldud mitte töötegemiseks, vaid on mõeldud vaid sõprade - tuttavate ees uhkustamiseks oma läikiva korpusega. Ja seda - luksuslikku välimust - on HP juba "ei tea mitu aastat tagasi" reklaamima hakanud. |
Lugesin seda vastust kuni sõnani "Äriklass" - edasi tuli lihtsalt bla-bla-bla-bla. Now, what the f**k did I just said - ma ei taha koju mingit äriklassi püssi, see oleks nagu kahuriga kärbse tapmine. Ja kus kuradi kohast võetakse arusaam, et 17" läppari ostmine on seotud ego upitamisega? Tegin seda ainult praktilisuse pärast ülalpool mainitud otstarbel ja kui sellest ka aru ei suuda saada, siis on tegu tugeva vaimse hälbega - soovitan kiiresti abi otsida!
Tõestasid lihtsalt rahvatarkust, et ega's tähtede kokkuveerimine pole veel lugemisoskus. Või sa ei püüdnudki mu postitust lugeda ja vastasid huupi? Sel juhul oleks see tüüpiline case kus üks räägib aiast ja teine aia august....
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
09.02.2009 13:00:24
|
|
|
ma ei taha koju mingit äriklassi püssi, see oleks nagu kahuriga kärbse tapmine. Ja kus kuradi kohast võetakse arusaam, et 17" läppari ostmine on seotud ego upitamisega? |
Omakorda küsiks kust tuleb arusaam, et äriklassi sülearvuti võrdub püssiga (st. keskmisest parema prose/suurema ketta/parema videokaartiga)? Arvan, et ta viitas arvuti läikivale korpusele, mitte ekraani suurusele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
09.02.2009 15:00:03
|
|
|
äriklassi hulka masinate liigitamise kriteeriumiks on vähemalt kolme aastane üleilmne garantii mis on kohati väga täpselt reglementeeritud, mismoodi ja kuidas seda osutatakse ja mis kohustused teenusepakkujal sinu ees on. see, et sina mingi junni peale 20k magama panid, on suuresti sinu oma süü. see, et mingi pakkuja müüb julmalt õhku, võttes selle eest kasutajalt 20 tuhat krooni ja lubades vastu tingimusi, mis vabastavad tema põhimõtteliselt igasugusest vastutusest, on kasutaja teha valik.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
tagasi üles |
|
 |
eemen95
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.02.2009 21:14:01
|
|
|
Leviathan: Usun (õigemini) olen kindel, et Su arvutiost nägi välja nagu tuhandete (õnnetute) teiste HP-ostjate oma. Kõndisid poodi, seal olid kõrvuti läikiv ja mitteläikiv läppar. Ja sa valisid välja selle ilusa, läikiva läppari...
Ja ... sattusid sellega kõige tavalisema müügikonksu otsa, mida HP turundusspetsialistid väga hästi ära oskavad kasutada. Ehk siis: mida disainitum, läikiv, värvitud, seda rohkem seda kaupa ostetakse, mõtlemata sellele, et mis selle "pakendi sisse" pakendatud on. Sama lihtviisilise võttega "Värviline (kirju) Pakend) saab Sulle igasuguseid kaupu suvaliste hindadega maha müüa 8)
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
exlusive
HV vaatleja
|
09.02.2009 21:49:04
|
|
|
Ma sain oma masina korda nii et viisin parandusse , ja see oleks nii kalliks l2inud et remondi mees ostis ta 2ra 180eur:) mina olen rahul!!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Leviathan
HV vaatleja
|
09.02.2009 23:00:19
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Leviathan: Usun (õigemini) olen kindel, et Su arvutiost nägi välja nagu tuhandete (õnnetute) teiste HP-ostjate oma. Kõndisid poodi, seal olid kõrvuti läikiv ja mitteläikiv läppar. Ja sa valisid välja selle ilusa, läikiva läppari...
Ja ... sattusid sellega kõige tavalisema müügikonksu otsa, mida HP turundusspetsialistid väga hästi ära oskavad kasutada. Ehk siis: mida disainitum, läikiv, värvitud, seda rohkem seda kaupa ostetakse, mõtlemata sellele, et mis selle "pakendi sisse" pakendatud on. Sama lihtviisilise võttega "Värviline (kirju) Pakend) saab Sulle igasuguseid kaupu suvaliste hindadega maha müüa 8) |
Sinu teooria = total fail - miks? Sest ostsin selle läppari pea 2 aastat tagasi, mulle pole elusees mingid läikivad vidinad meeldinud, aga lihtsalt 2 aastat tagasi oli see AINUS 17" läppar poes letimüügis. Jube kõva peaga oled, kui endiselt arvad, et ostsin selle läikiva kesta pärast
laurx kirjutas: |
tahanteada, mõned kujutavad omale ette et 17" desktop replacement on lisatollide ja lisatuhandete eest natuke äriklassim kui tema sama nimega väiksem suguvend. |
Njahh, äriklassiks või "äriklassimaks" pole ma seda läpparit kordagi pidand, aga pean nentima, et su jutus on iva - arvasin tõepoolest, et mida kõrgem hind(olenemata klassist) seda kiiremini remonditakse. My fail, enam selle orki ei lenda
Edit: Masin märtsi lõpust saati korras ja seoses tööülesannete muutumisega suht harva kasutuses(2-3 korda nädalas), peaks vist müüki panema või ära kinkima...
_________________ Too n00b to have any kind of signature.
viimati muutis Leviathan 03.09.2009 15:28:50, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
10.02.2009 23:34:50
|
|
|
Nii - käis käest läbi 1,5 aasta vanune HP DV2000 läppar (AMD variant) ja veaga: "Tuled sees, pime - vait ("mittepiiksuv"). Ja selle emaplaat õnnestus täiesti edukalt ära remontida.
Ja viga polnud seekord mitte seotud kiipidega, vaid hoopis mõningate muude vidinatega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
11.02.2009 00:34:34
|
|
|
paar kuud vana dv2630 on viimasel ajal metsikult kuumaks muutunud. Kui paar h laual seisab (kergemad programmid lahti) ronib prose 60 kraadi juurde ja video 70 kraadini. CSi lastes läheb rahulikult video temp üle 80 ja mängu tõmbab lagi sisse Vaevalt ta mõne kuuga nii tolmuseks läks ,et kõik tempid tõusid ~10 celsiust... Garantiid 3-4 kuud jäänud ja kui hakkab saba panema ,siis oleks praegu parim aeg
_________________ Tere. |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |